Usuari:Deistersoftware/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Deister Software  (1988) és una companyia catalana de programari encarregada de desenvolupar tecnologia i aplicacions cloud per a empreses. Disposa d'un desenvolupament de bases de dades i aplicacions web amb motors IBM Informix i DB2 databases, Java Android™ i Geospatial. Fundada al 1983 i amb seu a Barcelona ja compta amb oficines a Perú, Madrid, Colòmbia i Mèxic.

Historia[modifica]

Deister Software va ser fundada l'any 1988 a la ciutat de Barcelona al voltant de Sun Microsystems. Un any després va convertir-se en llibreria Sun C, permetent un reporting ràpid a bases de dades Informix. El 1990, la llibreria Sun C va servir per automatitzar el desenvolupament d'aplicacions per a grans bases de dades. El 1992 neix el nucli de l'aplicació financera i un any després, el 1993 el nucli de l'aplicació de compres, vendes i logística. Al llarg dels anys 1994, 1995 i 1996Deister Software va centrar-se en la migració lògica per a procediments SPL d'Informix, establint una creació d'interfase per a Java Client Swing (reporting).

La decisió de moure les aplicacions a servers web (Integració del Tomcat) va realitzar-se el 1997, amb un primer server de Studio entregat amb reporting, formularis OLTP, portal, etc. No va ser fins al 2002 que es van afegir funcions d'Axional Operating System per a servers web (disc, mail, agenda). El 2003 es van introduir capacitats SOAP amb la creació d'un llenguatge XSQL-Script i la pròpia gramàtica XSQL per a procediments (SPL) el 2005.

El 2006 van sorgir informes operacionals Print-Perfect i eines per a informes Page-Perfect Report. D'altra banda, l'any 2007 neix la gramàtica XSQL completada per RDBMS (Informix, oracle, db2, postgres, sqlserver) i el 2008 informes Pixel-Perfect (integració ext.js).

L'any 2009 es contacta amb clients Android™ SOAP per a Axional OS a més d'afegir capacitats geo-espacials per a la gramàtica XSQL i els components web. Les millores de les capacitats del portal per a clients Web i Android s'afegeixen al 2010 tot creant un Android™ Point of Sale & Sales force i un any després, l'Axional Google Bridge.

El 2012 neix el nou motor Studio Ul amb Analytics Engine + OLAP web client + Android™ client. Tot seguit, el 2013 s'afegeix suport complet d'Informix Warehouse Accelerador (IWA) a Axional OLAP, juntament amb la implementació de grans volums de dades mitjançant arxius mapejats en memòria gràcies a BigMemory.

Finalment, el 2014 es crea MDM incorporat a les aplicacions mòbils, incloent accions mitjançant geofencing.

Serveis[modifica]

Computació en el núvol[modifica]

Deister Software té un model de subscripció amb el qual els clients paguen una quota per a la utilització de les aplicacions. Aquestes aplicacions són en tres nivells (3-tier), natives web i contruïdes únicament pel cloud. Els clients disposen de Cloud Computing, un model de quota de subscripció basat en paràmetres d'ús.

Migració de bases de dades[modifica]

La migració de base de dades de Deister té una gama d'eines en complexos mòduls de bases de dades relacionals. Com a empresa, tenen una gran experiència en aplicacions per a empreses en sintaxis de la base de dades nativa i cross. Aquestes eines inclouen eines de còpia multi-bases de dades, comprovació de l'esquema multi-base de dades, gramàtica SQL XML, DDL XML, DML XML, SPL XML, Triggers XML i suport per a la conversió de tipus de dades geomètriques.

Actualització de recursos existents[modifica]

Managers dels sistemes d'informació disposen d'un enfocament de modernització tot perseguint un cost reduït, una flexibilitat millorada i una interrupció minimitzada. L'empresa és responsable de documentar les tècniques que permeten la preservació de les funcions existents de cada negoci alineant tècniques amb les pràctiques estàndards del desenvolupament de software.

Desenvolupament d'aplicacions[modifica]

S'utilitza una metodologia que permet comunicar i canviar stakeholders del projecte i mantenir l'acord amb el client. Com a empresa de Software, Deister permet desenvolupar aplicacions que propaguen múltiples plataformes amb diferents paquets que disposen com Bases de dades Informix, extensions espacials per a Informix, Desenvolupament Open Source, J2EE, Android i Sistemes Operatius (Linux, AS/400, Windows, MAC-OS, Android).

DRaaS[modifica]

Deister disposa d'un sistema de recuperació de dades més avançat (DR) de serveis del Cloud, garantint a les organitzacions una solució millor adaptada en cas de col·lapse total o parcial de l'empresa afectada.

Serveis Informix[modifica]

L'oferta de serveis té un rang de consultoria en Informix i serveis de suport, incloent-hi serveis de dba virtual, desenvolupament d’aplicacions per a entorns Informix, assessorament i serveis de formació.

Productes[modifica]

Business Solutions[modifica]

  • Axional ERP: és una aplicació web nativa sobre Java / J2EE de 3 capes (3-tier) dissenyada especialment per ser utilitzada mitjançant el web. Pot ser allotjada "in house/ intranet" o "in cloud /internet".
  • Axional Portal: és una estructura flexible creada per a construir intranets per a empreses. Està dissenyada per a permetre un fàcil accés a les dades emmagatzemades en bases de dades relacionals comuns com Informix, Oracle, DB2, PostgreSQL i Google Fusion Tables. Aquest portal permet a l'usuari accedir als canals d'informació, alertes d'escriptori o Indicadors de Rendiment Empresarial (KPI).
  • Axional Analytics: la seva finalitat principal és convertir les dades en informació útil permetent l’agregació de dades i proporcionant als usuaris la informació que necessiten per prendre decisions efectives sobre les orientacions estratègiques de l’organització. Consta de dues eines: una eina de Data Warehouse i una analítica ROLAP per als usuaris finals.

Mobility Soutions[modifica]

  • Axional Mobile Core és una plataforma de software que permet als departaments d’IT desplegar de manera dinàmica aplicacions de negoci a usuaris mòbils amb dispositius Android™ des d’un sistema centralitzat. D'aquesta forma, les empreses poden mobilitzar les seves aplicacions amb una flexibilitat sense precedents.
  • Axional Mobile OLAP proporciona una interfície gràfica d’usuari fàcil d’utilitzar, que recuperarà automàticament i formatarà les dades basades en els models de definicions existents (cubs), basat en esquemes XML / A.
  • Axional Mobile MDM és una plataforma de programari que ofereix un control centralitzat dels dispositius mòbils i tablets que utilitzen Android, així com les aplicacions que s’executen en ells. Facilita la integració de solucions de mobilitat amb els seus sistemes empresarials existents, ajudant a gestionar la seva implementació mòbil.
  • Axional Mobile Point of Sale és un terminal de punt de venda dissenyat específicament per ser utilitzat en la nova generació de Smartphones, Tablets i  TPV´s Android, dotats de pantalles d’alta resolució i altes prestacions que trenca el model clàssic de grans i pesades caixes registradores.
  • Axional Mobile Sales Force està dissenyat sota el concepte d’oferir un punt únic de resolució en la interacció amb el client.
  • Axional Mobile CMMS és la solució de mobilitat per a què la funció de manteniment sigui més àgil i eficient, ajudant als tècnics desplaçats en camp a gestionar les tasques assignades:
  • Axional Mobile PUD ofereix una solució potent per gestionar rutes de lliurament. Opera en temps real sobre dispositius mòbils estàndard, tant per gestionar ‘operacions sobre la marxa’ com per a serveis ‘porta a porta’.
  • Axional Mobile WMS és un sistema de gestió de magatzems (SGA) que permet controlar, gestionar i automatitzar en temps real els processos involucrats en la manipulació dels articles des de la seva entrada fins la seva expedició.

Eines de Desenvolupament[modifica]

  • Axional Studio és una plataforma de desenvolupament centrada en bases de dades i especialment dissenyada per a construir aplicacions empresarials web 3T. Originalment va ser dissenyada per a funcionar amb bases de dades d’Informix i aprofitar les característiques d’aquesta. Posteriorment, va ser aplicada a bases de dades de DB2, Oracle i Postgres.
  • Axional Integration Bus  és un bus de serveis empresarials (ESB) proporciona serveis de connectivitat i transformació de dades entre proveïdors i consumidors que permeten la integració de la informació empresarial. Consisteix en un conjunt de tecnologies de programari que proporcionen serveis fonamentals per a arquitectures complexes a través d’un sistema de missatges (el bus).
  • Axional VLDB Foundation és la solució adient per a servidors de Bases de Dades Informix que permet resoldre el problema de la gestió de Bases de Dades de gran tamany. Una base de dades de gran tamany, o VLDB, és una base de dades que conté un gran nombre de files tuples, o que ocupa un espai d’emmagatzematge extremadament gran.

Sectors[modifica]

  • Sanitat: HMIS, CMMS, Mobile CMMS, DWH.
  • Venda al detall: Articles y PVP, Fidelització, Finances, Promocions, POS, SCM, WMS, Geospatial, DWH
  • Manufactureres: MIM, Mobile SF, CMMS, Mobile CMMS
  • Tallers mecànics: ARMIS, Mobile POS, DWH
  • Moda i calçat: Fashion, Mobile POS, Mobile SF, CMMS, Mobile CMMS, Mobile WMS, DWH
  • Asseguradores: FI
  • Gestió del manteniment: CMMS, Mobile CMMS
  • Transport i logística: TMS, Mobile WMS, Geospatial, Mobile SF, CMMS, Mobile CMMS
  • Construcció i enginyeria
  • Aeroports: Mobile AES, CMMS, DWH
  • Mitjans de comunicació: MBMIS, Mobile TA, CMMS, Mobile CMMS

Referències[modifica]