Plantilla:Infotaula indret

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Plantilla:Embassament)
Infotaula de geografia físicaInfotaula indret
TipusPlantilla de Wikimedia Modifica el valor a Wikidata
Icona de documentació de mòdul Documentació de la plantilla [ mostra ] [ modifica el codi ] [ mostra l'historial ] [ refresca ]

Descripció

Aquesta és una infotaula genèrica que serveix per descriure qualsevol mena d'element de geografia física. Permet documentar tota mena d'accidents geogràfics hidrogràfics com orogràfics.

Per les seves característiques també es tracten amb aquesta plantilla altres elements del medi natural com ara:

 • boscos
 • parcs naturals
 • arbres singulars.

Tot i no tractar-se d'elements de la natura, sinó que han estat creats o modificats per la mà de l'home, també fan servir aquesta infotaula els:

 • monuments megalítics
 • jaciments arqueològics o paleontològic
 • estacions d'esquí
 • canals navegables o de reg
 • camins, pistes i GR

Recupera algunes dades des de Wikidata, cas que no s'hagi informat un valor en el paràmetre corresponent. També n'obté el mapa de posicionament més adient i geoposiciona l'edifici a partir de les coordenades informades o recuperades des de Wikidata.

Sintaxi

Aquesta infotaula compta amb un diccionari de dades de més de 270 paràmetres per poder atendre totes les situacions que fins ara s'han trobat. No cal dir que el sistema de tenir una "plantilla en blanc", per enganxar-la als articles i emplenar els paràmetres manualment, no té cap sentit.

D'altra banda, més d'un centenar de paràmetres es recuperen automàticament des de WD. Tot i que no seria necessari comptar amb l'opció d'aportar-los manualment, s'ha mantingut per raons de compatibilitat.

Atenció: tots els noms dels paràmetres manuals van en minúscula, sense accents i amb guió baix quan tenen més d'una paraula.

Si teniu dubtes sobre el significat i ús, podeu veure la descripció de tots els paràmetres.

La forma correcta d'ús és:

 1. Fer servir la forma mínima {{infotaula edifici}} i veure si es mostra tota la informació de què disposem o hauríem aportat manualment en condicions normals. Si és així, no cal fer res més.
 2. Si, per contra, hi ha alguna informació que no es mostra i que tenim:
  1. Si existeix com a propietat a WD (veure codi a "descripció paràmetres") l'hauríem de carregar a WD i tornar a previsualitzar per comprovar com es veu.
  2. Si no forma part del corpus de WD, es pot afegir el corresponent paràmetre manual. Si s'observa que hi ha molts paràmetres a carregar manualment, es pot facilitar aquesta tasca amb les plantilles buides que es troben als exemples per cada tipologia d'entitat.

Sovint hi ha una certa resistència a incorporar informació a WD i tenim la temptació d'aportar-la com a paràmetre manual per motius de facilitat o comoditat.

Tres bones raons per NO fer-ho així són:

 • Aportar la informació a WD està clarament alineat amb l'esperit WIKI, ja que serà patrimoni per a molts articles de +280 wikipedies i no tan sols per a un article d'una WP.
 • La cura del seu manteniment passa a ser una responsabilitat col·lectiva (i sovint automatitzada amb bots). Especialment en dades volàtils (cens, càrrecs, dades econòmiques, etc.)
 • Quan un paràmetre disponible en WD és complimentat manualment mai més no anirà a buscar-lo a WD i, conseqüentment, no es recuperaran les actualitzacions que hom faci a WD.La infotaula està estructurada en blocs d'informació temàtica:

Si teniu dubtes sobre el significat i ús, podeu veure la descripció de tots els paràmetres.


Paràmetres

Aquesta plantilla conté dos tipus de paràmetres-control i informació-, que a continuació es descriuen per separat.

Paràmetres de control de la infotaula

Els següents paràmetres permeten alterar el funcionament estàndard de la infotaula. El seu ús s'hauria de limitar a situacions excepcionals, per a mantenir l'homogeneïtat entre articles d'una mateixa temàtica.

Paràmetre Descripció
lang Permet forçar el funcionament amb una llengua diferent a la de la WP i de les preferències d'usuari. NO funciona a l'espai principal.
item "Codi d'item wikidata (Qnnnnn) que es vol fer servir quan sigui diferent al de l'article vigent. Pot ser útil quan la infotaula està en un espai de proves, d'usuari, etc. sense codi WD associat.

També és pot fer servir quan posem una infotaula d'un element dins l'article d'un altre.

v_switched_images NONE, quan es vulgui forçar que NO RECUPERI cap de les possibles fotos del carrousel.
v_basic_maps NONE, quan es vulgui forçar que NO construeixi el bloc amb els mapes, ni el localitzador, ni el dinàmic.

Paràmetres d'informació de la infotaula A continuació hi ha una taula amb la descripció de tots els paràmetres possibles d'aquesta infotaula.

Paràmetre Explicació WD
Bloc INICIAL
nom Nom de l'indret.
tipologia Text lliure que precisa el tipus d'element. Per exemple cova, muntanya, parc natural, etc. Normalment surt al començament de la infotaula, excepte que s'indiqui Jaciment arqueològic o Jaciment paleontològic, que llavors apareix dins el bloc de "Història". Instància de (P31)
nom_original o nom_autocton Nom original o en llengua nativa Nom en la llengua original (P1705)
nom_original_lleng llengua del nom_original
altres_noms Permet indicar variants del nom pels quals es conegut l'indret.
eponim Descripció de l'origen del nom Epònim (P138)
imatge Nom del fitxer, sense més paràmetres ni claudàtors. Si no s'informa, ho recuperarà de WD.

Si és vol evitar, feu servir el paràmetre imatge=none

Imatge (P18) o Imatge relacionada (P6802)
A més a més de la P18 (o el contingut del paràmetre |imatge=), aquesta infotaula fa servir el sistema multi-imatge. Vista hivernal (P5252), Fotomuntatge (P2716), Vista nocturna (P3451), Vista aèria (P8592), Imatge de l'interior (P5775)
peu Descripció de la imatge, al peu. Només funciona si el paràmetre imatge s'ha proporcionat. Llegenda (P2096) de Imatge (P18)
Bloc UBICACIÓ
continent Continent(s) on es troba l'element. Feu servir només per elements supra-estats com deserts, mars o serralades llargues. Continent (P30)
ecoregio Ecoregió segons el Fons Mundial per la Natura on s'ubica l'indret. Ecoregió (WWF) (P1425)
situacio_geografica regió o àrea geogràfica (no política: estat, regió, etc.) Localitzat a l'entitat geogràfica (P706)
area_protegida Nom de l'àrea protegida de la qual forma part l'element. NO CONFONDRE amb les proteccions pròpies de l'element que s'han d'informar al bloc de "Proteccions patrimonials". Localitzat en l'àrea protegida (P3018)
tipus_canal Tipus de canal, segons la Classificació CEMT
Les dades de geografia política (estat, regió, municipi, etc.) i les coordenades dels elements tractats, poden ser úniques com als casos de muntanyes, jaciments, arbres, coves, parcs, etc., o bé ens cal representar el punt d'inici i fi de l'element en casos com camins, serralades, rius, etc.
Comptem amb dos conjunts de paràmetres manuals: els que no tenen sufix s'apliquen als casos de punt únic o a l'inici del casos lineals; els que contenen el sufix "final", com és obvi, estan referits al punt final o de destí.
Quan no s'informen paràmetres manuals i s'agafa la informació de WD, l'existència de Punt de sortida (P1427) o de Naixement del curs d'aigua (P885) ens indica que tenim informació inici-fi i aquesta informació és preferent enlloc de la Localitzat a l'entitat territorial administrativa (P131) per determinar la ubicació de l'ítem. Pel que fa al punt final, la informació és la que proporciona la Punt d'arribada (P1444) o la Desembocadura (P403).
pais / estat Nivell més alt de l'estructura política on es troba l'element. Estat (P17) de Punt de sortida (P1427) o de l'ítem
admin2
admin_tipus2
Nom i tipus del segon nivell de l'estructura política (regió, comunitat, província, land, etc.)
admin3
admin_tipus3
Nom i tipus del tercer nivell de l'estructura política (comarca, departament, cantó, etc.)
municipi Municipi o ciutat on es troba l'element
localitzacio Descripció detallada del punt on es troba. Punt de sortida (P1427) o
Naixement del curs d'aigua (P885) o
Localitzat a l'adreça (P6375) de l'ítem, o
Carrer (P669)+Número del carrer (P670) de l'ítem.
pais_final
estat_final
Son excloents i només condicionen l'etiqueta. Nivell més alt de l'estructura política on finalitza l'element (especific per elements amb recorregut)
admin2_final Nom del segon nivell de l'estructura política on finalitza l'element (regió, comunitat, land, etc.)
admin3_final Nom del tercer nivell de l'estructura política on finalitza l'element (comarca, província, etc.).
municipi_final Municipi o ciutat on finalitza l'element
localitzacio_final Descripció detallada del punt final on es troba. Punt d'arribada (P1444) o Desembocadura (P403)
Coordenades
coord_display Lloc on s'han de mostrar les coordenades. Respon al paràmetre "display" de la plantilla {{Coord}} (display=inline,title). Per defecte és inline, title
coord_par (opcional) Paràmetres per les coordenades. Veure instruccions a de la {{coord}}.
coord_format (opcional) Format per les coordenades. Veure instruccions a de la {{coord}}.
lat_dec
lon_dec
Coordenades expressades en decimal de la posició de l'element. Per elements amb un recorregut (camins, pistes, serralades, etc.) indica el punt d'inici o naixement. Coordenades (P625) de Punt de sortida (P1427) o de Naixement del curs d'aigua (P885) o de l'element
lat_dec2
lon_dec2
Coordenades del punt final (camins, pistes, serralades, etc.) expressades en decimal Coordenades (P625) de Punt d'arribada (P1444) o de Desembocadura (P403)
Paràmetres del mapa de localització
*El mapa de localització pot ser, per aquest ordre:
 1. una imatge aportada (paràmetre imatge_mapa) amb la posició marcada. NO ES FAN SERVIR les coordenades.
 2. un mapa generat amb un codi de la plantilla:map draw i aportat en el paràmetre "draw_mapa".
 3. un mapa dinàmic calculat a partir de les coordenades de Wikidata. En aquest cas se li pot afegir el |draw_layer1=, una capa amb continguts com els que genera el {{map_draw}} però obtinguts de fitxers Commons tipus Map Data.
 • Si no hi ha coordenades, no es mostrarà res.
imatge_mapa Nom del fitxer que conté una imatge amb el mapa / plànol
peu_mapa Text que apareix al peu del mapa quan es fa servir imatge_mapa.
draw_mapa Codi tipus {{map draw | 18.45, -66.066667; 25.775278, -80.208889; 32.333333, -64.75; 18.45, -66.066667 |zoom=4 |height=300 |width= 300 |fill=#1E90FF }}, que permet generar un mapa dinàmic afegint-li una capa amb una línia o un polígon que ressalta una àrea definida per un conjunt de coordenades.
draw_layer1/2/3 Quan el contingut que se li hauria de passar a la plantilla:map draw és molt voluminós, és estable i comú (traçat d'un riu, límits dels barris d'una ciutat, etc.), es pot emmagatzemar en format JSON dins un fitxer de Commons tipus Map Data. Exemple:Segre. Quan aquests continguts són "formals" i/o comuns i compartibles es poden guardar a WD. Forma geogràfica (P3896)
zoom Escala a la que es mostrarà el mapa entre 1-17. 1=globus terraqüi; 17=carrer
marcador Tipus de marcador que assenyala al mapa les coordenades. Nom d'una de les icones disponibles: Maki Icons
marcador_mida Mida del marcador. Valors: small, medium, large; per defecte és medium.
marcador_color Color del marcador. Per defecte és "#7e7e7e". Vegeu la llista de colors
nom_marcador Text que apareixerà vinculat al marcador (únic o inicial) quan es cliqui sobre.
nom_marcador2 Text que apareixerà vinculat al marcador final quan es cliqui sobre.
partde Nom del conjunt al qual pertany, en cas que no hi tingui un paràmetre més específic (com serralada o mar). Per exemple, arxipèlag, si és una illa; parc natural; etc. Aquest és un concepte genèric que es recupera també des de Wikidata. Part de (P361)
cota_inici Altitud sobre el nivell del punt d'inici del camí, del riu, etc. qualificador Altitud (P2044) del Punt de sortida (P1427) o
qualificador Altitud (P2044) del Naixement del curs d'aigua (P885) o
Altitud (P2044) amb qualificador S'aplica a (P518) = Aiguaneix (Q7376362), Inici (Q529711) o Font (Q124714)
cota_final Altitud sobre el nivell del punt final del camí, del riu, etc. qualificador Altitud (P2044) del Punt d'arribada (P1444) o
qualificador Altitud (P2044) del Desembocadura (P403) o
Altitud (P2044) amb qualificador S'aplica a (P518) = Desembocadura (Q1233637), Confluència (Q723748) o Final (Q12769393)
pais_conca llista dels països que desguassen a la conca, o aquesta forma part del territori del país o la tenen com a frontera. País de la conca (P205)
Bloc CARACTERÍSTIQUES
mar Mar/oceà on es troba Banyat per (P206)
serralada Nom de la serralada a la qual pertany Serralada (P4552)
serra Nom de la serra (part d'una serralada) a la qual pertany l'indret.
limits_amb Altitud màxima sobre el nivell del mar de l'indret (en msnm) Limita amb (P47) + els qualificadors Data d'inici (P580) i Data de finalització (P582)
mars_contigus Es referix al dos mars que hi ha a banda i banda d'un estret
ciutats_riberenques Ciutats riberenques del riu, mar o oceà
format_per Llista d'accidents geogràfics que en formen part de l'element. Està pensat, però no exclusivament, per als elements propis d'un mar (badies, illes o arxipèlags interiors, caps, etc.) i que no tinguin paràmetre específic, com ara, ciutats_riberenques. També pot recollir unitats administratives que en formen part d'aquesta zona geogràfica. Com aquest paràmetre engloba elements de diferent naturalesa, s'haurien d'escriure en format "nom (tipus)" per tal fer-los fàcilment identificables i agrupables. La recuperació des de WD contempla aquest aspecte mitjançant el qualificador Instància de (P31) Format per (P527) + Instància de (P31) com a qualificador
afluents Afluents que aporten al riu o mar Afluent (P974) + Riba de l'afluent (P3871) com a qualificador
efluent Efluent per on desguassa un estany o mar interior. Efluent (P201)
distributari Distributaris en que es divideix el curs d'aigua. Distributari (P5998)
conca_hidrografica Conca hidrogràfica on es troba l'element Conca hidrogràfica (P4614)
curs_aigua Curs d'aigua on es troba la font, gorg, etc. És alternatiu a "conca hidrogràfica"
element_vertebrador Element que relaciona l'indret amb el seu entorn. Ex. eix viari, conca fluvial, etc.
cims Cins destacables dins l'element (en casos de serralada, però també d'illa o parc natural, etc.
altitud Altitud sobre el nivell del mar de l'indret (en msnm) Altitud (P2044)
prominencia Prominència de la muntanya (diferència d'alçada al coll que duu a una muntanya més alta). Prominència (P2660)
isolament Isolament topogràfic de la muntanya (distància a la propera més alta). Isolament (P2659)
costa Longitud de la línia de costa d'una platja, d'un mar, etc. Longitud de la costa (P5141)
profunditat Profunditat Profunditat (P4511)+ qualificador {{{1}}} amb Màxim (Q10578722), Mitjana (Q202785), etc.
separacio En "estrets" indica la separació entre les dues costes que el delimiten. És similar a "amplada".
rescloses Nombre de rescloses d'un canal o embassament Conté parts del tipus (P2670) amb valor Resclosa (Q105731) i la xifra amb el nombre de salts al qualificador Quantitat (P1114)
tipus_cascada Tipus de cascada (ferradura, cortina, multisalts, ...)
alçada_salt Alçada total en metres d'un conjunt de cascades
salts Nombre de salts en una cascada Conté parts del tipus (P2670) amb valor Salt (Q46867411) i la xifra amb el nombre de salts al qualificador Quantitat (P1114)
salt_llarg Mida en metres del salt més llarg
longitud longitud del camí, pista, serralada, ... Longitud (P2043)
amplada Amplada d'un riu, d'un canal un llac o mar (combinat amb llargada, en aquest cas). Amplada (P2049)
alçada alçada de l'element (un arbre monumental, el sostre d'una cova, ...) Alçada (P2048)
diametre referit a elements de forma circular com un pou, una illa, etc. Diàmetre (P2386) + el qualificador S'aplica a (P518) per indicar el punt on s'ha fet la mesura
perimetre referit a elements amb forma poligonal que interessi destacar el seu perímetre com a complement de la superfície (un estany, un desert, un ...) Perímetre (P2547) + el qualificador S'aplica a (P518) per indicar el punt on s'ha fet la mesura
punt_mes_baix
altitud_minima
Lloc més baix dins l'element (ex.: un oceà, un desert, etc.) i la seva mesura en metres Punt més baix (P1589) + Altitud (P2044), com a qualificador de P1589 o com a propietat de l'item on apunta P1589
punt_mes_alt
altitud_maxima
Lloc més alt dins l'element (ex.: seralada, un desert, etc.) i la seva mesura en metres Punt més alt (P610) + Altitud (P2044), com a qualificador de P610 o com a propietat de l'item on apunta P610
creua Orientat a ponts i túnels. Conté el nom del cos d'aigua o obstacle que creua aquest pont, o bé el massís, muntanya o cos d'aigua travessat per un túnel. Travessa (P177)
passa Quins Grans Recorreguts, camins o vials "hi passen" per l'element Hi passa (P2505)
carretera Carretera vinculada amb l'indret: el travessa, és l'accés principal, etc.
material Material de l'indret. Ex. pedra calcària Material (P186)
parcela Parcel·la de la partida
superficie Superfície de l'element Superfície (P2046)
superficie_conca Superfície de la conca_hidrogràfica Superfície de conca hidrogràfica (P2053)
especies Espècies destacables que hi viuen. Espècies conservades (P1990)
recorregut Trajectòria, cas que l'indret no sigui exclusivament un punt.
dificultat Pensat per a recorreguts, per exemple baixades de torrents o rius.
orientacio Orientació del riu, canal, estret, etc. (N-S, NE-SO, etc.)
pendent Pendent de l'element, expressada en %, quan té una caiguda forta com torrents o cascades Pendent (P4184)
desnivell Diferència de cota en metres entre l'"altitud" màxima i la mínima de l'indret
classificacio Classificació de col·lecció de cims Classificació de col·lecció de cims (P8450)
ciutat_mes_propera Si no és troba dins de cap localitat. En cas contrari, fer servir localitzacio
Bloc MESURES
clima Tipus de clima de la zona
insolacio nombre d'hores de sol anual a la zona
temperatura_maxima
temperatura_minima
temperatura_mitjana
temperatura màxima, mínima i/o mitjana anual (ºC).

La màxima i la mínima no es mostren si també s'ha informat amplitud_termica

amplitud_termica amplitud tèrmica (ºC). Variació entre mínima i màxima
precipit_any mitjana anual de precipitacions (mm)
defichidric balanç hídric anual (mm)
tempaigua Temperatura de l'aigua. Aquest paràmetre, "pH" i "data captació" són 3 dades que van juntes i corresponen a mesures de control de l'aigua en estanys i fonts.
pH Grau d'acidesa de l'aigua
data_captacio Data en que s'ha pres la mostra de pH i temperatura anteriors.
planta Forma de la planta (habitual en jaciments)
terreny Tipus de terreny (rocós, sauló, sorrenc,..)
salinitat Grau de salinitat de l'aigua Salinitat (P4350)
congelacio Període en que l'element s'arriba a congelar. No indicar si sempre o mai està congelat.
cabal Cabal d'un riu o torrent en m³/seg. Cal indicar on està fet el mesurament (una ciutat, desembocadura, etc.) Volum (P2234) + Localització (P276)
capacitat Capacitat o volum d'un estany, un mar, etc. P2234
Bloc HISTÒRIA
edat Edat
cronologia Cronologia. Síntesi històrica o dates destacades. Esdeveniment significatiu (P793) amb algun dels qualificadors: Data (P585), Data d'inici (P580), Data de finalització (P582), Participant (P710), Localització (P276), S'aplica a (P518), Motiu de destrucció (P770), Causat per (P828).
pobladors Cultura, tribu o pobladors del jaciment
any_descoberta Any de descoberta del jaciment Data de descobriment o invenció (P575)
documentat Data i/o document on que està documentat. Primera menció escrita (P1249)
excavacions Campanyes de prospeccions
primers_exploradors Pensat especialment per a coves, cavitats,.. Es manté per compatibilitat, però s'hauria de carregar a WD mitjançant "cronologia"
primers_navegants Primers navegants que hi van arribar. Es manté per compatibilitat, però s'hauria de carregar a WD mitjançant "cronologia"
arqueolegs Que han intervingut en les prospeccions
paleontolegs Que han intervingut en les prospeccions
periodes_historics Període o època de l'indret. Aquest i els següents paràmetres estan pensats per jaciments, principalment Període (P2348)
troballes Elements trobats a les excavacions
restauracions Si l'indret ha estat objecte de restauració o conservació
cataleg indicar si l'element o les troballes està inscrit en algun catàleg museístic, arxivóistic, etc. amb qui es pugui relacionar Codi de catàleg (P528) + Catàleg (P972) + Descrit a l'URL (P973)
estat_us estat físic en què es troba (per a camins i pistes); estat operatiu (parc tancat al públic, destruït, embassament inoperatiu, etc.) Estat d'ús (P5817)
terreny Tipologia del terreny
planta Perfil del terreny
erupcio Data de l'última erupció
tipus_erupcio tipologia d'erupció
Bloc ESPORTS
primera_ascensio Persona que va fer la primera ascensió, amb la data corresponent. Es manté per compatibilitat, però s'hauria de carregar a WD mitjançant "cronologia"
ruta_normal Ruta habitual que es fa servir per arribar al cim, per a fer la travessa, etc
etapes Etapes que té la ruta, GR o ascensió
variant Altres rutes alternatives a la "ruta normal" o bifurcacions amb que compta el recorregut.
enllaç_sender Senders o GRs que hi enllacen amb aquest
Remuntadors i pistes esquí
Tots comparteixen una estructura similar a WD. Ex.: La Molina (Q18180984)
Conté parts del tipus (P2670) amb valor Qnnnn amb el concepte
+ el nombre indicat amb el qualificador Quantitat (P1114).
En el cas de les pistes cal afegir el qualificador S'aplica a (P518) per indicar el tipus de pista.
remuntadors Nombre total de remuntadors que es desglossen als següents paràmetres P2670 = Remuntador (Q891302) + P1114
catifes Nombre de catifes transportadores P2670 = Cinta transportadora (Q847580) + P1114
teleferic Nombre de telefèrics P2670 = Telefèric (Q498002) + P1114
telecabina Nombre de telecabines P2670 = Telecabina (Q1576693) + P1114
telecadira Nombre de telecadires P2670 = Telecadira (Q850767) + P1114
telesquis Nombre de telesquis P2670 = Telesquí (Q17136481) + P1114
canons Nombre de canons de neu P2670 = Canó de neu (Q720493) + P1114
pistes_alpi Nombre total de pistes de descens (esquí alpí) que es desglossen als següents paràmetres P2670 = Pista d'esquí alpí (Q56827195) + P1114 + Longitud (P2043) = km de pista totals
negres_alpi P2670 = Pista d'esquí negra (Q1923663) + P1114 + P518 = Q56827195
vermelles_alpi P2670 = Pista d'esquí vermella (Q2551526) + P1114 + P518 = Q56827195
blaves_alpi P2670 = Pista d'esquí blava (Q13440111) + P1114 + P518 = Q56827195
verdes_alpi P2670 = Pista d'esquí verda (Q2057442) + P1114 + P518 = Q56827195
pistes_fons Nombre total de pistes d'esquí de fons que es desglossen als següents paràmetres P2670 = Pista d'esquí de fons (Q56827198) + P1114 + Longitud (P2043) = km de pista totals
negres_fons P2670 = Pista d'esquí negra (Q1923663) + P1114 + P518 = Q56827198
vermelles_fons P2670 = Pista d'esquí vermella (Q2551526) + P1114 + P518 = Q56827198
blaves_fons P2670 = Pista d'esquí blava (Q13440111) + P1114 + P518 = Q56827198
verdes_fons P2670 = Pista d'esquí verda (Q56825156) + P1114 + P518 = Q56827198
Bloc ACTIVITAT
construccio Dates de construcció. Aplicable a pistes d'esquí, embasaments, etc.
inauguracio Data d'inauguració del parc, canal, etc. Creació (P571)
tancament Data de tancament del parc, canal, etc. Data de dissolució o abolició (P576)
obertura Període d'obertura anual. Utilitzat per a instal·lacions de temporada, com els refugis de muntanya Dies oberts (P3025) i els qualificadors: Tancat (P3026), Període d'obertura des de (P3027), Període d'obertura fins a (P3028),
visites_num
visites_any
Nombre de visites anuals i any Visitants anuals (P1174) + qualificador Data (P585)
pressupost
pressupost_any
Pressupost anual del parc Pressupost (P2769) + Data (P585)
fundador Persona o organització que va fundar el parc Fundador (P112)
gestor Organisme que administra o gestiona l'explotació de l'indret Gestor/operador (P137)
dissenyador Persona o organització que va dissenyar el parc Dissenyador (P287)
propietari Persona o organització que ostenta la propietat del parc Propietat de (P127)
serveis Serveis públics disponibles al lloc (WC, transport, pàrquing, etc.).
Cal evitar informació volàtil o comercial (noms de restaurants, número de línia de bus, etc.)
Instal·lacions i serveis (P912)
premis Premis rebut pel parc Premis (P166) + Data (P585)
lloc_web Lloc web de l'element Lloc web (P856)
Paràmetres COMODÍ
etiqueta_geografia1/2/3
nom_geografia1/2/3
3 paràmetres comodí per afegir dades no estàndard. Apareixeran al final del bloc dedicat a "geografia", immediatament després de "Ubicació".
etiqueta_caracteristiques1/2/3
nom_caracteristiques1/2/3
3 paràmetres comodí per afegir dades no estàndard. Apareixeran al final del bloc dedicat a "característiques".
etiqueta_mesures1/2/3
nom_mesures1/2/3
3 paràmetres comodí per afegir dades no estàndard. Apareixeran al final del bloc dedicat a "mesures i indicadors".
etiqueta_historia1/2/3
nom_historia1/2/3
3 paràmetres comodí per afegir dades no estàndard. Apareixeran al final del bloc dedicat a "història".
etiqueta_activitat1/2/3
nom_activitat1/2/3
3 paràmetres comodí per afegir dades no estàndard. Apareixeran al final del bloc dedicat a "activitat".

Exemple

Infotaula indet: Mostra
Hidrografia: mar, riu, estany, estret,... Orografia: muntanya, desert, cova,...
Altres: bosc, parc natural, arbre singular, jaciment arqueològic,...
bosc parc / reserva natural arbre singular
Infotaula de geografia físicaBosc de Soignes (Q2254455)
(nl-be) Zoniënwoud
(fr) Forêt de Soignes
(wa) Forêt d' Soignes Modifica el valor a Wikidata
Imatge
TipusBosc mixt Modifica el valor a Wikidata
Part deSilva Carbonaria (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Localitzat a l'entitat geogràficaBrabantian Ardennes (en) Tradueix, vall del Zenne i Druivenstreek (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Localitzat en l'àrea protegidaBrabantse Wouden National Park (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Localització
Entitat territorial administrativaRegió de Brussel·les-Capital (Bèlgica), regió Flamenca (Bèlgica) i Valònia (Bèlgica) Modifica el valor a Wikidata
Map
 50° 46′ 16″ N, 4° 26′ 49″ E / 50.771°N,4.447°E / 50.771; 4.447
Dades i xifres
Superfície4.383 ha Modifica el valor a Wikidata
Lloc component de Patrimoni de la Humanitat
Data2017 (41a Sessió)
Identificador1133ter
Patrimoni excepcional de Valònia
Data27 maig 2009
Identificador25110-PEX-0002-03
Monument protegit a Brussel·les
Data2 desembre 1959
Identificador2311-0004/0
Patrimoni protegit de Valònia
Data12 febrer 1959
Identificador25110-CLT-0012-01
Activitat
Gestor/operadorSonian Forest Foundation (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata

Lloc webforet-de-soignes.be Modifica el valor a Wikidata
Infotaula de geografia físicaParc Nacional d'Eryri (Q20888920)
(cy) Parc Cenedlaethol Eryri Modifica el valor a Wikidata
Imatge
Vista del parc des de Crib Goch
TipusNational park of England and Wales (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
EpònimEryri Modifica el valor a Wikidata
Localització
Entitat territorial administrativaGwynedd (Gal·les) Modifica el valor a Wikidata
Map
 52° 56′ N, 3° 56′ O / 52.93°N,3.93°O / 52.93; -3.93
Dades i xifres
Punt més altYr Wyddfa Modifica el valor a Wikidata  (1.085 m Modifica el valor a Wikidata)
Superfície2.142 km² Modifica el valor a Wikidata
Espècies conservadesbedoll, Freixe, avellaner, Lilium, Fura, cabra salvatge asiàtica, corb, falcó pelegrí i coleòpters Modifica el valor a Wikidata
Reserva internacional de Cel Nocturn
Data2015
Categoria V de la UICN: Paisatges terrestres/marins protegits
World Database on Protected Areas
IdentificadorModifica el valor a Wikidata 960 Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Creació1951 Modifica el valor a Wikidata

Lloc websnowdonia.gov.wales Modifica el valor a Wikidata
Infotaula de geografia físicaCastanyer de Can Cuc (Q17595762)
Imatge
TipusArbre singular Modifica el valor a Wikidata
Localitzat en l'àrea protegidaParc Natural del Montseny Modifica el valor a Wikidata
Localització
Entitat territorial administrativaCànoves i Samalús (Vallès Oriental) Modifica el valor a Wikidata
LocalitzacióCan Cuc de la Muntanya Modifica el valor a Wikidata
Map
 41° 44′ 11″ N, 2° 20′ 51″ E / 41.7365°N,2.34762°E / 41.7365; 2.34762
Dades i xifres
Altitud786 m Modifica el valor a Wikidata
Mida24,17 (alçària) m
capçada: 25,32 (diàmetre) m
Perímetre11,76 m (tronc), 1,3 m ↑
20,66 m (peu d'arbre) Modifica el valor a Wikidata
monument megalític jaciment estació esquí
Infotaula de geografia físicaLa Roche-aux-Fées (Q1799090)
Imatge de l'interior
Imatge
TipusGaleria coberta, megàlit i dolmen Modifica el valor a Wikidata
Localització
Entitat territorial administrativaEssé (Bretanya) Modifica el valor a Wikidata
Map
 47° 56′ 11″ N, 1° 24′ 17″ O / 47.93639°N,1.40472°O / 47.93639; -1.40472
Dades i xifres
Altitud74 m Modifica el valor a Wikidata
Monument històric catalogat
Data1840
IdentificadorPA00090553
Infotaula de geografia físicaJaciment arqueològic d'Atapuerca (Q16945615)
Imatge
TipusLocalització geogràfica i jaciment arqueològic Modifica el valor a Wikidata
EpònimAtapuerca, Atapuerca i Serra d'Atapuerca Modifica el valor a Wikidata
Localització
Entitat territorial administrativaAtapuerca (província de Burgos) i Ibeas de Juarros (província de Burgos) Modifica el valor a Wikidata
Map
 42° 21′ 00″ N, 3° 31′ 10″ O / 42.350092°N,3.519466°O / 42.350092; -3.519466
SerraladaSerra d'Atapuerca Modifica el valor a Wikidata
Dades i xifres
Bé d'interès cultural
Data19 desembre 2030
IdentificadorRI-55-0000176
Patrimoni de la Humanitat  
TipusPatrimoni cultural  → Europa-Amèrica del Nord
Data2000 (24a Sessió), Criteris PH: (iii) i (v) Modifica el valor a Wikidata
Identificador989
Espai d'interès natural
Zona arqueològica
Infotaula de geografia físicaLa Molina (Q18180984)
Imatge
TipusEstació d'esquí Modifica el valor a Wikidata
Part deAlp 2500 Modifica el valor a Wikidata
Localització
Entitat territorial administrativaBaixa Cerdanya (Catalunya) Modifica el valor a Wikidata
Map
 42° 20′ N, 1° 56′ E / 42.33°N,1.93°E / 42.33; 1.93
SerraladaPirineus Modifica el valor a Wikidata
Dades i xifres
Altitudpunt més baix: 1.650 m
punt més alt: 2.537 m Modifica el valor a Wikidata
Esquí alpí
Àrea d'esquí66 Km
Remuntador14
=3  =1  =7  =3  =455
Pistes54 (61 km) :  7   17   17   13 
Activitat
Visitants anuals394.494 (2018) Modifica el valor a Wikidata
Instal·lacions i serveisrestaurant escola d'esquí centre de dia infantil clínica Modifica el valor a Wikidata

Lloc weblamolina.cat… Modifica el valor a Wikidata
Facebook: lamolina.cat Twitter (X): SnowLaMolina Youtube: UCd3Owz-BZ_Y2A2JnZEsPsJA Modifica el valor a Wikidata