Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

[144a setmana] El diumenge de les referències

15
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia a tothom. La setmana passada vam referenciar 83 articles sobre geomorfologia que no tenien fonts durant «El diumenge de les referències». En total, la iniciativa ja ha servit per referenciar 8.096 articles de diferents temes.

La cent quaranta-quatrena edició se celebra demà, 12 de novembre. La categoria que ha tocat per posar com a mínim una referència a cada article és Categoria:Primera Guerra Mundial. Podeu consultar aquí els articles sense referències.

Ho notifico als participants anteriors (@TaronjaSatsuma:, @Sorenike:, @Beusson:, @Alvaro Vidal-Abarca:, @Jaumellecha:, @Pere prlpz:, @Pcm:, @Amadalvarez:, @Laurita:, @Townie:, @Medol:, @Willy31igd:, @Cataleirxs:, @Pallares:, @Castellbo:, @Jordi escarre:, @Lluis tgn:, @Vallue:, @Darth vader 92:, @Xavier Dengra:, @Rocafera:, @Davidpar:, @Mercè Piqueras:, @Magenri:, @Flamenc:, @Robertgarrigos:, @Dragonfly137:, @Socialdilema:, @Jordiff:, @Josu PV:, @Smalde:, @Bsckr:, @J bullanga:, @Brunnaiz:, @Ivan Avz F:, @AntoniBM:, @Capsella01:, @Jove:, @Ramon 3223:, @Gemma Aïsa:, @AntoniBM:, @MotsVius:, @Na Renard:, @Amortres:, @Ignasi: i @RhinoFullmetal:) i animo tota la comunitat a participar-hi.

Recordeu-vos d'afegir un comentari nou aquí sota amb tots els articles que referencieu!

Leptictidium (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

El tema d'aquesta setmana no és aleatori, sinó que té a veure amb una efemèride d'aquest cap de setmana, el Dia de l'Armistici, que commemora l'armistici de Compiègne en nombrosos països participants en la Primera Guerra Mundial. Com que encara no existeix l'article del Dia de l'Armistici, qui el creï s'emportarà 5 punts en la classificació individual del viquiprojecte.

RhinoFullmetal (discussiócontribucions)

Article creat per RhinoFullmetal (1)

  1. Dia de l'Armistici (al llarg del dia ho aniré ampliant) ;)

Articles referenciats per RhinoFullmetal (1)

  1. Compiègne
Jordi escarre (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)
Amortres (discussiócontribucions)
Pcm (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)
J bullanga (discussiócontribucions)

Bon dia!

Bernard Law Montgomery apareix a la llista; però ja estava referenciat. El que ara li cal és una bona revisió del text perquè hi ha molts errors gramaticals i sintàctics. Hi ha plantilla per aquest problema?

Amortres (discussiócontribucions)
Flamenc (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

27 articles. Sembla que aquest tema és una mica complicat, però cada granet de sorra compta. Som-hi!

Ivan Avz F (discussiócontribucions)
Vallue (discussiócontribucions)
Resposta a «[144a setmana] El diumenge de les referències»