Usuari Discussió:Siem

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Siem! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


no posis la firma[modifica]

A veure, no has de deixar la teva signatura per tot. És útil a les discussions, però als articles no! Quantes signatures hi arribaria a haver a un article que l'han modificat 150 persones? Pensa-ho. --Paucabot 13:05, 5 gen 2006 (UTC)

Canvis[modifica]

Una altra cosa: si mires l'historial, veuràs qui i quan ha fet els canvis (i fins i tot pots saber quins canvis ha fet). Així pots saber qui ha col·laborat en cada article. El teu nom també hi sortirà, és clar! --Paucabot 13:18, 5 gen 2006 (UTC)

Article teu[modifica]

Més recomanacions: no facis un article sobre tu. Tens problemes d'ego? --Paucabot 13:22, 5 gen 2006 (UTC)

He proposat esborrar Òscar Montserrat i Aguiló. No és una entrada d'enciclopèdia sinó que és informació personal. Aquest tipus d'informació ha d'anar a la pàgina d'usuari.--VRiullop (parlem-ne) 13:52, 5 gen 2006 (UTC)

C.I.[modifica]

També estaria bé llevar això del coeficient intel·lectual, no? O vols que la gent et miri malament? Ajuda:Ús d'imatges --Paucabot 13:27, 5 gen 2006 (UTC)

Informa't[modifica]

Abans de començar a fer coses i entrar com un elefant dins un garatge, t'hauries de documentar un poc sobre el tema. Per favor, llegeix bastant: Viquipèdia:PMF, Viquipèdia:Ajuda i Viquipèdia:Portal. T'ho dic perquè ja tens:

- una nota a un dels dos articles de Queen que necessites millorar l'estil.

- dos articles de Queen duplicats.

- alguns enllaços de la teva pàgina d'usuari que no funcionen.

- no fas servir els enllaços interns per als articles de la viquipèdia.

En resum, documenta't, per favor! --Paucabot 13:52, 5 gen 2006 (UTC)

Majúscules[modifica]

Ah, i les majúscules! mira de no fer-hi feina. Fixa't com estan tots els altres articles. Ok? --Paucabot 14:12, 5 gen 2006 (UTC)

Sobre textos amb copyright[modifica]

Hola Òscar:

Veig que has creat l'article BOULEVARD OF BROKENS DREAMS. Habitualment, les lletres de cançons no son lliures i per tant no es poden copiar aquí. Si n tens permisos del titular del copyright s'haurà d'esborrar la pàgina :(. Per a qualsevol dubte, consulta algun dels enllaços que ara et posaré al principi d'aquesta pàgina o pregunta a algú dels qui hi ha per aquí :) --Vedranell 15:24, 5 gen 2006 (UTC)

La composició de l'atmosfera[modifica]

He revertit els teus canvis a Urà i Neptú. La composició de l'atmosfera en % ja està a la taula. Si vols fer alguna aportació com ara explicar més coses sobre l'atmosfera d'aquests planetes, per mi encantat, és més, t'animo a contribuir. Però abans de fer qualsevol edició comprova que la informació no estigui ja en un altre lloc de l'article i comprova que les dades que dónes són autèntiques. --Sax 12:53, 28 gen 2006 (UTC)

Majúscules i negretes[modifica]

Hola. Veig que tens tirada a posar els títols en majúscules, per exemple, a la teva pàgina d'usuari o a la llista Xbox. Els títols dels articles no tenen per què anar amb majúscules, a no ser que siguin sigles. Segon, quan es fa una secció, per exemple "== Nova secció ==", el programa ja ho mostra en negreta. No cal que posis negretes addicionals als títols de seccions, i tampoc han d'anar amb majúscules. --VRiullop (parlem-ne) 15:46, 28 gen 2006 (UTC)

Xbox[modifica]

No et puc ajudar perquè no en sé res de la Xbox. Per això no ho he tocat i ho he explicat a la discussió. El que veig és que es podrien fer dos articles com en anglès: en:Xbox i en:List of Xbox games. --VRiullop (parlem-ne) 15:50, 28 gen 2006 (UTC)

Arearea[modifica]

Es pot saber què fas? Els títols dels articles no es posen tots en majúscules, a menys que siguin unes sigles d'alguna cosa o que hi hagi algun motiu especial. El títol de l'obra és Arearea i no AREAREA. Vés a la pàgina de Paul Gauguin on hi ha totes les seves obres i ho veuràs. --Sax 12:13, 29 gen 2006 (UTC)

Imatges[modifica]

Hola Siem :-) Benvingut a la Viquipèdia, mira't aquestes pàgines per a informació sobre les imatges que em demanes;

--Joanjoc (discussió) 20:55, 29 gen 2006 (UTC)

Símbols de perillositat[modifica]

Disculpa'm pels meus canvis. No hi sol haver articles en plural (ni aquí ni en cap enciclopèdia). Normalment són en singular (símbol de perillositat) on es defineix el que és (aquí sembla que aniria el que vols fer) o comença per "llista de..." i s'hi fa una llista. Llull · (vostè dirà) 19:35, 30 gen 2006 (UTC)

No hi estic ben be d'acord. Si que en general cal fer els articles en singular, pero si es refereixen a alguna cosa que ha de ser logicament en plural no es cap problema. En aquest cas, em sembla que tant "llista de simbols..." o "simbols de perillositat" son adequats; no tant "simbol de perillositat". Xevi 20:52, 30 gen 2006 (UTC)

Imatges sobre perillositat[modifica]

Hola Siem, volia dir-te que les imatges que estàs carregant sobre etiquetes de productes químics ja hi són a Commons, entra a commons:Category:Safety labels. Ho dic per a no repetir imatges. Els enllaços amb les imatges de Commons són igual que les imatges d'ací. Salut i Adéu. somriure --Pepetps (Podem discutir-ho) 19:37, 30 gen 2006 (UTC)

T'anava a contestar sobre les imatges, pero veig que ja hi ha la solucio aqui sobre. Les imatges de commons no tenen text i poden ser la millor opcio. Xevi 20:52, 30 gen 2006 (UTC)

P.S. Una altra cosa: totes les imatges que pugis a la viquipedia, cal que anotis d'on les treus i amb quina llicencia. Mira't Viquipèdia:Anotació d'imatges

El que podries fer és modificar tu les imatges, traduint el text amb qualsevol editor d'imatges o simplement retallant la imatge sense que aparega els títols en castellà. --Pepetps (Podem discutir-ho) 19:39, 31 gen 2006 (UTC)


Imatge amb origen desconegut[modifica]

Atenció. Les imatges; Imatge:Nafta model molecular.JPG i Imatge:Nafta-diagrama de lewis.JPG que vàreu carregar a la viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Origen desconegut}}, ja que no s'indica l'origen ni la llicència d'aquesta. Us preguem que editeu la informació de la imatge i hi afegiu l'origen d'aquesta i la llicència que correspongui a la imatge. Moltes gràcies. Joanjoc (discussió) 18:58, 25 ag 2006 (UTC)

Bon dia, sisplau, ajuda'ns![modifica]

Benvolgut company, primer de tot perdona'm aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Records, Claudi/Capsot (disc.) 09:29, 28 març 2013 (CET)[respon]