Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Suposo que alguns ja ho estareu al cas que, al WikidataCon 2021, han premiat la {{infotaula eleccions}} com a millor integració de Wikidata amb altres plataformes.

Per raons d'autoria ha sortit el meu nom, però vull reconèixer dues coses:

  • que a la descripció del producte, la presentadora ha esmentat específicament que "ha estat creada a cawiki i d'aquí ha passat a WD", on tothom la pot provar i mirar. Un fet no menor en una edició que està sent molt reivindicativa de les small WP i encara més de la diversitat cultural i de llengües.
  • que no l'hauria pogut fer sense la provocació, primer, i el suport, a continuació, de molts companys especialment el @KajenCAT que ha dedicat moltes hores a fer-me d'sparring fins aconseguir el producte que ara recull fruits.

Amb els que vingueu a la Viquitrobada, podrem compartir algunes característiques al taller d'infotaules que farem.

Salut !

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Enhorabona Amador i tots els companys!

Jordi escarre (discussiócontribucions)

Enhorabona, pel premi!! A tu i a tots els qui ho heu fet possible. Moltes gràcies per tota la feina que feu.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Doncs sí, són molts els que aconsegueixen mantenir la il·lusió i la capacitat, des de l'omnipresent @Vriullop sense el qual no podríem ni tant sols accedir a WD i que sempre està disposat a construir les eines tecnològiques que fan falta per a que tot rutlli; i també al @KRLS i al @Davidpar amb els que fa anys que veníem acaronant la idea i acumulant coneixements i a molts més que m'han animat quan estava a punt de deixar-ho córrer perquè a WD no hi havia res definit prèviament i corria el risc de tirar per un camí equivocat.

Em sembla que és la primera infotaula que pot arribar a agafar les dades de fins a 5 items simultàniament, de fet, això ha estat part del mèrit reconegut, perquè trenca el la inèrcia d'altres WPs que tenen infotaules que només mostren informació de l'item principal de l'article.

En fi, gràcies a tots i espero que algú més es decideixi a ficar-se en aquest món. Modo publicitat=on A la Viquitrobada tenim un taller, no hi falteu!!. Modo publicitat=off

AlbertRA (discussiócontribucions)

Gràcies per la informació company, i enhorabona a tu i a tothom que trasteja i programa aquestes pedres precioses que són les infotaules perquè feu que llueixin a cawiki primer que enlloc. Orgull de ser "small WP"!

Isidre blanc (discussiócontribucions)

Estic molt content de que hagis tingut aquest reconeixement. Molt merescut.

Amortres (discussiócontribucions)

Enhorabona per la gran feina!

KajenCAT (discussiócontribucions)

Enhorabona, Amador!! Molt content que d'aquella idea (de fa quasi un any i mig) que vaig proposar d'una manera certament innocent no només hagués resultat d'una gran utilitat per nantros, sinó sobretot per tota la Viquipèdia.

M'és un honor haver-hi pogut contribuït una mica, però sens dubte res d'això haguera estat possible sense tu amb el teu enorme interès i experiència. A més, n'he après moltíssim arran d'aquest projecte (com la Wikidata en si) sempre amb la teva companyia (virtual).

T'ho mereixes i, de nou, moltíssimes gràcies!

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Un gran èxit. Enhorabona als qui l'heu fet possible!

FranSisPac (discussiócontribucions)

Benvolgut @Amador, i per extensió també @KajenCAT et al., una gran felicitació i disculpes per haver trigat (diàriament em sortia el recordatori que ho tenia pendent!). Amb tota cordialitat.

P.S.: El suggeriment que acabo de posar en la discussió de la plantilla sols pretén ser una humil contribució de millora.

Alvaro Vidal-Abarca (discussiócontribucions)

L'enhorabona!

Resposta a «Infobox election»