Juan José Juárez Valera

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaJuan José Juárez Valera
Biografia
Naixement14 juny 1962 Modifica el valor a Wikidata (61 anys)
el Real de Gandia (la Safor) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciófutbolista Modifica el valor a Wikidata
Activitat1984 Modifica el valor a Wikidata –  1994 Modifica el valor a Wikidata
Esportfutbol Modifica el valor a Wikidata
Posició a l'equipDefensa Modifica el valor a Wikidata
Trajectòria
  Equip
Recreativo de Huelva
Real Murcia Modifica el valor a Wikidata

Juan José Juárez Valera (Real de Gandia, 14 de juny de 1962) és un exfutbolista valencià, que ocupava la posició de defensa.

Trajectòria[modifica]

Format al planter del València CF, a la temporada 84/85 debuta amb els de Mestalla a primera divisió, en l'únic que encontre que juga eixe any. Es consolida a la temporada 87/88, l'any del descens dels valencians a Segona Divisió, en el qual hi apareix en 18 partits.

No té continuïtat al València i el 1988 marxa al Recreativo de Huelva, on durant dos anys serà titular, ambdós a la categoria d'argent. L'estiu de 1990 fitxa per l'Albacete Balompié, sent peça clau en l'històric ascens dels manxecs a primera divisió, el 1991. El defensa hi jugaria els 38 partits, i marcaria un gol.

A l'any següent, amb l'Albacete a la màxima categoria, segueix sent titular, en 31 partits i dos gols, que van contribuir a fer que El Queso Mecánico (El formatge mecànic) acabara eixa campanya en setena posició.

La temporada 92/93 la passa al Reial Múrcia, i a la campanya posterior, hi retorna al País Valencià per militar al Vila-real CF.

Enllaços externs[modifica]