Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

[110a setmana] El diumenge de les referències

14
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon vespre a tothom. La setmana passada vam referenciar 37 articles sobre la Xina que no tenien fonts durant «El diumenge de les referències». En total, la iniciativa ja ha servit per referenciar 5.976 articles de diferents temes.

La cent-desena edició se celebra demà, 19 de març. La categoria que ha tocat per posar com a mínim una referència a cada article és Categoria:Jocs. Podeu consultar aquí els articles sense referències (101 en el moment d'escriure aquestes línies).

Ho notifico als participants anteriors (@TaronjaSatsuma:, @Sorenike:, @Beusson:, @Alvaro Vidal-Abarca:, @Jaumellecha:, @Pere prlpz:, @Pcm:, @Amadalvarez:, @Laurita:, @Townie:, @Medol:, @Willy31igd:, @Cataleirxs:, @Pallares:, @Castellbo:, @Jordi escarre:, @Lluis tgn:, @Vallue:, @Darth vader 92:, @Xavier Dengra:, @Rocafera:, @Davidpar:, @Mercè Piqueras:, @Magenri:, @Flamenc:, @Robertgarrigos:, @Dragonfly137:, @Socialdilema:, @Jordiff:, @Josu PV:, @Smalde:, @Bsckr:, @J bullanga:, @Brunnaiz:, @Ivan Avz F:, @AntoniBM:, @Capsella01:, @Jove:, @Ramon 3223:, @Gemma Aïsa:, @AntoniBM: i @MotsVius:) i animo tota la comunitat a participar-hi.

Recordeu-vos d'afegir un comentari nou aquí sota amb tots els articles que referencieu!

Leptictidium (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)
Mercè Piqueras (discussiócontribucions)
Amortres (discussiócontribucions)
J bullanga (discussiócontribucions)
Flamenc (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia! Un 10 ben rodó a mitja tarda. Si en fem quatre mes, ens assegurem de no fer rècord negatiu. Si arribem a 24 articles, n'haurem fet 6.000 en tota la història del viquiprojecte.

Vallue (discussiócontribucions)
Pcm (discussiócontribucions)
Ivan Avz F (discussiócontribucions)

Article referenciat per Ivan Avz F:

  1. Tente
Capsella01 (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

36, passant amb escreix dels 6.000 totals en la història del viquiprojecte. Moltes gràcies de tot cor a tothom que ha ajudat a fer-ho possible i fins diumenge que ve!

Resposta a «[110a setmana] El diumenge de les referències»