Usuari Discussió:Patricia Vives

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Patricia Vives! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials, --Judesba (digues...) 02:20, 28 nov 2013 (CET)[respon]


Josep Maria Fericgla Gonzalez Va néixer a Barcelona l'any 1955. Doctor en Antropologia per la Universitat de Barcelona. També va cursar estudis universitaris de Psicologia i d'Art dramàtic. Especialista en Antropologia cognitiva, en Etnomusicologia, Etnopsicologia i en Antropologia de la vellesa. Ha centrat els seus estudis en el camp dels estats modificats de consciència, el seu ús cultural i aplicacions en psicoteràpia. Va realitzar treballs de camp al Kurdistan turc, el Magrib, Catalunya, Europa i, des de 1991 fins a 2002, a l'Alta Amazònia. Ha estat professor de la Universitat de Salamanca i de la de Barcelona. Va ser professor i cap d'estudis del Màster en Gerontologia, Universitat de Barcelona. És fundador i director de la Sd'EA, membre de l'European Association of Social Anthropologists, vicedirector de la Fundació Sinchi Sacha (Equador), cofundador de l'Institut Andino de Etnofarmacognosia i dirigeix ​​dues col · leccions de llibres. Ha rebut diversos premis oficials per les seves investigacions. És director i conductor dels coneguts Tallers d'Integració de la Pròpia Mort i pioner a Europa en l'ús d'ayahuasca al tractament en toxicomanies. Autor de 16 llibres i coautor de 13 més, entre ells: Els jíbaros, caçadors de somnis, l'contrallum de l'ayahuasca, Envellir, una antropologia de l'ancianitat; Els xamanismes a revisió, Els enteògens i la ciència; El bolet i la gènesi de la cultura; Fent-se jove, etcètera.

RE: Cercant un mentor[modifica]

Bones, Patricia Vives. T'ajudaré, per això estem! Primerament, recomenar-te que facis proves a la teva pàgina de proves (Usuari:Patricia Vives/proves), i que abans d'editar et miris bé el que diu aquí:

No pretenc atabalar-te a informació, però fa falta que entenguis com funciona això. Veient el que has escrit a la teva pàgina d'usuària i de discussió, crec que t'anirà bé tot el que t'he comentat. No dubtis a contactar amb mi sempre que calgui per demanar ajuda si no t'en surts, però jo et recomano (com t'he dit) trastejar tant com necessitis en una pàgina de prova abans d'entrar-lo com article; si vols m'avises i et reviso la feina que fas. somriure Salut! --Judesba (digues...) 07:02, 29 nov 2013 (CET)[respon]

Mira, et deixo uns exemples de biografies per a que et serveixin de model, i així pots mirar el codi, també: Pere Calders i Rossinyol, Martí Joan Torrents i Brunet, Marta Estrada i Miyares i Enric Jardí. Salut! --Judesba (digues...) 07:16, 29 nov 2013 (CET)[respon]