Viquipèdia:La taverna/Ajuda/Arxius/2006/06

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Barra de juny[modifica]

A l'apartat d'ajuda de la taverna atenem les demandes o preguntes sobre temes d'edició. Per a obtenir suport tècnic pregunteu a Tecnicismes. Sigueu pacients, però, que tard o prompte algun usuari vos n'atendrà. Es mostren les converses actives i s'arxiven automàticament les que tenen més de 15 dies d'inactivitat. Si voleu reprendre converses velles, cerqueu-les a l'arxiu de l'ajuda i inicieu un fil nou enllaçant a les converses prèvies.
Mostra la taverna sencera | Amunt | Inicia un nou tema


Icona d'una tassa de cafè Taverna de la Viquipèdia

Arxius de juny del 2006

Icona d'una nota enganxada en un tauler Novetats
Icona de globus de diàleg Polítiques
Icona d'eines manuals Tecnicismes
Icona d'un paraigua Propostes
Icona d'un globus de diàleg amb un interrogant Ajuda
Icona d'una flor General

Etiquetes d'usuari[modifica]

Algú podria fer una etiqueta d'usuari com les que diu "Aquest usuari te grans coneixements en biologia" però en paleontologia? Jo no la faig perquè no les se fer :S KekoDActyluS 11:24, 3 jun 2006 (UTC)

Música Catalana[modifica]

Necessitaria ajuda, no aconsegueixo trobar una definició precissa de Música Catalana. Algú em podria ajudar? Moltes Gràcies.

El que tenim es troba a Categoria:Música de Catalunya. --VRiullop (parlem-ne) 17:40, 12 jun 2006 (UTC)

Carretera del Karakorum[modifica]

La traducció de la setmana és Carretera del Karakorum (zh, en), i no sé si el nom d'aquesta serralada s'escriu així o bé Karakoram, Karakòrum o Karakórum. Algú sap com s'escriu correctament en català?--Gpatgn 11:09, 12 jun 2006 (UTC)

Ho he buscat a la GEC, i apareix com Karakoram. Així doncs, reanomeno a Carretera del Karakoram.--Gpatgn 14:45, 13 jun 2006 (UTC)

Cedir un nom d'usuari[modifica]

Un redactor de la Wikipedia en francès m'ha demanat si li puc cedir un nom d'usuari que feia servir jo i que vaig abandonar precissament perquè creava confusió. Hi ha cap usuari amb "poders especials" que pugui donar un cop de ma? :) --Álvaro M 20:02, 28 jun 2006 (UTC)

Canvia la contrassenya i digues-l'hi