Usuari Discussió:Parlance/2007

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Hola, Parlance! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 21:26, 14 març 2007 (CET)

Enllaços externs

Sí que es poden posar enllaços, i tant! El que passa és que es veu que per error em vaig carregar els que havies posat tu, ja els he recuperat. Et demano mil disculpes! --Quico 18:14, 16 març 2007 (CET)

Articles rofes

Jericho és un article orfe

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si cap altre article no enllaça cap a la pàgina que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Jericho.


Proposta d'esborrament de la pàgina «Iruka Umino»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Iruka Umino», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 12:01, 11 nov 2017 (CET)

Vots

Hola, són benvingudes les teves col·laboracions en les propostes d'esborrat de pàgines, però hauries de mirar abans la política VP:EP. Pots participar en les discussions, però només podem comptar els vots dels usuaris que tenen una experiència avaluada en 30 dies antiguitat i 100 edicions en articles. --VRiullop (parlem-ne) 17:14, 17 març 2007 (CET)

benvingut

Veig que ets de batxillerat, potser voldries col·laborar en l'articles corresponent. Espero que et quedis molt de temps amb nosaltres. --barcelona 09:41, 20 març 2007 (CET)

Hola, estem creant un viquiprojecte sobre bàsquet. Com que tu estàs col·laborant amb articles de qualitat et demanem si t'hi vols unir, entrant a la pàgina del viquiprojecte i inscriguen-te. No hi ha cap condició! Només seguir fent articles de bàsquet de qualitat com has fet fins ara -- Ula · (Discussió de l'Ula) 19:23, 22 mar 2007 (UTC)

Hola Ferrannn! Visita la discussió del viquiprojecte del bàsquet. T'interessarà! --Ula 21:50, 3 maig 2007 (CEST)

Bona Tarda

Hola,

Gracies per els teus comentaris, però, et tinc que comunicar, que ni he creat se article, ni he fet cap contribució, simplement, em vaig limitar, a posar Interwikis.

--Marc 15:39, 11 set 2007 (CEST)

No calen les disculpes hahaha --Marc 15:44, 11 set 2007 (CEST)

Recordatori

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una categoria. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 750.714 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a la Categoria:Berserk.


--Pau Cabot · Discussió 15:15, 12 set 2007 (CEST)

Gràcies

Moltes gràcies per la teva participació en la votació de la Catedral de Barcelona. Salutacions--MarisaLR (discussió) 18:16, 29 gen 2008 (CET)

Gràcies, noi.

Gràcies pel teu aclariment a la pàgina de discussió de Vriullop, sobre el tema dels 100 comentaris cada trimestre (tres mesos). T'agraeixo el petit cop de ma. Que passis un bon dia!! --cromelnordic (discussió) 10:21, 30 gen 2008 (CET)

Una segona oportunitat... ¿de què? ¿¿Però tu estàs veient com la Viquipèdia em tracta, noi??

Primer, censura dels meus hipervincles, que aviat són borrats.

Després, la direcció del meu portal és afegida a la Black List de la Viquipèdia.

Després, se'm fa un intent d'expulsió com a usuari (que no els surt bé per mala sort).

I després, es crea una pàgina plena d'insults contra mi.

I encara, la gent vota en contra en el meu procés per a esborrar la pàgina i salvar la meva dignitat!! Ara resulta que, si la gent vol maltractar-me, "maltractar a Cromelnordic és democràtic"!!

A tu et sembla que tot això és assambleari?? Que tota aquesta persecució contra mi té la més mínima gota de sentit comú??

Doncs a mi no m'ho sembla.

I demà, què passarà? La meva web seguirà a la Black List, i la pàgina web "Usuaris Indisciplinats Cromel" seguirà disponible a mercé de tot aquell que em vulgui insultar. Perfectíssim, oi??

En fi, prefereixo no parlar-ne més. Com si hagués dit poc... --cromelnordic (discussió) 08:22, 31 gen 2008 (CET)

Doncs deixem estar el tema.

És que a mi, només que em mencionin "segona oportunitat", m'enfado... Pocs llocs em dónen cap segona oportunitat... Però, si no et fa res, deixem estar el tema, que al capdavall tu no hi tens res a veure. Perdona si t'he molestat. Apa, salut!! --cromelnordic (discussió) 20:41, 31 gen 2008 (CET)

T'he demanat jo que em donguis consells??

Tu has dit això:


Crec que n'estàs fent un gra massa, Crom, d'aquest tema (sí, ara sí que m'hi fico). No cal que prenguis tantes represàlies i et prenguis la participació a la Viquipèdia com si t'hi anés la vida. La Viquipèdia existeix per compartir coneixements (i divertir-se), no per passar l'estona criticant a altres usuaris. Sé que ara voldràs contestar-me cridant als quatre vents els "maltractaments" per els que dius haver passat, però tot plegat en fas un gra massa. Simplement oblida tot això i gaudeix d'aquesta web participant de la manera que més t'agradi. Pau. Ferrannn (discussió) 18:46, 31 gen 2008 (CET)


Doncs jo dic: No em dóna la puta gana de viure feliç en una Viquipèdia on se'm maltracti. En la catalana, en la única en que participo de moment, se'm maltracta.

Tu, el que pretens, és que jo, amb un dolç somriure, em deixi maltractar per Vriullop i d'altres, oi? Doncs no.

Em nego a escoltar els teus no-savis consells. Em mantinc enfadat.

I no "dic" haver passat per maltractaments. Hi he passat i punt. Hi he passat. En part, gràcies a la bona gent (?) pacífica com tu, que no fa res quan se'm maltracta; tu t'abstens amb el teu somriure, que voldries que jo te'l compartís...

Apa, salut!! --cromelnordic (discussió) 22:17, 3 febr 2008 (CET)

Article traduit

Ferran, has modificat (corregint algunes faltes... gràcies) l'article que he traduit del francés sobre el nen Kintaro. El podem deixar com està si vols, però els enllaços de traducció que has posat a la secció de discussió de l'article... doncs no funcionen :)

Bon dia !

343KKT Kintaro (discussió) 09:37, 12 feb 2008 (CET)

Signatura

Hola Ferrannn! Aquí està explicat :-) Salut!--Xtv (que dius que què?) 16:13, 12 feb 2008 (CET)

No t'oblidis però que hi ha unes normes, en cas que vulguis posar imatges! --Xtv (que dius que què?) 16:16, 12 feb 2008 (CET)

Falta justificar l'ús de lliure per Imatge:Gurren-logo.jpg

Atenció! la imatge Imatge:Gurren-logo.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies. --V.Riullop (parlem-ne) 16:56, 4 abr 2008 (CEST)

Recordatori

Recorda: Per poder crear una nova categoria, ha d'encabir almenys cinc elements ja creats prèviament. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en el moment de la seva creació en tinguin menys seran eliminades per sistema.
Aquest recordatori és en motiu de [[:Categoria:Categoria:Discogràfiques de Jamaica]].


--Pau Cabot · Discussió 19:51, 2 maig 2009 (CEST)

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Nicola_Delita. --Bestiasonica (disc.) 03:00, 22 jul 2009 (CEST)

Wikimedia Foundation Elections 2009

Benvolgut GetFresh,

Reuniu les condicions necessàries per a votar en les eleccions del 2009 per al Consell d'administració de la Fundació Wikimedia, que endega projectes com Wikipedia. El Consell d'administració és l'organisme decisori que és responsable, en última instància, de la viabilitat de la Fundació a llarg termini; per això, ens interessa que hi hagi una àmplia participació en la seva selecció.

Per a més informació, vegeu m:Board elections/2009/ca.

Heu estat seleccionat per un mitjà automàtic, on s'ha seleccionat els usuaris actius en els darrers 10 dies que reuneixen les condicions per a votar i no tenen activat el seu correu electrònic, si desitgeu no rebre més avisos com aquest si us plau comuniqueu-ho personalment al Pasqual.

Tot i així, us animem a participar-hi, podeu conéixer els candidats visitant aquesta pàgina. Per entendre millor el perfil de cada candidat podeu veure les respostes que ha donat cada un a diferents preguntes.

–Pasqual · discussió · xat 20:22, 9 ago 2009 (CEST)

Bill_Hicks és un article orfe

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Bill_Hicks.


Li he llevat la categoria d'estatunidencs, ja que texans ja l'inclou implicitament. --Bestiasonica (disc.) 10:42, 10 set 2009 (CEST)

Oceans_(pel·lícula) és un article orfe

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Oceans_(pel·lícula).


No se m'acut des d'on més enllaçar-lo. --Bestiasonica (disc.) 10:36, 16 set 2009 (CEST)

Young_Americans és un article orfe

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Young_Americans. --Bestiasonica (disc.) 10:57, 16 set 2009 (CEST)

Viquiprojecte:Cinema

He vist que has editat en articles relacionats amb el cinema. S'ha engegat una campanya de moment per ampliar tots els esborranys d'aquesta categoria a Viquiprojecte:Cinema. Quan s'acabi ja en farem d'altres. T'agradaria participar-hi?--Lohen11 (disc.) 14:29, 4 feb 2010 (CET)

una altra petició, caldria actualitzar els articles d'Oscar i anar-los omplint, són tots noms bàsics que hauríem de tenir, potser podràs posar-t'hi una mica? Gràcies! --barcelona (disc.) 18:18, 20 ago 2010 (CEST)

marató de dorsals

estàs fent una feina molt bona a les dorsals per atrapar els finesos! Per què no omples la pàgina d'usuari amb les teves intencions futures o alguna cosa sobre tu? --barcelona (disc.) 21:20, 27 març 2010 (CET)

L1

Fet, salutacions, --by----> Javierito92 (Missatges aquí) 21:49, 29 març 2010 (CEST)

Recordatori de notabilitat de IES La Pineda

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de IES La Pineda. --Pau Cabot · Discussió 16:21, 14 ago 2010 (CEST)

Factor_acèntric és un article orfe

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Factor_acèntric. --Bestiasonica (disc.) 13:27, 27 nov 2010 (CET)

Manquen referències a Shake Off the Dust... Arise

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Shake Off the Dust... Arise. --Àlex Esp (Discussió) 03:35, 16 gen 2011 (CET)

Bona nit i bon any; suport a Wikimedia CAT

Espere que em perdonaràs aquesta intrusió... Em dic Claudi Balaguer i sóc membre de l'associació "Amical de la Viquipèdia" Amical Viquipèdia que està maldant per a ser un Chapter secció local de Wikimedia però fins ara no ho hem obtingut ja que es diu que només es poden crear chapters d'estat. Per mor de fer entendre que els Chapters haurien de ser oberts a totes les llengües s'ha engegat una campanya de suport i creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT que tens a la teua disposició per tal de posar-la a la teua pàgina d'usuari i/o signar al llistat de "Members and Supporters" seguint l'enllaç de la plantilla... Et necessitem, el suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina, fins prompte, cordialment i que tingues un 2011 excel.lent amb moltíssima felicitat, salut i prosperitat! Claudi/Capsot (disc.) 22:40, 16 gen 2011 (CET)

Vist és un article orfe

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Vist. --Bestiasonica (disc.) 11:06, 22 gen 2011 (CET)

Quora és un article orfe

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Quora. --Bestiasonica (disc.) 00:37, 9 feb 2011 (CET)

Eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation

Benvolgut,em permeto posar-me en contacte amb tu, perquè com veuràs a la taverna [[1]] hi ha eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation.

La meva comunicació amb tu la realitzo perquè segons el teu historial de contribucions veig que tens dret a vot i molt poca gent llegeix la taverna. Em permeto comentar-te que seria molt interessant poder portar membres de la nostra comunitat al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation, però certament tots nosaltres votem individualment i en consciència.

Cada vot és molt important. A les eleccions de l'any 2009 la diferència entre ser escollit o no va ser de 60 vots i aquest any està votant menys gent. Et demano disculpes anticipadament si consideres aquesta comunicació incorrecte, rep una cordial salutació.

Pots trobar instruccions de com fer-ho per votar [2] --Gus.dan (disc.) 16:07, 4 juny 2011 (CEST)

Bona nit company. En el marc de la quinzena anual de la qualitat, he corregit els problemes de neutralitat que hi havia a Starbucks, on vas posar la plantilla corresponent. T'ho dic per si vols pergar-li una ullada ara i comprovar que l'article ja és neutral. Salutacions! --Fajardoalacant (disc.) 01:09, 27 des 2011 (CET)