Vés al contingut

Usuari Discussió:Paucabot

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Baldfran (discussiócontribucions)

Hola. He vist que has marcat l'article que vaig crear del Premi L'H Confidencial amb la plantilla {{Currículum}} i no veig la raó. He estat mirant les teves edicions i no veig gaire diferència entre, per exemple, el meu article i el teu "Premi Sent Soví de Literatura Gastronòmica". Pot ser em falten les referències a cada any, però no hi trobo cap falta més Espero la teva resposta. Una salutació. Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)
Baldfran (discussiócontribucions)

Hola Paucabot. He llegit la pàgina que em recomanes, i continuo sense veure cap problema a l'article del Premi L'H. No hi formo part de l'organització, mai he participat en aquest premi, hem sembla que està ben redactat i referenciat, no troba la taula de guanyadors fora de context, etc... T'agriria molt una resposta més concreta. Gràcies.

Resposta a «Premi L'H Confidencial»

Banda de Mùsica d'Igualada

2
Resum per Paucabot
Eduardboix (discussiócontribucions)

Hola Pau,

L'article que he fet sobre la Banda de Música d'Igualada, pot tenir coses de l'artucle de ''LA Veu de l'Anoia'' que dius, pq de fet vaig treure coses d'allà, pero en realitat l'article està basat en el meu Treball de Recerca de 4t d'ESO, que el vaig fer sobre aixó, la Banda de Música d'Igualada.

I la gent de la Banda, la qual hi toco jo, ja l'ha vist i els agrada, per tant, no vrec que hi hagi d'haver cap problema en que estigui penjat al Viquipèdia.

Moltes Gràcies per la teva comprenció.

Paucabot (discussiócontribucions)

Premi guions de teatre de Teatre de Sarrià

2
Resum per Paucabot
Llurens (discussiócontribucions)

Hola,

he comprovat que la pàgina que vaig crear sobre aquest premis ha estat elimninada el 9 de Juny (Concurs per guions teatrals amb text de gran format del Teatre de Sarrià )per considerar-la publicitat.

Voldria aclarir que aquests són uns premis literaris que promouen la producció de guions de gran format per teatre amateur. De fet les obres premiades queden alliberades de drets.

No entenc el criteri perquè es considera publicitat. Potser perquè qui ha creat la pàgina és el premiat de la primera edició? Hauria de demanar a un altre usuari que la creés?

El proper setembre sortiran els premiats a la segona edició i es podria actualitzar si permetéssiu tenir aquesta pàgina igual que n'hi ha d'altres premis literaris...

Gràcies pels aclariments.

Paucabot (discussiócontribucions)
Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Hola Pau, he estat fent canvis i afegint informació i referències a l'article Xavier Bellés. Quan puguis, si us plau, fes-hi un cop d'ull per veure si es pot retirar la plantilla. Salutacions,

Paucabot (discussiócontribucions)

Fet Fet!. Bona feina!

Resposta a «Xavier Bellés»
Guillesoler (Amical) (discussiócontribucions)

Benvolgut:

He vist que havies revertit les edicions del butlletí del darrer mes. Ignoro si per part meva havia comés algun error d'edició o similar. Si és així, si us plau, comenta-m'ho per no repetir-lo en el futur.

Generalment el butlletí s'envia els dimecres (avui) i els dies previs vaig deixant anotats possibles elements o enllaços. El dimecres ho passo a net i ho envio. Per tant, efectivament, ahir hi havia un "esborrany" força brut i no sé si és per això que ho has revertit.

De tota manera, m'estranya perquè la reversió ha estat dels canvis fets des de mitjans de juny, afectant butlletins que de fet ja es van enviar.

Ja em dius, gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

Disculpes, Guillesoler (Amical).

Deu haver estat un error de fer clic on no tocava. Els que som reversors, amb un clic, ja ho podem fer això. A més, no tocaria aquesta pàgina (i de manera tan dràstica) sense avisar-te abans.

Bona feina!

Guillesoler (Amical) (discussiócontribucions)

Cap problema, gràcies.

Soc conscient que feu una feina delicada.

Resposta a «Butlletí»

{{Tl|Short description}} i {{Tl|Use dmy dates}}

2
Masoud.h1368 (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

Perquè són avisos d'altres llocs que no són correctes aquí i, a més, donaven errors a les categories.

Resposta a «{{Tl|Short description}} i {{Tl|Use dmy dates}}»
Medol (discussiócontribucions)

Segur que té una explicació, però no entenc el motiu de la supressió de diverses categories de manteniment. Quan puguis m'ho expliques. Gràcies!

Medol (discussiócontribucions)

Acabo de veure Tema:Y3r9eomuvwghhcui. No tenia ni idea d'aquesta discussió. A mi les categories per anys em semblaven molt útils. Buidar categories és un alicient més per millorar articles. Però bé, si és el que s'ha de decidit, doncs res. Salut.

Brunnaiz (discussiócontribucions)

Estic igual... però si s'ha decidit això, endavant.

Pallares (discussiócontribucions)

Estic igual. Pregunto, a més, on trobar el que tenia a les diferents categories de la qq23, i que personalment anava seguint per fer neteja. A més aquí no surten els articles amb format per millorar, ni per anys ni el total

Paucabot (discussiócontribucions)

La pàgina VP:APM està en procés de remodelació. Estic esborrant les categories per anys a mesura que es buiden i també miraré de posar-hi els totals, ara que és molt més fàcil de fer. Potser l'haurem d'acabar integrant a VP:M#Categories de manteniment que no van per anys.

Medol (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

Sí, allà seria el lloc adequat. Continuam allà.

Resposta a «Categories de manteniment»
Jesuslh78 (discussiócontribucions)

Bon dia,

Hem estat revisant aquest article que té l'avís sobre el tema "semblança a un CV". Hem revisat l'article i l'hem comparat amb altres que són similars del mateix ram professional i si fa o no fa són força semblants i penso que el redactat actual no té aquesta consideració de CV.

Com saps a l'Hospitalet donem suport a diferents persones que editen i ens ho han comentat, per tal de poder treure aquesta etiqueta. T'agrairia que treguis l'etiquetat corresponent per deixar l'article "net i polit".

Qualsevol cosa em dius quelcom.

Moltes gràcies!

Jesús Palomar

Paucabot (discussiócontribucions)
Resposta a «Article sobre Xavier Fuentes i Arderiu»
Rei Momo (discussiócontribucions)

Buenas dias, querido Paucabot, como estàs? Yo bièn!!!

Por favor, te pido 4 minutos por un contextito en esta nueva pagina que he abierto ahora mismo. Es un pintor llombard de Bèrgam. Grazie mille por todo y hasta luego, te espero en Caselle Landi.

Paucabot (discussiócontribucions)

Fet Fet!

Rei Momo (discussiócontribucions)

Grazie milleeeeeee!!! Un viño Gutturnio està esperando-te en mi casa!!!

Resposta a «Pintor Luigi Arzuffi»

Article Carles Caparrós i Obiols

3
Resum per Paucabot
Hadduri (discussiócontribucions)

Hola Pau, no entenc per què has suprimit l'article. És cert que jo conec aquesta persona i que soc novella en la Viquipèdia. Veig personatges amb molt menys impacte en el món audiovisual que tenen articles. Em va semblar un buit important i, de fet, un article que s'havia demanat en altres articles, i vaig decidir fer-lo. En Carles Caparrós és potser el documentalista català amb més premis nacionals i internacionals que hi ha avui en dia. Justament que no sigui donat a vendre's no vol dir que no tingui els mèrits que té, està documentat en diverses pàgines que havia referenciat. Siusplau, em podries explicar quina publicitat hi ha si no explicar la seva trajectòria, filmografia i reconeixements com es fa als altres articles que he vist? Hi ha alguna mancança o excés (potser hi havia masses referències o cites mal posades). Podries ser instructiu abans de suprimir? Gràcies

Hadduri (discussiócontribucions)

Disculpa, em faig un embolic amb les discussions i encara vaig perduda amb el món Viquipèdia, espero trobar la teva resposta o haver fet la pregunta al lloc adequat. Qualsevol cosa que hagi de modificar, ja ho faré però m'agradaria entendre per què es suprimeix, em sembla un article ben objectiu i documentat. I en tot cas, una petició: si s'ha de suprimir es pot suprimir completament o ha de sortir el missatge que s'ha suprimit?

Gràcies de nou

Paucabot (discussiócontribucions)