Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Moure Viquipèdia:Plantejament de preguntes a Viquipèdia:La_taverna/Ajuda?

10
Resum per QuimGil

Fet!

QuimGil (discussiócontribucions)

Avui dia sembla que Viquipèdia:Plantejament de preguntes i Viquipèdia:La_taverna/Ajuda compleixen essencialment la mateixa funció. S'ha parlat de convergir aquests dos espais en un de sol?

Si ho fem, tindria més sentit concentrar-nos en La_taverna/Ajuda, pel fet que Flow és més senzill per a novells i la resta de La Taverna és més a la vista.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

em sembla una bona idea.

Unapersona (discussiócontribucions)

Hi estic d'acord.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Ídem.

YggdrasilAsir (discussiócontribucions)

Bona idea!

QuimGil (discussiócontribucions)

Gràcies per la primera ronda d'opinions. Mentre arriben més, podem parlar sobre les passes concretes.

  • A Viquipèdia:Plantejament de preguntes, es podria afegir una plantilla (quina?) indicant que aquesta és una pàgina històrica i redireccionant a Viquipèdia:La_taverna/Ajuda. Totes les preguntes serien arxivades.
  • Caldria repassar les pàgines que hi enllacen. Especial:Enllaços/Viquipèdia:Plantejament_de_preguntes té bàsicament tres tipus de pàgines: plantilles (on l'enllaç es podria actualitzar fàcilment), pàgines específics als espais de nom Viquipèdia i Ajuda (on es podria fer el mateix) i pàgines d'usuari (arran d'una benvinguda utilitzada fa anys sense cap plantilla, on penso que és millor no tocar res per a no crear notificacions innecessàries).
Vriullop (discussiócontribucions)
QuimGil (discussiócontribucions)

Moltes gràcies pels comentaris.

Bé, doncs sembla que no hi ha cap problema en fer aquest canvi. A veure si aquest vespre o demà m'hi poso.

QuimGil (discussiócontribucions)

El primer pas està fet: Viquipèdia:Plantejament de preguntes. Si hi ha alguna plantilla o categoria que es puguin utilitzar per a millorar el resultat, endavant.

Em pregunto si caldria moure la pàgina? No hi he vist una gran necessitat. Tampoc no he fet un redireccionament per a mantenir un accés clar als arxius.

He començat a editar plantilles i pàgines que hi enllacen. En alguns casos no tinc permisos suficients i he sol·licitat el canvi. En realitat la llista no és tan llarga com sembla (com a mínim ara mateix) perquè moltes de les pàgines llistades contenen una plantilla que ja ha estat modificada.

QuimGil (discussiócontribucions)

Bé, penso que aquesta feina és complerta.  :)