Usuari Discussió:Vinividivincci/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Hola, Marcvergees! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició

Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda

Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi

Proves
La teva pàgina de proves

Don't speak Catalan?

--Judesba (digues...) 18:06, 21 set 2019 (CEST)

Variants lingüístiques

Hola Marcvergees. Cal que doneu un cop d'ull a Viquipèdia:Llibre d'estil/Variants lingüístiques.--Kette~cawiki (disc.) 13:51, 4 abr 2020 (CEST)

Ricardo Casaroli

Hola Marcvergees! He vist el teu article sobre en Ricardo Casaroli. Està prou bé, però li falten referències per tal que sigui admissible. Saps com posar-les? Si et cal ajuda, deixa'm un missatge a la meva discussió. Salut, --Adriaesc (disc.) 18:50, 19 nov 2020 (CET)

accents diacrítics 2020

Hola Marcvergees. Estic seguint els canvis recents i veig que fas moltes edicions en molt poc temps, potser utilitzes un bot?--Kette~cawiki (disc.) 20:48, 27 des 2020 (CET)

Hola, Marc. T'he blocat per utilitzar el bot amb el teu compte normal. Per fer accions de bot, s'ha de fer un compte a part i demanar el flag: Viquipèdia:Bots. Addicionalment, el tema dels diacrítics es veu que és sensible i no candidat, de moment, a solventar-ho via bot: Discussió:Ós_bru#Reanomenament. Pau Cabot · Discussió 09:21, 28 des 2020 (CET)

Manquen referències a Santa Coloma de Fitor

Hola Vinividivincci/Arxiu 1,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió o traslladar-lo a la La taverna
Aquest recordatori és en motiu de l'article Santa Coloma de Fitor. --KajenCAT (disc.) 10:50, 30 des 2020 (CET)

Hola Vinividivincci/Arxiu 1,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió o traslladar-lo a la La taverna Aquest recordatori és en motiu de l'article Santa Coloma de Fitor. --KajenCAT (disc.) 10:50, 30 des 2020 (CET)

També dir-te que he hagut d'esborrar una part del que has inclòs en aquest article ja que no es pot verificar-lo de cap manera. Si tens la font, t'insto a revertir la meva edicció i incloure les referències. Si necessites qualque ajuda, m'avises! Salut, --KajenCAT (disc.) 10:54, 30 des 2020 (CET)

Copa Catalana Internacional (CCI)

Hola. L'article Copa Catalana Internacional (CCI) necessita referències. Viquipèdia:Citau les fonts --aLZiNous: conversa 23:40, 6 abr 2021 (CEST)


Bon dia @aLZiNous! Aquesta mateixa tarda m'hi poso. Que vagi bé! Vinividivincci (disc.) 06:45, 7 abr 2021 (CEST)

@Vinividivincci: Perfecte, quan afegeixis les referències, esborra tu mateix la plantilla de «falten referències» que hi ha a la pàgina. Un altre cosa, si vols fer un toc a algú no és suficient amb escriure @ davant el nom d'usuari. Cal escriure aquest codi {{ping|Nom_de_l'usuari}} per tal que arribi l'avís a la persona en qüestió. D'això s'han diu «fer ping» i és la manera que et garanteix que la persona a qui envies un missatge el rep. Si necessites qualsevol altra cosa deixa un missatge a la meva pàgina de discussió. --aLZiNous: conversa 10:33, 7 abr 2021 (CEST)
@Alzinous: Bona tarda! Sembla que ja està solucionat. Dona-li una ullada i em dius què et sembla. Si creus oportú que modifiqui alguna cosa més no dubtis en comentar-m'ho. En quant al tema de la F1, m'hi posaré quan tingui una mica més de temps. Salutacions des del Maresme! --Vinividivincci (disc.) 16:05, 7 abr 2021 (CEST)
Ara està molt millor. Tot i així, encara hi ha informació sense referenciar al segon i tercer paràgrafs. Potser no fa falta una referència per a cada frase, però sí que és millor acabar sempre tots els paràgrafs amb una referència. Així evites que alguna persona, particularment estricta, retalli l'article per falta de referències. Salut i endavant! aLZiNous: conversa 10:57, 8 abr 2021 (CEST)