Vés al contingut

Usuari:Coet/wikistorm/Esborrar pàgines/Propostes

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Drecera:
VP:EP/P
  • Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

  • La vostra votació
  • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.



Esplais Catalans[modifica]

Pàgina: Esplais Catalans (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Esplais Catalans · Esplais Catalans en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

  • A favor Aprovació Eliminat el copyvio (tota la pàgina) no en queda res --Amortres (disc.) 06:55, 31 des 2022 (CET) (proponent)
  • A favor Aprovació L'article no es refereix al concepte d'Esplai, sinò a una associació concreta. --aLZiNous: deixa'm un missatge. 10:19, 1 gen 2023 (CET)
    El fet de referir a una federació concreta, no és un problema, si la federació és pertinent. "Esplais Catalans" és el nom de l'associació, tot i que pot assemblar a un nom genèric, és un nom propi. Flamenc (disc.) 18:48, 6 gen 2023 (CET)
  • Objecció Objecció Hi ha edicions antigues, com aquesta (1) amb neteja de Pau Cabot, que serien correctes, eliminant el que no està referenciat. A banda és fàcil trobar informació de rellevància (2)(3)(4)(5) que podria completar la versió anterior --Quetz72 (disc.) 13:50, 1 gen 2023 (CET)
  • Comentari Comentari He recuperat la versió que comentava Quetz72 i he ocultat les versions amb copyright. La versió que hi ara també s'hauria de revisar. El primer paràgraf de la primera secció, per exemple, és copyvio. Pau Cabot · Discussió 18:16, 1 gen 2023 (CET)
  • Objecció Objecció Pels arguments exposats, sembla admissible, si bé cal treballar-hi. --Brunnaiz (disc.) 21:27, 1 gen 2023 (CET)
  • Objecció Objecció Hi he posat unes primeres refs. Roman molta feina per transformar aquest copiat-enganxat de pàgina web en un article, però no dubto de l'admissibilitat.--Flamenc (disc.) 17:23, 6 gen 2023 (CET)
    Comentari Comentari Hola @Flamenc, he fet alguns canvis a l'article i he reescrit algunes seccions i afegit referències. També he esborrat alguna informació que no estava referenciada. Si creus que he fet algun canvi inapropiat, si us plau, reverteix-lo directament. He tret la plantilla d' article no enciclopèdic ja que he considerat que ja no era necessària. Gràcies pel teu treball, espero no haver eliminat res essencial del que havies fet. aLZiNous: deixa'm un missatge. 23:26, 6 gen 2023 (CET)
@Amortres, Paucabot, Brunnaiz, Quetz72: Em considero el creador del neologisme «descurriculumitzar», que m'agrada molt, però en aquest cas s'ha de «despaginawebitzar». Ja he començat, però si podeu ajudar-m'hi, mercés a la bestreta.--Flamenc (disc.) 18:38, 6 gen 2023 (CET)
I bon descurrilucumitzador seràs! Ja ho tinc present atès que vaig ser el primer en 'objectar'. Agraït a en @Paucabot per la recuperació de l'edició antiga, no sabia com fer-ho jo. Quan trobi el moment ho faré, la tinc anotada junt amb una altra que ja està arxivada però també s'ha d'arreglar. En tot cas gràcies si ja hi has fet alguna cosa! ;-) Quetz72 (disc.) 20:48, 6 gen 2023 (CET)

Lot de personatges d'El Silmaríl·lion[modifica]

Pàgina: Ilmarë (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Ilmarë · Ilmarë en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures
Pàgina: Irmo (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Irmo · Irmo en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures
Pàgina: Arien (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Arien · Arien en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures
Pàgina: Tilion (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Tilion · Tilion en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

  • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat. --Docosong (disc.) 15:13, 2 gen 2023 (CET) (proponent)
  • Objecció Objecció L'article d'Irmo conté referències diverses i és present en 14 idiomes. --JordiTB
  • A favor Aprovació És cert que Irmo és una excepció entre els articles que habitualment apareixen de mons virtuals, amb referències i en altres VP. Però penso en termes d'arbre de coneixement, o de Wikidata vaja, i veig que és una instància de "Vàlar" (fictional people from J.R.R. Tolkien's legendarium), i aquí m'explota el cap... Segurament perquè sóc d'una generació anterior a Z o Alfa... (un tema a tenir en compte, no ho nego). Però ara mateix penso que aquests universos ficticis, encara que siguin més amplis que els que creen cada llibre individualment, haurien d'estar agrupats, i per tant a males com a molt hi veuria una fusió de tots, com a mínim fins que no hi hagi un criteri enciclopèdic -diria quasi mundial- al respecte, com p.ex. instàncies d'éssers ficticis, dels universos que formen part, o el que sigui. S'hauria de posar ordre, prenent com exemple les mitologies clàssiques p.e. --Quetz72 (disc.) 19:41, 2 gen 2023 (CET)
  • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--General Basset (disc.) 18:40, 3 gen 2023 (CET)


Markus Wischenbart[modifica]

Pàgina: Markus Wischenbart (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Markus Wischenbart · Markus Wischenbart en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

  • A favor Aprovació biografia no enciclopèdica, manca de referències --Cataleirxs (disc.) 13:28, 4 gen 2023 (CET) (proponent)
  • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 13:47, 4 gen 2023 (CET)
  • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Brunnaiz (disc.) 14:02, 4 gen 2023 (CET)
  • A favor Aprovació D'acord amb qui hi proposa --Quetz72 (disc.) 14:08, 4 gen 2023 (CET)
  • Comentari Comentari Sembla un article propagandístic, probablement amb conflicte d'interessos (o no)... Tot i així, els mitjans han parlat abastament de la persona biografiada i diria que se'n poden trobar suficients fonts considerades fiables que en parlen. Resumint, la cobertura significativa el senyor Wischenbart la té. Exemples: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, etc. --aLZiNous: deixa'm un missatge. 07:45, 5 gen 2023 (CET)
    He afegit alguna informació nova i referències i he redactat de nou per fer-ho més enciclopèdic. A veure que us sembla? aLZiNous: deixa'm un missatge. 13:46, 5 gen 2023 (CET)
  • En contraneutral Consentible Per les millores significatives. --Brunnaiz (disc.) 17:10, 6 gen 2023 (CET)
  • En contraneutral Consentible Per les millores --Quetz72 (disc.) 00:38, 7 gen 2023 (CET)
  • Comentari Comentari Agraeixo l'esforç de n'@Alzinous: per cercar fonts i redactar l'article. Pel meu parer, la immensa majoria parlen de l'empresa i no pas del biografiat. Per aquest motiu, mantinc el meu vot. -- Cataleirxs (disc.) 22:41, 7 gen 2023 (CET)
    Comentari Comentari @Cataleirxs: ara mateix, només dues línies, d'un total de 18, parlen directament de l'empresa. aLZiNous: deixa'm un missatge. 12:46, 8 gen 2023 (CET)
    Suposo que es refereix a les fonts, però per un empresari i inversor no poden parlar d'altra cosa. La redacció de l'article crec que explica de manera neutra i objectiva al biografiat. He entrat les dades a Wikidata Quetz72 (disc.) 16:19, 8 gen 2023 (CET)

Guerra entre la federació i els klingon del 2256[modifica]

Pàgina: Guerra entre la federació i els klingon del 2256 (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Guerra entre la federació i els klingon del 2256 · Guerra entre la federació i els klingon del 2256 en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

  • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat. --Docosong (disc.) 20:55, 5 gen 2023 (CET) (proponent)
  • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Brunnaiz (disc.) 22:23, 5 gen 2023 (CET)
  • A favor Aprovació D'acord amb la proposta -- Cataleirxs (disc.) 19:07, 6 gen 2023 (CET)
  • Objecció Fusió Si forma part, com sembla (no ho recordo), de la trama de Star Trek: Discovery, suposo que s'hi podria fusionar ni que sigui parcialment i de forma forçada segurament --Quetz72 (disc.) 00:45, 7 gen 2023 (CET)
    @Quetz72 No hi ha problema en la fusió però malauradament no s'aporta cap referència.-- Docosong (disc.) 11:55, 7 gen 2023 (CET)
  • A favor Aprovació D'acord amb qui ho proposa --Quetz72 (disc.) 16:05, 7 gen 2023 (CET)
  • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--General Basset (disc.) 22:42, 7 gen 2023 (CET)

The Mamba Pinka[modifica]

Pàgina: The Mamba Pinka (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: The Mamba Pinka · The Mamba Pinka en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

  • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat. --Docosong (disc.) 21:04, 5 gen 2023 (CET) (proponent)
  • Comentari Comentari Malgrat que aquest col·lectiu ens pugui resultar simpàtic o, fins i tot, que ens agradi molt el punk, no sembla que es trobin fonts d'informació fiables, així que probablement haurem d'acabar esborrant l'article. --aLZiNous: deixa'm un missatge. 13:47, 6 gen 2023 (CET)
  • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Brunnaiz (disc.) 17:02, 6 gen 2023 (CET)
  • Comentari Comentari Estaria d'acord amb qui ho proposa, és força clara la manca d'admissibilitat a data d'avui. Però no voto perquè tinc el dubte que sembla que ara tot just comencen a fer coses després d'un silenci de 5 anys del seu propi youtube des del 2016. Hi ha hagut propostes per esborrar que porten anys a la VP, no sé si es podria deixar per d'aquí 3 o 6 mesos. I mireu que no és que em caigui especialment simpàtic el punk en si, però sí qualsevol cosa diferent. No ho sé, l'article inadmissible és tot just de novembre... --Quetz72 (disc.) 00:33, 7 gen 2023 (CET)
  • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--General Basset (disc.) 22:43, 7 gen 2023 (CET)

Xarxa Local de Consum de la Diputació de Barcelona[modifica]

Pàgina: Xarxa Local de Consum de la Diputació de Barcelona (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Xarxa Local de Consum de la Diputació de Barcelona · Xarxa Local de Consum de la Diputació de Barcelona en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

  • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat. --Docosong (disc.) 21:15, 5 gen 2023 (CET) (proponent)
  • Comentari Comentari He trobat algunes fonts independents que podrien ser útils... --aLZiNous: deixa'm un missatge. 10:12, 6 gen 2023 (CET)
    He afegit alguna informació nova i referències i he redactat de nou per fer-ho més enciclopèdic. A veure que us sembla? aLZiNous: deixa'm un missatge. 13:22, 6 gen 2023 (CET)
  • Objecció Objecció Per les millores. --Brunnaiz (disc.) 17:07, 6 gen 2023 (CET)
  • Objecció Objecció Per les millores. Suposo que t'hi hauràs fixat que l'article original era un copybio integral de (1). M'ha alegrat veure que en la seva ampliació hagis mantingut l'ús del llenguatge no sexista que fan servir al servei aquest, no havia vist fins ara per la VP cap sensibilitat pel tema, com en general no n'hi ha al camp de la llengua, moltes gràcies aLZiNous. Tanmateix, i malgrat que fa 15 anys que promoc l'ús del llenguatge no sexista (no pas aquí), hi he fet unes correccions perquè considero que el recurs de les dobles formes en un entorn enciclopèdic no és adequat i, a més a més, segur que qui s'hi oposa amb ràbia ho hagués suprimit ràpid, etc. Hi ha altres fórmules millors com les que he utilitzat. Crec que amb els canvis que he fet ni se n'adonarà ningú i, en canvi, és llenguatge inclusiu. Per la resta trobo perfecta la millora i la dono per bona. Em queda el dubte dels temps verbals, no tinc massa clar que, cartelleria a banda de la darrera dècada, sigui un servei actiu o amb pressupost a dia d'avui --Quetz72 (disc.) 00:02, 7 gen 2023 (CET)
    Comentari Comentari D'acord amb els canvis. Cap problema. aLZiNous: deixa'm un missatge. 00:20, 7 gen 2023 (CET)

L'Rell[modifica]

Pàgina: L'Rell (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: L'Rell · L'Rell en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

  • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 20:43, 6 gen 2023 (CET) (proponent)
  • Objecció Fusió Com al cas de més amunt, si forma part de la trama de Star Trek: Discovery, suposo que s'hi podria fusionar ni que sigui parcialment i de forma forçada segurament. No el veig en cap cas com article independent --Quetz72 (disc.) 00:50, 7 gen 2023 (CET)
  • A favor Aprovació D'acord amb qui ho proposa --Quetz72 (disc.) 16:05, 7 gen 2023 (CET)
  • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--General Basset (disc.) 22:44, 7 gen 2023 (CET)
  • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 17:02, 8 gen 2023 (CET)