De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Vallue/vallue1


Etiquetes d'usuari

La Viquipèdia té 751.428 articles

Usuari autopatrullat Aquest usuari és un Usuari autopatrullat (verifica)
Aquest usuari fa 10 anys, 6 mesos i 9 dies que és a la Viquipèdia.

Personal

Viquipedistes de Catalunya Aquest viquipedista és originari de Barcelona.
Aquest viquipedista és graduat en Biblioteconomia i Documentació per la UB.
Aquest viquipedista és llicenciat en Documentació per la UAB.
Aquest viquipedista és master en Història de la ciència per la UAB.

Sóc en Vicenç Allué, viquipedista i bibliotecari de Barcelona. Porto treballant a la Biblioteca de la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona des de 1985. M'interessen especialment els temes científics i la història de la ciència, i la veterinària en particular. Defenso el coneixement obert lliure i gratuït per tothom en la meva llengua materna què es el català.

Des de la Viquitrobada 2013 on vaig assistir per primer cop, vaig ingressar a la Viquipèdia des d'on estic aprenent dia a dia. He trobat persones amb una gran capacitat per fer arribar el missatge de la participació i el compromís amb la cultura del pais. Actualment formo part de d'Amical Wikimedia, entitat que lluita pel la qualitat de la viquipèdia en català, i a través de la qual, miro d'organitzar viquiprojectes que promoguin el treball col·laboratiu com a eina per l'accés obert, lliure, igualitàri i global a la cultura, principis que comparteixo amb la comunitat de viquipedistes.

Formo part de l'Associació Catalana d'Història de la Veterinària (ACHV), dins la seva Junta, i edito el seu blog Quiro News de difusió de notícies relacionades amb la història de la veterinària i aquelles vinculades a les àrees de la medicina, naturalisme i agroalimentació, fent un especial èmfasi als Països Catalans.

Vicenç Allué|Discussió interna

Correu privat extern

Edicions
(En detall )

Contribucions globals

Visites per pàgina


Activitats a la Viquipèdia[modifica]

Coordinació dels viquiprojectes i viquimaratons
Articles creats
Millorats substancialment
Altres