Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

[89a setmana] El diumenge de les referències

11
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon vespre a tothom. La setmana passada vam referenciar 58 articles sobre porters de futbol que no tenien fonts durant «El diumenge de les referències». En total, la iniciativa ja ha servit per referenciar 4.888 articles de diferents temes.

La vuitanta-novena edició comença demà, 23 d'octubre. La categoria que ha tocat per posar com a mínim una referència a cada article és Categoria:Física clàssica. Podeu consultar aquí els articles sense referències (64 en el moment d'escriure aquestes línies).

Notifico els participants anteriors (@TaronjaSatsuma:, @Sorenike:, @Beusson:, @Alvaro Vidal-Abarca:, @Jaumellecha:, @Pere prlpz:, @Pcm:, @Amadalvarez:, @Laurita:, @Townie:, @Medol:, @Willy31igd:, @Cataleirxs:, @Pallares:, @Castellbo:, @Jordi escarre:, @Lluis tgn:, @Vallue:, @Darth vader 92:, @Xavier Dengra:, @Rocafera:, @Davidpar:, @Mercè Piqueras:, @Magenri:, @Flamenc:, @Robertgarrigos:, @Dragonfly137:, @Socialdilema:, @Jordiff:, @Josu PV:, @Smalde:, @Bsckr:, @J bullanga:, @Brunnaiz: i @Ivan Avz F:) i animo tota la comunitat a participar-hi.

Recordeu-vos d'afegir un comentari nou aquí sota amb tots els articles que referencieu!

Leptictidium (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia! De moment en portem 9, que seria el nostre pitjor resultat fins a la data... Ho evitem?

Lluis tgn (discussiócontribucions)
Vallue (discussiócontribucions)
Amortres (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

Amb 33 articles a mitja tarda, comencem a fer via. Vaig ser una mica optimista quan vaig pensar que aquesta categoria petita ens serviria per fer-los tots, però al loro, no estamos tan mal.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Ens vam quedar amb 33. Sembla que la física no és gaire popular! Però moltes gràcies a tothom que hi va participar. Amb aquest resultat, ja ens queda a l'abast el nombre màgic dels 5.000 articles per a la setmana vinent. Ens veiem Diumenge que ve!

Amortres (discussiócontribucions)

Un tema complicat, el d'aquesta setmana!

Resposta a «[89a setmana] El diumenge de les referències»