Usuari Discussió:Davidj.cot

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Davidj.cot! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Un cop l'any es convoca la Gran Quinzena Anual de la Qualitat, però si esteu molt interessat en augmentar la qualitat de la Viquipèdia, no dubteu a seguir en qualsevol moment de l'any la llista de tasques de manteniment de la pàgina.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 16:55, 10 set 2007 (CEST)[respon]

Carles Duarte[modifica]

Una de les coses que faria per millorar l'article seria llevar les negretes. Si t'hi fixes en els altres, veuràs que reservam la negreta per a remarcar per primera vegada el concepte a definir. Només s'usa excepcionalment per a d'altres coses. Pau Cabot · Discussió 19:37, 24 nov 2007 (CET)[respon]

VP:IW. No has millorat allò de l'abundància de negretes i has traslladat l'error als altres idiomes, però bé ... Pau Cabot · Discussió 18:47, 25 nov 2007 (CET)[respon]
Bona feina! Pau Cabot · Discussió 19:19, 25 nov 2007 (CET)[respon]


Manca d'informació en el fitxer Imatge:Lluiscg.jpg[modifica]

Atenció!
Atenció!

Gràcies per carregar el fitxer Imatge:Lluiscg.jpg. Ens hem adonat que, ara com ara, la pàgina de descripció d'aquest fitxer no especifica qui n'ha creat els continguts, per tant l'estat de drets d'autor no és clar. Si heu creat la imatge vós mateix, aleshores cal que ho digueu explícitament, i que indiqueu en quines condicions es pot usar a la Viquipèdia (vegeu l'enllaç d'etiquetes de drets d'autor més avall). En cas contrari heu d'especificar on l'heu trobat, en la majoria dels casos amb un enllaç cap a la web o obra d'on l'heu agafada per carregar-la a la Viquipèdia i les condicions d'ús del contingut d'eixa web.

Si la imatge no té un senyal de dret d'autor també hauríeu d'afegir-lo. Si l'heu creat vós aleshores l'hauríeu de carregar a Commons amb alguna de les llicències que s'ofereixen. Podeu veure l'ajuda.

Adoneu-vos que qualsevol imatge sense indicació de l'origen o sense senyal de llicència d'ús serà esborrada una setmana després de l'avís, segons els criteris per a la supressió ràpida. Si heu carregat altres imatges, si us plau, comproveu que hi heu especificat també el seu origen i el senyal de drets d'autor. Podeu trobar tots els fitxers que heu carregat fent servir l'eina de la Galeria.

Per modificar la descripció de la imatge no cal que la carregueu de nou. Simplement editeu la pàgina. Gràcies. --Pau Cabot · Discussió 15:58, 1 jul 2011 (CEST)[respon]

Bon dia i suport a Wikimedia CAT[modifica]

Espero que em perdonis aquesta intrusió... Em dic Lluís i sóc soci de l'associació "Amical de la Viquipèdia" Amical Viquipèdia que està maldant per a ser un Chapter secció local de Wikimedia però fins ara no ho hem obtingut ja que es diu que només es poden crear chapters d'estat. Per tal de d'aconseguir el nostre reconeixement s'ha engegat una campanya de suport. Si vols donar suport, disposes de la plantilla d'usuari Wikimedia CAT que tens a la teva disposició per tal de posar-la a la teva pàgina d'usuari. Com que rebem suports globalment també pots signar al llistat de "Members and Supporters" seguint l'enllaç de la plantilla... Et necessitem, el suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies i perdona la intrusió a la teva pàgina, fins aviat, cordialment:--Lluis_tgn (disc.) 23:20, 14 jul 2011 (CEST)[respon]

Recordatori d'admissibilitat de: David Jiménez i Cot[modifica]

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de David Jiménez i Cot. --Pau Cabot · Discussió 13:00, 19 nov 2011 (CET)[respon]

Idò no sé gaire que t'he d'explicar. Supòs que sabràs que aquí només s'accepten com a fonts coses ja publicades a altres llocs. Hauràs de trobar referències a fonts fiables que confirmin cada cosa que dius. Més informació a VP:ADMS, VP:CF i VP:FF. Ah, per cert, no es recomana fer articles sobre un mateix: VP:NO. Pau Cabot · Discussió 18:20, 20 nov 2011 (CET)[respon]

Amic Paucabot, estic cansadíssim que a l'article David Jiménez i Cot hi surtin els símbols que fan referència al fet que no és un text redactat pròpiament de la viquipèdia i que necessita fonts... quan altres articles d'opereta funcionen així i no se'ls etiqueta. Per tant, per la mort de Déu, borreu l'article d'una vegada per totes. No m'interessa tenir-lo d'aquesta manera. Suposo que ho entendràs, Gràcies.

Hola. No pots esborrar el contingut dels articles. Si consideres que un article ha de ser esborrat, pots fer una proposta en aquest sentit. Mira't Viquipèdia:Esborrar pàgines o la guia ràpida Ajuda:Esborrar pàgines.--Xamil (disc.) 11:27, 14 maig 2012 (CEST)[respon]

Manquen referències a Lluís Calvo i Guardiola[modifica]

Hola Davidj.cot,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a que treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Lluís Calvo i Guardiola. --Pau Cabot · Discussió 19:04, 14 maig 2012 (CEST)[respon]

Benvolgut Paucabot, ja està solucionat el tema de les cites de la pàgina de Lluís Calvo. T'haig de demanar un favor. La fotografia que he penjat, la vaig penjar des de commons, i ara em diu que no he especificat l'autor i que es borrarà dintre d'una setmana. Potser no vaig omplir bé el formulari, però vaig deixar constància que la fotografia és de "Kike València", i es pot difondre a altres amb total llibertat. Podries mirar-me què ha passat i solucionar el problema abans no la borrin? Te'n dono les gràcies per endavant. Davidj.cot

Hola. Perdona que m'hi fiqui però precisament venia a comentar això de la foto.
El que et falta a la foto és:

Gràcies Pau. No et preocupis, pots interrompre sempre que vulguis. Tu domines millor que jo el sistema. Crec que ara ja ho he fet bé. Pots comprovar-ho, si us plau. Gràcies.

Tres de coses sobre discussions, per si et fan servei:
  • Mira't la signatura al final de la intervenció dels altres. Veuràs que el que ha interromput no era en Pau Cabot sinó jo (Pere prlpz).
  • Si vols respondre a algú (i assegurar-te que vegi la resposta) val més que ho facis a la seva pàgina de discussió. Al costat de la signatura de cadascú hi ha un enllaç a la discussió.
  • Recorda de signar. Sobre la caixa d'edició (on surt el text) tens un botó amb un llapis blau que serveix per deixar la teva signatura. Si no, costa saber qui ha escrit cada cosa.--Pere prlpz (disc.) 21:57, 15 maig 2012 (CEST)[respon]
I sobre la foto: la llicència diria que està prou bé. Si l'autor ha enviat el correu amb l'autorització no hi hauria d'haver problema sempre que el llegeixin abans d'esborrar.
Per estar més tranquils, quan l'autor hagi enviat el correu pots posar a la imatge {{subst:OP}} i esborrar {{no source since|month=May|day=15|year=2012}} perquè sàpiguen que hi ha un correu pendent.--Pere prlpz (disc.) 22:05, 15 maig 2012 (CEST)[respon]

Hola de nou.

La manera normal d'indicar la referència, a la Viquipèdia i en altres llocs, no és copiar fragments de les obres, sinó posar notes al peu de manera que idealment s'hauria de poder seguir quines són les obres que recolzen cada afirmació que es fa a l'article. Ho tens explicat a Viquipèdia:citau les fonts.--Pere prlpz (disc.) 15:47, 16 maig 2012 (CEST)[respon]

Doncs si aquesta és la manera normal d'indicar cites, jo ho he fet d'una manera anormal. Tens algun problema? Veig que jutjar i criticar és molt fàcil, però ningú mou ni un dit aquí per millorar l'article que no sigui jo. Aneu a pastar fang, m'heu fet la vida impossible tots aquests dies posant-me tot de pegues a l'article. I jo com un gos llepaculs us he fet cas en tot el que he pogut i amb bona fe. Però tothom té uns límits, i vosaltres us esteu sobrepassant. Per què no us dediqueu a millorar els vostres articles? Hi he fet un cop d'ull i estan plens de mancances i de notetes d'avís. Deixeu-me en pau. Plego. Feu el que us roti amb l'article, com si el voleu borrar.

Bon vent i barca nova!

PD.: No vull ni que em responeu aquesta resposta.

Em sembla que t'hem ajudat en el que hem pogut. Pots veure que tot i l'"originalitat" de l'article fa estona que no té cap etiqueta.
Per la foto, no pateixis, si la deixes així com si l'haguessis posat sense el permís d'en Kike Valencia, ja l'esborraran a Commons abans que ho reclami en Kike Valencia. Si vols ajuda sobre això, la tens més amunt, tot i que naturalment, pots decidir no fer-ne cas.
I per acabar: la manera més fàcil de mantenir la qualitat de la Viquipèdia és deixar que els editors novells facin desastres i esborrar-los després, però alguns preferim mirar d'ajudar els nous a convertir el seu text (que potser és molt adient per un altre lloc com un bloc) en un bon article, fins i tot si el tema no ens diu res. Desgraciadament, per ajudar a millorar cal assenyalar les diferències entre el que hi ha i el que hauria de ser.
En aquest cas crec que has fet molta feina com a resposta als consells i etiquetes, però en sentit contrari al que calia, cosa que no m'estranya que al final et cansi. No sé si és que ens has llegit massa ràpid o si ens hem explicat molt malament.--Pere prlpz (disc.) 17:08, 16 maig 2012 (CEST)[respon]

Està bé. Entenc que ens volgueu ajudar als novells i tal com m'ho has explicat no hi veig cap malícia en la vostra intenció. És que al final em pensava que us estàveu mofant de mi. De totes maneres, en algunes cosetes ens podríeu ajudar directament, a part de dir-nos com es fa. Per exemple, avui he intrduït referències i m'han quedat uns espais en blanc en dues d'aquestes. No sé com solucionar-ho. Aleshores crec que podríeu intervenir directament a la modificació i arreglar-ho. Jo no m'hi entenc amb això i, per tant no ho sé fer. Després s'hauría d'arreglar una cosa que no sé com l'heu feta. A enllaços externs, hi ha un enllaç que posa "Lluís Calvo i Guarrdiola al Qui és Qui de les Lletres Catalanes". Pitges el botó i et surt l'escriptor Jordi Coca. Jo no sé canviar-ho perquè està posat amb un codi d'aquests abreujats. Crec que també hi podríeu intervenir directament. I el tema de la foto, és que no entenc com fer-ho. Ja tornaré a mirar bé l'enllaç que m'heu passat anteriorment. Salutacions --Davidj.cot (disc.) 18:46, 17 maig 2012 (CEST)[respon]

Suposo que amb això dels espais blancs et referies a això: [1]. Agrupar les referències per autor en una sola nota al peu és una virgueria que no sé com s'hauria de fer perquè quedés bé. A més, dificultaria poder referenciar frases diferents amb obres diferents del mateix autor. Per això les he separat.
Sobre intervenir a l'article, la veritat és que després del que m'has dit més amunt per només parlar de com està, no sé què passaria si toco una coma. A més, no és un tema del meu especial interès, i fer tot el que faria (com per exemple, buscar els enllaços a les referències que hi has posat, llegir-les si és possible trobar-les, comprovar que referenciïn el que diu que referencien, i de pas veure si poden referenciar alguna cosa més, veure si cal esporgar les parts que només parlen dels que parlen (bé) d'ell, aprofitar els trossos esporgats per referenciar les frases que parlen del poeta i la seva obra, i que ara són les que no tenen referències, etc., i tot això consensuar-ho amb algú que ja m'ha engegat a pastar fang) és una feinada que ara mateix no m'acaba d'abellir. Suposo que tenim articles pitjors.
Sobre la foto: no t'hi puc ajudar. Només t'hi pot ajudar el fotògraf o qui tingui els drets de la foto. Tot i això, pot ser que a Commons no l'esborrin si no es posen a revisar permisos a fons. Jo crec que ara mateix aquesta foto no superaria una consulta d'esborrat a Commons a menys que el fotògraf enviï el permís, però a curt termini no crec que ningú plantegi la consulta (o un esborrat ràpid sense consulta) si no és que la foto ha estat publicada anteriorment en algun lloc o que algú faci una reclamació (el fotògraf, per exemple).--Pere prlpz (disc.) 21:07, 17 maig 2012 (CEST)[respon]
L'enllaç al Qui és Qui ja està arreglat.--Pere prlpz (disc.) 21:13, 17 maig 2012 (CEST)[respon]

Jo precisament li he posat un parell d'avisos que indiquen que falta verificar part del text. Almanco hauries d'aportar aquestes referències. A més, el text en general és poc neutral i enciclopèdic. Finalment, si tu ets el biografiat, no ets la persona més indicada per escriure l'article. Pau Cabot · Discussió 16:51, 28 oct 2012 (CET)[respon]

Està bé, Pau. Però perquè no m'ajudeu una miqueta entre tots i feu que en deixi de ser el biògraf. Jo he intentat neutralitzar-lo al màxim, però m'és molt difícil. Necessito algú que ho vegi des e fora. Gràcies.