Viquiprojecte Discussió:Viquitrobada 2022/Inscripcions

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

IX Viquimarató de la Llengua Catalana a Amposta

8
Judesba (discussiócontribucions)

Ping a tots els assistents a la Viquitrobada que arribeu divendres, per saber si arribeu a temps per participar al tret de sortida de la IX Viquimarató de la Llengua Catalana, que enguany serà a Amposta coincidint amb la nostra Viquitrobada. Podeu veure'n els detalls també al nostre programa.

Si veieu que sí hi participareu, si us plau inscriviu-vos-hi. Moltes gràcies!

@Robertgarrigos, Gemma Aïsa, Medol, AlbertRA, MarianneMontbe:, @Tiputini, Pilardenou999, Hiperterminal, Docosong, Amper2:, @Cataleirxs, Amadalvarez, Enric, Alzinous, Mcapdevila:, @Catgirl, Tacatab, Sorenike, Montesita, Joan manel:, @Julià Minguillón, Flamenc, Jordiprenafeta, Eduard Farre, Coet:. Les persones que ja m'havíeu dit que no hi arribaríeu a temps, disculpeu, no recordo qui éreu.

Cataleirxs (discussiócontribucions)
Judesba (discussiócontribucions)

Apunteu-vos, doncs, a la Viquimarató específica d'Amposta, si us plau, que sinó no sabrem quanta gent hi assistirà. Logística, vaja. Gràcies!

Tiputini (discussiócontribucions)

Arribaré a les 16 h.

Lluis tgn (discussiócontribucions)

Hola! Si baixeu des del nord podeu fer parada al Campus Catalunya de la URV on també hi serem duen a terme l'acte de Tarragona.

Degut a l'alt nombre d'inscrits previstos, estudiants d'institut, EOI i de la URV, anirem una mica justos pel que fa al suport i l'atenció als nous editors així que tota ajuda viquipedista és benvinguda.

A l'acte hi haurà sopar per als assistents i jo ofereixo places per a baixar en acabar cap a Amposta.

Resposta a «IX Viquimarató de la Llengua Catalana a Amposta»
Judesba (discussiócontribucions)

@Amadalvarez:@Medol:@Quelet:@Enric:@Julià Minguillón:@Tiputini:@Hiperterminal:@Docosong:@Robertgarrigos:@Gemma Aïsa:@Alzinous:

Si us plau, si us heu de quedar a dormir no us oblideu de reservar habitació enviant un correu a viquitrobada@wikimedia.cat amb les dades demanades. Si cerqueu company(a) d'habitació, feu-ho en aquella pàgina de discussió.

Les persones que us vau apuntar abans d'ampliar la Viquitrobada de dos a tres dies, si us plau reviseu la vostra assistència i afegiu-vos a la columna "divendres 18" també, si cal.

Moltes gràcies per ajudar-nos en l'organització de l'esdeveniment. Salut!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

gràcies. Apuntat !

Judesba (discussiócontribucions)

Bona nit, @Robertgarrigos, Gemma Aïsa, Unapeça, Joan manel, Capsot: encara no he rebut la vostra petició d'allotjament. Si us hi heu de quedar a dormir, si us plau, notifiqueu-nos-ho ja per ajudar-nos en la logística de l'esdeveniment. Si viviu per la zona i no us cal allotjament, també estaria bé saber-ho. Gràcies.

Robertgarrigos (discussiócontribucions)
Unapeça (discussiócontribucions)

Disculpa, tens raó, ho tenia pendent. Jo sí que necessito allotjament. Gràcies per perseguir als despistats!

Judesba (discussiócontribucions)

@Unapeça: si has de demanar allotjament, si us plau segueix les instruccions indicades en aquesta pàgina. Gràcies!

@Robertgarrigos: si us plau, reenvia la teva petició al correu que és vigent ara, ja que aquest no ens ha arribat. Gràcies!

@Joan manel, Capsot, Eduard Farre: quedeu vosaltres per demanar allotjament, encara. Gràcies!

Joan manel (discussiócontribucions)

Sí, ho he fet fa una estona. Disculpeu el despiste.

Eduard Farre (discussiócontribucions)

No demano allotjament, gràcies

Resposta a «Allotjament»
AlbertRA (discussiócontribucions)

A la Viquitrobada de Calonge es va comentar la qüestió que l'estada de divendres a la nit no fos "per compte propi", sinó a càrrec d'Amical, atesa la distància de la majoria de desplaçaments i el bon costum de les viquitrobades precedents de dos dies. Es pot confirmar el canvi a la pàgina d'inscripcions?

Judesba (discussiócontribucions)
Judesba (discussiócontribucions)

@AlbertRA divendres 18 es farà un acte de la IX Viquimarató de la Llengua Catalana, amb taller i marató d'edició. Podràs venir i participar-hi, també, si ho desitges. Després hi haurà sopar.

Pel que fa a les despeses, en Medol no ha respost aquí però sí les cobrirà Amical.

Si tens previst inscriure't a la Viquitrobada, si us plau especifica'n els dies. I si tens previst anar-hi en tren, també anota dia i hora. Encara que sigui una previsió, ens ajudarà força en l'organització. Gràcies de bestreta.

cc @Robertgarrigos, Gemma Aïsa, Amadalvarez, Enric, Julià Minguillón: per actualitzar les vostres dades a la taula d'inscripcions. Moltes gràcies.

Resposta a «Divendres nit»
Cap més tema anterior