Khloé Kardashian

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaKhloé Kardashian

Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement(en) Khloé Alexandra Kardashian Modifica el valor a Wikidata
27 juny 1984 Modifica el valor a Wikidata (39 anys)
Los Angeles (Califòrnia) Modifica el valor a Wikidata
Dades personals
Grup ètnicArmenis dels Estats Units d'Amèrica, Neerlandoestatunidencs, angloamericans, irlandesos estatunidencs i escocesos-estatunidencs Modifica el valor a Wikidata
ReligióCristianisme Modifica el valor a Wikidata
FormacióMarymount High School
Pacific Hills School
Montclair College Preparatory School Modifica el valor a Wikidata
Alçada175 cm Modifica el valor a Wikidata
Color dels ullsVerd fosc Modifica el valor a Wikidata
Color de cabellsCabells marrons Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Camp de treballCelebritat Modifica el valor a Wikidata
Ocupacióactriu, actriu de televisió, escriptora, actriu de cinema, productora de cinema, dissenyadora de moda, productora, model, novel·lista, locutora de ràdio, emprenedora, socialité, celebritat Modifica el valor a Wikidata
Activitat2007 Modifica el valor a Wikidata –
Obra
Obres destacables
Família
FamíliaFamília Kardashian Modifica el valor a Wikidata
CònjugeLamar Odom (2009–2016), divorci Modifica el valor a Wikidata
ParellaRashad McCants (2008–2009)
French Montana (2014–2014)
James Harden (2015–2016)
Tristan Thompson (2016–2019)
Tristan Thompson (2020–2021)
Tristan Thompson (2022–) Modifica el valor a Wikidata
FillsTrue Thompson, infant biològic
 ( Tristan Thompson) Modifica el valor a Wikidata
ParesRobert Kardashian Modifica el valor a Wikidata  i Kris Jenner Modifica el valor a Wikidata
GermansKourtney Kardashian, Kim Kardashian i Rob Kardashian Modifica el valor a Wikidata
ParentsKendall Jenner (germana consanguínia)
Kylie Jenner (germana consanguínia) Modifica el valor a Wikidata

IMDB: nm2835957 Allocine: 501479 Rottentomatoes: celebrity/khloe_kardashian Allmovie: p587356 Metacritic: person/khloe-kardashian TV.com: people/khlo-kardashian TMDB.org: 1255872
Facebook: KhloeKardashian Twitter (X): khloekardashian Instagram: khloekardashian Snapchat: khloekardashian Youtube: UCJy0RHFC64EC-kqWOfhCb_g Modifica el valor a Wikidata

Khloé Alexandra Kardashian (Los Angeles, Califòrnia; 27 de juny de 1984) és una socialité, empresària, presentadora de televisió i model nord-americà. És mundialment coneguda per les seves aparicions en els programes de telerealitat com Keeping Up with the Kardashians que ha protagonitzat amb les seves germanes Kourtney, Kim, la seva mare Kris Jenner i el seu exmarit, el jugador de bàsquet Lamar Odom, a més de coprotagonitzar el joc de l'aplicació de la seva germana gran Kim Kardashian: Kim Kardashian: Hollywood.

Filmografia[modifica]

Televisió[modifica]

Año Título Rol Notas
2005 Walker, Texas Ranger: Trial by Fire Emma Protagonista
2006 Brain Zapped Grace Protagonista
2012 The X Factor Ella mateixa Presentadora
2022 H! WOOD Ella mateixa Presentadora

Pel·lícules[modifica]

Año Título Rol Notas
1997 The Faculty
1998 She's All That
1999 Light It Up
2008 Horton Hears a Who! Cat Veu
2010 Silent Library
School Gyrls
2011 Los mercenarios 2 Pipa
2012 Love and Honor Stella Wright Protagonista
The Sky is Everywhere
2013 I Spy Kylie Protagonista
Dinner in Montreal Protagonista
Queen Mary Queen Mary Protagonista
At Any Price
Snow Piercer Willer Hawkins Thriller dirigit per Bong Joon-ho
2015 The Throwback Protagonista

Carrera[modifica]

Empresària[modifica]

És copropietària de D-A-S-H, una boutique que va fundar al costat de les seves germanes Kourtney i Kim a Calabasas, Califòrnia; després a Miami, Florida; i recentment a la ciutat de Nova York. El juny del 2009, Khloé i les seves germanes es van associar amb "Natural Products Association" per crear "Idol White" un llapis blanquejador de dents. A mitjans del 2010, juntament amb les seves germanes, llança la línia de cura per a la pell "Perfect Skin", amb tres passos. Al desembre del mateix any, surt a la venda un llibre escrit també al costat de les seves germanes Kourtney i Kim, anomenat: "Kardashian Konfidential". Va viatjar per diferents ciutats del món per promocionar aquest llibre. Va llançar un perfum unisex conjuntament amb el seu exespòs. El novembre del 2012, va llançar al costat de les seves germanes la línia de maquillatges "Khroma beauty".

Televisió[modifica]

Des del 2007 i fins al 2021, Khloé coprotagonitza el programa Keeping Up with the Kardashians al canal E!, una telerealitat centrada en la seva vida i la de les seves germanes.

Va participar en la vuitena temporada de The Celebrity Apprentice (març-maig del 2009), però va ser eliminada al sisè repte per haver anat a la presó després d'haver conduït sota la influència de l'alcohol.

L'abril del 2009, Kourtney i Khloé van anunciar que havien estat contractades per dur a terme una sèrie derivada de Keeping up with the Kardashians; en què se les seguia en el llançament de la seva nova botiga D-A-S-H a Miami, Florida. La Sèrie Kourtney and Khloe Take Miami es va estrenar el 16 d'agost del 2009 a les 10 PM al canal E!. Durant l'enregistrament del programa, Khloé es va unir a Top 40 Mainstream per WHYI per estar quatre hores setmanals en un programa de conversa i entreteniment.

Ha treballat al canal E! com a copresentadora en catifes vermelles i tota mena d'entrevistes. També va ser copresentadora al programa de televisió The X Factor USA amb Mario López.

Va aparèixer a la temporada 6, episodi 11 de RuPaul's Drag Race com a jutge superespecial al costat de Bob Mackie.

El desembre de 2015 es va anunciar el programa 'Kocktails with Khloé' al canal nord-americà FYI i que es va estrenar el 20 de gener de 2016.

Actuació[modifica]

El 2008, Khloé apareix en dos episodis de MADtv fent de diversos papers: d'ella mateixa, de les seves germanes, Audrina Patridge i de nova núvia de Hugh Hefner.

El desembre del 2009, Khloé va aparèixer a la pel·lícula independent Psychotherapist amb un paper menor.

Problemes legals[modifica]

El 12 de novembre al capítol "Remembering Dad" de Keeping Up with the Kardashians es mostra que Khloe és arrestada per conduir sota els efectes de l'alcohol. Els encarregats del programa no van enregistrar l'incident sinó que va ser una posada en escena.

El 18 de novembre de 2009, Khloé es va presentar a la presó per complir la seva condemna de violació de llibertat condicional pel seu incident de DUI. Havia de complir una pena de 30 dies i la inscripció en un programa de tractament d'alcohol durant tres setmanes després de la sortida. Khloe va sortir tres hores després del seu ingrés a la presó a causa de l'amuntegament.

Tatuatges[modifica]

El 28 d'agost de 2008 es va fer un tatuatge al canell esquerre amb la frase T'estimo ("I love you") amb el manuscrit del seu pare Robert Kardashian, té un altre tatuatge a la cintura, una creu que diu "Daddy" a honor al seu pare.

El 27 d'octubre de 2009 es va tatuar a la mà esquerra les lletres "LO" en lletra cursiva per les inicials del seu exespòs Lamar Odom, Lamar també es va tatuar les inicials de Khloé "KO" però a les dues mans.

Premis[modifica]

Khloé Kardashian va guanyar el premi a The Reality TV Star of 2018 i amb les seves germanes com a Reality Show of 2018.

Vegeu també[modifica]