Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

He afegit informació, referències i enllaços externs a un article que tenia la plantilla de possible inadmissibilitat, però no sé si jo puc treure la plantilla o ho ha de fer un administrador, Si ha de fer-ho algun administrador, agrairia que hi fes un cop d'ull i, si li sembla adient, en tregui la plantilla.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Normalment es demana a qui la va inserir: Paucabot o, com be dius, a un administrador, en aquest cas concorren les dues circumstàncies.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

No cal un administrador per posar i treure la plantilla. Tu mateixa la pots treure si ho veus evident. Si no està tan clar, una bona idea per evitar conflictes és avisar qui va posar l'etiqueta (@Paucabot).

Paucabot (discussiócontribucions)

Ho veig massa just. No hi ha moltes fonts independents que en parlin de manera significativa. Però vaja, de vegades altres persones ho veuen de manera diferent ...

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Mercè, pots proposar per esborrar els articles que vulguis a VP:EP/P.

Per la resta, el que compta per admissibilitat no és ser bona persona, un gran professional i fer grans aportacions a la societat, sinó haver rebut cobertura per part de fonts fiables. O sigui, no es tracta de que sigui autora de llibres, sinó de que sigui el tema de llibres que altra gent hagi escrit sobre ella.

I sobre que els esportistes reben una cobertura excessiva en relació a la importància que els donem els que no ens interessa l'esport suposo que ens posaríem d'acord ràpid, però el que pot anar a la Viquipèdia no és necessàriament el que més ens interessa a nosaltres, que sinó segurament seria força diferent.

Alzinous (discussiócontribucions)

Salut! He refet l'article i he afegit noves referències de fonts independents i algun paràgraf nou. Tal com ha quedat ara l'article crec que no hi ha dubte sobre la rellevància de la persona biografiada, així que he retirat, amb el vostre permís, la plantilla d'admissibilitat. Si, tot i així, penseu que és un error ho podem continuar discutint. En cas contrari es podria marcar aquest tema com a resolt. Gràcies.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Perdoneu que reobri el tema, però m'agradaria reafirmar quelcom que considero molt important. Un administrador no té més poder de decisió que qualsevol altre usuari. Pel que veig sovint no queda clar i pot portar a equívocs greus. Un administrador només té eines diferents a la resta d'usuaris, però en cap cas això implica que el seu criteri prevalgui.

Per treure una plantilla, aviseu a qui l'ha posada (sigui o no administrador) i parleu-ho amb ell.

Resposta a «Qui treu plantilla d'admissibilitat?»