Usuari Discussió:Kippelboy/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Converses anteriors: 2007-2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014

Un nou any ha començat

Feliç any 2015, una gran abraçada i el desig que sigui un any ple d'èxit museístic! —Leptictidium (digui, digui) 09:48, 1 gen 2015 (CET)

50.000 edicions!

Moltes gràcies.--Felato (disc.) 11:49, 7 gen 2015 (CET)

"Kippel", revisant l'article de Pau Casals m'he adonat que no existia la pàgina "Fundació Pau Casals" però si una "Fundació Pau Casals. Vil·la Casals" (redirecció), creada per tu, que sols té enllaç des d'un encapçalament del Vendrell. He creat la primera redirecció, que ja té vuit enllaços. Suggereixo modificar l'enllaç de l'article sobre el Vendrell i "eliminar la teva" redirecció. Què te'n sembla? Cordialment,--FranSisPac (disc.) 18:03, 14 gen 2015 (CET)

Nova religió?

Molt bones i bon any nou!! ;)
Per cert, et volia comentar que si coses com aquestes son normals a la viquipedia:

Ja he parlat amb usuari:Paucabot i m'aconsellat que ho fiqui a la taverna (mentre que esbrino en qui apartat de la taverna s'ha de ficar, et recomano que hi facis una ullada. Gràcies.- --Jaumellecha (disc.) 14:20, 24 gen 2015 (CET)

Estructura de filmografies i obres escrites

Bon dia! He vist les modificacions que has fet a Isabel Coixet i Castillo (edició 14661989) i a Josep Fontana i Lázaro (edició 14542728) i m'agradaria preguntar si aquest canvi respon a una nova política decidida recentment. Moltes gràcies! :) --Jove (disc.) 12:07, 28 gen 2015 (CET)

@Jove: Bones, crec recordar que l'@Enric: em va dir un dia que en les llistes s'havia de procedir amb aquest tipus de guió i sempre que ho recordo i tinc un moment ho intento fer. Enric, ens ho podries confirmar? --Kippelboy (disc.) 22:00, 28 gen 2015 (CET)

This Month in Education: [January 2015]

MediaWiki message delivery (disc.) 05:16, 1 feb 2015 (CET)

If this message is not on your home wiki's talk page, update your subscription.

Viquiprojecte llengues

Hola Kippel,

Què he d'enllaçar cap a on? (Estic al xat) --gerardduenasparlem-ne 14:10, 5 feb 2015 (CET)

VisualEditor News #1—2015

19:08, 5 feb 2015 (CET)


Projecte Revetlla de Sant Jordi

Moltes gràcies pel missatge! Estem preparant la Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca de Figueres i aprofitem per entrar tots els autors locals que han publicat aquest any! Ens veiem! ;).--Bryckley

Could you please help me by explaining ,What to do with this ? As am unable to understand Catalan and Google translate doesn't explain me briefly about it.😆-- Sailesh patnaik

Thanks for the reply. Your project sounds exciting , first let me go through the project , then i may organize it after Catalan Wikipedia. --Sailesh patnaik

Pàgines d'usuari

Hola Kippelboy. No s'hauria d'editar la pàgina d'usuari de ningú sense comentar-li prèviament. Veig que afegeixes d'on són els usuaris, això no ho hauria de posar el propi usuari?--KRLS , (disc.) 13:36, 13 feb 2015 (CET)

Hola! Estic parlant amb una novella per l'IRC (@Judit Robert:). Diu que li vas fer un curs d'edició però que ara té problemes amb l'article (I amb l'editor de codi, per això t'escric jo). Resulta que els vas dir que fessin l'article sobre Jacint Salvadó i Aragonès, però no van poder perquè ja l'havies creat tu. Per això van crear Eduard Boada Aragonès, però s'han trobat amb que no compleix els criteris d'admissibilitat. També m'ha dit que si vols contactar-la facis servir el seu mail: acavalldelvent@gmail.com i que els hauràs de fer un altre curset més lent. :) Crec que no em deixo res.--Unapersona (Sóc tot orelles!) 19:23, 13 feb 2015 (CET)

Eina

Bon dia, hi ha alguna eina que permeti cercar articles de categories ordenats per mida d'octets? Gràcies!--Baggio (missatges) 09:01, 23 feb 2015 (CET)

@Baggio: No en conec cap que faci això :S--Kippelboy (disc.) 09:06, 23 feb 2015 (CET)
@Baggio:: mira't això i això -> parla amb en Toniher ;)--Kippelboy (disc.) 12:31, 23 feb 2015 (CET)

This Month in Education: [February 201

MediaWiki message delivery (disc.) 22:25, 28 feb 2015 (CET)

Estris

Hola Kippelboy,
Jo tenia estris útils per revertir vandalisme, i després de posar els Viquiestris avançats (que després me'ls he esborrat ja que no m'anaven bé) ja no m'han tornat a sortir, ni això, i el botó per signar. Saps com arreglar-ho? Gràcies--Mikicat (Parlem!) 10:44, 16 març 2015 (CET)

Invitation

A gummi bear holding a sign that says "Thank you"
Thank you for using VisualEditor and sharing your ideas with the developers.

Hello, Kippelboy,

The Editing team is asking very experienced editors like you for your help with VisualEditor. The team has a list of top-priority problems, but they also want to hear about small problems. These problems may make editing less fun, take too much of your time, or be as annoying as a paper cut. The Editing team wants to hear about and try to fix these small things, too. 

You can share your thoughts by clicking this link. You may respond to this quick, simple, anonymous survey in your own language. If you take the survey, then you agree your responses may be used in accordance with these terms. This survey is powered by Qualtrics and their use of your information is governed by their privacy policy.

More information (including a translateable list of the questions) is posted on wiki at mw:VisualEditor/Survey 2015. If you have questions, or prefer to respond on-wiki, then please leave a message on the survey's talk page.

Thank you, Whatamidoing (WMF) (talk) 00:31, 17 març 2015 (CET)

Fotos i documents gràfics propietat de Museu

Hola, sóc Konkordia, aprenent a Viquipèdia. Estic enxamplant un article sobre el Museu del Ferrocarril de Catalunya a Vilanova i la Geltrú. He vist que tu ja vares ser-hi fa pocs anys i el que he fet fins ara és:

1.- Crear la pàgina Fundación de los Ferrocarriles Españoles que en la nostra Vikipèdia no existia però es mencionaba. La Fundación és qui té actualment la propietat sobre el museu de Catalunya, a més del de Madrid. La pàgina que he creat és una simplificació de la que tenen en la Wikipedia en español i que vaig acordar amb els responsables de Museu de Vilanova. 2.- He pujat a Commons una sèrie de fotos de locomotores tant antigues que en la pàgina de justificació dels drets de còpia he pogut posar que l'autor va morir fa més de 70 anys. Són locomotores i fotos del segle XIX. 3.- He arribat a acordar amb les persones responsables de documentació i de comunicació d'ampliar els continguts de la pàgina actual, amb la seva ajuda.

El problema és que tot el material que m'han posat a disposició verbalment (fotos, esquemes, textes) son propietat del museu o la Fundación. Voldria no molestar-los per cada foto demanat-los el permís de còpia per pujar-ho a Commons. Voldria només fer-los un requeriment per tot el fons documental disponible del Museu, amb les garanties degudes.

Avui a Sabadell en Banyeres (una sessió d'inciació per nous editors) m'ha dit que hi ha un procediment per usar en aquest cas en els museus, procediment que tú coneixes.

Em pots ajudar? --Konkordia (disc.) 23:23, 19 març 2015 (CET)

1000 edicions!

Caria, has hagut d'anar molt avall per a trobar-ho! Jo ni m'hi havia fixat, però potser caldrà celebra-ho! Gràcies pel detall!!!!--Sguastevi (disc.) 16:33, 30 març 2015 (CEST)

Edicions

Vols dir que no vas errat. Crec que no són tantes. De totes maneres moltes mercès.--Vulcano (disc.) 16:38, 30 març 2015 (CEST)

This Month in Education: March 2015

MediaWiki message delivery (disc.) 02:31, 1 abr 2015 (CEST)

If this message is not on your home wiki's talk page, update your subscription.

L'Alguer

Hola Kippelboy, gràcies per invitar-me. Ja havia vist que és feia aquest acte, no hauria estat malament saber-ho abans. Diguem quins dies ets a l'Alguer i segur que trobarem un moment per fer un cafe. Veig d'organitzar-me per participar a l'Acte. --Gus.dan (disc.) 18:57, 2 abr 2015 (CEST)

Concurs Sant Jordi 2015 - Recompte

Hola, no m'havia fixat en el fet que el recompte començava a mitjanit. Per tant, llavors ja podré incloure l'article fet o queda ja fora de concurs per haver-lo fet abans d'hora ? --MALLUS (disc.) 20:40, 8 abr 2015 (CEST)

Em sap greu però queda fora de concurs. Però si guanyes prometo que tindràs algun regalet extra al teu pack :-)--Kippelboy (disc.) 20:57, 8 abr 2015 (CEST)

Associació de Sales de Concerts de Catalunya

He proposat l'esborrat de Associació de Sales de Concerts de Catalunya perquè considero que l'article no disposa de referències per ser considerat admissible, pots passar per la pàgina de propostes d'esborrat per dir-hi la teva, i/o per l'article per incloure-hi millores. A disposar --Panotxa (disc.) 16:26, 10 abr 2015 (CEST)

VisualEditor News #2—2015

21:45, 10 abr 2015 (CEST)

Gràcies.

Hola, moltes gràcies.--Biblioaprenent (disc.) 21:51, 13 abr 2015 (CEST)

Plantilla Viquiprojecte

ep, he vist que fent canvis estètics a la plantilla de capçalera de viquiprojectes et vas carregar també els rètols i logos que posàvem a la dreta. Això: {| align="right" style="text-align:left; margin-bottom:3px;" cellspacing="0" cellpadding="0" | style="padding-right:3px" | {{{logo1|flauta}}} | style="padding-right:20px; vertical-align:middle; font-size:0.9em; font-weight: bold" | {{{rètol1|}}} | style="padding-right:3px" | {{{logo2|}}} <!-- per exemple: [[Fitxer:WikiArS-en.svg|right|25px|link=]] --> | style="padding-right:20px; vertical-align:middle; font-size:0.9em; font-weight: bold" | {{{rètol2|}}} |- | style="padding-right:3px" | {{{logo3|flot}}} | style="padding-right:20px; vertical-align:middle; font-size:0.9em; font-weight: bold" | {{{rètol3|}}} | style="padding-right:3px" | {{{logo3|}}} | style="padding-right:20px; vertical-align:middle; font-size:0.9em; font-weight: bold" | {{{rètol4|}}} |} Ara amb els divs potser hauria d'anar diferent, enlloc de taula fer-ho amb <li> i css, però estaria bé mantenir-ho, més que res que alguns viquiprojectes hi tenen coses i ara no s'hi veu res. -- Dvdgmz(Escriu-me) 23:37, 13 abr 2015 (CEST)

Sanchis

Vicent Sanchis col·labora a 8TV i va dirigir Time Out? No he trobat cap ref :/ --Davidpar (disc.) 12:16, 15 abr 2015 (CEST)

Re:Taller

Hola Kippelboy! La veritat és que he estat molt fora de joc últimament però evidentment no em faria res i em veig plenament capacitat per fer un taller com aquest. Compta amb mi!--Nknudsen · 12:04, 16 abr 2015 (CEST)

Hola Kippel, pensant en el taller podries dir-me una mica què haurien de fer els nois? Una hora dóna per molt poc i pensava que potser podrien intentar actualitzar dades del tipus "Mercats de traspassos" però aquest justament ja està actualitzat. Potser altres esdeveniments esportius? O ampliar informació d'algun article? Gràcies per l'ajuda --Nknudsen · 22:20, 4 maig 2015 (CEST)
I referent a la creació de comptes? --Nknudsen · 22:39, 4 maig 2015 (CEST)

Montserrat Comas i Güell

Crec que en aquest requadre que has fet hi hauria de posar que és Historiadora (és Doctora en Història), i on poses Període en actiu hauria de ser un altre any, i a Obres notables hi hauríen d'estar altres crec que millors.

"Montserrat Comas i Güell- Naixement- Montserrat Comas i Güell- 1954- Barcelona- Nacionalitat- Catalunya- Educació- Filologia hispànica- Biblioteconomia i documentació- Es coneix per- Directora Biblioteca Víctor Balaguer- Ocupació- bibliotecària i historiadora- Període en actiu- 1992-avui- Obres notables- La Biblioteca Museu Balaguer. Un projecte nacional català-"

Gràcies.--Biblioaprenent (disc.) 20:33, 20 abr 2015 (CEST)

Viquimarató del Saló del Còmic

2a Viquimarató Saló del Còmic
2015
Se't concedeix aquesta distinció per la teva participació al
Viquiprojecte FICOMIC
en motiu de la 33a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona.
Gràcies!

De part de la semi-coordinació d'enguany ;-) --F3RaN (disc.) 21:20, 20 abr 2015 (CEST)

Imatge

No n'hi ha cap, crec. --Davidpar (disc.) 19:25, 21 abr 2015 (CEST)

Biblioteques

Doncs no ho sé, t'ho hauria de mirar, perquè he fet tantes fotos que ja no sé què tinc. Ara acostumo a penjar tot el que és "penjable" al commons, però abans només hi carregava les imatges que anaven al WLM, per tant potser sí que n'hi ha alguna d'escadussera... --Enric (discussió) 12:08, 22 abr 2015 (CEST)

Dear Friend, Please help creation this article in your Language and start this article here. Thank you very much.

Esparreguera

Hola, Kipel! El divendres em vaig passar una estoneta per la viquimarató d'Esparreguera. Ja sé que els vas assessorar tu, i pensava que potser t'hi trobaria i et podria saludar. Saps si hi ha alguna manera de veure la feina que es va fer aquell dia? Vull dir si hi ha algun comptador d'articles sobre Esparreguera fets el 24, en algun portal o viquiprojecte?--Climent Sostres (disc.) 23:57, 25 abr 2015 (CEST)

Doncs no hi vaig veure l'Arnau, ni me'n van parlar els viquipedistes esparreguerins. Pel que fa a l'eina que em proposes, he posat que és la ca.wikipedia, la categoria "Esparreguera" i el dia de la viquimarató (24), i no surt res. Jo creia que hi hauria prevista alguna manera de verificar la feina feta. Si no és així, és igual. No t'hi amoïnis.--Climent Sostres (disc.) 21:17, 26 abr 2015 (CEST)

De res, salut!, --Maria Fullana de València (disc.) 20:21, 26 abr 2015 (CEST)m.

Hola. Tot i que ja ha passat un temps —no vaig deixar l'article vigilat—, acabo de veure per aquesta edició que vas afegir informació sobre cinema a aquest article que tractava sobre arquitectura. No creus que seria millor segregar-lo en un altre article? PD: també hi ha una Escola de Barcelona filosòfica, així que s'hauria de fer una pàgina de desambiguació (com a w:es). Salutacions.--Canaan (disc.) 17:19, 28 abr 2015 (CEST)

Fet Fet! Gràcies.--Canaan (disc.) 18:20, 28 abr 2015 (CEST)

This Month in Education: April 2015

MediaWiki message delivery (disc.) 17:17, 1 maig 2015 (CEST)

Viquirepte estiu 2015

Què et sembla si aquest estiu fem un viquirepte per endreçar esborranys? De resultes de la quinzena de la Qualitat sempre concloem que és una de els àrees de manteniment que està estable o en creixement continu. Ho he comentat amb @Barcelona: i @KRLS: i els sembla bé --Panotxa (disc.) 09:42, 3 maig 2015 (CEST)

No acabo de veure com es pot lligar la millora d'esborranys amb tasques fàcils per novells, a més, va justament en la direcció contrària dels objectius per als 500.000, que premia la quantitat per sobre de la qualitat. Crec que seà millor deixar-ho per al 2016 i aquest any buscar un repte de creació d'articles pendents. --Panotxa (disc.) 07:01, 4 maig 2015 (CEST)

Viquimarató 100anys Facultat Biblioteconomia i Documentació */ reconeixement

Viquimarató 100 anys de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació
L'Usuari:Kippelboy/Arxiu 1 ha col·laborat activament i amb il·lusió en la Viquimarató d'Informació i Comunicació: 100 anys de la Facultat Biblioteconomia i Documentació, i aquest símbol en reconeix l'aportació.
Barcelona, 6 de maig del 2015

Indesinenter2 (disc.) 15:19, 7 maig 2015 (CEST)

Hola, salutacions des de Puigcerdà

Hola, Kippel, bones des de la Biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà. Tuiteja.--Pitxiquin (disc.) 17:17, 13 maig 2015 (CEST)

Sanchis

Gràcies per ampliar l'article. Se m'havia passat el llibre El malson! :) --Davidpar (disc.) 20:24, 13 maig 2015 (CEST)


Logos a la Viqui

Bones, Escolta tinc un dubte, a la Viquipèdia podem usar logos com fan a l'anglesa, per exemple a l'article 2015 Rugby World Cup i si és que si quin tipus de llicència hem d'usar al pujar-lo? Merci. Per cert la presentació de la Ruta Arús va anar molt i molt bé!!! --Pere Serafi (disc.) 21:15, 13 maig 2015 (CEST)

Biblioteca d'Almenar

Ei hola! T'escric des de la Biblioteca d'Almenar. Hem entrat a Viquipèdia a Joan Bardají Miranda i ens diu "Aquest article pot no complir els criteris generals d'admissibilitat. Ajudeu a millorar aquest article afegint-hi referències que demostrin que es tracta d'un tema que ha rebut cobertura significativa per part de fonts fiables i independents del subjecte. En cas contrari, l'article o part no referenciada podria entrar en un procés d'esborrament o fusió amb un article més genèric." No sabem el motiu ja que hem utilitzat referències. Ja diràs. Gràcies! --Desmaskarada (disc.) 16:20, 15 maig 2015 (CEST)Desmaskarada

Hola Kippelboy, bon dia Sembla que puc adreçar-me a tu per a comentat sobre l'article "La Rossa de Bulner". M'interessa, i molt saber si amb les variacions que he introduït aquest darrers dies, la cosa va per bon camí. L'article és complet, si bé li afegiria alguna foto més. Una altra qüestió són les formes: agrairé qualsevol suggeriment que puguis fer-me. Em cal conèixer com us ho feu amb les fotos panoràmiques per pensant amb les diferents amplades del diversos monitors. Una abraçada, --Rossend Mangot Casanoves (disc.) 12:04, 21 maig 2015 (CEST)

Hola Kippelboy, bona nit Seguint com dius al diket, no entenc què és el que passa: quan faig un enllaç, en provar-lo sempre dóna que és desconegut, però si jo el mateix contingut el poso al Google, sempre surt bé. Si pots fer comprovació i en qualsevol cas dir-me què i com haig de procedir.Ptser si en resol un o dos per a mi serà un bon exemple. Gràcies, bona nit

Hola Kippelboy, et torno a escriure des de la Biblioteca d'Almenar. Ens apareix això a l'article de La Lira d'Almenar : Aquest article o secció no cita les fonts o necessita més referències per verificabilitat. Us animem a millorar-lo afegint referències a fonts fiables i independents. Tota informació no verificable pot ésser posada en dubte o eliminada. Què hem de fer? Gràcies. --Desmaskarada

Sol·licitud d'ajuda viquipedista del Vallès

Hola company. En la mesura del possible intentaré ajudar aquest company a editar el que calgui. Per cert, aquesta setmana he rebut els llibres que em corresponien pel concurs de Sant Jordi. Molt interessants, per cert. --MALLUS (disc.) 13:12, 22 maig 2015 (CEST)

500 més actius

Hola Kippelboy! moltes gràcies per avisar-me que estic als 500 més actius, no ho sabia pas! M'ha fet molta il·lusió! :) Salut! --Sorneguer (disc.) 12:33, 27 maig 2015 (CEST)

Imatges de la Fundació Masó per esborrar

commons:Commons:Deletion requests/Files uploaded by FundMaso. Teníeu alguna relació amb la Fundació Masó?--Pere prlpz (disc.) 12:46, 27 maig 2015 (CEST)

@Pere prlpz: hi haviem parlat. Ara els aviso!. Gràcies per avisar--Kippelboy (disc.) 19:15, 27 maig 2015 (CEST)

This Month in Education: May 2015

Category:This Month in Education MediaWiki message delivery (disc.) 21:44, 1 juny 2015 (CEST)

If this message is not on your home wiki's talk page, update your subscription.

De res, Kippel, gràcies a tu, m.--Maria Fullana de València (disc.) 11:31, 2 juny 2015 (CEST)

Biblioteca Solsona

Hola! doncs sí, ja tenim nova biblioteca (tinc l'article a l'espera, i algunes fotos per pujar, tant de la biblio com a la inauguració). I justament... som molt amics amb la bibliotecària ;-) O sigui que si cal organitzar alguna cosa de ben segur que ho podem fer. Tot just aquesta setmana s'ha oberta la biblioteca, i per tant van força de cul, però a curt-mitjà termini, podem plantejar-ho perfectament. Com procedim? --Solde (disc.) 11:37, 9 juny 2015 (CEST)

VisualEditor News #3—2015

12:45, 13 juny 2015 (CEST)

Què es podria fer?

Molt bones!! De mica en mica, vaig traduïnt articles de les batalles de la Primera Guerra Mundial (que d'això anem molt fluixos), i mentre estava fent el d'Acció del 8 de maig de 1918, m'he trobat que no hi ha referències. L'article original va ser l'anglès (22.12.2009), i pel que es veu, va fer l'article a partir d'un text que apareix en el Dictionary of American Naval Fighting Ships (que apareix en les seves referències com a «This article incorporates text from the public domain Dictionary of American Naval Fighting Ships.» i que porta a un enllaç que actuament està trencat). Desprès hi ha l'article italià (30.07.2010), que és cópia de l'anglès. He intentat buscar altres fonts i no he trobat res (ni en l'hemeroteca del diari de la Vanguàrdia, entre els dies 7 i 11 de maig de 1918, en l'apartat «Diez y seis naciones en guerra» que apareix quasi al final del diari i on es detalla a diari les accions de la Primera Guerra Mundial)... aixì doncs què puc fer? Finalitzar l'article confiant la fiabilitat de les fonts de l'article anglès encara que no tingui accès o proposar esborrar l'article per manca de referències? Gràcies.- (Jaumellecha (disc.) 02:32, 15 juny 2015 (CEST)).

@Jaumellecha: L'enllaç trencat sobre el diccionari naval el pots consultar aquí. Creus que és suficient?--KRLS , (disc.) 12:49, 15 juny 2015 (CEST)
@KRLS: Gràcies KRLS per trobar l'enllaç trencat (ara ho afegeixo a l'article) ;). En Panotxa m'ha trobat un parell més de fonts que parlen d'aquest tema (amb això ja puc fer l'article ben referenciat) (Jaumellecha (disc.) 22:23, 15 juny 2015 (CEST)).

Article "Josep Maria Monravà i López"

Hola Usuari:Kippleboy, sobre l'article de referència, que varem veure a la Biblioteca de Begues el 18 de maig, voldria saber si ja hi han prou referències, tal com es demana al banner. Gràcies i fins la propera!--Konkordia (disc.) 17:05, 19 juny 2015 (CEST) @Konkordia:: Arreglat! Josep Maria Monravà i López Fet Fet! ;)--Kippelboy (disc.) 17:49, 19 juny 2015 (CEST)

Dia de la música (coordinació telemàtica )

Hi ha manera de coordinar-se telemàticament? --Anskar (disc.) 12:23, 21 juny 2015 (CEST)

Imatges Viquimarató Bioinformàtica

Hola, malauradament no en tinc cap. Sé que des de l'IEC o la SCB en van fer i podria preguntar-los-hi en tot cas. Vaig demanar-los al seu dia aquesta, però no és de molta qualitat: https://www.wikimedia.cat/wp-content/uploads/2015/03/viquimarato_bioinfo_iec_2015.jpg --Toniher (disc.) 20:46, 24 juny 2015 (CEST)

This Month in Education: June 2015

MediaWiki message delivery (disc.) 22:07, 30 juny 2015 (CEST)

traductor

He vist que utilitzes el traductor des d'articles en anglès. Jo només puc fer-ho des de la versió espanyola. He de fer alguna cosa en especial? Gràcies--Pallares (disc.) 16:00, 8 jul 2015 (CEST)

Ok, però no aconsegueixo que em tradueixi des del francès. Ho provo demà, que el cervell, amb aquesta calor, deu estar estovat en grau extrem--Pallares (disc.) 17:44, 8 jul 2015 (CEST)
Ok, ok, puc traduir, però des del francès, no. Amb qui puc parlar per demanar-li quan estarà i tal...--Pallares (disc.) 16:26, 9 jul 2015 (CEST)

Many thanks from a very happy Galician!

The 1-9 Barnstar
The 1-9 Bronze Barnstar. Galicia 20 - 20 Challenge For your fantastic contributions to the Galicia 20 - 20 Challenge. This is well deserved. --Breogan2008 (disc.) 02:41, 11 jul 2015 (CEST)

Trobada de Viquipedistes en Andorra

Hola, estic buscant Viquipedistes en Andorra per la nostre trabada. Vols assistir? O coneixes algun que té interès?--Lib2know (disc.) 15:05, 15 jul 2015 (CEST)

Gràcies a tu, m.--Maria Fullana de València (disc.) 19:16, 18 jul 2015 (CEST)

This Month in Education: July 2015

MediaWiki message delivery (disc.) 01:02, 2 ago 2015 (CEST)

Viquiprojecte Andorra

Hola, he afegit

Tot bé?

Resposta a la invitació al curs

Gràcies, Àlex, per la invitació al curs. Jo probablement no el faré però sí l'Inma Nuño, que és col·laboradora meva i que haurà d'ocupar-se del tema Viquipèdia a partir de l'octubre de l'any que ve, ja que em jubilaré aleshores.

Rentat de cara

Hola! He hagut d'enllaçar l'article Illa de Santa Maria per un dels meus ciclons Huracà Gordon (2006) i he vist el seu estat és lamentable a data de 2015. Com que el vas iniciar tu el 2007 estic segur que ara l'ampliaràs una mica més. :P--KRLS , (disc.) 07:54, 10 ago 2015 (CEST)

MHC

Acabo de veure el teu missatge, perdona el retard. Em demanaves unes fotos, però jo no en tinc pas. L'Ivan Beá hi era i recordo que en va fer.Galazan (disc.) 23:32, 14 ago 2015 (CEST)

VisualEditor News #4—2015

Elitre (WMF), 00:27, 15 ago 2015 (CEST)

Tema obert a la Discusió de la Portada

Àlex, ja vaig veure que has estat "fora de Viqui", però, per si se t'ha passat per alt, et pots mirar el punt 1 d'aquest tema sobre la Portada i dir-me'n alguna cosa? (últimament m'hi dedico bastant, a la Portada) Gràcies.--FranSisPac (disc.) 01:47, 20 ago 2015 (CEST)

Ricard Garcia Vilanova

Molt necessari! Ara el retoco. --Davidpar (disc.) 00:21, 26 ago 2015 (CEST)

La Gaceta

Fa temps em vas demanar crear l'article de La Gaceta. No me n'he oblidat. El vaig posar a pendents i avui l'he fet :-) --Davidpar (disc.) 23:54, 29 ago 2015 (CEST) @Davidpat: #wikilove :-)--Kippelboy (disc.) 07:46, 30 ago 2015 (CEST)

Plantilla

Em pots dir quina és la plantilla d'ORTS de Pat.map? per posar-la en les traduccions a la wiki és. Gràcies--MarisaLR (disc.) 12:51, 1 set 2015 (CEST)

Gràcies. Solucionat. --MarisaLR (disc.) 17:19, 1 set 2015 (CEST)

This Month in Education: August 2015

MediaWiki message delivery (disc.) 16:59, 1 set 2015 (CEST)

Wikidata List a Cat Nord

Hola Kippelboy,

Si tu t'intéresses aux listes wikidata, on en a quelques-unes sur les Pyrénées-Orientales ici : fr:Projet:Pyrénées-Orientales#Avancement_des_données_sur_wikidata. --El Caro (disc.) 18:43, 2 set 2015 (CEST)

Liceu

Hola! Bona troballa això del Liceu. Segons com vagin les converses els marques com a {{usuari corporatiu}}? Gràcies! --Jey (disc.) 00:34, 6 set 2015 (CEST)

Tens missatges nous
Tens missatges nous
Hola, Kippelboy. Tens missatges nous a la pàgina de discussió de Jey.
Pots eliminar aquest avís quan vulguis traient la plantilla {{Resposta}}.
Així ho faré!--Kippelboy (disc.) 08:35, 6 set 2015 (CEST)

Viquitrobada

Hola Kippelboy! Fa temps que no escric cap article a la Viquipèdia. Estic recollint material per al meu tema preferit. I quan comenci de nou, molts articles de la WIKI ja no seran només en un o dos o tres idiomes . Per aquest motiu, com que només entro com a usuari se'm va passar la Viquitrobada i mira que aquesta vegada es celebrava, relativament, a la vora de la meva localitat. Ho sento. Espero no saltar-me la propera.

Maco Dudua

Felicitació

Un pessebre on no hi manca ningú

Apreciat Kippelboy que puguis continuar molt de temps la teva tasca viquipedista, amb tanta il·lusió com fins ara; t'ho desitja--Vulcano (disc.) 11:17, 22 des 2015 (CET)