Discussió:Tio Pep

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Drets d'autor de la lletra[modifica]

A tall d'exemple, el monument als músics de Bremen (del conte popular homònim) a Bremen

La lletra encar té drets d'autor, de manera que cal eliminar-la. Rata de Biblioteca 20:32, 22 nov 2005 (UTC)

Estàs segura? Ho dius per això del llibre de Sanchis Guarner? Perquè la lletra del tio Pep és popular valenciana, i com a tal calcule que estarà fora de qualsevol legislació privativa; a més, com podràs comprovar, ja he procurat no incloure cap de les altres versions modernes que sí que estarien protegides per drets d'autor. Bé, la d'Ovidi Montllor potser no, perquè és inèdita, i coneixent la seua afiliació ideològica tampoc importaria, «perquè tot és de tots!» Fora bromes, la bona qüestió és si la lletra deuria estar ací o a Wikisource: jo m'estime més tindre-la ací, perquè enviar a la gent amunt i avall és un ferlamà. --Arnandis 22:17, 22 nov 2005 (UTC)
Perdona, se m'han creuat els cables, em pensava que era la lletra del Tio Canya d'Al Tall. Rata de Biblioteca 06:22, 23 nov 2005 (UTC)

El monument del personatge[modifica]

Respecte a la frase «El tio Pep és, potser, l'únic personatge de la cultura popular que té un monument dedicat»: hi ha d'altres monuments pel món dedicats a personatges de la cultura popular. Trec això de l'únic.--Pere prlpz 10:11, 1 ag 2007 (CEST)

Raó tens: supose que voldria dir que és un dels pocs personatges populars homenatjats d'aital manera; potser estaria bo esbrinar quins altres protagonistes de ficció tenen un monument (especialment dins l'àmbit de la nostra llengua), per curiositat. --Arnandis (Sí o sí?) 01:32, 2 ag 2007 (CEST) P.S: hi havia una foto de l'estàtua del tio Pep en l'Internet, però tinc quimera que ja l'han llevada; seria menester fer-ne una i alçar-la...
Per exemple, a la plaça d'Espanya de Castelldefels hi ha una estàtua de la caputxeta vermella i el llop [1].--Pere prlpz 10:21, 2 ag 2007 (CEST)
No m'esperava una estàtua de Caputxeta Roja en Castefa, ans alguna cosa més nostrada (de la mateixa manera que a Madrid tenen algun recordatori al Ratoncito Pérez); què curiós... --Arnandis (Sí o sí?) 18:19, 2 ag 2007 (CEST)