Viquiprojecte Discussió:Viquitrobada 2016/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Propostes i peticions de voluntaris

En aquest espai aniré posant propostes que han fet els voluntaris de cara a preparar el programa de la Viquitrobada 2016. Afegiu la vostra i voteu les dels companys!

Propostes

Peticions

  • Taller de queries a Wikidata. ESM
  • Gravar algunes xerrades clau i penjar-ho a Commons/Youtube. Organitzar-nos amb temps per buscar voluntaris que portin càmeres i trípodes i així no s'ha de llogar. Lluis_tgn
    • A favorA favor Suport Kippelboy
    • En contraneutral Consentible Entra en conflicte amb qui vulgui participar però no vulgui ser gravat; tampoc es poden suprimir parts d'una xerrada per a evitar-ho. Xavier Dengra
    • A favorA favor Suport Es pot gravar segons si el ponent vol ser gravat. KRLS
    • A favorA favor Suport TaronjaSatsuma - pels motius de KRLS
  • Taller de vectorialització d'imatges. Xavier Dengra

Horaris

Caldria que definíssiu els horaris de dissabte i diumenge. Tenint en compte que els horaris de tren des de Barcelona (la meva opció) no permeten arribar al dinar de dissabte, i fan marxar després de dinar diumenge. --Pallares (disc.) 09:54, 20 set 2016 (CEST)

Els horaris s'adaptaran a eixa realitat. No estan definits encara precisament per això.--TaronjaSatsuma (disc.) 10:30, 20 set 2016 (CEST)
Cal no menystenir l'opció del bus des de Barcelona (ho dic per als que tindrem com a punt de partida aquest indret, tot i no viure-hi) , perquè hi ha un bus que viatja de nit i arriba a les 6:30 a València...i després hi ha un bus directe que surt a les 7:00 i arriba a l'estació d'autobusos a les 11:15. Tenint en compte que aquesta estació està més a prop del lloc de trobada que no pas la del tren, potser fóra interessant. En tot cas, atesa l'hora de previsible arribada dels transports, m'apunto a la idea d'adaptar els horaris a aquesta realitat. --MALLUS (disc.) 10:32, 3 nov 2016 (CET)
Després de revisar i regirar les diverses combinacions d'horaris possibles, venint des de Barcelona, m'adono que, de totes totes, no seríem al punt de trobada abans de les onze (o potser fins i tot més tard, segons quin mitjà de transport agaféssim). L'única opció que veig de ser a l'hora plantejada és venir amb el bus de nit, que arriba a València a les 6:30. Altrament, el primer tren des de Barcelona arriba a Joaquim Sorolla a les 10:15..i el bus següent al de nit arriba a les 11:15 a l'Estació d'Autobusos. Vist això, si no es modifiquen els horaris (i s'endarrereix tot), alguns arribarem o molt tard...o molt d'hora. --MALLUS (disc.) 13:02, 13 nov 2016 (CET)
Mallus, els horaris estan proposats adequant l'arribada amb el tren que arriba a les 10:15 a Sorolla.--Kippelboy (disc.) 23:12, 13 nov 2016 (CET)
A veure...no em queda gaire clar que si l'arribada a Sorolla és a les 10:15...i d'allà fins al lloc de trobada s'hi triga una bona estona...doncs això...que em penso que a les 10:30-10:45 la gent encara estarà arribant. --MALLUS (disc.) 21:34, 16 nov 2016 (CET)

atenció:Canvi data i ubicació

Bona tarda. Finalment la Viquitrobada es farà els dies 26 i 27 de novembre de 2016 al Museu Etnològic de València,

  • Motius:
    • Data: El cap de setmana del 12 i 13 se celebra el GP Moto de Xest. El cap de setmana següent, la Marató de València. Per això hem retardat l'acte dues setmanes. I descartat el desembre pq ja es complica el calendari
    • Nova ubicació: El MUVIM té un altre acte aquell cap de setmana (26 i 27) pel que hem hagut de trobar una nova seu, el Museu Valencià d'Etnologia, on tenim un Viquipedista resident. Caldrà agrair a totes dues institucions la predisposició a fer l'acte desinteressadament i poder adaptar-se a aquests canvis d'agendes de darrera hora.

L'anunci formal el farem d'aquí a una estona quan tinguem la pàgina més actualitzada i demà segurament enviem una petita nota als mitjans. En les properes hores informaré també a tots els inscrits i actualitzarem missatges a taverna et al.

Gràcies a tothom per la vostra comprensió i ràpida resposta. Esperem veure-us a València! --Kippelboy (disc.) 15:08, 20 oct 2016 (CEST) Amical Wikimedia

Abonament despeses de transport

Hola. No entenc massa bé què vol dir això de "contactar prèviament secretari d'Amical" pel tema de les despeses de transport. L'any passat, a Girona, ens vam pagar directament sense necessitat de "preavís". --MALLUS (disc.) 10:08, 5 nov 2016 (CET)

Hola @MALLUS:, disculpa'm per respondre tard. Es costejarà el cost total del tren en classe turista amb bitllet d'anada i tornada per a qualsevol persona procedent dels Països Catalans. Serà indispensable, com sempre, presentar el rebut o justificant del bitllet. Ara elimino això que posa de contactar amb el secretari. --Xavier Dengra (MISSATGES) 22:55, 15 nov 2016 (CET)
Gràcies @Xavier Dengra: ! Ara queda tot més clar. --MALLUS (disc.) 21:29, 16 nov 2016 (CET)

Tema gravar

Al final com ha quedat el tema? fa l'ullet--TaronjaSatsuma (disc.) 12:25, 7 nov 2016 (CET)

Ping lluis_tgn.

Vindria en autocaravana

Hola. Vull venir a València, però m'agradaria fer-ho en autocaravana, que és la meva altra passió. Algú sap si es pot pernoctar (pagant, és clar) al pàrquing d'autobusos de la Ciutat de les Arts i les Ciències? A internet he trobat informacions contradictòries sobre aquesta qüestió. I, d'altra banda, es podrien cobrar les subvencions per transport i per pernocta, en el meu cas? Ja em direu.--Climent Sostres (disc.) 23:24, 13 nov 2016 (CET)

Potser el pàrking del Campus dels Tarongers siga una alternativa.--TaronjaSatsuma (disc.) 09:11, 14 nov 2016 (CET)
Gràcies. Pinta força bé.
I del tema econòmic, algú em diu alguna cosa?--Climent Sostres (disc.) 23:55, 14 nov 2016 (CET)
Si presentes el tiquet del pàrquing de l'estada de la caravana no hi hauria d'haver-hi problema.--KRLS , (disc.) 13:23, 15 nov 2016 (CET)
Hola @Climent Sostres:. Pel que fa a les despeses de transport i seguint allò acordat per a les dietes de desplaçament, abonarem 0.19€/km des del domicili propi fins al lloc de l'activitat (segons Google). Com diu en KRLS, presentant el tiquet del pàrquing se t'abonarà també el cost íntegre del mateix fins a un màxim de 50€ (nit recomanada general). Salutacions! --Xavier Dengra (MISSATGES) 23:03, 15 nov 2016 (CET)
Gràcies.--Climent Sostres (disc.) 01:31, 16 nov 2016 (CET)

Pel que he pogut preguntar, l'aparcament d'autocaravanes sols es permet a la vora de la platja o a la vora d'un riu (i no val el Jardí del Túria.--TaronjaSatsuma (disc.) 09:54, 16 nov 2016 (CET)

Gràcies per tot. Al final no puc venir, ja és segur. Espero que la viquitrobada sigui molt exitosa.--Climent Sostres (disc.) 23:54, 19 nov 2016 (CET)

equipament sales

@Coentor: Has pogut gestionar-me els dos projectors / pantalles ? --amador (disc.) 06:06, 17 nov 2016 (CET)

Ho duc jo. Estem mirant-ho.--TaronjaSatsuma (disc.) 09:20, 17 nov 2016 (CET)
@TaronjaSatsuma: No ho havia preguntat abans però... A les xerrades de dissabte al matí hi ha projector al Saló d'Alfons el Magnànim oi? No sigui que estigui preparant expo debades! xD --Xavier Dengra (MISSATGES) 00:48, 25 nov 2016 (CET)

Haberla hayla.--TaronjaSatsuma (disc.) 08:11, 26 nov 2016 (CET)

Notes sobre suport i eines

Moltes gràcies a tots els que vareu organitzar i/o participar en la trobada. Un dels aspectes més interessants per a mi ha estat identificar mancances en les eines i idees per donar millor sport als diferents processos en els que participa la comunitat.

He recopilat algunes de les notes que poden ser de més interés per als diferents equips de treball de la Fundació Wikimedia i les he fet arribar als diferents equips ja que crec que hi han moltes idees interessants.

Moltes gràcies per totes les vostres contribucions. --Pginer-WMF (disc.) 12:13, 6 des 2016 (CET)

Gràcies a tu, Pau! Molt bon resum de les necessitats tècniques que es van comentar a la trobada. Salut! --Pau Colominas (t'ajudo?) 08:08, 7 des 2016 (CET)