Viquipèdia:Avaluació d'articles/Dia de la Terra (Palestina)

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Dia de la Terra (Palestina)[modifica]

Dia de la Terra (Palestina) (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)

He realitzat l'article a partir de la suma de les traduccions d'altres versions lingüístiques de la Viquipèdia i m'agradaria sotmetre-la a avaluació i posterior votació. Tota proposta de millora serà benvinguda.--Jove (disc.) 00:11, 9 abr 2019 (CEST)

Bon dia Jove. Un article interessant. Li aniré fent un cop d'ull tant de forma com de contingut. De mentres, siusplau, pots fer una revisió a les referències? Per exemple, la 11 diu directament "Error en el títol o la url.«».", o hi ha referències sense traduir ("en hebreo"). No sé si seria possible, d'altra banda, que referències com " Yiftachel, 2006, p. 170." apuntessin al llibre corresponent de la bibliografia (igual que ho fa la referència 1). Finalment, no hi ha cap font en la nostra llengua que parli d'aquest tema?--Arnaugir (discussió) 10:41, 8 set 2019 (CEST)
Bona nit Arnaugir. Efectivament, aquest article encara té molt punts de millora i no té sentit que es proposi a article de qualitat fins que no es puleixi. Ara per ara, estic acabant de cobrir els enllaços en vermell de l'article Leila Khaled. Previsiblement, en 15 dies l'hauré acabat del tot i em posaré intensivament amb aquest article. Dona'm dues setmanes. Gràcies!--Jove (disc.) 00:34, 12 set 2019 (CEST)
Bon article, esperem les millores doncs.--Manlleus (disc.) 13:05, 22 set 2019 (CEST)
Bona tarda. Un article amb molt de potencial. Un altre punt tipogràfic: hi ha molts espais espais durs (& nbsp;, sense l'espai entremig) en llocs que no tenen gaire sentit i sembla que daten d'aquestes edicions del JoRobot. Aviso el @Joutbis:. Per altra banda, els punts suspensius no haurien de ser tres punts seguits (...) sinó el símbol corresponent (…). Salut i gràcies per la bona feina.—Leptictidium (digui) 17:03, 8 oct 2019 (CEST)
Els espais durs, de fet, ja hi eren, en forma de caràcter Unicode. El que va fer el JoRobot va ser fer-los evidents. Treure'ls amb el bot a tots els articles no és viable, perquè de vegades són necessaris. No parlo només de l'espai entre un nombre i la seva unitat (que això encara seria automatitzable), sinó de construccions amb espais (llegendes de gràfiques, per exemple) que se'n van a pastar fang si hi poses un espai normal. Ja que hi som, tinc curiositat per saber per quin sistema van anar a parar tots aquests espais a l'article, perquè al teclat no hi és. Va ser l'infame traductor de continguts? O alguna altra eina? --Joutbis (disc.) 19:15, 9 oct 2019 (CEST)
Efectivament, seria interessant saber d'on vénen. Molts d'aquests espais apareixen a llocs on sembla molt improbable que els hagués posat algun usuari humà. @Jove:, ens podries confirmar si vas fer servir el traductor de continguts per a aquest article?—Leptictidium (digui) 18:47, 10 oct 2019 (CEST)
@Leptictidium: @Joutbis: Correcte, es va fer servir el traductor de continguts. Suposo que d'aquí venen els problemes. No obstant, ja he començat a fer la revisió pertinent. --Jove (disc.) 22:44, 10 oct 2019 (CEST)
Apa, un altre motiu per tenir-li tírria al traductor de continguts. Com si en faltessin...--Joutbis (disc.) 23:13, 10 oct 2019 (CEST)
L'espera ha pagat la pena. L'article ja està realment preparat per a ser avaluat després de fer-li una revisió a la traducció i adaptar totes les notes, referències i bibliografia. Seria fantàstic que hi pugueu donar un cop d'ull @Arnaugir: @Manlleus: @Leptictidium: @Joutbis:. Si ho feu aviat encara sumareu punts al Viquiprojecte:Els tres dies d'or ;) el comentari anterior sense signar és fet per Jove (disc.contr.)