Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

  [57a setmana] El diumenge de les referències

  23
  Leptictidium (discussiócontribucions)

  Bon vespre a tothom. La setmana passada, 76 articles sobre Noruega que no tenien fonts van ser referenciats durant «El diumenge de les referències». En total, la iniciativa ja ha servit per referenciar 2.554 articles de diferents temes.

  La cinquanta-setena edició comença demà, 13 de març. La categoria que ha tocat per posar com a mínim una referència a cada article és Categoria:Esportistes femenines. Podeu consultar aquí els articles sense referències (105 en el moment d'escriure aquestes línies).

  Notifico els participants anteriors (@TaronjaSatsuma:, @Sorenike:, @Beusson:, @Alvaro Vidal-Abarca:, @Jaumellecha:, @Pere prlpz:, @Pcm:, @Amadalvarez:, @Laurita:, @Townie:, @Medol:, @Willy31igd:, @Cataleirxs:, @Pallares:, @Castellbo:, @Jordi escarre:, @Lluis tgn:, @Vallue:, @Darth vader 92:, @Xavier Dengra:, @Rocafera:, @Davidpar:, @Mercè Piqueras:, @Magenri:, @Flamenc:, @Robertgarrigos:, @Dragonfly137:, @Socialdilema:, @Jordiff:, @Josu PV: i @Smalde:) i animo tota la comunitat a participar-hi.

  Recordeu-vos d'afegir un comentari nou aquí sota amb tots els articles que referencieu!

  Leptictidium (discussiócontribucions)

  Temàtica proposada per la @Unapeça:.

  Si voleu, podeu trobar articles amb {{FVA}} i {{CC}} aquí.

  Pcm (discussiócontribucions)

  un comentari. tot el que són esportistes olímpics tenen les referències posades com a enllaços externs. sportsreference va tancar com a web fa un parell d'anys. es port fer servir la plantilla {{Sports-Reference}} i recupera el contingut del web arxivat a web.archive.org. Amb tot, si es prefereix, es pot afegir com a referència el web https://www.olympedia.org/, on s'hi va traslladar tota la informació i s'ha continuat actualitzant i millorant la informació sobre els/les esportistes

  Laurita (discussiócontribucions)
  Flamenc (discussiócontribucions)
  • Laurine van Riessen N'he fet un. Ara té refs, però l'article queda obsolet, la llista de resultats s'atura el 2016. Davant la quantitat d'esportistes, és impossible de mantenir els articles actualitzats, són informacions massa efímeres, i no domino el joc tipogràfic amb totes les senyeres i colors en les taules de resultats. M'és massa esforç i no m'engresca el tema. Potser que enlloc de fer un palmarès interminable pseudocomplet, hauriem de limitar-nos a uns resultats emblemàtics en prosa. És mutatis mutandis el mateix problema dels articles sobre acadèmiques on es copia-enganxa la llista de totes llurs publicacions.
  Leptictidium (discussiócontribucions)

  Pot ser que es poguessin xuclar automàticament aquestes dades de WikiData? Si fos així, només actualitzant-ho allà ja ho tindrien al dia totes les viquipèdies.

  Medol (discussiócontribucions)
  Amortres (discussiócontribucions)
  Leptictidium (discussiócontribucions)
  Leptictidium (discussiócontribucions)

  17 de 105 en aquests moments. Som-hi!

  Socialdilema (discussiócontribucions)
  Vallue (discussiócontribucions)
  Leptictidium (discussiócontribucions)

  33 de 107, anem agafant velocitat! A veure si aconseguim passar de la barrera d'un terç.

  Unapeça (discussiócontribucions)
  Pcm (discussiócontribucions)
  Alvaro Vidal-Abarca (discussiócontribucions)
  Leptictidium (discussiócontribucions)

  48 de 107! Estem a només 6 articles d'arribar a la meitat, ho aconseguirem?

  Cataleirxs (discussiócontribucions)
  Solde (discussiócontribucions)
  Rocafera (discussiócontribucions)
  Unapeça (discussiócontribucions)

  Moltes gràcies a tots per la vostra feina i per l'entusiasme! La veritat és que sabia greu veure tantes estiquetes de manca de referències quan, en realitat, una part dels articles sí que en tenien però s'havien col·locat com a enllaços externs, com ja va assenyalar @Pcm. Gràcies també a @Leptictidium per trobar un forat i programar-ho. En un sol diumenge vam contribuir a rebaixar una miqueta més el biaix de gènere, enhorabona!

  Leptictidium (discussiócontribucions)

  82 de 107, al final! Més d'un 80%. Moltes gràcies a tothom. Un prec per a futures edicions: per facilitar el recompte, si us plau, indiqueu el total d'articles que heu referenciat entre parèntesis o feu servir llistes numerades (el mètode que més us agradi).

  Enhorabona al nou líder de la classificació anual, en @Vallue:, i fins la setmana que ve!

  Cataleirxs (discussiócontribucions)

  Algú sap si hi ha alguna plantilla de columnes que admeti les llistes numerades? Les que conec em surten així:

  1. A
  2. B
  1. C
  2. D
  Resposta a «[57a setmana] El diumenge de les referències»