Viquipèdia:Propostes de fusió

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca

La majoria de propostes de fusió són gestionades directament pels editors involucrats en els articles corresponents. Si creieu que la vostra proposta pot ser controvertida, la temàtica és difícil de resoldre o bé cal més participació per trobar un consens, llavors podeu anotar-la aquí per cridar l'atenció d'altres editors no involucrats.

Aquesta pàgina és un suplement de les categories de fusió i les plantilles corresponents ({{fusió}} i relacionades). No substitueix el procediment ni la discussió que té lloc en una pàgina determinada. Vegeu Viquipèdia:Fusió per les instruccions a seguir.

Discussions de fusions pendents[modifica]

Discussions pendents:

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 08:56, 14 jul 2014 (CEST)
A mi em semblen no admissibles i clarament fusionables. La fusió no hauria de ser copiar el contingut actual de l'article a la pàgina sinó fer-ne un resum breu intentant trobar fonts fiables que parlin del personatge i no guies de cada capítol (que és el que hi ha ara). Això no és un Wikia d'aquesta sèrie sinó una enciclopèdia. Pau Cabot · Discussió 22:07, 6 oct 2017 (CEST)
Intentaré procedir doncs en la unificació i millor redacció a l'article principal i esborrament dels articles exclusius de personatges.--Metralleta95 (disc.) 22:52, 6 oct 2017 (CEST)
Resolt Resolt--Metralleta95 (disc.) 01:17, 4 nov 2017 (CET)

Arxiu[modifica]

Fusions decidides pendents de fer[modifica]

Aquests són els casos on hi ha consens per a la fusió, però es demana la participació d'altres editors interessats en el tema per realitzar-la. Tingueu en compte que hi ha molts casos pendents de supervisar, decidir o per fer. Aquí només s'haurien d'anotar els casos on realment calgui l'assistència d'editors experts o experimentats.