Vés al contingut

Usuari Discussió:Fallaci

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Fallaci! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


És repugnant el que estàs fent amb els articles sobre l'islam, açò no és un blog ni un artclie d'opiniò guardat els teus comentaris per a tu o per altres pàgines d'internet.
Ludor | (ho discutim?) 16:49 12 set, 2005 (UTC)

Hola,

sisplau, absten-te de fer enllassos cap a versions velles dels articles. Cada article ha d'acabar tenint una forma "unica" consensuada. Si creus que cal millorar-los o no hi estas d'acord, sisplau discuteix-ho a la plana corresponent i mirar d'arribar a un acord amb els altres col.laboradors. Gracies. Xevi 08:56 26 set, 2005 (UTC)

D'altra banda, no se si t'adones que les contribucions que estas fent a Ali Sina i d'altres van en contra del principi de Neutralitat del projecte. No crec que haguem de divulgar una versio "ensucrada" de l'Islam, pero menys reproudir fil per randa els arguments d'un senyor que no sabem ni qui es ni si te cap qualificacio (fora de muntar una plana web). No se si t'adones que tard o d'hora aquest tipus de contribucions propagandistiques acaben esborrades per d'altres usuaris. Es temps perduts per tots plegats. Xevi 21:12 28 set, 2005 (UTC)
No en se gaire res de l'Islam. Pero n'hi ha prou amb veure el mateix article en angles i les discussions que hi ha i la pagina web d'aquest senyor. Deixant de banda la propaganda infantil de donar $50.000 a qui li demostri la veracitat de l'Islam, i la discussio de si aquesta web es prou rellevant per sortir a l'enciclopedia, es obvi que es basicament propaganda anti-islamica. Em sembla molt be que tingui les seves idees sobre l'Islam, pero no veig pq hem de difondre-les aqui. Per la mateixa regla de 3, qualsevol que tingui una mania especial a alguna altra religio, o al comunisme, el capitalisme, el nacionalisme o a l'avortament, no te mes que trobar una web que li agradi i copiar-la a la viquipedia. Em sembla que no soc l'unic que opina aixi. Xevi 19:35 30 set, 2005 (UTC)

L'islam[modifica]

Hui he deduït que has tret el teu àlias de l'escriptora Onira Fallaci, el seu nom sona a fal·làcia :)


Recorde que una vegada em vas dir que feia faltes d'ortografia, no em va molestar gens ja que ho sé de sobra i intente corregir-me i millorar la meua ortografia cada dia.

Per cert cuida les majúscules, en fiques massa! Per exemple, perquè Bahais, però sunnites?

M'agrada el que estàs escribint sobre l'islam (en minúscula sempre, menys si escomençara alguna frase, és clar) per què no coneixia algunes facetes dels personatges que reveles, però això passa a tot arreu en altres religions, cultures i al llarg i ample de l'Història. Pense que estàs fent de la Viquipèdia un instrument islamòfob i aixó sí que és degradant per una obra com esta.

Ja que sembla ser què tens el suport (o simplement el respecte) d'altres viquipedistes només vull reiterar que podries equilibrar la balança escribint textos en contra d'altres doctrines, com el primitiu i sanguinari cristianisme entre altres; Aquilino Polaino també dóna joc!

D'altra banda no crec que siga molt convenient escriure fragments de textos, aixó no resulta gens enciclopèdic.Ludor | (ho discutim?) 16:43 7 nov, 2005 (UTC)

Apostasia[modifica]

"Desde tiempos inmemoriales es sabido cuán provechosa nos ha resultado esta fábula de Jesucristo" (Carta del Papa León X [1513-1521] dirigida al Cardenal Bembo)

Per a documentar-te sobre les contradictòries històries del cristianisme visita: Apostasia

Especialment aquesta: Citas, sembla ser del teu rotllo.

Ludor | (ho discutim?) 12:28, 11 novembre 2005 (UTC)


:( Quin malson, què pesat estàs amb la teua croada islamòfoba. No ets gens neutral aixó no és 
gens viquipeditzant no sé perquè no et bandegen! Per cert el ignorar-te i el esborrar els
teus missatge va ser cosa meua, podries ser algo més original... :(
Ludor | ? 19:38, 22 nov 2005 (UTC)

Cada dia ho intente[modifica]

Home, es clar que ho intente, jo crec que faig per bon camí, per desgràcia no sóc catalanoparlant nadiu, i dic per desgràcia perquè fins ara simplement pel fet de ser francès tot el món em dirigia la paraula en castellà, i pareixia impossible que jo puguera parlar en valencià, fins que em vaig cansar d'eixe tòpic simètric (que la gens només podia parlar-me en castellà i que jo només devia parlar castellà).

He escomençat enguany i em queda un camí molt llarg, primer he de demostrar que puc parlar com ells (un valencià descurat) per poder superar-los desprès. Estic llegint constantment en català, estic duent una autèntica catalanització a diversos nivells. Espere que aixó ho pugues comprendre i que tingues en compte que la variant que gaste és el valencià.

Jo facha?![modifica]

D'altra banda em pareix molt bé què opines, què escrigues i què t'expresses amb tota la llibertat del món, però ací es deu presentar la realitat, una visió de conjunt, no simplement el que a tu et fa goig. S'ha d'expessar el coneiximent no les teues opinions o les d'altres, no tots els personatges sobre els què escrius representen l'islam, no sóc un expert en islam però no m'hes suficient conèixer el teu parer.

Simplement si vols expressar la teua opinió este no és el lloc escaient, llibertat d'expressió, sí, però a un nivell enciclopèdic.
Ludor | ? 20:11, 23 nov 2005 (UTC)

Ho senc[modifica]

Hauràs de perdonar la meua actitud quant a l'article islamofòbia. Jo tornava a col·locar el cartell de neutralitat més que res perquè qui ho llevava no exposava les seues raons al resum de l'edició, encara que per deducció era evident que eres tu. –Pasqual bústia 15:05, 12 jun 2006 (UTC)

Hola Fallaci,

Veient la discussió de l'article, suposo que ets l'autor de la traducció a wikisource (s:Discurs de l'aiatol·là Khomeini (1981)). Em sembla que no cumpleix les normes de copyright (arguments), i segurament serà esborrat en el futur. Prego que, si vas ser l'autor, m'indiquessis una font de la traducció que estigui en domini públic (o que almenys no porti un copyright, etc...). Si no ets l'autor, prego disculpis la confusió. Salut! Aleator 23:14, 27 nov 2006 (CET)[respon]

Proposta d'esborrat de la pàgina Islamofòbia#Islamòfobs[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Islamofòbia#Islamòfobs», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Ferbr1 (discussió) 18:26, 18 març 2009 (CET) .[respon]

Board elections 2011[modifica]

Hola Fallaci,

S'han convocat eleccions al consell d'administració de la Wikimedia Foundation: http://meta.wikimedia.org/wiki/Board_elections/2011/en

Al teu historial veig que amb posterioritat al 18 de setembre no has fet cap edició.

Per poder votar hauries de tenir fetes 20 edicions abans del 15 de maig del 2011, te'n caldrien 20. Si vols participar en aquestes eleccions encara hi ets a temps.

Salutacions.

Nota: T'envio aquest mail perquè el teu usuari no figura en la llista dels que no volen rebre correspondència electoral: http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list Si no vols rebre més informacions només cal que t'apuntis a la llista.

--Coet (disc.) 14:17, 6 maig 2011 (CEST)[respon]