Usuari Discussió:Walden69/2013

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

assemblea

Hi ha assemblea al xat., vols venir? --Beusson (disc.) 22:11, 9 gen 2013 (CET)

Years ago, you uploaded that map on Commons? Do you remember the exact source? I did not find it in the (digital) journal you mentioned there.--Antemister (disc.) 22:16, 9 gen 2013 (CET)

It is not about the license but I try to find the source, as I nees the whole map for another topic.--Antemister (disc.) 23:41, 10 gen 2013 (CET)

Plantilla:Etniessudafrica

Hola, molt bones. Estic revisant els grups humans d'Àfrica, dins del viquiprojecte d'Àfrica. He vist que havies fet la plantilla d'ètnies de sudàfrica. Hi he detectat uns problemes. Segons el què es sol fer amb els grups humans a la viquipèdia en català es solen titul·lar els grups humans amb el seu nom en plural, per a diferenciar-lo de la llengua (que és en singular). Això és el que m'han anat dient. Però a la plantilla que has fet (que trobo que està molt bé i que estaria bé que es fes per a tots els estats, jo no sé com es fa) els tswana dirigeix cap a la llengua twana i no cap els twanes, que encara cal fer l'article. I els venda tampoc va cap el poble venda (no sé si s'haurien de dir vendas o vendes o simplement poble venda). Els boiximà si que dirigeix correctament cap els "san" i els tsonga cap els "shangaan". No se si ho podries arreglar. Merci.--Pitxiquin (disc.) 22:40, 24 gen 2013 (CET)

Ho he vist, merci. Jo el tema de les plantilles no les controlo gairebé gens. No se si n'he fet mai cap (i si ho he fet ho vaig fer fa molt de temps). Com que ara hem centro en Nigèria, caldrien diverses plantilles sobre nigèria: "Estats de Nigèria", "Igbos" (o Igboland) (que he fet molts articles sobre el tema), "grups humans de Nigèria" i "Llengües de Nigèria". Si tu vas fer articles sobre grups humans, et volia fer una pregunta: he vist que hi havia grups humans categoritzats només com a grups humans d'Àfrica i altres unificats per la seva família lingüística (nigero-bantús i nilòtics). Jo els grups humans que he anat creant no els he posat en aquestes categories perquè acabaran sent molt molt àmplies quan es vagin omplint. Tu que faries?? A més a més, ara els estic subdividint per estats.--Pitxiquin (disc.) 22:52, 24 gen 2013 (CET)
Ara intento fer la d'estats de Nigèria, que sembla la més fàcil. He copiat la de regions de Tanzània, i la modificaré... a veure si me'n surto, ho puc fer així o la busco a la viqui anglesa??--Pitxiquin (disc.) 23:03, 24 gen 2013 (CET)

Plantilla:Estats de Nigèria

Hola, he creat la plantilla dels estats de Nigèria però he tingut un problema. No se perquè, tots els articles surten categoritzats com plantilles de navegació d'Àfrica i com a plantilles de navegació per país. No se pas com arreglar-ho. Crec que el problema està en la plantilla, ja que aquestes categories no estan als articles d'Abuja, i els altres estats de Nigèria. Ho saps arreglar o hem pots dir què ha passat?--Pitxiquin (disc.) 23:56, 24 gen 2013 (CET)

Crec que ho he arreglat afegint algo com "no include" que he vist a altres plantilles semblants, merci.--Pitxiquin (disc.) 00:00, 25 gen 2013 (CET)

Manquen referències a Carles Simó i Torres

Hola Walden69/2013,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Carles Simó i Torres. --Pau Cabot · Discussió 18:41, 9 feb 2013 (CET)

Me sap greu per aquesta percepció d'entestament, no era de cap manera la meva intenció. Com pots veure a Viquipèdia:Estructura d'un article, la secció Enllaços externs hauria de contenir Una llista de llocs web pertinents i recomanats que no s'han utilitzat com a font. Els enllaços externs utilitzats com a font s'haurien de llistar en la secció de "Referències" i no duplicar-los aquí. A més, les referències haurien d'estar integrades en el text tal com es recomana a Viquipèdia:Citau les fonts. Pau Cabot · Discussió 21:00, 9 feb 2013 (CET)


Proposta d'esborrament de la pàgina Preder

Hola Walden69/2013,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Preder», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 12:39, 2 març 2013 (CET)

Recordatori d'admissibilitat de: Carles Campuzano i Canadès

Hola Walden69/2013,

Entre tots volem fer la millor enciclopèdia possible. Per això, és important que els articles aportin referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article i, d'aquesta manera, complir amb els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»).

Si no s'aporten referències de terceres parts independents, l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament per no seguir els criteris de la Viquipèdia esmentats. Si tens algun dubte, pots deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la Taverna o directament al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Carles Campuzano i Canadès. --Anskar (disc.) 18:43, 10 març 2013 (CET)

Jo crec que és relativament fàcil demostrar-ne la seva admissibilitat. De totes maneres, per evitar aquestes coses, has de mirar de citar les fonts que uses per fer els articles. Mira de par-lar-ne amb l'usuari que t'ha posat l'avís. Pau Cabot · Discussió 22:15, 10 març 2013 (CET)

Fotos

He vist que estaves posant fotos a infotaules de municipis. Potser t'interessarà Usuari:PereBot/Fotos per on manquen/Geografia per facilitar aquesta feina. Si s'hagués de fer servir, es podria ampliar la llista (per exemple amb els municipis francesos sense foto a la infotaula).--Pere prlpz (disc.) 20:51, 21 març 2013 (CET)

diàspora

Hola

Per quina zona del món et mous? Hi ha un article que ens manca i que pot ser del teu interès: en:List of diasporas, crec que pot donar lloc a vermells força curiosos i necessaris i es relaciona amb els pobles que normalment fas. Et ve de gust traduir-lo?--barcelona (disc.) 20:45, 2 març 2013 (CET)

fantàstic! veus per què recorro a tu? :)--barcelona (disc.) 10:37, 3 març 2013 (CET)
moltes gràcies--barcelona (disc.) 18:13, 30 març 2013 (CET)

Marhuenda

Hola Walden, entonces quizá seas tú el que tienes razón y yo el equivocado, porque en las papeletas no valen zarandajas, sino lo que aparece en el DNI del candidato. Así que Francesc debe de ser su nombre legal. Por mí no hay problema en revertir el cambio. Perdón por las molestias en todo caso. Un saludo --Ecemaml (discusión) 00:34, 31 març 2013 (CET)

Maria Tersa

Hola. No n'he pogut trobar informació però és possible que Maria Tersa i Miralles hagi mort? Si estigués viva tindria 101 anys. En tens més informació? Gràcies. Salut! --Jey (disc.) 23:00, 17 abr 2013 (CEST)

infotaules

Hola, perdó pel retard, porto uns dies off-wiki. Pots contactar amb el Vriullop i ell t'ajudarà o et redirigirà a qui toqui--barcelona (disc.) 11:23, 20 abr 2013 (CEST)

Garda

Bon dia

Acabo d'entrar a la pàgina Gardes-le-Pontaroux i he vist que fa un temps la vas anomenar com a Garda. Suposo que és perquè en occità hauria de ser aquest nom, però resulta que a la pàgina en occità l'entrada Garda va ser eliminada i actualment el nom que apareix és en francès. A més he vist que la tenen classificada com a comuna francòfona de Charanta. Quin és el vàlid? Gràcies i perdona que et molesti.--Pcm (disc.) 11:22, 3 maig 2013 (CEST)

Moltes gràcies per la resposta i novament perdona per les molèsties. --Pcm (disc.) 01:45, 4 maig 2013 (CEST)


Proposta d'esborrament de la pàgina Eduard Vinyamata Camp

Hola Walden69/2013,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Eduard Vinyamata Camp», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 17:14, 27 maig 2013 (CEST)

Resposta

Tens missatges nous
Tens missatges nous
Hola, Walden69. Tens missatges nous a la pàgina de discussió de Vriullop.
Data del missatge: 12:18, 28 abr 2013 (CEST). Pots eliminar aquest avís quan vulguis traient la plantilla {{Resposta}}.

Bandera de l'Azerbaitjan meridional

Hola! Si pots fes un cop d'ull a Plantilla Discussió:UNPO. Gràcies per la teva feina en aquesta plantilla. Està essent molt útil per a afegir les banderes de nacions sense estat a Plantilla:Banderes.--QuimGil (disc.) 19:57, 29 juny 2013 (CEST)

Hola Walden69 Cap al 2010 vas fer una pàgina sobre Pere Bové i Montseny. Estic repassant el llistat de reusencs i revisant-ne continguts. Segons Josep Olesti al Diccionari biogràfic de reusencs. Reus: l'Ajuntament, 1991, pàgina 141-142, Pere Bové va morir el 1901. Hi ha una necrològica al diari reusenc Las Circunstancias feta per Josep Güell i Mercader el 19-V-1901. Amb el teu permís, modificaré l'entrada i hi afegiré alguna cosa més. (Sóc bastant novell i no sé massa si haig de fer la discussió aquí o a la pàgina de Pere Bové)

--Magenri (disc.) 19:34, 1 jul 2013 (CEST)

Temes anarquistes

Hola! Estic buscant companyes i companys que vulguin anar millorant articles de temes anarquistes. Hi ha molta feina a fer, però de mica en mica... Si tens una estona fes un cop d'ull a aquesta breu proposta per a carregar-nos l'inactiu Portal:Anarquisme i començar un Viquiprojecte minimalista que serveixi de punt de coordinació. Passa la veu, tant a editors que coneguis com a coneguts que encara no siguin editors. Jo encantat de fer un cop de mà a qui arribi. Moltes gràcies!--QuimGil (disc.) 14:50, 10 jul 2013 (CEST)

Llicències de fotos

Idò no som molt expert en aquest tema. Com que ara no hi són ni en Pere ni en Vicenç, que en sabien bastant, jo ho demanaria a la Taverna. Pau Cabot · Discussió 23:28, 30 jul 2013 (CEST)

Paiute

Bones! La pàgina dels Paiute, en la què has col·laborat té nombroses peticions de referències des de fa mesos. Mira d'afegir-les perquè el text no pugui ser esborrat. Moltes gràcies. --Panotxa (disc.) 23:22, 27 ago 2013 (CEST)


Proposta d'esborrament de la pàgina Alberto Reig Tapia

Hola Walden69/2013,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Alberto Reig Tapia», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 17:46, 2 set 2013 (CEST)

Bones, Walden. Al final tens interès a millorar l'article o no? Ha passat una setmana des de la proposta d'esborrament... Salut! --Judesba (digues...) 18:33, 9 set 2013 (CEST)

Vàndal

Gràcies per l'avís. El vàndal va ser blocat per la Judesba, que pel que sembla estava de guàrdia. A reveure. – Leptictidium (digui, digui) 17:56, 16 set 2013 (CEST)

Simplificar noms

Hola Walden 69: He mirat de respectar els enllaços blaus que hi havia cap als articles que has iniciat. Tanmateix les modificacions que has fet impliquen canvis en els noms que no estaven reflectides en la edició prèvia a la meva. A més, en diversos casos, es tracta d'articles que havies iniciat ja fa temps. Penso que seria millor que fessis una revisió a fons d'aquesta llista, editessis els títols dels enllaços rojos posant el nom de l'article que vols iniciar i fessis servir els enllaços rojos per a iniciar-los? Així no se t'oblidarà fer cap article o si te'n canses un altre editor podrà participar-hi. Així mateix estàs adaptant noms de l'anglès al català d'una forma una mica lliure com ara adaptant la paraula "Rancheria" a "Ranxeria" quan tenim la paraula "ranxo" en català que s'adapta a allò que descriuen. O adaptar "River" per "Riu" en majúscules (els noms comuns normalment no s'escriuen en majúscules). Així mateix penso, d'acord a VP:AP que seria millor mantenir noms d'articles que anessin a l'arrel del concepte en comptes d'adoptar noms d'articles llargs, quan no hi ha una necessitat de fer servir un nom més llarg per qüestions d'homonímia. P.ex.:. Tribu paiute Utu Utu Gwaitu de la reserva Benton ⇒ Reserva índia Benton Paiute ⇒ Benton Paiute). Seria com reanomenar l'article anomenat Santa Maria del Mar ⇒Basílica de Santa Maria del Mar ⇒ Basílica de Santa Maria de Mar de Barcelona. Si els lectors han d'arribar als articles, perquè no els ho posem fàcil? Penso que és més fàcil googlejar, recordar i enllaçar la grafia Benton Paiute que no pas Tribu paiute Utu Utu Gwaitu de la reserva Benton, no creus? --Bestiasonica (disc.) 23:34, 7 oct 2013 (CEST)


Proposta d'esborrament de la pàgina Jordi Bañeres i Barril

Hola Walden69/2013,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Jordi Bañeres i Barril», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 19:51, 16 oct 2013 (CEST)

tornem a la literatura?

hola, vinc amb més propostes... Vas començar pàgines sobre literatures nacionals, t'animo a fer la literatura txeca (en:Czech literature), que tenen moltes viquis i nosaltres no--barcelona (disc.) 10:15, 24 oct 2013 (CEST)

gràcies!--barcelona (disc.) 17:14, 27 oct 2013 (CET)

bon dia,

Vaig escriure l'article en francès sobre fr:Joan Amade abans de ver que ja existia en català. Resulta que hi ha uns canvis notables entre les biografies (participació de gen diferent per la creació de la revista). No sé bé quina versió es la correcta ja que em fet servir fonts diferents.

fins aviat, Vatekor (disc.) 11:38, 9 nov 2013 (CET)

Gràcies :). He d'afegir a la versio francesa uns punts de la version catalana i crec que estara tot bé. Vatekor (disc.) 09:40, 12 nov 2013 (CET)

Emmett Starr

Bones, Walden! Buscant informació per tal de referenciar aquest article que vas fer tu, m'he topat amb una font molt interessant. No sé si la coneixes, però com sovint tractes temes de la cultura d'Estats Units penso que igual et farà servei: Encyclopedia of Oklahoma History & Culture. Salutacions, --Judesba (digues...) 03:19, 21 nov 2013 (CET)

Hola! És un tema que m'interessa molt. Si trobo alguna cosa més que et pugui resultar útil t'aviso, encara que suposo que deus tenir una burrada d'informació al teu abast, ja. :-) I si trobo alguna cosa sense referències també t'aviso, que potser recordes quina bibliografia vas fer servir. Salut! --Judesba (digues...) 00:26, 22 nov 2013 (CET)

Wikidata

Bones! El missatge que et dóna és aquest: "L'enllaç de lloc Guarijío ja està sent utilitzat per l'element Q11924813. Potser caldria fusionar tots dos elements i esborrar-ne un? No dubteu a preguntar-ho a La taverna si no n'esteu segur. " El que cal és anar a l'altra entrada (Q11924813) i esborrar "Guarijío"; i, com queda buida, fer una petició d'esborrat de "Q11924813" dient que està "empty". Ho faig ara mateix. --Judesba (digues...) 20:27, 25 nov 2013 (CET)

Fet Fet! Al principi a mi també em passava i m'atabalava una mica; fins que vaig saber com fer-ho. No passa res. Quan et surt aquest missatge t'està dient que no pot afegir-ho en aquesta llista perquè ja està en una altra, i que si vols fusionar totes dues llistes (entrades a Wikidata) o bé esborrar-ne una; jo només m'he trobat amb el cas d'haver d'esborrar, no de fusionar. Vas a l'altre enllaç on et diu que està el teu article i l'esborres, l'afegeixes on vols i llavors fas la petició. Aquí et deixo l'enllaç a la petició, i així veus com funciona, per si ho necessites un altre dia: Wikidata:Wikidata:Requests for deletions#Q11924813. Salut! --Judesba (digues...) 20:32, 25 nov 2013 (CET)
Això sí que em resulta estrany; no et puc ajudar (els tèmes tècnics se m'escapen) més enllà de recomenar-te que ho comentis a la nostra taverna i a la taverna de Wikidata... Per cert, que la petició ja ha estat atesa, i l'entrada esborrada; són molt ràpids. Salut! --Judesba (digues...) 20:42, 25 nov 2013 (CET)

Manquen referències a Terele Pávez

Hola Walden69/2013,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Terele Pávez. --Judesba (digues...) 10:03, 9 des 2013 (CET)

He vist que és una traducció, però l'article original no té referències... Salutacions, --Judesba (digues...) 10:03, 9 des 2013 (CET)

Comarca murciana buida

Acabo de trobar l'article Río Mula que és sobre una comarca murciana, i té infotaula però no té text. Potser t'interessa fer-lo.--Pere prlpz (disc.) 02:02, 14 des 2013 (CET)

Proposta d'esborrament de la pàgina Literatura per país o llengua

Hola Walden69/2013,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Literatura per país o llengua», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 18:18, 27 des 2013 (CET)

Mono people

M'he basat en aquesta primerenca versió que tu mateix vau escriure i que cap altre usuari havia editat, la qual comença dient: «Els mono són una tribu índia del grup uto-asteca, també anomenada monachi», que dona a pensar ràpidament i sense cap mena de dubte que mono i monachi són termes sinònims absoluts per a referir-se a la tribu. En aquesta versió més recent, tot i haver rebut l'atenció de quinze usuaris més a banda de tu mateix, la qüestió encara no havia estat corregida, tot i que ara tu mateix dius: «en cap llibre, tractat sobre pobles amerindis o enciclopèdia els trobaràs com a Monachi». Jo em pregunto perquè els vas anomenar monachi el 2006? I perquè no ho vas corregir en cap de les vuit edicions que has fet el 2013? Tant hi fa. Et demano disculpes per haver confiat en les teves edicions per triar un terme més precís davant d'una polisèmia (VP:AP, “assegureu-vos que el nom que feu servir és únic”). Creus que hi ha alguna denominació adequada per a anomenar la tribu? A més a ethnologue apareix el terme monachi. Creus que monache és un nom adequat per a referir-se al conjunt d'aquest poble? Bestiasonica: enraonem? 01:05, 28 des 2013 (CET)

Em sembla bé que estiguis revisant i ampliant articles sobre aquesta temàtica. Revisant els títols de la versió anglesa - possiblement la versió que em va semblar que està prou més desenvolupada que d'altres que puc comprendre en aquest àmbit de coneixement- m'ha fet adonar que és possible que hi hagi una altra "tribu" anomenada "mono" a l'Àfrica, cosa que em va fer decantar en aquell moment cap al terme "monachi" per a anomenar l'article sobre la tribu ameríndia (imaginant que els mono africans no són amerindis fa l'ullet i que aquests segons no se'ls pot anomenar "monachi"). Creus que un títol adequat i que no sigui tant polèmic i igualment precís pugui ser "mono (tribu ameríndia)" o bé "mono (tribu uto-asteca)" o algun altre fent servir el terme mono i un indicatiu entre parèntesis? Bestiasonica: enraonem? 01:36, 28 des 2013 (CET)