Viquiprojecte:Bibliowikis/1Lib1Ref/2022

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Drecera:
VP:1L1R
1 bibliotecari, 1 referència (de l'anglès, One Librarian, One Reference) és una campanya internacional on bibliotecaris d'arreu del món fan servir la seva expertesa per afegir una referència bibliogràfica en un article de la Viquipèdia. La campanya forma part del projecte Bibliowikis i és promoguda per Amical Wikimedia. Treballem amb biblioteques, arxius i individuals d'arreu del territori per fer-ho possible. Tothom hi és benvingut de participar, tot i que no sigui expert.

En línia, del 15 de gener al 5 de febrer de 2022
Hem doblat el rècord anterior! Gràcies als participants!

60
Participants
totals
4.425
(201 al dia)
Referències afegides
2.172
(98 al dia)
Rècord anterior (2021)
Per què?

La Viquipèdia ha esdevingut la porta d'accés digital al coneixement global. Això vol dir que és imprescindible que tota la informació que hi apareix estigui sostinguda per una bibliografia fiable, traçable i el més veraç possible. Els bibliotecaris són professionals que treballen ordenant i proveint documentació de qualitat, per la qual cosa per cada referència bibliogràfica que un bibliotecari afegeixi a un article de l'enciclopèdia lliure, la propera persona que el llegeixi podrà disposar de les millors fonts compartides amb el conjunt de la ciutadania. Ajudeu-nos-hi! La Viquipèdia és la suma de les contribucions de voluntaris; aporteu el vostre gra de sorra a la suma de tot el coneixement humà!

Com funciona?

Quan una persona que edita o llegeix la Viquipèdia troba informació no referenciada en un article, hi afegeix l'etiqueta [cal citació] ({{Cal citació}} o {{CN}}) al text afectat o una plantilla com la següent a l'encapçalament: {{falten referències|data=gener de 2021}}

Aquestes etiquetes indiquen el marge de millora a l'article; malgrat sigui quelcom poc rellevant o un breu esborrany, tot el contingut d'una entrada hauria d'estar citat. En el fons, aquestes etiquetes són molt similars a les preguntes que un bibliotecari pot rebre diàriament al taulell de consultes: la ciutadania demanant informació validada per una font fiable. Com que és un projecte fet per voluntaris i per tant imperfecte, hi ha centenars d'articles a la Viquipèdia en català amb aquesta etiqueta —i milions mundialment en el conjunt de versions lingüístiques del projecte. Imagineu si cada bibliotecari del planeta dediqués 10 minuts a contestar una d'aquestes sol·licituds de citació. La qualitat de la Viquipèdia i l'accés a informació verificada seria impressionant! Us hi animeu, doncs?


Una campanya puntual...?

No pas! Aquesta campanya s'emmarca dins del Viquiprojecte Bibliowikis, una iniciativa de l'associació Amical Wikimedia que vol apropar la Viquipèdia i els seus projectes germans a la ciutadania i al món professional de les biblioteques. Va començar el 2012 i des de llavors hi ha més de 200 biblioteques actives arreu del territori catalanoparlant. Enguany en celebrem una nova edició d'aquesta campanya!


Com participar

  Si no en teniu, creeu-vos un compte d'usuari. Ha de ser personal, no us creeu un compte institucional de la biblioteca.
  Inicieu la sessió amb el vostre compte.
  Seleccioneu quin article voleu millorar: ja sigui de temàtica local (per fomentar l'ús i difusió dels fons i arxius municipals) o de qualsevol àrea que us interessi. A la Categoria:Articles sense referències hi ha indexats tots els articles amb mancances i una mica més avall llegireu altres opcions, com ara un minijoc.
  Escolliu amb criteri les fonts bibliogràfiques que vulgueu afegir a l'article en qüestió i assegureu-vos que teniu les dades bàsiques (autor, any, publicació, editorial, etc.).
  Editeu l'article i afegiu-hi la referència en qüestió amb el botó Cita () de la barra d'eines. Més avall trobareu un vídeo i un manual del bibliotecari detallat sobre com fer-ho.
  Abans de desar la pàgina, escriviu l'etiqueta #1lib1ref al resum de modificacions, de manera que poguem resseguir automàticament la vostra participació i veure les edicions totals.
  Compartiu les vostres edicions a Twitter i a altres xarxes socials amb l'etiqueta #1Lib1Ref i citeu el compte oficial de @Viquipedia. Així engrescareu altres companys de professió i a la resta de lectors!

A continuació us deixem diverses opcions senzilles i a l'abast per a que us familiaritzeu amb l'edició wiki. Tingueu en compte que gràcies a l'Editor Visual, és senzilla i funciona molt semblant a un editor de textos. També insereix fonts automàticament via adreces DOI, PMID O ISBN:

Vídeo sobre com editar la Viquipèdia (7.28 min)


Trobar articles per referenciar

Si no sabeu quin article triar i voleu escollir la bibliografia segons les necessitats que ha marcat la comunitat viquipedista, feu clic al botó blau següent i proveu de solucionar els articles més antics. Si per altra banda voleu ludificar l'experiència #1lib1ref, podeu jugar al minijoc «Citation Hunt»! Aquesta eina us mostra fragments a l'atzar o d'un tema que us agradi que no tenen font i us repta a trobar una font que en justifiqui el text. Hi ha una classificació disponible i podreu competir saludablement amb altres usuaris durant el període de la iniciativa.

  Navega entre articles sense referències any per any  o bé    Citation Hunt: juguem caçant referències!


Seguiment

No us oblideu d'afegir l'etiqueta #1lib1ref a la pantalla del resum de modificacions abans de desar la pàgina, de manera que la contribució total de referències afegides es pugui monitoritzar automàticament. A continuació podeu veure una llista de participants, articles i referències bibliogràfiques afegides:

Participant Articles Nombre d'edicions Octets totals referències Puntuació
Medol (discussió contribucions registre) .example, .invalid, .nato, Nekane Aramburu, Arnold van den Bergh, Tomiii11, Avalon (videojoc), Acord (dret), Conflictologia, Construcció de pau, Cultura de pau, Bestorre, Casa forta, Feu, Lladronera, Merlet, Sitja, Torrassa, Cruïlles (vila), Centrem, Anisa Shaheed, Shogufa Safi, Lynn Ngugi 50 19975 59 59
Kippelboy (discussió contribucions registre) Pedro Inguanzo Rivero, Daniel Cardona i Civit, Nosaltres Sols!, Edward Bernays, António Damásio, Ted Sorensen, John Thompson (sociòleg), Milan Kundera, Biaix de confirmació, Desinformació, Llibertat d'expressió, Notícia enganyosa, Verificació de fets, Ciutadans - Partit de la Ciutadania, Drets especials de gir, Henri Grégoire, Justin Trudeau, Saul Alinsky, Angela Merkel, DACH, Rut Ribas i Martí, Sarai Sarroca Cervelló, Francesc Català-Roca, Pere Català i Pic, Pere Català i Roca, Visions de guerra i de reraguarda, Daniel Crespo, Jordi Muñoz i Mendoza, Centre d'Estudis d'Opinió, Museu d'Art Modern de Ceret, Sònia Moll Gamboa, Oriol Mitjà i Villar, Maria Rubert de Ventós, Katsukawa Shun'ei, Marcel Barrena, Anna Guitart, Apurtu.org, Maria Clara Cullell i Teixidó, Roger de Gràcia i Clotet, Oriol Broggi i Rull, Quidditch, Pep Duran Esteva, Coll de Banyuls, Javier Calvo Perales, Les festes del Carquinyoli, Lluís Miñarro i Albero, Exposició General de Belles Arts de Barcelona, Jordi Borràs i Abelló, Maria Àngels Chacón i Feixas, Centrem, Andorra Telecom, Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana, Joan Miralles Lladó, Laia Estruch, Gilbert Keith Chesterton, El ventre del mar, Sis dies corrents, Xavier Olivé Aleu, Mari Chordà, Jordi Cornudella i Martorell, Heribert Barrera i Costa, Universitat Ruprecht Karl de Heidelberg, Armèn Vardani Sarkissian, Victòria Pujolar Amat, Joni Mitchell, Concurs Internacional de Cant Francesc Viñas, José María Álvarez-Pallete, Ernest Maragall i Noble, Joana Maria Palou Sampol, Setmanari Felanitx, Daniel Giralt-Miracle i Rodríguez, Aeroport Internacional de Xarjah, Fátima Djarra Sani 106 55750 135 135
Xavier Dengra (discussió contribucions registre) Cornellà de Llobregat, Nyítol, Gegants de Navars, Xarxa Teatre, Joan Soler i Amigó, Inceptisòl, Olesa de Montserrat, 27 de març, Nabil El Zhar, Sóller, Associated Press, Mitologia celta, Front Sandinista d'Alliberament Nacional, Jennifer Colino Guerra, Elsa Fàbregas i Munill, Ball de la Rosaura, Avortament a Andorra 24 8670 35 35
TTPrats (discussió contribucions registre) Cornellà de Llobregat, Dolors Puig i Gasol, Frederic de Correa i Ruiz, Xavier Rubert de Ventós, Arnau Puig i Grau, Sant Miquel de Balenyà, Escola de Barcelona (arquitectura), Damin, Manuel de Llauder i de Camín, Maria Teresa Pecanins i Aleix, Sònia Moll Gamboa, Francesc Vicent Doménech, Santiago Nadal i Gaya, Eric Walter Elst, E271, E272, E314, E32, E581, E611, E652, E675, E692, E711, E712, E717, E76, E846, E853, Gil de Albornoz, Alció ultramar, Alció del paradís capbrú, Becadell de Madagascar, Astor negre-i-vermell, Atelopus subornatus, Calamospiza melanocorys, Colibrí calçat cuallarg, Colibrí calçat lluent, Colibrí d'Alice, Colibrí de Guerrero, Colibrí de Hartert, Colibrí dels tepuis, Colibrí emplomallat de Stübel, Mollerussa, Aixada, Universitat Basca d'Estiu, Cementeri d'Alacant, Albert Alís, Santa Susanna, Lluís Pagès Marigot, Jordi Aguadé i Clos 88 23182 98 98
Cataleirxs (discussió contribucions registre) Thiago de Mello, Hemiterpè, Xilulosa, 1-bromobutà, Guanosina, Guanidina, Tocoferol, Etoxipropà, Pinacol, Hipoxantina, Joan Soler i Amigó, Josep Garcia i Fortuny, Carolina Marín Martín, Olga Skabéieva, Mr. Magorium i la seva botiga màgica, Llorenç Gascon i Fernández, Elza Soares, Casa Antònia Serra i Mas, Becadell de Madagascar, Isabel del Brasil, Adalberto Pereira dos Santos, Augusto Rademaker, Nadir Dias de Figueiredo, Mel Fronckowiak, Bruno Soares, Gustavo Kuerten, Max Cavalera, Alberto de Oliveira, Anderson Varejão, Nélson Cavaquinho, Clarice Lispector, Michel Teló, Alexandre Levy, Alphonsus de Guimaraens, Aureliano Chaves, Arnau Tenas Ureña, Joan Camps i Arnau, Estenofàgia, Disc galàctic, Dilluns Sant, Crash (bateria), Burgundi, BeOS, Pike (llenguatge de programació), Furigana, Goliat (instrument musical), 1982, Eva Furnari, Mayana Zatz, Luiz Carlos Prates, Pirahã, Aliseda, Almaz Ayana Eba, Setge de Drèpana, Carles Marigó i Sarrión, Luminiţa Anghel, Shannon Elizabeth, Cibele Racy, Joaquim José Insley Pacheco, Escola de samba, Chiara Lubich, Ortosa (mineral), Codeïna, Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona, Àngel Burgas i Trèmols, 2006, Districte Federal del Brasil, Estat de Tocantins, Sergipe, Roraima, Pará, Mato Grosso, Rondônia, Joinville (Brasil), Cabo Frio, Duque de Caxias, Guarulhos, Goiânia, Londrina, Juiz de Fora, Uberlândia, Canoas, Gramado, Teresina, Campo Grande, Palmas (Tocantins), Paulo Leminski, Iguape, Tanxugueiras, Benzilpenicil·lina benzatina, Três Passos, Baixada Fluminense, Lluís Companys i Jover, Granollers, Gabriella Di Laccio, Tabata Amaral, Djamila Ribeiro, Lea T, Pabllo Vittar, Felipa Niño Mas, Migrant mediambiental, Arquitectura neoclàssica, Bartomeu Brufalt, Alexandre Pérez-Ortiz Acedo, Fredrik Ohlander, Jordi López Felpeto, Premi de teatre Ciutat de Granollers, Elena Argemí i Morral 208 158517 511 511
Dan76 (discussió contribucions registre) Nicholas Negroponte, Nightwish, Xavier Cortadellas i Gratacòs, Patricia Highsmith, Jaume Pont Ibáñez, Ramon Violant i Simorra, Sebastià Alzamora i Martín, Núria Garcia Quera, Beth Rodergas i Cols, Carles Duarte i Montserrat, Premi Booker, Laura Gallego García, Serra del Montsec, Meat Loaf, Premi de periodisme d'investigació Ramon Barnils, Half-Life 2, Vilanova de Meià, Camarasa, Best of Mano Negra, Premi Goncourt, Alfons López i Tufet, Os de Balaguer, FilmAffinity, Carlos Zanón, Teresa Saborit, Premi Alfaguara de novel·la, Arnau Barios 33 7971 28 28
Nonahg (discussió contribucions registre) Denominació d'Origen Penedès 1 413 0 0
Robertgarrigos (discussió contribucions registre) Tocoferol, Ribitol, Policarbonat, Resina epoxi, Àcid aspàrtic, Amilosa, Piranosa, Amilopectina 12 9464 28 28
Leptictidium (discussió contribucions registre) El Graell (Odèn), Ca l'Espinal (Odèn), Terrers (Odèn), El Sàlzer (masia d'Odèn), Les Cots (Odèn), Bertrans (Llobera), Cal Bonany, Policarbonat, 1103, 1109, 1645, 1819, 735, 737, 599, Crocidura microelongata, Crocidura quasielongata, Crocidura pseudorhoditis, El Morral (Fígols), Cal Ramonet (Odèn), Crocidura australis, 275, Crocidura pallida, 614, Crocidura baletei, Crocidura tenebrosa, Crocidura parva, Cal Costes, Cal Xivill, Cal Peguera, Seengen, Comabella (Navès), Balletbò, La Casanova (Riner), Mas Tosquer, Mas Carreres (Ordis), Unterkulm, Cal Caramet, 766, Camavis, Brinnó, Ceracates, Tribocs, Vangíons, Casuaris, Cats (Germània), Matíacs, Actumer, Adgandestri, Caucs, Eudosis, Fosis, Gotins, Gugerns, Hermions, Hermundurs, Hirris, Marsignes, Naristis, Osis, Nèmetes, Nurtons, Reudignes, Suardons, Sunucs, Ubis, Marcodúrum, Imperi Llatí, Ardipitec, Burgundi, Crocidura ordinaria, Crocidura solita, Els Plans (la Molsosa), Cal Ton Riu, Cavallera (Odèn), Cal Xinquet, Can Claret, Viladecans (Riner), Bazúievo, 426, Barquets (Rajadell), Korňa, Makov, Krivá, Ratkovo, Valča, Ludrová, Horná Kráľová, 1159, Aliseda, Setge de Drèpana, Santa Maria de la Molsosa, El Morral (Sallent), Cal Montsec, Cal Morros (Rajadell), Puigventós (Balsareny), Can Parella (Tortellà), El Pujalt, Kisii (Kenya), Cal Guitó, El Villaró (Riner), Cal Badia (Guixers), Vilalta (Guixers), Ballarà (Guixers), Coromines (Guixers), El Llor (Llobera), Tubells, Tolleuda, Can Ponç (Riner), Serramorena, Caseta del Gener, Dolný Kalník, Horný Kalník, Čakajovce, Nové Sady, Alekšince, Castellana (Pinell de Solsonès), 847, Cal Ventureta, Carl von Linné, Charles Robert Darwin, Alfred Russel Wallace 405 49816 236 236
Unapeça (discussió contribucions registre) Natació al Campionat del Món de natació de 2009 – 50 metres lliure femení, Cynthia Maung, Anette Norberg, Fredeluga d'Etiòpia, Ana Isabel Medina Garrigues, Maria Melissene, Mama Quilla, Clio. Femmes, Genre, Histoire, Pepa Llidó i Mengual, María Isabel Díaz, Teresa Salvador i Salvador, Alexandra Jiménez Arrechea, Anna Amalia Abert, L'espurna, Montserrat Gatell Pérez, 2006, Beatrix Potter, Gema Revuelta, Lady Oracle, Liliana Porter, Liliana, Maria Mayans Juan, Negret (mitologia), Beatrix Loughran, 1927, Sonja Henie, Suzanne Morrow, Trude Beiser, Andrea Mead-Lawrence, Annemarie Buchner, Carol Heiss, Sonja Edström, 2004 84 48461 137 137
Flamenc (discussió contribucions registre) Hexosamina, Cedrol, Maltol, Òxid de rosa, Carbur de silici, Informe Kinsey, Bisexualitat, Furandicarboxilat de polietilé, Xantina, Nonaflat, Dropo, El·lipsoide, Magnat, Magnat (alta noblesa), Panacea, Poció, Himne, Secessió, Sagnia 75 19919 89 89
CarmeFenoll (discussió contribucions registre) Karina Gibert, Maria Rubert de Ventós, Núria Salán Ballesteros 6 2868 8 8
Vallue (discussió contribucions registre) Àcid úric, Glicogen, Lipotropina, Al·lil, Àcid teicoic, Serotonina, Àcid inosínic, Àcid biliar, Àcid còlic, Àcid galacturònic, Vanil·lina, Olíban, Alcà, Irminsul, Jormungand, Poliacetal, Flavonoide, Isomescalina, Ratatösk, Mitologia germànica, Ymir, Palio, Foca de Ross, Imidazole, Resina fenòlica, Acetoacetat d'etil, Diclorodifluorometà, Acetat de calci, Biblioteca d'estiu, Biblioteca Mazarina, Thesaurus Linguae Graecae, Biblioteca Załuski, Guillem Tell, Argos i Nàuplia, Anzitene, Tsípuro, Hermònim, Papa Martí I, Amadeu-Jesús Soberanas i Lleó, Manuel Bretón de los Herreros, Martin Bodmer, Ludovico Antonio Muratori, Antoni Ribot i Fontseré 87 121170 258 258
Ivan Avz F (discussió contribucions registre) Copa del Món Femenina de Futbol de 1991, Eurolliga 2002-2003 5 1489 7 7
Gerard Viader (discussió contribucions registre) Còssifa d'Isabel, Rossinyol alagrís, Còssifa ventreblanc, Rossinyol de Swynnerton, Chamaetylas, Aleta gorja-roja, Aleta pitbruna, Aleta pitblanca, Aleta del Thyolo, Stiphrornis, Rossinyol selvàtic, Rossinyol selvàtic de dors olivaci, Rossinyol selvàtic dorsigrís, Còlit de Botta, Còlit isabelí, Còlit gris, Còlit de Pèrsia, Còlit cua-roig, Còlit pitnegre, Còlit de Xipre, Còlit ros, Còlit del desert, Còlit de Núbia, Còlit de Finsch, Còlit de Hume, Còlit de corona blanca, Còlit negre, Còlit frare, Còlit, Còlit frontblanc, Còlit cendrós, Còlit familiar, Còlit bru, Còlit de Heuglin, Còlit cuanegre, Còlit de Seebohm, Còlit del Cap, Còlit de Somàlia, Còlit variable, Còlit cuabrú, Còlit pit-rogenc, Oenanthe lugubris, Oenanthe lugentoides, Oenanthe melanoleuca, Còlit del Magrib, Oenanthe warriae, Còlit de carpó roig, Bitxac coronat, Còlit afroalpí, Myrmecocichla, Còlit formiguer septentrional, Còlit formiguer d'Arnott, Còlit formiguer meridional, Còlit formiguer de Rüppell, Còlit formiguer muntanyenc, Còlit formiguer negre, Còlit formiguer del Congo, Myrmecocichla collaris, Emarginata, Còlit del Karoo, Còlit alafalçat, Còlit tractrac, Còlit roquer, Thamnolaea coronata, Thamnolaea, Lars Svensson, Jizz (observació d'ocells), EBird, Laboratori Cornell d'Ornitologia, Atles d'ocells, Cichladusa, Palmerer de collar, Palmerer cua-roig, Palmerer tacat, Rossinyol dels Usambara, Sheppardia, Rossinyol equatorial, Rossinyol de Rubeho, Rossinyol de Bocage, Rossinyol pit-rogenc, Rossinyol de Gabela, Rossinyol de Gunning, Rossinyol d'Iringa, Rossinyol cuacurt, Rossinyol de Sharpe, Alacurt de Sulawesi, Alacurt de Minahassa, Pardal de bardissa 323 202837 461 461
Pcm (discussió contribucions registre) Agustí Arqués i Jover, Bajagić, Terça, Tir als Jocs Olímpics d'estiu de 1980, Kuala Langat, Josep Albelda Tormo, Salvador Albuixech i Mañas, Antoni Ferrer i Pi, Riera de Jafre, Anicet Utset, David Gálvez Casellas, Màxim Serranos Soler, Bàrtovo, Bašovce, Tsnungwe, Riu Barbaña, Baljci, Bida (Nigèria), Dolmen de les Umbertes, Melcior Ferrer Dalmau, Marcel·lí Bosch i Massuet, Andreas Stokbro, Alex Stieda, Alf Segersäll, Aleksei Tsatevitx, Albert Viladot i Presas, Xot de Hoy, Xot del Perú, Xot barbut, Shen Xue, Xerraire bicolor, Andreas Walzer, Archibald Warden, Birger Wasenius, Antoine Warnier, Arthur Wear, Adriano Zanaga, Augusta Mary Wakefield, Anton Wallerstein, Andrew Weaver, Andovce, Bajtava, Bánov, Bardoňovo, Badia de Fundy, Banka (Eslovàquia), Dolný Lopašov, Drahovce, Dubovany, Ducové, Cal Badia (Guixers), Hubina, Chtelnica, Kočín-Lančár, Krakovany, Moravany nad Váhom, Nižná (Trnava), Ostrov (Trnava), Unió Catalana d'Hospitals, Hylacola, Pollença, Teresa Basora i Sugranyes, Marià Callau Martí, Hájske, Antonio Maspes, Alfred Swift, Alan Newton, Anselmo Citterio, Algot Lönn, Axel Persson, Alvin Loftes, Walden Martin, Konstandinos Konstandinu, Georgios Paraskevópulos, Miltiades Iatru, Georgios Aspiotis, Arne Berg, Auguste Garrebeek, John Middleton, James Walker, Sammy Goosen, Aloïs Catteau, Andrzej Bek, Alfredo Sivocci, Arturo Ferrario, Albino Binda, Armando Latini, Alfredo Dinale, Arnaldo Carli, Angelo De Martini, Aurelio Menegazzi, Antoine Mazairac, Alberto Ghilardi, Alan Bannister, Alphonse Parfondry, Albert White, Albert Wyckmans, Albert De Bunné, Armand Putzeyse, Albert Krushel, Adolf Huschke, Antonio Domenicali, Arnaldo Benfenati, Michael Gambrill, Anthony Marchant, Arturo Bresciani, Aleardo Simoni, Albert Depreitere, Aldo Baito, Annibale Brasola, Antonio Bertola, Aldo Canazza, Antonino Catalano, Armando Pellegrini, Arquimbald de Foix, El Brugent (del Ter), Escalada ciclista a Montjuïc, Dolmen del Prat Tancat, Agustí Serratacó i Costa, Diada de Sant Fèlix 2001, Arctic Race of Norway, Volta a Dinamarca, Colin Joyce, Pont de Can Camp, Molí de Can Camp, Can Carreres (Bigues), La Violeta (Riells del Fai), Can Granada 145 56481 305 305
Docosong (discussió contribucions registre) Karina Gibert, Supercopa d'Espanya de futbol, Copa Constitució, Supercopa andorrana de futbol, Unió Esportiva Sant Joan Despí, Associació Esportiva Bellsport, Lliga catalana de bàsquet femenina 2, Supercopa d'Espanya de futbol femenina, Núria Salán Ballesteros, Copa espanyola d'hoquei sobre patins en línia femenina, Copa espanyola d'hoquei sobre patins en línia masculina, Vic Tennis Taula 31 3705 16 16
Catgirl (discussió contribucions registre) Ignasi Farreres i Bochaca 1 196 1 1
CrispyVidal (discussió contribucions registre) Najat El Hachmi 1 1211 2 2
Amortres (discussió contribucions registre) Àcid úric, 1764, Assaf Amdurski, Amfilòquios de Side, Butanoat de butil, Tomiii11, Cap de Barbaria, Armeni occidental, Armeni, Tractat de Stettin, Avalon (videojoc), Batalla de Garellano, Guerra Nòrdica dels Set Anys, Selecció de futbol de Catalunya, 1904, Bursitis trocanteriana, Segona Aliyà, Atac amb míssils de creuer sobre l'Iraq, Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Regne de Còrsega, Convergència per les Illes, Monopatí, 69 aC, Vi de Moldàvia, Revolució de 1848, Les festes del Carquinyoli, Màquina de Moore, Opération Lune, Ball de Diables de la Ràpita, Revolta del Khuzestan, Punta del Curull, La Tossa (el Vilosell), Franklin Gothic, Graus de llibertat (física), Avinguda del Paral·lel, Los Bravos, Cristina Rodríguez (filla d'El Cid), Matthew Lipman, VHF, Circuit regeneratiu, Lee De Forest, Edwin Howard Armstrong, Freqüència modulada, Acords de Dayton, Guerres de Iugoslàvia, Gucci, Llibre de Job, Ludlul bel nemeqi, Ministre sense cartera, Malaltia d'Andersen, Glicogenosi, Guerra Civil somalí, Moviment Nacional Somali del Sud, Cançó de gel i foc, Joc de trons, Kit Harington, Jon Neu, Llista de primers ministres de Finlàndia, Llei de l'invers del quadrat, Iberia (aerolínia), 1927, Història de l'Aràbia Saudita, Abd-al-Aziz ibn Saüd, Sufragi femení, Eleccions generals espanyoles de 1933, 1933, Cree (llengua), Maquis, Resistència francesa, Invasió de la Vall d'Aran (1944), Lleida, Defoliació, Batalla de l'Ebre, Ofensiva de Llevant, Morella, 1994, Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de València, Beatriz Colomina, DTG, 1998, Segona Coalició, Richard Owen, Mikheil Sakaixvili, Nino Burjanadze, 2004, Empremta digital multimèdia 202 23554 207 207
Solde (discussió contribucions registre) Bajona (Castellar de la Ribera), El Pujol (Castellar de la Ribera), Astronomy Domine, Careful With That Axe, Eugene, Set the Controls for the Heart of the Sun, A Saucerful of Secrets (cançó), See-Saw, Sysyphus, Several Species of Small Furry Animals Gathered Together in a Cave and Grooving with a Pict, The Man and The Journey, Lucifer Sam, Matilda Mother, Flaming (Pink Floyd), Pow R. Toc H., Take Up Thy Stethoscope and Walk, Cal Barrusca (la Molsosa), Les Basses (la Molsosa), Bertrans (la Molsosa), Cal Cardona, Cal Claret, Rafel (Pinell de Solsonès), What Do You Want from Me, Poles Apart, Cal Ponç (la Molsosa), Vila-seca (la Molsosa), Vilansosa, Can Serra (la Molsosa), Marooned, Cluster One, High Hopes (Pink Floyd), A Great Day for Freedom, Wearing the Inside Out, Santaeulàlia (la Molsosa), Clémence de Barking, Roca de Canalda, Salanova, Els Plans (la Molsosa), Pla de la Molsosa, La Passada, Take It Back, Coming Back to Life, Puigpelat (la Molsosa), Església vella de la Molsosa, Sant Ponç de Prades, Santa Maria d'Enfesta, Santa Maria de la Molsosa, Keep Talking, Cal Gras, Molí d'Enfesta, Montaner (la Molsosa), Vilansosa Nou, Lost for Words, Serra de Cellers, Serra de Costa Roja, Serra de Montaner, Punta del Curull, La Tossa (el Vilosell), L'Aranyó (Pinell de Solsonès), L'Avellana (Pinell de Solsonès), Els Bellons, Turó del Canyadell, Caelles (Pinell de Solsonès), Casals (Pinell de Solsonès), Caseta de la Vila (Pinell de Solsonès), El Casó (Pinell de Solsonès), Castellana (Pinell de Solsonès), Cavallol (Pinell de Solsonès), Cavallolet, La Codina (Pinell de Solsonès), Coïns, El Corral, Les Cots (Pinell de Solsonès), L'Estany (Pinell de Solsonès), El Feixó, Finestres (Pinell de Solsonès), Gispets, Graus (Pinell de Solsonès), Guardiola (Pinell de Solsonès), Hostal del Bordell, Hostal del Geli, Les Petges, Cal Llobet (Pinell de Solsonès), Llorenç (Pinell de Solsonès), Maçana (Pinell de Solsonès), Marrossella, Martins, La Masia Cremada, Cal Mingo (Pinell de Solsonès), Mosella, Pinós (Pinell de Solsonès), Puit, El Puit de Miravé, Riatós, Rossells, La Rovira (Pinell de Solsonès), Sangrà, Cal Setó, Soldevila (Pinell de Solsonès), Terme (Pinell de Solsonès), Torralta, Torrenegra, Torrent (Pinell de Solsonès), Cal Travesset (Pinell de Solsonès), Vallcirera, Valldecom, Cal Ventureta, Xarpell, Xerpell del Pla, Xerpell Nou, Zuhal Atmar, Província de Kaluga, Pedrosa (Pinell de Solsonès), Rasa del Puit (Pinell de Solsonès), Noe Itō, Auguets, El Bancal, Riera de Clariana, Rasa del Pujol (Segarra-Solsonès), Riera de Sanaüja, The Gnome, Chapter 24, The Scarecrow, Adolf Beltran i Ibáñez, Jordi Bertran, Òmicron d'Aquari, Serrat Rodó (Collsuspina), Sabonèras, Definició 264 162063 358 358
B25es (discussió contribucions registre) Maria Virtuts Torró Ferrero 1 183 1 1
Jove (discussió contribucions registre) Najat El Hachmi, Joan Soler i Amigó, Tomiii11, Altsasu (aquella nit), Albert Tarrats i Farrerons, Ada Colau i Ballano, Fernando Sainz Merino, Linda Hambäck, Nivell 16, Elisa Loncón Antileo, Presumptes culpables. Els altres Altsasu, Coll de Banyuls, Kirikú i la bruixa, La mama és pura pluja, Abia Akram, Správa, Mira per mi, Ara o mai (pel·lícula), La mort de Lluís XIV, Gats. Un viatge de tornada a casa, Margarita Mariscal de Gante Mirón, Bojos pel surf, Consell Nacional de Forces Democràtiques, Tofig Yagublu, Sebastián Trapote Gutiérrez, Yasmine Mohammed, Noies del Carrer Revolució Islàmica, Ocean's Thirteen, Ocean's Eleven, Els últims tres dies, El patriota, L'edat de la innocència, José Ignacio Munilla Aguirre, Antonio Miró, Mr. Holmes, A l'ombra, Werner Hoppe, Sigrid Sternebeck, Mireia Portas Boluda, Petra Schelm 163 109280 262 262
Capvespre (discussió contribucions registre) Vinaixa 2 2618 3 3
Craibellesarts (discussió contribucions registre) Francesc Català-Roca 2 1029 3 3
Silvia Amador (discussió contribucions registre) Maria Dolors Orriols i Monset 11 1592 6 6
Sorenike (discussió contribucions registre) Joan Soler i Amigó, Alfons d'Orleans i de Borbó, Maria Teresa de Bragança, Isabel del Brasil, Gabriel de Borbó, Maria Francesca de Bragança, Carlota Joaquima de Borbó, Maria Amàlia de Borbó, Carles d'Àustria (príncep d'Astúries), Sança de Pamplona 38 27292 54 54
Pallares (discussió contribucions registre) De la Terra a la Lluna, Dos anys de vacances, Didó Sotiriu, Hugo Pos, Hans Aanrud, Ruslan i Liudmila (poema), Perhidropirè, Àcid perfluorooctanoic, Max Frisch, Kim Seon-wu, Ōtomo no Tabito, Erich Kästner, Geoffrey Scott, Manuel Vilanova, Clamença Isaura, Molly Bloom, Isaac Despuech Sage, Salvatore Quasimodo, Leopold Bloom, Xuan Xosé Sánchez Vicente, Stephen Dedalus, Henry Blaze de Bury, Robert Desnos, Henry Mintzberg, Olivera Injac, Robin Benway, Johann Gottlieb Fichte, Lewis Carroll, Giovanni Alfonso Borelli, Geriatria, Xavier Seoane, Ariel Dorfman, Alcides Greca, Dorion Sagan, Tristan Corbière, Théodore de Banville, Mustafa Balel, Bernard Slade, Gil Vicente, Samson Raphaelson, Paulo Leminski, Stephen Crane, Franz Anton Mesmer, Stefano di Perche, Thinktank, Museu de la Ciència de Birmingham, Kim Ae-ran, Ronald Brown, Ernest Fanelli, Jean-Baptiste Rey, Orazio Vecchi 107 97463 235 235
Sguastevi (discussió contribucions registre) Corn (aeròfon), Estrenyecaps, Intonarumori, Arbre de campanes 6 1333 6 6
Ivan bea (discussió contribucions registre) Fèlix Larrosa i Piqué 1 308 0 0
Nferranf (discussió contribucions registre) Judith Barrett, Maria Clara Cullell i Teixidó 3 971 4 4
Pere prlpz (discussió contribucions registre) Pont ferroviari, Pont d'Ordino, Pont Vell de Castelló, Joan Murrell Owens, L'estel ferit, Cristina Rodríguez (filla d'El Cid), Verrazano-Narrows Bridge, Zuhal Atmar, Riera de Clariana 15 2508 12 12
Mercè Piqueras (discussió contribucions registre) Francesc Micó, Antoni Bayés i Fuster, Cartoixa de Pavia 3 14968 16 16
Magenri (discussió contribucions registre) Files (Egipte), Abdalònim, Antigònia, Arsinoe (Egipte), Astabene, Acaia (província romana) 6 6662 14 14
Laurita (discussió contribucions registre) 69 aC, 690, 754, 785, 950, 980, 1203, 1245, 1296 17 3103 15 15
Jordi escarre (discussió contribucions registre) Gymnadenia, Bisexualitat, Streptosolen, Nanorana, Arthur Holmes, Peniocereus, SPV GmbH, Gabrielle M. Spiegel, Patricia Cowings, Margaret Collins, Pseudosasa 17 20696 28 28
Quelet (discussió contribucions registre) Puig Rodó (Moià), Puigsou, Puigsacalm, El Mont (Albanyà), Puig de l'Estela, Matagalls, Castell de Mont-roig, Cruïlles (vila), Sant Sadurní de l'Heura, Fitor (Baix Empordà), Puig de Calmelles, Turó de Galzeran, Sant Jeroni (Montserrat), Santa Creu d'Olorda, Castell de Montjuïc, Poblat ibèric de la Plana Basarda, Bell-lloc (Santa Cristina d’Aro), Matemàgia, Mae Jemison, Black Girls Code, Patricia Bath, Christine Darden, Alice Ball, Betty Harris, Gloria Chisum, Gladys Royal, Joan Murrell Owens, Kimberly Bryant, Marie Maynard Daly, Patricia Cowings, Margaret Collins, Riu Duran, Menhir de Sant Sadurní, Sant Cristòfol del Bosc, Tapioles (Cruïlles), Santa Llúcia de l'Arboç, Sant Joan Salerm de Juià, Ermita de Sant Llop (Torrent), Santa Maria de Fenals d'Amunt, Dolmen del Mas Bou-serenys, Puig del Castell (Cassà de la Selva), Química analítica, Imidazole, Costa nord de Ciutadella, Hostal Mallorquines, Mare de Déu de la Pietat del Pedreguet, Monells, Les Mallorquines, Malabarisme, Disc volador, Sudoku, Tossa de Mar, Romanyà de la Selva, Poblat ibèric de Sant Sebastià de la Guarda, Conjunt Monumental de Sant Sebastià de la Guarda, Neus Català i Pallejà, Montserrat Roig i Fransitorra, Mercè Rodoreda i Gurguí, Maria Aurèlia Capmany i Farnés, Rosa Sensat i Vilà, Pau Casals i Defilló, Pompeu Fabra i Poch, Jacint Verdaguer i Santaló 133 33858 127 127
Guixacantijoch (discussió contribucions registre) Kim Dae-jung 3 528 2 2
CRAI Biblioteca de Dret. Universitat de Barcelona (discussió contribucions registre) María Casado González, Butlletí Oficial de l'Estat, Violència de gènere, Salconduit 13 1417 7 7
Alvaro Vidal-Abarca (discussió contribucions registre) 24 de juliol, Àlef zero, Diagonalització de Cantor, Hipòtesi del continu, Hipercub, Maurits Cornelis Escher, Triangle de Tartaglia, Piet Hein (científic), Teoria dels jocs, Factorial, Cinta de Möbius, Grup (matemàtiques), Lewis Carroll, Othello (joc), Planilàndia, Nus (matemàtiques), A través de l'espill, Tanxugueiras 36 11119 40 40
Raspilla Demekin (discussió contribucions registre) Exposició General de Belles Arts de Barcelona 3 352 0 0
Covi20 (discussió contribucions registre) Camprodon 1 606 1 1
Moncholiso (discussió contribucions registre) Oliver Law 1 341 2 2
DoriyakiSan (discussió contribucions registre) Pilot automàtic, Cantua buxifolia 3 642 2 2
Josep Gibert (discussió contribucions registre) Ludo Waltman 15 4330 11 11
83.42.134.97 (discussió contribucions registre) Constant de Boltzmann, Matriu de rotació, Triangle de Tartaglia, Nombres de Carmichael, Nus (matemàtiques) 5 2166 10 10
Dgilso (discussió contribucions registre) Louis Jacques Thénard, Eusebi Colomer i Pous, Jean Buridan, Georg von Peuerbach, Paolo dal Pozzo Toscanelli, Gerardus Mercator, Andreas Vesal, Gabriele Falloppio, Miquel Servet, Conrad Gessner, Leonhart Fuchs, Prospero Alpino, Pierre Belon, Ambroise Paré, François Viète, Girolamo Cardano, Niccolo Fontana Tartaglia, William Gilbert, Tycho Brahe, Joseph Juste Scaliger, John Napier, Henry Briggs, William Oughtred, Francis Bacon, Simon Stevin, David Fabricius, Giordano Bruno, Simon Marius, Christoph Scheiner, Johannes Kepler, Willebrord Snel van Royen, Pierre Gassendi, Hans Lippershey, Johann Bayer, Martín Sarmiento, Seminari Conciliar de Barcelona, Joan Dimes Lloris, Jan van Helmont, William Harvey, Santorio Santorio, Hieronymus Fabricius, William Baffin, René Descartes, Marin Mersenne, Otto von Guericke, Athanasius Kircher, Johann Rudolph Glauber, Evangelista Torricelli, Ferran II de Mèdici, Vincenzo Viviani, Giovanni Alfonso Borelli, Jeremiah Horrocks, Johannes Hevelius, Giovanni Battista Riccioli, John Wallis, Blaise Pascal, Pierre de Fermat, Giovanni Cassini, Erasmus Bartholin, Francesco Redi, Robert Boyle, Edme Mariotte, Hennig Brandt, Marcello Malpighi, Jan Swammerdam, Olaus Rudbeckius, Regnier de Graaf, Nehemiah Grew, John Ray, Christiaan Huygens, Francesco Maria Grimaldi, Antonie van Leeuwenhoek, Johann Joachim Becher, Robert Hooke, Christopher Wren, Denis Papin, Thomas Savery, Thomas Newcomen, Niels Stensen, Isaac Newton, Gottfried Wilhelm Leibniz, James Gregory, Jean Picard, David Gregory, Ole Rømer, John Flamsteed, Edmond Halley, Georg Ernst Stahl, Herman Boerhaave, Guillaume Amontons, Francis Hauksbee, Giovanni Battista Morgagni, René Antoine Ferchault de Réaumur, Jean Théophile Désaguliers, Stephen Gray, Charles François de Cisternay du Fay, Daniel Gabriel Fahrenheit, Anders Celsius, James Bradley, John Harrison, Voltaire, Georg Brandt, Daniel Bernoulli, Charles-Marie de La Condamine, Jean Richer, Pierre Louis Moreau de Maupertuis, Pierre Bouguer, Benjamin Franklin, John Canton, John Dollond, Carl von Linné, Georges-Louis Leclerc, comte de Buffon, Erasmus Darwin, Albrecht von Haller, Alexis Claude Clairaut, Nicolas-Louis de Lacaille, Joseph Jêrôme Lalande, Denis Diderot, Axel Fredrik Cronstedt, James Hutton, Étienne Guettard, Nicolas Desmarest, Joseph Black, James Cook, James Lind, Lazzaro Spallanzani, Henry Cavendish, Joseph Priestley, Jan Ingenhousz, Daniel Rutherford, Franz Anton Mesmer, James Watt, Richard Arkwright, Joseph Louis Lagrange, Leonhard Euler, Charles-Augustin de Coulomb, John Michell, Luigi Galvani, William Herschel, Caroline Herschel, Carl Wilhelm Scheele, Torbern Olof Bergman, Johan Gottlieb Gahn, Peter Jacob Hjelm, Joseph Banks, René Just Haüy, Thomas Jefferson, Jean-Antoine Chaptal, Mikhaïl Lomonóssov, Claude Louis Berthollet, Antoine François de Fourcroy, Nicolas Leblanc, Louis Bernard Guyton de Morveau, Martin Heinrich Klaproth, William Gregor, Franz-Joseph Müller von Reichenstein, Jean-Baptiste Lamarck, Alessandro Volta, William Nicholson, Philippe Pinel, Giuseppe Piazzi, Johann Elert Bode, Jacques Charles, Germans Montgolfier, Pierre-Simon Laplace, Jean le Rond d'Alembert, Immanuel Kant, John Goodricke, Edward Jenner, Abraham Gottlob Werner, Benjamin Thompson, Joseph Louis Proust, Ernst Chladni, Franz Joseph Gall, Johan Gadolin, Smithson Tennant, Louis Nicolas Vauquelin, Robert Fulton, John Fitch (inventor), Eli Whitney, Nicéphore Niépce, William Hyde Wollaston, Johann Wilhelm Ritter, Thomas Johann Seebeck, John Dalton, Anders Gustaf Ekeberg, Charles Hatchett, Jean-Baptiste-Joseph Fourier, William Smith (geòleg), Friedrich Mohs, Georges Cuvier, Augustin Pyramus de Candolle, Antoine-Laurent de Jussieu, Alexander von Humboldt, Marie François Xavier Bichat, René Theophile Hyacinthe Laënnec, Thomas Young, Robert Brown, Jean-Baptiste Biot, William Nicol, André-Marie Ampère, William Sturgeon, Amedeo Avogadro, Friedrich Stromeyer, Leopold Gmelin, Bernard Courtois, Carl Friedrich Gauß, Hans Christian Ørsted, Domènec Francesc Joan Aragó, Johann Schweigger, Joseph-Louis Gay-Lussac, Humphry Davy, Lorenz Oken, Johann Wolfgang von Goethe, Jöns Jacob Berzelius, Pierre Louis Dulong, Alexis Thérèse Petit, Eilhard Mitscherlich, Wilhelm von Hisinger, Johann Wolfgang Döbereiner, Benjamin Silliman, George Stephenson, Richard Trevithick, Johann Encke, Francis Baily, François Magendie, Johannes Peter Müller, Friedrich Bessel, Friedrich Argelander, Friedrich Georg Wilhelm von Struve, Heinrich Schwabe, Wilhelm Beer, Johann von Lamont, William Prout, Pierre Joseph Pelletier, John James Audubon, Michel Eugène Chevreul, Joseph von Fraunhofer, Nils Gabriel Sefström, Andrés Manuel del Río Fernández, Jan Evangelista Purkyně, Hugo von Mohl, Augustin Jean Fresnel, Étienne-Louis Malus, David Brewster, Augustin Louis Cauchy, Macedonio Melloni, Jacques Boucher de Crèvecoeur de Perthes, Christian Jürgensen Thomsen, Georg Simon Ohm, Fèlix Amat de Palou i Pont, Joaquín Nicolás Rincón, Antoni Serramona i Terrado, Oratori de Sant Felip Neri (Gràcia), Institut de Recerca i Estudis Religiosos de Lleida, Ramon Malla i Call, Antonio Miró, Felip-Juli Rodríguez i Piñel, Josep Maria Turull i Garriga, Hans Küng, Josep Maria Martí i Bonet, Joan Bada i Elias, Molí de Rosquilles, Louis-Jacques-Mandé Daguerre, William Henry Fox Talbot, Michael Faraday, John Frederic Daniell, Robert Remak, Thomas Addison, Charles Babbage, John Herschel, August Ferdinand Möbius, Nikolai Lobatxevski, János Bolyai, William Rowan Hamilton, Jean Victor Poncelet, Niels Henrik Abel, Joseph Liouville, Charles Hermite, Anselme Payen, Ernst Heinrich Weber, Gustav Fechner, Wilhelm Weber, Jacques Babinet, Adolphe Quételet, Nicolas Léonard Sadi Carnot, Gaspard Gustave de Coriolis, Germain Henri Hess, Carl Gustaf Mosander, Charles Lyell, Roderick Murchison, Adam Sedgwick, Édouard Lartet, Joseph Henry, Samuel Morse, Charles Wheatstone, Heinrich Lenz, Christian Friedrich Schönbein, Friedrich Wöhler, Charles Goodyear, George Biddell Airy, Jean Baptiste Boussingault, Antoine Jérôme Balard, Justus von Liebig, Jean-Baptiste Dumas, John Bennet Lawes, Christian Andreas Doppler, Richard Owen, Thomas Graham, Matthew Fontaine Maury, Luigi Palmieri, Edward Forbes, Jean Louis Rodolphe Agassiz, Arnold Henry Guyot, Auguste Laurent, Charles Robert Darwin, Thomas Malthus, Alfred Russel Wallace, Thomas Henry Huxley, Ernst Haeckel, Asa Gray, Henry Creswicke Rawlinson, Theodor Schwann, Matthias Jakob Schleiden, Albert von Kölliker, Urbain Le Verrier, John Couch Adams, Johann Gottfried Galle, William Lassell, William Parsons, Robert Bunsen, John William Draper, Henri Sainte-Claire Deville, Claude Bernard, Thomas Andrews (científic), Heinrich Geissler, Julius Plücker, George Boole, Hermann Franz Moritz Kopp, Angelo Secchi, William Cranch Bond, George Phillips Bond, Daniel Kirkwood, James Prescott Joule, Julius Robert von Mayer, Elias Howe, Elisha Graves Otis, George Gabriel Stokes, William Thomas Green Morton, Oliver Wendell Holmes, Crawford Long, Léon Foucault, Hippolyte Fizeau, Herbert Spencer, John Tyndall, Hermann von Helmholtz, Rudolf Virchow, Rudolf Clausius, Étienne Lenoir, Nikolaus Otto, Robert William Thomson, Francis Galton, Gregor Mendel, Louis Pasteur, Friedrich Gustav Jakob Henle, Joseph Lister, Ferdinand Julius Cohn, Rudolf Leuckart, William Huggins, Anders Ångström, Norman Pogson, Gustav Robert Kirchhoff, Ferdinand Reich, Hieronymus Theodor Richter, Johann Balmer, Alexander William Williamson, William Thomson, William John Macquorn Rankine, Paul Broca, Stanislao Cannizzaro, Jean Servais Stas, Henri Victor Regnault, Georg Friedrich Bernhard Riemann, Marcellin Pierre Eugène Berthelot 418 169432 514 514
Huascacat (discussió contribucions registre) Núria Salán Ballesteros 4 237 4 4
Beatriz.benitez.juan (discussió contribucions registre) Castellar del Vallès, Aigua mineral 2 960 2 2
Ruthini (discussió contribucions registre) Megabyte, Gigabyte, Terabyte, Kilobyte, Petabyte, Zettabyte, Yottabyte, Byte, Kibibyte, Mebibyte, Gibibyte, Tebibyte 25 5015 20 20
Gemmasbons (discussió contribucions registre) Pessebre vivent d'Engordany 1 699 2 2
Socialdilema (discussió contribucions registre) Circuit elèctric, Lily Potter Evans, Magnitud física, Henrik Ibsen, Les Misérables (musical) 7 4435 17 17
Dragonfly137 (discussió contribucions registre) Iesso 3 894 6 6
Documentainfo (discussió contribucions registre) Castell d'Alfàndec 1 341 1 1
Bibrepublica (discussió contribucions registre) Cartell, Exposició Internacional de Barcelona, Exposició Universal de París (1937) 4 1929 3 3
Martaquer (discussió contribucions registre) Flyology, Molí 3 877 2 2
Joan1983 (discussió contribucions registre) Codi secret (joc), Pandèmic, Accés obert, Joc educatiu 10 1383 10 10
KajenCAT (discussió contribucions registre) Alternativa Democràtica (Finlàndia), Álvaro de Albornoz 2 1120 2 2
RoserAB (discussió contribucions registre) Free On-line Dictionary of Computing 5 250 1 1


Participació amb l'etiqueta #1lib1ref a cada llengua
Anys anteriors: 2016 · 2017 · 2018 · 2019 · 2020 · 2021


Coordinació

La campanya «1 bibliotecari, 1 referència» és un projecte conjunt de la Fundació Wikimedia1 librarian, 1 reference») i la Federació Internacional d'Associacions i Institucions Bibliotecàries (IFLA). A la Viquipèdia en català es realitza des de 2016 i és promoguda i coordinada per Amical Wikimedia.