Usuari Discussió:Mikicat/Arxiu 2014

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Avís automàtic per robot a Drow

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Drow i aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. Gràcies. --–AvisaBot · (comentaris/incidències) 22:06, 17 març 2014 (CET)

Avís automàtic de robot a Família Dursley

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Família Dursley i un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició us l'ha marcada per destruir. Si el robot ha marcat per destruir una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. --–AvisaBot · (comentaris/incidències) 14:24, 22 març 2014 (CET)

Avís automàtic per robot a Família Dursley

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Família Dursley i aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. Gràcies. --–AvisaBot · (comentaris/incidències) 14:25, 22 març 2014 (CET)

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia!

Hola Mikicat! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:

Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per Mikicat (disc.) 20:45, 22 març 2014 (CET)

Avís automàtic per robot a Usuari:Mikicat/Bus/Terra

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Usuari:Mikicat/Bus/Terra i aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. Gràcies. --–AvisaBot · (comentaris/incidències) 21:16, 22 març 2014 (CET)

Disculpa el bot. –Cœt · mascletà 21:17, 22 març 2014 (CET)


Petició de traducció

Sobre la firma

Perdona'm per haver-te deixat penjat al xat, l'internet em fa pampallugues :) Quan estàs a dades dd'usuari, vas a l'apartat "signatura", i ala caixa de text escrius com vols que sigui la firma sencera (Sense l'hora, és clar)--Unapersona (Sóc tot orelles!) 21:23, 10 abr 2014 (CEST)

Ja ho he arreglat. Gràcies @Unapersona:!--Mikicat (Parlem-ne) 21:43, 10 abr 2014 (CEST)

Re:Traducció

Hola Mikicat, encantat! però ara estic una mica enfeinat... quan no sàpiga que fer m'ho miro ;). Per cert, no cal que utilitzis la plantilla {{ping}} si em deixes un missatge a la meva discussió, rebo la notificació igualment.--Unapersona (Sóc tot orelles!) 19:53, 5 juny 2014 (CEST)

Gràcies --Mikicat (Parlem-ne) 19:58, 5 juny 2014 (CEST)

Distinció d'articles

Hola bon dia, sóc en Manlleus, em passo per aquí per comentar que tenim propostes d'articles per a ser distingides com a Articles de Qualitat o Bo. Encara que no siguin temes que toquis o que en tinguis domini potser seria una bona idea ajudar als altres per a que prosperi el seu treball. Potser, et pot treure uns minuts a mirar o revisar alguns dels articles però tots sabem que comentar i finalment votar és gratuït, el que resultaria de gran ajuda i contribució als usuaris que hi han col·laborat. Si poguéssim reduir els articles en avaluació per encarar-los en la votació, deixaríem pas a nous articles, agilitzant el procés. Com que has contribuït en algun moment en els articles de qualitat, m'ha semblat bé comentar el seu estat actual. Actualment tenim 13 articles en avaluació i 9 en votació. Moltes gràcies per llegir. Salutacions,--Manlleus (disc.) 17:46, 3 oct 2014 (CEST)

T'estic millorant l'article SpaceShipTwo que tens en avaluació. Junts podem millorar molt l'article per a futur AdQ o Bo però sense la teva ajuda em costarà més. Salutacions,--Manlleus (disc.) 18:22, 5 oct 2014 (CEST)
@Manlleus: Em sap molt de greu no haver-me pogut connectar durant tant de temps per millorar l'article. L'editaré quan tingui una mica de temps, però no m'hi podré connectar sempre. Gràcies per l'ajuda. --Mikicat (Parlem-ne) 19:44, 5 oct 2014 (CEST)
Qualsevol contribució ja és de molt valor. No dubtis en deixar-m'he nota si tens dubtes. M'havia proposat tenir llest l'article d'aquí dos setmanes per sotmetre'l a votació. L'idea és avançar també amb els altres articles que hi ha pendents.--Manlleus (disc.) 22:24, 5 oct 2014 (CEST)
@Manlleus: No sé si podré contribuir-hi gaire perquè no tinc gaire temps lliure pero procuraré fer el que pugui --Mikicat (Parlem-ne) 22:49, 5 oct 2014 (CEST)
No pateixis, moltes gràcies igualment!--Manlleus (disc.) 22:50, 5 oct 2014 (CEST)
@Manlleus: Per cert, saps si hi ha alguna plantilla de tipus inacabat que pugui incloure dos usuaris? --Mikicat (Parlem-ne) 22:54, 5 oct 2014 (CEST)
Crec que no tot i que a la mateixa plantilla ja diu que un (o més) usuaris estan editant l'article. Trobo que no fa falta indicar quanta gent està editant, lo important del missatge és més aviat pels lectors per a que sàpiguen que està com "en obres". No ho trobo important.--Manlleus (disc.) 22:58, 5 oct 2014 (CEST)
@Manlleus: A viquillibres vaig poder posar una plantilla amb dos noms, pero no sé com es fa a la Viquipèdia --Mikicat (Parlem-ne) 08:35, 6 oct 2014 (CEST)
Sí! He trobat la plantilla que deies, copiar i enganxar aquí i ja està. És {{Inacabat2}} escrivint {{Inacabat2|usuari1|usuari2}} en l'article.--Manlleus (disc.) 16:10, 6 oct 2014 (CEST)
Cap problema, me'n carrego de traduir la part en francès, i l'alemanya si vols (potser no fa falta perquè és tan sols una llista).--Manlleus (disc.) 20:41, 7 oct 2014 (CEST)
@Manlleus: He traduït la part de la taula de la secció Spacecraft, però la frase de dalt no sé si està ben traduïda i hi ha una part on posa (a sota la taula) de quan eren les dades que tampoc sé si l'he fet bé. --Mikicat (Parlem-ne) 20:56, 7 oct 2014 (CEST)
Ho he corregit, he canviat el nom de Spacecraft per Producció ja que apareixen les naus ja construïdes de la sèrie SpaceShipTwo, però podem canviar el nom per un més adequat i per descomptat actualitzar les dades.--Manlleus (disc.) 21:06, 7 oct 2014 (CEST)
@Manlleus: Gràcies! --Mikicat (Parlem-ne) 13:08, 9 oct 2014 (CEST)
@Manlleus: Quin dia voldries que sotmetéssim a votació l'article SpaceShipTwo? Era a finals d'aquesta semana o la següent? Gràcies recordar-m'ho (sóc un despistat!) --Mikicat 18:15, 13 oct 2014 (CEST)
Encara falta polir bastant l'article a més que he d'afegir informació d'uns documents que he trobat. Aquest cap de setmana avançaré i podré polir l'article, i mitjans de la setmana que ve potser aniria bé presentar-lo.--Manlleus (disc.) 22:09, 13 oct 2014 (CEST)
@Manlleus: Ara mateix no tinc internet a casa, durant uns dies no podré editar gaire o gens.

Quan torni a tenir-ne em posaré a editar. (T'escric des de la biblioteca) Adéu, --Mikicat 12:09, 18 oct 2014 (CEST)

RE:Creació de plantilles

Hola, sobre lo que dius de les plantilles d'usuari, o etiquetes que suposo que vols dir, la veritat és que són fàcils de fer, si et passes per Viquipèdia:Etiquetes d'usuari, tens suficient informació per crear-les, encara que senzilles. A mi m'agrada popular la pàgina d'usuari amb aquestes etiquetes! Salutacions,--Manlleus (disc.) 19:41, 10 oct 2014 (CEST)

@Manlleus: Gràcies!

Ajuda sobre SpaceShipTwo

Hola Mikicat! Com hem acordat a la Viquipèdia:Viquitrobada 2014, intentaré ajudar-te en la revisió de l'article SpaceShipTwo. Veig a la capçalera de l'article que demanes ajuda amb les referències, oi? He vist que, en algunes refs, s'ha traduït el títol, però malament. Això voldria corregir-ho: o bé el posem només en català, o bé posem el títol en anglès i després la traducció entre parèntesis. Jo crec que la segona opció és millor, perquè es respecta la referència a la web/document/etc. original tal qual està. Què en penses? Salutacions! --Álvaro (disc.) 19:46, 16 nov 2014 (CET)

@Alvaro Vidal-Abarca:Estic d'acord amb tu! Hi ha referències que encara no les he traduït perquè el paràgraf mateix està escrit en anglès.
Gràcies per l'ajuda!--Mikicat 19:56, 16 nov 2014 (CET)
Jo també em poso a donar un cop de mà en l'article --Panotxa (disc.) 07:42, 27 nov 2014 (CET)
@Panotxa: Gràcies!--Mikicat 14:21, 28 nov 2014 (CET)
Bon dia, em passo per comentar que després d'uns dies de no poder fer res perquè tenia altres tasques pendents puc llavors continuar amb l'article, traduir lo que faltava i afegir més informació, com també sobre l'accident que han patit recentment. Salutacions!!--Manlleus (disc.) 09:50, 1 des 2014 (CET)

PdT

SpaceShipTwo

Hola bona nit! Jo crearia també els articles de la infotaula i la introducció: The Spaceship Company, Virgin Galactic (molt important), Tier 1b, White Knight Two (molt important), Scaled Composites, Mojave Air Space Port--Manlleus (disc.) 20:52, 8 des 2014 (CET) @Manlleus: De fet ho dec tenir en proves de l'anskarbot, ja li vaig demanar que m'ho traduís.--Mikicat (Parlem!) 21:09, 8 des 2014 (CET)

@Manlleus:D'acord--Mikicat (Parlem!) 16:40, 9 des 2014 (CET)

@Manlleus: D'aquests que has dit, he fet una petició de traducció a l'Anskarbot, que quan torni a funcionar espero que me'ls tradueixi. Pel que fa a White Knight Two, el tenia a traduccions i ja el vaig polir. També tinc el Tier 1b.
Em pots ajudar a traduir-lo?
Gràcies--Mikicat (Parlem!) 19:36, 11 des 2014 (CET)

P.D.: Les referències també estan mal traduïdes per tant també m'aniria bé un cop de mà en aquest sentit. :)--Mikicat (Parlem!) 19:39, 11 des 2014 (CET)
D'acord! Jo no utilitzo la eina aquesta del Anskarbot, ja que és un embolic a la hora de traduir. Prefereixo fer net i copiar les frases en anglès i anar-les traduint a mà. Però puc fer una excepció si vols.--Manlleus (disc.) 19:50, 11 des 2014 (CET)
Gràcies--Mikicat (Parlem!) 19:55, 11 des 2014 (CET)
La taula dels vols s'ha d'actualitzar, com a poc falta la del vol de la destrucció --Panotxa (disc.) 20:10, 14 des 2014 (CET)

@Panotxa: Cert. Jo demà no podré editar, i el dimarts potser puc fer alguna cosa. Ja ho miraré.--Mikicat (Parlem!) 21:56, 14 des 2014 (CET)

Bones! Com ho tenim? Caldria mirar-se o solucionar les carències de l'article per a desencallar la votació, que a grans trets (segons els comentaris) són: format de les referències, actualització de la informació i lingüística. Intentaré donar un cop d'ull. Salutacions.--Manlleus (disc.) 14:58, 28 feb 2015 (CET)
Gràcies. Jo ara estic d'exàmens, o sigui que fins el 14 de març no podré editar gaire. Em sap greu. --Mikicat (Parlem!) 19:29, 28 feb 2015 (CET)

Quinzena de la Qualitat

Bones! El 22 de desembre comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat, en la que espero que participis. Encara som a temps d'afegir modificacions, si ho creus necessari, i et recordo que pots apadrinar categories. Moltes gràcies! --Panotxa (disc.) 07:03, 16 des 2014 (CET) @Panotxa:Ja me n'informaré. Faré el que pugui!--Mikicat (Parlem!) 19:22, 16 des 2014 (CET)

Problemes amb la traducció

  • La vostra petició de traducció de l'article Poemas sinfónicos (Liszt) no s'ha pogut dur a terme. Repasseu que els paràmetres de la plantilla siguin correctes. Perdoneu les molèsties. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 21:39, 18 des 2014 (CET)

Problemes amb la traducció

  • La vostra petició de traducció de l'article List of heads of state of Burkina Faso no s'ha pogut dur a terme. Repasseu que els paràmetres de la plantilla siguin correctes. Perdoneu les molèsties. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 21:39, 18 des 2014 (CET)

Problemes amb la traducció

  • La vostra petició de traducció de l'article Goat no s'ha pogut dur a terme. Repasseu que els paràmetres de la plantilla siguin correctes. Perdoneu les molèsties. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 21:39, 18 des 2014 (CET)