Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Com es poden fer aportacions per millorar entrades sobre geometria?

10
Josep Iglesias (discussiócontribucions)

Bon dia, m'acabo de donar d'alta a Viquipèdia i no sé com es fan aportacions per a millorar entrades, en aquest cas sobre geometria.

Sóc professor de dibuix tècnic i he detectat que en les següents entrades hi ha parts errònies o que no es fa servir el vocabulari oportú, algú em pot assessorar?

Projecció gràfica

Projecció paral·lela

Si és fàcil fer aportacions miraré altres entrades de geometria per posar un granet de sorra a aquest projecte tant interessant...

Moltes gràcies.

Josep Iglesias

Paucabot (discussiócontribucions)
Josep Iglesias (discussiócontribucions)

Gràcies per la resposta.

Josep

Alzinous (discussiócontribucions)

Pots començar fent proves d'edició a la teva pàgina de 'proves' (tens l'enllaç a dalt de tot d'aquesta mateixa pàgina). És molt convenient que abans de començar a fer modificacions als articles, llegeixis alguna pàgina d'ajuda com ara aquesta o també la Guia bàsica. Cal respectar les directrius generals de la Viquipèdia catalana i el seu llibre d'estil, però no tinguis por a fer canvis, sempre es poden desfer i sempre es guarda còpia de totes les edicions. Si tens preguntes concretes planteja-les i veuràs que sempre hi ha viquipedistes disposats i disposades a ajudar-te.

Paucabot (discussiócontribucions)
Josep Iglesias (discussiócontribucions)

Gràcies @Paucabot per compartir-me aquest vídeo, m'ha servit molt.

Josep

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Benvingut, Josep

Gràcies per l'esforç i la teva predisposició. Un cop facis les edicions, si dubtes si han quedat bé, ens ho pots fer saber aquí mateix.

FranSisPac (discussiócontribucions)

Perdona, @Josep Iglesias, que et carregui amb més recomanacions (et passa per preguntar ).

a) És important que si incorpores contingut, no sigui "perquè tu ho saps" sinó perquè ho posa en alguna font fiable i "referenciable". Mira't, si no t'ho has topat ja, VP:CF i VP:NOTI.

b) Una recomanació personal. Quan "parlo" amb algú que no té pàgina d'usuari i el nom li surt com a enllaç vermell, acostumo a demanar que l'activi, ni que sigui amb un contingut mínim (si no ho tens clar, aquí estem per ajudar), per tal d'evitar-me la sensació de "parlar amb la paret". Gràcies i benvingut!

Arnaugir (discussiócontribucions)

Benvingut i si tens dubtes, no dubtis en preguntar-los!

Resposta a «Com es poden fer aportacions per millorar entrades sobre geometria?»