Bernat Picornell Grenzner

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaBernat Picornell Grenzner
Biografia
Naixement22 desembre 1989 Modifica el valor a Wikidata (34 anys)
Barcelona Modifica el valor a Wikidata
  Secretari d'organització de JERC
2011 – 2015
Daniel Moliné →
  Senador designat pel Parlament de Catalunya
En el càrrec des de 7 de gener de 2016
Dades personals
FormacióUniversitat Autònoma de Barcelona Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciópolític Modifica el valor a Wikidata
Partit ERC

Facebook: bernatpicornell Twitter (X): bernatpicornell Modifica el valor a Wikidata

Bernat Picornell Grenzner (Barcelona, 22 de desembre de 1989) és un polític català, senador al Senat d'Espanya en la XI Legislatura.

És llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona. Resident a Sant Cugat del Vallès, en 2015 n'era vicepresident del Consell Municipal de Cultura de l'ajuntament. Des de 2011 també és portaveu de La Unió Santcugatenca.

Milita a les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC), de les que en fou portaveu a Sant Cugat del Vallès i secretari nacional d'organització de 2013 a 2015.[1] També és militant d'Esquerra Republicana de Catalunya, de la que n'és membre de l'executiva nacional.

En gener de 2016 fou designat senador pel Parlament de Catalunya durant la XI Legislatura.[2]

Forma part de diverses entitats. Dos exemples són Bastoners, entitat d'on és membre de la junta directiva, i Castellers, membre de la seva junta durant dos anys. He estat membre també durant dos anys de la comissió de Barraques Sant Cugat i va participar en l'organització de l'Espai d'Arrel, l'espai de la Coordinadora d'Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Sant Cugat durant la Festa Major, ubicat a la plaça d'Octavià. A més a més és membre i portaveu de la junta directiva de La Unió Santcugatenca, entitat que actualment s'està intentant revifar i que intenta ser punt de trobada de part del món cultural santcugatenc.

Referències[modifica]