Tanki online

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Tanki Online és un joc d'estratègia on has d'evolucionar el teu tanc, comprar noves armes, pintures i tancs. Es controla amb aquestes tecles:

Amb les fletxes mous el tanc, amb l'espai ataques, amb la Z i la X mous la torreta a una banda i a l'altra, amb la C tornes la torreta a la posició normal, amb el tabulador pots veure el teu nivell dins de la partida (primer, segon...), els tancs que has destruït, les vegades que t'han destruït i la puntuació total, amb  Av. Pàg i Re. Pàg pots canviar l'enfocament. Tens el teu garatge on pots comprar-te noves armes, pintures o tancs o millorar-te els que ja tens, també pots canviar entre el que tens. Hi ha les batalles és on pots guanyar diamants i on t'enfrontes a altres participants, pots aconseguir-los agafant diamants que cauen en paracaigudes o amb recompenses al final de les batalles, aquestes s'acaben amb: Controlar un nombre de punts, capturar banderes, al cap d'un temps.

Amb la F deixes la bandera (si la portes :) ). Amb la P pots fer una pausa de cinc minuts (pasats els quals surts de la partida automàticament). Amb l'1 et pots posar una farmaciola i recuperar vida (si t'en falta). Amb el 2 et poses blindatge i et fan la meitat de mal (si en tens). Amb el 3 et poses tòxic i fas el doble de mal (si en tens). Amb el 4 et poses òxid nitrós i vas més ràpid (si en tens). Amb el 5 pots posar mines que destrueixen qualsevol dels teus oponents si hi passa per sobre (si en tens). Amb el + i el - t'acostes o t'allunyes al teu tanc. Amb el suprimir al cap d'una estona s'et destrueix el tanc (es fa servir per quan bolques). Amb l'enter obres un xat a la batalla. Amb la T obres un xat que només veuen els del teu equip. Pots crear una batalla a la part inferior del llistat de combats existents, hi ha un botó que diu "crea", fent clic aquí podràs triar el mapa, el temps, l'objectiu...

també poden caure "golden box" amb uns paracaigudes que volen dir que és una caixa de mil diamants o més.

Els quals hi ha diferents canons:

Isida: Cano elèctric (costa 1800 cristalls).

Ricochet: Té uns míssils que reboten, però si et toca pots fer-te mal (costa 1900 cristalls).

Shaft: Cano de llarga distancia amb punt làser (costa 1200 cristalls).

Hammer: Cano semblant a un trabuc (costa 1000 cristalls).

Freeze: Cano de gel que congela els teus enemics (costa 600 cristalls).

Enllaços externs[modifica | modifica el codi]