Llista d'episodis d'Infidels

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

La sèrie de televisió catalana Infidels consta de tres temporada amb un total de 42 episodis. Es va estrenar a Catalunya per TV3 el 26 de març de 2009[1] i l'últim espisodi es va emetre el 15 de març de 2011.

Temporades[modifica]

Temporada Episodis Estrena a Catalunya Final
1 16 26 de març de 2009 16 de juliol de 2009
2 13 14 de setembre de 2010 7 de desembre de 2010
3 13 14 de desembre de 2010 15 de març de 2011

Llista d'episodis[modifica]

Primera temporada[modifica]

Núm. # Títol Director Guionista Data d'emissió
11 María AlmagroJavier Olivares26 de març de 2009
Primer capítol d'una sèrie que parla de gent comuna però excepcional, autèntics herois anònims del dia a dia. Gent que entoma drames i pèrdues irreparables i que, pel camí, són feliços quan poden i els deixen. 
22 Sònia SánchezJavier Olivares2 d'abril de 2009
La Lídia encara pateix la pèrdua del Lluís, el seu marit. A més, l'homenatge que els companys de professió li volen dedicar l'obliga a pensar-hi constantment. La redacció del discurs que ha de tancar l'acte la conduirà a una profunda crisi amb conseqüències límits. 
33 Xavier BerraondoJavier Olivares9 d'abril de 2009
La Marina, la filla de la Joana, sent una conversa sospitosa del seu pare i ho explica a l'Arlet, que prefereix no revelar el secret. Per la seva banda, l'Arlet es va fent cada dia una mica més amiga de la Dani, en qui troba un equilibri perfecte... ben al contrari que amb el seu nòvio, per qui sent molt d'afecte, però de qui no pot suportar que li envaeixi l'espai vital. 
44 María AlmagroJavier Olivares16 d'abril de 2009
Un cop assabentades de la malaltia de la Paula, totes les amigues, excepte la Lídia, insisteixen perquè lluiti i s'operi. La Paula opta per ensenyar-los la seva casa nova, on sempre s'havia citat amb el seu amant. El que havia de ser un sopar d'amigues es transforma en una discussió sobre la necessitat d'operar-se o no... 
55 Sònia SánchezJavier Olivares23 d'abril de 2009
L'Arlet no entén com la seva mare encara continua cuidant-se del seu marit després de tot el mal que li va fer. La Joana està convençuda que el Francesc l'enganya. La Cruz i la Lídia volen ajudar-la a treure'n l'entrellat. La Paula continua trucant al Marc, el seu amant, però ell no li respon. La noia té la primera al·lucinació i comença a sentir veus. La Lídia li deixa clar que això només és el principi. 
66 Xavier BerraondoJavier Olivares30 d'abril de 2009
La Paula diu al Marc, el seu amant, que se sent feliç d'haver trobat l'amor de la seva vida. Les amigues el coneixen, que els fa entendre que s'estima molt la Paula. La Joana està feta pols pel que ha passat amb el Francesc, però és capaç de comportar-se amb enteresa davant les amigues. La dona reconeix la Cecilia, però decideix no dir-li res. 
77 María AlmagroJavier Olivares7 de maig de 2009
En aquest episodi, un atracament i els preparatius per a un casament. La Cruz i la Joana són al banc quan entra un atracador i les amenaça. La Lídia no té cap més remei que reconèixer a l'Albert que viu una història d'amor amb un altre, però li amaga amb qui la viu. Gràcies al Toni, la Lídia descobreix el despatx secret del Lluís. La Paula i el Marc es casaran d'aquí a dos dies. 
88 Sònia SánchezJavier Olivares14 de maig de 2009
L'Arlet ensenya al Víctor el pis que ha llogat. La ràdio parla de la lesió de la Dani. En Víctor marxa a Bèlgica i l'Arlet truca a la Dani per veure's. La Lídia continua obsessionada amb les cintes d'en Lluís i de la Marta i no triga a adonar-se que tota la seva vida està plena de mentides. La Paula ha heretat d'una tieta. 
99 Xavier BerraondoJavier Olivares21 de maig de 2009
La Lídia rep una trucada al mòbil: el Toni ha tingut un accident i sembla que està molt greu. L'Eduard i la Cruz es vesteixen per anar a l'enterrament d'en Raimon. L'Oriol culpa la Joana del petó que li va fer a en Peter. El Francesc ve a visitar els nens i la Joana li explica que ara treballa en un súper. L'Oriol s'escapa per buscar el seu pare i acaba trobant-se la Cecília. 
1010 María AlmagroJavier Olivares4 de juny de 2009
En Toni s'instal·la uns dies a casa de la Lídia per acabar de recuperar-se. El noi va a visitar la seva àvia i s'adona que algú més, a part d'ell, la visita. La Cruz somia angoixada perquè no sap si el fill que espera és de l'Eduard o no. En Robert vol veure els moviments del compte de l'Abadal i la Cruz, per despistar-lo, li diu que està embarassada. 
1111 Sònia SánchezJavier Olivares11 de juny de 2009
La Maria retreu a la Paula que sigui una egoista. En Marc pateix en veure que l'Adrià no vol quedar-se al pis amb la Paula. En Toni diu a la Lídia que ell ja s'ha enfrontat amb el seu passat, i que ara li toca a ella. 
1212 Xavier BerraondoJavier Olivares18 de juny de 2009
La Paula no es troba bé i ha anul·lat les sessions amb el sanador. En Marc se'n cuida com pot. La Maria topa amb en Marc, l'exmarit de la Paula, i per casualitat li explica que ella i el nen ho estan passant fatal. La Lídia recupera la seva activitat de restaurar mobles. Tot i que ella no l'hi explica del tot, l'Albert descobreix amb ràbia que la psiquiatra manté una relació amb en Toni. 
1313 María AlmagroJavier Olivares25 de juny de 2009
La Joana no pot evitar mostrar-se seca amb el Peter i li demana temps per pair la situació. El Francesc s'adona que la relació entre tots dos no ha prosperat. El Marc demana a la Paula que s'operi, però ella no sap què fer. La Maria porta l'Adrià al Marc perquè passi un últim dia amb el seu pare abans d'anar-se'n. 
1414 Sònia SánchezJavier Olivares2 de juliol de 2009
Les amigues comenten amb alegria i esperança la decisió de Paula d'operar-se. El metge, però, li comunica que el temps d'operar-se ja ha passat. El Marc troba a faltar el seu fill. 
1515 Xavier BerraondoJavier Olivares9 de juliol de 2009
L'Arlet diu a la Dani que ha tornat a tenir el mateix somni: ella persegueix el Marc, però no aconsegueix atrapar-lo. La Lídia li explica que potser el seu somni es deu a la por a la pèrdua. La Paula està feta pols. La Cruz i el Marc, el seu exmarit, li fan costat, però ella no reacciona. Les amigues també ho intenten, però el Toni és l'únic capaç de treure-li un somriure. 
1616 María Almagro & Sònia SánchezJavier Olivares16 de juliol de 2009
La Paula sembla força animada tot i que demà s'opera. La Dani no acaba d'encaixar en el grup. La Cruz creu que la presència de la noia talla el rotllo. La Dani beu una mica massa i avergonyeix l'Arlet davant de les amigues. El Toni rep una trucada de la mare en què li demana ajuda. Quan la troba, s'adona que algú l'ha colpejada. El Rubén vol saber si la Lídia està interessada en una feina a Madrid. La Joana troba un anell a en Peter i comença a fer càbales. 

Segona temporada[modifica]

Núm. # Títol Director Guionista Data d'emissió
171 "Llenties i escalivada" Sònia SánchezJavier Olivares14 de setembre de 2010
Ha passat un any i mig des de l'operació de la Paula, que s'ha recuperat físicament, però no emocionalment, i ara regenta un bar. La Cruz, ha tornat a trobar feina però topa amb la Sònia, una cap molt absorbent. La Lídia fa les gestions per adoptar un nen en acollida. La Joana tira endavant la família venent pisos, al mateix temps que acaba de donar els últims retocs al vestit de núvia de l'Arlet... que es casa amb la Dani. 
182 "Fote't el peluix pel cul" Xavier BerraondoJavier Olivares21 de setembre de 2010
Amb la Dani i l'Arlet de lluna de mel, les amigues preparen el primer aniversari de la filla de la Cruz. La Paula trenca la relació amb el seu soci al bar, i adquireix un deute que no pot pagar. La Joana, desesperada, va a veure la Lídia i es troba amb el seu nou soci, en Salva, que després d'una peculiar teràpia li ofereix feina al despatx. 
193 "No surto en cap foto" María AlmagroJavier Olivares28 de setembre de 2010
La Lídia aconsegueix per fi el seu somni: ser família d'acollida. Rep a casa seva el Manu, un adolescent conflictiu que no es mostra gaire entusiasmat amb la idea d'adaptar-se a la seva nova vida. 
204 "Tu, sempre al mig" Sònia SánchezJavier Olivares5 d'octubre de 2010
L'Arlet, obsessionada amb la Francina, i sentint-se culpable amb la Dani, decideix arribar a un punt intermedi i proposa a la Dani de fer un trio. La Lídia i el Toni discuteixen sobre la manera d'educar el Manu, cada cop més problemàtic. La Lídia acaba decidint que el millor és que el noi vagi a veure el Salva, el seu soci i expert en aquest tipus de temes. 
215 "A algú li interessa una faixa?" Xavier BerraondoJavier Olivares12 d'octubre de 2010
La Dani s'ofereix per treballar al bar de la Paula, que, en veure que la noia té tanta mala sort a la vida com ella, decideix contractar-la. La Joana ha d'afrontar el retorn del Peter, que arriba acompanyat per la seva nova dona, i les ganes que l'Oriol i la Marina tenen de veure'l, fet que provocarà que els dos nens maquinin contra la nouvinguda. 
226 "Utilitza'm, sisplau" María AlmagroJavier Olivares19 d'octubre de 2010
L'Oriol s'enamora de l'Arlet i ho confessa al Pep sense saber que aquest té el mateix problema: està enamorat d'algú que li porta tants anys que podria ser la seva mare. La Joana acaba seduïda per la tendresa del Pep, fet que el Peter no trigarà a descobrir. 
237 "Per al Tortugo sempre serà casa seva..." Sònia SánchezJavier Olivares31 d'octubre de 2010
La relació de la Lídia i el Manu amb el Toni millora a poc a poc, però tot es trunca quan el Toni és detingut per la policia, que el relaciona amb una trama il·legal de cotxes de luxe. La Lídia prova de mantenir tot l'assumpte en secret de cara al Manu. 
248 "Bruixa amb gust de maduixa" Xavier BerraondoJavier Olivares7 de novembre de 2010
La detenció del Toni posa en perill que el Manu segueixi a casa de la Lídia. La Paula decideix desintoxicar-se. El Guillem intenta que ho faci acompanyada de la Cruz, però ella no li perdona l'incident que va acabar amb la Clàudia a l'hospital. Però la Paula rebrà una ajuda inesperada. 
259 "No et creguis mai el que diuen a la tele" María AlmagroJavier Olivares14 de novembre de 2010
L'Arlet descobreix que la Francina és filla d'un empresari corrupte... i de sobte es troba immersa en un assetjament mediàtic. La Francina, sola i dolguda, accepta finalment tot el suport i l'afecte de l'Arlet. La Joana té un petit accident i la Gabriela se li fica a casa amb la intenció d'ajudar-la. 
2610 "Tu vols que jo et faci un favor, reina" Sònia SánchezJavier Olivares16 de novembre de 2010
La Paula avança en l'escriptura de la seva novel·la i organitza una festa per presentar el Guillem. L'Arlet hi va acompanyada de la Francina, i la Joana del Pep... Tot plegat acaba com el rosari de l'aurora per l'actitud de la Francina... A més, la Gabriela es presenta buscant la Paula, a qui pren per l'antiga amant del seu marit. 
2711 "Quèèè?" Xavier BerraondoJavier Olivares23 de novembre de 2010
La Dani necessita un altre treball, una casa on viure... i sentir-se una més entre les amigues. La Paula li donarà suport en tot moment, mentre acaba la primera versió de la seva novel·la. La Francina té abduïda l'Arlet, que fins i tot canvia d'imatge, deixant astorades les amigues. 
2812 "Els grans us passeu la vida dient mentides..." María AlmagroJavier Olivares30 de novembre de 2010
En Peter i la Joana segueixen veient-se d'amagat de tothom, però la situació farà un gir quan la Joana descobreixi que la Gabriela està embarassada... i la Gabriela pretén que això quedi entre elles. 
2913 "Jo una novel·la així, no la llegiria ni de conya" Sònia SánchezJavier Olivares7 de desembre de 2010
La Paula acaba la seva novel·la i en regala un exemplar a les amigues, que reaccionaran contra ella en veure destapades les seves vides i secrets. L'Arlet ajuda la Dani a preparar un càsting com a actriu. El que no sap encara la Dani és que la feina consisteix a fer de telefonista en una línia eròtica... 

Tercera temporada[modifica]

Núm. # Títol Director Guionista Data d'emissió
301 "I tu pots parar de tocar, hòstia?" Xavier BerraondoJavier Olivares14 de desembre de 2010
Ha passat mig any des de la presentació de la novel·la de la Paula. La Cruz es dedica a una empresa de microcrèdits amb el Robert i la seva relació amb el Jesús va a més... fins al punt que ell li demana per casar-se. La Paula ha tingut èxit i comença a ser famosa, cosa que no porta gaire bé. 
312 "Aireeeeeeee!" Sònia SánchezJavier Olivares21 de desembre de 2010
El Manu es troba enmig de la Lídia i la Isabel. Sap que ha de tornar amb la seva mare... però no oblida tot l'amor que la Lídia li ha donat. Demana ajuda al Salva perquè trobi feina per a la seva mare. La Paula segueix amb la seva aventura de ser famosa... i amb els homes. 
323 "I tu més!" María AlmagroJavier Olivares28 de desembre de 2010
La Lídia, trista per la pèrdua del Manu, va perdent el control i se sent temptada de tornar als seus antics hàbits de tenir sexe amb desconeguts. El Salva es comença a sentir atret per la Thais, la noia de la neteja brasilera. L'Arlet i la Dani es plantegen adoptar un fill... 
334 "No és un pare. És un espermatozou" Xavier BerraondoJavier Olivares4 de gener de 2011
La Paula vol celebrar el segon aniversari de la seva sortida del coma amb les amigues... i amb tots els amics que té en una xarxa social d'internet. La Lídia i el Salva treballen en una sèrie de vídeos d'autoajuda, però res impedeix a la Lídia seguir amb les seves fantasies sexuals. 
345 "Sóc una bona persona" Sònia SánchezJavier Olivares11 de gener de 2011
La Dani i l'Arlet descarten la inseminació artificial; volen saber qui és el pare i es posen a buscar candidats entre els seus coneguts. La Paula és la convidada en un altre programa de televisió i la Cruz dina amb els Fàbregues... el Jesús i el Robert. 
356 "M'encanta no ser jo!" María AlmagroJavier Olivares18 de gener de 2011
Amb motiu de la preparació de la primera comunió de l'Oriol, apareix el Francesc, que demana a la Joana la custòdia compartida. El Toni torna per veure com li van les coses a la Lídia i ella l'acull a casa. La Paula es grava un vídeo per a un reportatge de la seva novel·la. 
367 "Jo sóc fidel a l'antiga, i vull seguir el camí recte, recte" Xavier BerraondoJavier Olivares25 de gener de 2011
La Mariona anuncia la seva separació i es presenta amb les maletes a casa de la Paula. La Joana nega al Francesc la custòdia compartida. I ell sap a través d'una picabaralla a l'escola de l'Oriol que el Peter ha estat actor porno. 
378 "Ja tenim un campió!" Sònia SánchezJavier Olivares1 de febrer de 2011
L'Arlet i la Dani creuen que la cosa ha funcionat i que s'han quedat embarassades del Toni..., però tot serà una falsa alarma. El Toni, apenat, s'ofereix a seguir ajudant-les, però amb les condicions que elles vulguin. 
389 "De vegades, la gent canvia" María AlmagroJavier Olivares8 de febrer de 2011
La Isabel s'emporta en Manu de casa la Lídia perquè no la considera un bon exemple per al seu fill. La Lídia es fa la idea que és un comiat definitiu i, desconcertada, continua la seva relació amb l'Òscar, el qual cada vegada li demana situacions més atrevides. La Joana prepara la comunió de l'Oriol sense saber que en Peter pensa deixar-la quan s'acabi la festa, perquè ella sabia que la Gabriela estava embarassada i no l'hi va dir. 
3910 "El secret és la salsa" Xavier BerraondoJavier Olivares15 de febrer de 2011
La Lídia decideix tallar amb l'Òscar, però ell s'hi nega i continua assetjant-la. El Manu ho descobreix. La Joana decau perquè marxa el Peter i es fa addicta als videojocs del seu fill. La Cruz i el Fàbregues són amants. L'Arlet i la Dani organitzen un casament secret i només està convidada la Cruz. La Irene i el Jesús estan fent l'amor quan la televisió informa que l'avió en què anava la Mariona s'ha estavellat. 
4011 "Jo, també" Sònia SánchezJavier Olivares22 de febrer de 2011
La Mila, la dona d'en Fàbregues, decideix separar-se del seu marit... cosa que la Cruz no està disposada a fer amb en Jesús, el qual ignora que ella li és infidel i se sent culpable de la seva relació amb la Irene. En Jesús, per netejar la seva consciència, prepara un gran casament. La Paula descobreix que l'amant de la Irene és en Jesús i li ordena que ho deixi immediatament. 
4112 "Ja no caçarem gambosins!" María AlmagroJavier Olivares1 de març de 2011
La Cruz està a punt de trencar amb el Jesús, quan ell li confessa la seva infidelitat i aleshores ella se sent incapaç de confessar la seva. Sols a l'habitació d'un hotel, la Cruz i el Fàbregues dissenyen el seu futur. La Lídia decideix denunciar l'Òscar. El Manu explica al Toni el que passa amb la Lídia. La Paula intenta animar la Irene després que hagi trencat amb el Jesús. 
4213 "Me'n vaig a casa, a escriure un bolero" Javier Olivares15 de març de 2011
En aquest últim capítol de la sèrie, el Jesús marxa de casa sense saber per què la Cruz el deixa. La Paula avança amb la seva relació amb el Raimon, que deixa els hàbits. La Joana s'acomiada de l'oficina per dedicar-se amb la Mariona al restaurant. La Dani lluita contra la fòbia que té amb la sang per poder assistir al part de l'Arlet. I arriba el dia del casament. 

Referències[modifica]

  1. Orta, Josep M. «Vivir en Barcelona - Televisión». La Vanguardia. Barcelona: Grupo Godó, 26-03-2009. [Consulta: 26 novembre 2012].