Tanki online

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Tanki Online és un joc d'estratègia on has d'evolucionar el teu tanc, comprar noves armes, pintures i tancs. Es controla amb aquestes tecles:

Amb les fletxes mous el tanc, amb l'espai ataques, amb la Z i la X mous la torreta a una banda i a l'altra, amb la C tornes la torreta a la posició normal, amb el tabulador pots veure el teu nivell dins de la partida (primer, segon...), els tancs que has destruït, les vegades que t'han destruït i la puntuació total, amb  Av. Pàg i Re. Pàg pots canviar l'enfocament. Tens el teu garatge on pots comprar-te noves armes, pintures o tancs o millorar-te els que ja tens, també pots canviar entre el que tens. Hi ha les batalles és on pots guanyar diamants i on t'enfrontes a altres participants, pots aconseguir-los agafant diamants que cauen en paracaigudes o amb recompenses al final de les batalles, aquestes s'acaben amb: Controlar un nombre de punts, capturar banderes, al cap d'un temps.

Amb la F deixes la bandera (si la portes :) ). Amb la P pots fer una pausa de cinc minuts (pasats els quals surts de la partida automàticament). Amb l'1 et pots posar una farmaciola i recuperar vida (si t'en falta). Amb el 2 et poses blindatge i et fan la meitat de mal (si en tens). Amb el 3 et poses tòxic i fas el doble de mal (si en tens). Amb el 4 et poses òxid nitrós i vas més ràpid (si en tens). Amb el 5 pots posar mines que destrueixen qualsevol dels teus oponents si hi passa per sobre (si en tens). Amb el + i el - t'acostes o t'allunyes al teu tanc. Amb el suprimir al cap d'una estona s'et destrueix el tanc (es fa servir per quan bolques). Amb l'enter obres un xat a la batalla. Amb la T obres un xat que només veuen els del teu equip. Pots crear una batalla a la part inferior del llistat de combats existents, hi ha un botó que diu "crea", fent clic aquí podràs triar el mapa, el temps, l'objectiu...

Enllaços externs[modifica | modifica el codi]