Usuari Discussió:Superfactotum

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Superfactotum! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: No sabeu sobre què escriure? Per què no mireu una mica les pàgines especials, els articles demanats i el Portal del viquipedista? Allà trobareu articles curts per ampliar, pàgines requerides pels vincles d'altres usuaris, pàgines massa llargues que cal dividir i molts suggeriments de manteniment.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 10:35, 20 maig 2009 (CEST)[respon]

Recordatori[modifica]

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 749.557 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Manuel Borgunyó i Pla.


--Pau Cabot · Discussió 10:36, 20 maig 2009 (CEST)[respon]

Felicitats per l'article! He fet algunes petites correccions: apostrofs i cometes verticals, en comptes de les que porta el Word per defecte; i precisions en la presentació de les obres musicals, per assimilar-les a les que surten a articles d'altres compositors. Si hi hagués cap canvi dels que he fet que pensessis que estava clarament malament, reverteix-lo directament o sinó comenta-m'ho en la meva plana de discussió. Endavant amb les col·laboracions!! Jordi Roqué (Discussió) 18:22, 20 maig 2009 (CEST)[respon]

Normalment posem la categoria més precisa aplicable. En aquest cas, "Compositors catalans del sud (per diferenciar-ho dels nord-catalans) contemporanis (o moderns)" és més específic que "Compositors caatalans" (en aquesta viqui, de compositors catalans n'hi ha un regiment, i ha calgut fer alguna cosa per poder fer categories una mica manejables). Trobo la categoria Pedagogs musicals molt ajustada. Pel que fa als despistes, són ben naturals en un que comença, i els meus primers articles van patir uns rentats d'imatge que Déu n'hi do! En tot cas, en cas que tinguis un dubte, el més senzill és mirar com estan escrits articles similars. Molts ànims! Jordi Roqué (Discussió) 19:54, 21 maig 2009 (CEST)[respon]
Benvolgut Superfactotum. L'aplicació de la categoria "Compositors catalans del sud contemporanis" no és una dèria meva o d'uns quants sectaris. Personalment no m'agrada, però és una política de la viquipèdia decidida en debat públic, i que afecta totes les categories de catalans. Per revertir-la caldria reobrir el debat (em balla pel cap que es pot fer passat un any després de la decisió prèvia) i que es decidís canviar el criteri. Ben cordialment, Jordi Roqué (Discussió) 18:06, 22 maig 2009 (CEST)[respon]

(Benvolgut Jordi,

Gràcies pels comentaris. No tinc molt clar si el que escric ho he de fer aquí o en un altre lloc (sóc nou i vaig peix). Vaig quedar una mica parat amb el tema de les categories (Vaig rebre un correu de Pau Cabot dient-me que havia de posar les categories i quan ho anava a fer vaig veure que t’havies avançat).

He modificat les categories que vas posar, crec que les que he posat responen més al perfil de Borgunyó. Ja em diràs alguna cosa si el canvi no et sembla correcte.) --Superfactotum (disc.) 12:57, 21 maig 2009 (CEST)[respon]

Has de contestar a la seva pàgina de discussió. M'afegeixo a les felicitacions, a veure si en fas uns quants més com aquest.--Lohen11 (disc.) 13:05, 21 maig 2009 (CEST)[respon]

Rigolfas i Llacuna[modifica]

Ja he suprimit de la llista d'alumnes les 2 persones que m'has indicat. Gràcies per l'avís! --Jordiferrer (disc.) 23:46, 19 maig 2014 (CEST)[respon]