Usuari Discussió:Coet/Arxiu 2011

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Enllaç

http://dammit.lt/wikistats/ --Jo++ 11:53, 1 gen 2011 (CET)

El bot i els polítics turcs

Salutacions i bon dia. Pel que fa al tema del bot i els polítics turcs, com vaig dir al xat, em semblava que el bot se n'havia deixat algun, com ara l'actual primer ministre Recep Tayyip Erdoğan. Ara en llevar-me i veure els enllaços de l'article, observo que el bot si el té pres en consideració, però sincerament, ahir no el vaig veure. Com tampoc vaig veure els noms dels altres presidents i primers ministres (ep...que potser hi eren...no dic que no). D'aquí el meu comentari.

No obstant això, va ser gràcies al bot que vaig endegar la traducció de Ahmet Necdet Sezer, desè President de Turquia. Això m'ha permès descobrir la gravíssima mancança en aquest aspecte: per a mi, afeccionat a la història contemporània, resultava imperdonable que el segon país més poblat d'Europa, després d'Alemanya, no comptés, fins ara, amb un article sobre el seu primer ministre actual (això per no parlar dels anteriors).

Estaria bé, tanmateix, que el bot actualitzés la llista més sovint, atès que hi ha articles que ja tenen el seu equivalent català. També vaig observar un error en l'article "Adulteri", que el marcava com a absent, quan ja fa temps que existeix.

Bona feina i gràcies per tot ! --MALLUS (disc.) 06:25, 12 gen 2011 (CET)

TronaBot i els 1000

Veig que des del 3 de gener ha tornat a deixar d'actualitzar la Usuari:TronaBot/log:Els 1000/llista general. El pots activar un altre cop. Moltes gràcies... --Peer (disc.) 20:06, 8 gen 2011 (CET)

Al tools ha decidit fer nous canvis i no me n'havia assabentat.
Intentaré adaptar les tasques programades als nous canvis el més aviat possible. –Coet · BANG · blablabla 12:03, 13 gen 2011 (CET)
Buf, és un tema complicat de moment actualitzaré manualment fins que entenga bé com funciona este nou sistema. –Coet · BANG · blablabla 14:36, 13 gen 2011 (CET)
D'acord.--Peer (disc.) 19:06, 13 gen 2011 (CET)

Ajuda

No hem funciona el monobook.js etc... ho e intentat de totes maneras i si que em funciona a la wikipedia en castellà. Utlitzo chrome i el ke em dedico a fer es entrar a la meva pagina copiar el codi que posa a la pagina de monobook i guardar i llavors faig alt i f5 (shift) pero no em surt res... si me podesis ajudar. el comentari anterior sense signar és fet per Quimbc (disc.contr.) 12:52, 20 març 2011

Pel que veig està bé però potser la cosa deu ser que la teua aparença actual és el Vector i no el Monobook, per tant hauries de reanomenar Usuari:Quimbc/monobook.js a Usuari:Quimbc/vector.js.
Una altra cosa, he mogut el teu missatge al final de la meua discussió. L'amo de la discussió 15:10, 20 març 2011 (CET)
NO entenc el que vols dir :(
Ja ho he entes moltes gràcies ia puc gaudir d'aquesta eina

Botreversor

Per favor que aquest Bot deixi de corregir català per balear a l'apartat de llengua de l'article de Ramon Llull, m'has fet tenir una pujada de sucre.--Lliura (disc.) 12:07, 9 abr 2011 (CEST)

S'ha de coordinar. –Coet · BANG · blablabla 06:18, 11 abr 2011 (CEST)

Checkuser

Hello, Coet.

Since your request for checkuser was successful, and you are identified to the foundation, I have given you the flag. Please contact an operator on IRC (see meta:IRC/Channels#wikimedia-privacy) to get access to the #wikimedia-privacy and #wikimedia-checkuser channels. Also, please subscribe to the checkuser-l mailing list. Congratulations and regards, Mentifisto (disc.) 00:27, 20 abr 2011 (CEST)

Signant amb viquiestris

Hi, txecuser! Mira Viquipèdia:La taverna/Arxius/Ajuda/Recent#Plantilla:sense signar per fer un canvi al botó "sense signar" dels viquiestris. Millor amb subst: i amb cinc titlles per posar la data sense el nom de l'usuari notificant. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 09:52, 23 abr 2011 (CEST)

Fet Fet! diff L'amo de la discu 22:14, 5 maig 2011 (CEST)~

Depth

Gràcies.--Lohen11 (disc.) 10:54, 5 maig 2011 (CEST)

viquiestris

Em surt aquest :

  • Error: xplSearch.engine is undefined

Archivo de origen: chrome://searchshield/content/overlay.js Línea: 968 --Pallares (disc.) 18:41, 15 maig 2011 (CEST)

he tornat a instal·lar la versió 3 del firefox. de PM. cap problema. totes les icones visibles dels ve. salut.--Pallares (disc.) 09:19, 16 maig 2011 (CEST)

Arxivador amb counter

He recuperat la plantilla a VP:PA. No s'estava arxivant. A més, com actualitzes el counter a Usuari:TronaBot/Arxivador? --V.Riullop WLM (parlem-ne) 18:54, 24 maig 2011 (CEST)

He descobert que no ho havia traslladat bé, veges esta correcció. M'hauràs de concedir una nova oportunitat. Tema comptador no l'he tocat al codi, la meua manipulació del codi va des que llig la pàgina on tinc la taula i interpreta els paràmetres de cada pàgina fins que envia eixes dades al PageArchiver (com ho fa el mètode original), amb la única particularitat que no li envia cap plantilla d'on ha tret les dades (ja que no ho ha fet així, i el programa ja no ha de cercar eixa cadena). Bé també m'he permés algunes millores que l'autor original mateix havia deixat constància, com transformar la DiscussionPage en una subclasse de wikipedia.Page(), però això és un altre tema. L'amo de la discu 03:07, 25 maig 2011 (CEST)
Encara que potser no he entés molt bé que significa allò de "com actualitzes el counter[...]?". –Coet · BANG · blablabla 03:13, 25 maig 2011 (CEST)
En el sistema d'arxius numerats, quan l'arxiu s'omple amb maxarchivesize, llavors incrementa counter per saltar al següent. Quan actualitza la pàgina a arxivar, actualitza també la plantilla amb el nou counter. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 08:40, 25 maig 2011 (CEST)
OK aleshores hauré de fer alguna modificació més, no comptava amb eixe detall... Ja que no modifica mai la taula, voré si és realment necessari i com es pot ajustar. L'amo de la discu 12:34, 25 maig 2011 (CEST)

Llista temàtica dels 1.000

Hola,

la llista temàtica fa uns dies que no s'actualitza... li pots donar un cop d'ull? Gràcies!! --Solde (disc.) 19:26, 25 maig 2011 (CEST)

M'ho estic mirant però no acabe d'entendre el problema. L'amo de la discu 00:41, 3 juny 2011 (CEST)

Mercis!

Si, sóc la mateixa... Anava a veure si ho havia fet bé abans a meta i, ja veig que ho has deixat més clar allà també! :). Moltes mercès..i més per la rebenvinguda també :) --Maria discu 17:50, 2 juny 2011 (CEST)

Actualitzar

Hola,

Te pareix que podries actualitzar Usuari:TronaBot/log:sense IW/categories? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 20:51, 31 maig 2011 (CEST)

A vore si pot ser hui... L'amo de la discu 00:42, 3 juny 2011 (CEST)
He vist que l'has actualitzada. Seria possible eliminar les subcategories de Categoria:Països Catalans? Moltes d'elles de ben segur no tenen categoria equivalent ... Pau Cabot · Discussió 09:30, 5 juny 2011 (CEST)

Moure articles

Supòs que vaig usar la plantilla com a sinònim de {{Moure}}. Les he canviades per {{Movent}}. Pau Cabot · Discussió 08:28, 4 juny 2011 (CEST)

fotosdecatalunya.cat

Hola, NO sóc cap spammer!!! Només volia posar enllaços cap a la web de fotosdecatalunya.cat on he posat centenars de fotos comparatives-històriques de moltes poblacions de Catalunya agrupades per provincia i per comarca. I més que hi posaré ja que em vaig passar dos mesos tombant per tot el pais. A Cubelles, per exemple, hi a un d'aquest enllaços. És veritat que al principi ho feia de forma anònima. És el que té fer-ho la primera vegada, que ho fas malament. M'agradaria de veritat que les poblacions catalanes puguessin accedir a part de la seva història fotogràfica i comprovar com ha evolucionat la vila... però no sé com fer-ho perque sempre que hi poso un enllaç s'esborra automàticament i en canvi no m'he trobat al Spam blacklist. Realment hi sóc? :-) el comentari anterior sense signar és fet per Fotosdecatalunya (disc.contr.) 22:33, 7 juny 2011

Feia temps que vaig proposar d'afegir eixa adreça a la llista negra, no me'n recordava. Un usuari que només afegix enllaços externs i només enllaços externs, és un spamer. La raó per la qual ho fa no importa.
Per definició ets un spamer, obtingues o no beneficis (no ho podrem saber amb seguretat), sigues o no propietari de la web, el que fas és SPAM. Un altre motiu pel que s'ha afegit l'adreça a la llista negra és el que argumenta el Vriullop.
–Coet · BANG · blablabla 02:18, 9 juny 2011 (CEST)
Doncs res, si he estat un spammer, ho sento. És el que té la ignorància... o potser és que no he llegit el manual d'instruccions. Fixa't que ni tan sols sóc capaç de trobar l'altre motiu d'inserció a la llista negra que diu Vriullop. Llàstima! :-(

Arxivador done

La funció done de l'arxivador només està detectant fet però no els {{no fet}}: Exemple (arxiva el 2 de juny però no el 25 d'abril). --V.Riullop WLM (parlem-ne) 11:03, 21 juny 2011 (CEST)

Veig en l'historial que sí que arxiva casos no fets. El que és estrany és que arxivi el segon i no el primer: en aquesta pàgina té la condició que en deixi 3 i de les 2 opcions per arxivar agafa la segona en lloc de la primera. Sembla que serà això, però sóc incapaç de llegir-ho en el codi. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 19:38, 21 juny 2011 (CEST)

Premi

Hola Coet! Acabes de ser atorgat amb la segona entrega de la meva Viquiestrella per la teva gran feina. Si vols la pots lluir a la teva plana. Salut! --Lluis_tgn (disc.) 00:05, 3 oct 2011 (CEST)

T'atorgo la viquiestrella de revertidor professional per la teva excel·lent tasca com a creador i guarda dels bots anti-vandalisme que fan que la Viquipèdia segueixi endavant neta de trolls.--Lluis_tgn (disc.) 00:05, 3 oct 2011 (CEST)
Àcies, tot i que m'agradaria més un premi per la constància, la perseverància, la innovació i la rapidesa, però tot no potser... –Coet · BANG · blablabla 10:23, 16 nov 2011 (CET)

Viquiestris

Hola, era per preguntar si hi ha alguna llista dels viquiestris que hi ha per poder carregar. A la teva pàgina de viquiestris tot està molt detallat per crear les pàgines principals però no una llista per personalitzar-la. O almenys jo no l'he sabut trobar. Gràcies. --Anskar (disc.) 22:08, 8 oct 2011 (CEST)

Els viquiestris fallen

Han desaperegut les icones i només funciona el link. --Cameta (disc.) 11:50, 3 nov 2011 (CET)

Coet! desperta que els viquiestris no funcionen!!--Lohen11 (disc.) 16:10, 12 nov 2011 (CET)
Segueix desaparegut. --Cameta (disc.) 00:00, 15 nov 2011 (CET)
Perdoneu, ho he vist des el primer dia, però pensava que seria algun servidor de Commons caigut. Després se m'havia oblidat. M'ho mire el més aviat possible. –Coet · BANG · blablabla 23:28, 15 nov 2011 (CET)
Arreglat, ens havien canviat la ruta de les imatges... L'amo de la discu 00:41, 16 nov 2011 (CET)
Gràcies, ja funciona.--Cameta (disc.) 23:04, 16 nov 2011 (CET)

Gran Quinzena Anual de la qualitat

Bon dia. Necessitaria que els bots actualitzessin les pàgines de control d'articles relacionats amb la Gran Quinzena Anual de la qualitat, per al seu seguiment. Ho pots mirar? Gràcies! --Panotxa (disc.) 19:39, 18 des 2011 (CET)

Per a coses urgents, @coetcawiki, al twitter ;)
M'ho mire, perdoneu, estic intermitentment actiu. L'amo de la discu 19:19, 22 des 2011 (CET)