Vés al contingut

Economia d'Uganda: diferència entre les revisions

m
bot: - D'acord a les + D'acord amb les
(error refes)
m (bot: - D'acord a les + D'acord amb les)
La inversió, com un percentatge del [[Producte interior brut|PIB]] va ser estimada en un 20,9% en [[2002]], comparada amb el 13,7% en [[1997]]. Les inversions del sector privat, àmpliament finançades per transferències privades des de l'exterior, van ser del 14,9% del PIB del 2002. Les reserves nacionals brutes, vistes com un percentatge del PIB, van ser estimades en un 5,5 pel 2002. El govern d'Uganda també ha treballat amb els països creditors per reprogramar o cancel·lar porcions substancials de la seva [[deute extern]].
 
D'acord aamb les estadístiques del [[FMI]], en [[2004]], la [[renda per capita]] d'Uganda aconseguia els 300 dòlars, un nivell molt més alt que en els vuitanta, però encara es mantenia a la meitat de la mitjana de l'Àfrica subsahariana. El PIB total per a aquest mateix any va aconseguir els 8.000 milions de dòlars.
 
La major part de la indústria està relacionada a l'agricultura. El sector industrial ha estat rehabilitat per reprendre la construcció i la producció de materials de construcció com a ciment, planxes de sostre corrugat i pintura. Els productes de consum intern que es fan a Uganda inclouen: [[plàstic]]s, [[sabó]], [[suro]], [[cervesa]] i begudes sense alcohol.
1.165.781

modificacions