Usuari Discussió:Vriullop/2007 01-03

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Imatges de l'anglesa

Et comento, el problema de les dues extensions és degut a que la imatge de baixa resolució de la wiki anglesa té aquestes dues extensions també. Aquesta diferència entre les imatges d'alta i baixa resolució per una mateixa imatge el desconeixia, però ja hi estaré atent. Sobre els formats gif, sé que no són recomanats a la wikipèdia, però, no gosava modificar el format originas de l'anglesa. Ja el canviaré si això no porta problemes per futurs logos. Gràcies.--Felato 19:05, 1 gen 2007 (CET)

He intentat convertir una imatge gif a png Imatge:SC internacional.PNG, però no es veu a la pàgina enllaçada Sport Club Internacional. He fet alguna cosa malment? Gracies--Felato 21:14, 2 gen 2007 (CET)
Jo vaig usar un altre programa (ACDSee). Ho provaré amb el de MS el proper cop. Millor així. Ja es poden esborrar la resta d'imatges. Gràcies.--Felato 11:24, 3 gen 2007 (CET)

imatges amb permís de l'autor

Hola!

He pujat una imatge (a Commons i a l'edició anglesa): http://en.wikipedia.org/wiki/Image:TrofeuNadal-06.jpg

Ara m'han dit que l'esborraran si no demostre que l'autor de veres n'ha donat permís.

El webmaster de http://pilota.tagarinet.com m'escrigué dient

Tot el material meu, fotos, classificacions, trofeus, cròniques, etc. estàn a l'abast de tothom "lliurement" i sense compromís.

Com ho faig per demostrar-ho? He d'enviar una còpia del mail? A on? Els ho traduisc? Ha de ser la fórmula que ells donen? Per a cadascuna de les fotos? M'he llegit la info en anglés però no m'he aclarit massa, em sap greu.

L'amo d'aqueixa pàgina, Tagarinet, té una gran col·lecció de fotos i són de qualitat, i diu que les cedeix sense problemes. Ens seria de gran ajut per a la viquipèdia.

A veure si em pots explicar com pujar-les sense problemes de permisos. Gràcies. --Casaforra 22:40, 1 gen 2007 (CET)

Subpàgines a destruir

Hola company !! Ja està, m'ha anat bé per a trobar les que havia d'esborrar, i les que no calia esborrar, he canviat el nom de la plantilla obsoleta per la nova. No sabia això del Tfd dels anglesos... per la pròxima!! Gràcies :-) --Joanjoc (discussió) 17:50, 2 gen 2007 (CET)

Escut del CE Sabadell

Finalment has posat l'escut correcte. Quan ja l'havia posat jo. Però el meu tenia el fons gris que queda molt més bé. No entenc perquè estàs canviant les imategs cada 10 minuts. --erotips (discussió)

Com a guanyador

No només has de dur l'etiqueta sinó també complir el que es diu a Viquipèdia:Loto#Premi i penyora. Felicitats per tenir tan bona vista!--SMP·d·+ 16:33, 4 gen 2007 (CET)

Enhorabona! Quin ull!!! :-) --Xtv (que dius que què?) 01:02, 5 gen 2007 (CET)
Enorabona també de la meva part :-) Marc_CAT 2,51 5 gen 2007

resposta del perdedor massa optimista

Com un tal Vriullop ha escrit avui a la viqui, la Reina Liluokalani va escriure, entre altres, «Aloha Oe» que s'ha convertit en una cançó popular i himne no oficial (buf...). El premi és un viatge a Hawaii?--Lohen11 01:27, 5 gen 2007 (CET)

Què has d'esborrar?

Simplement has d'esborrar la que ja havies esborrat anteriorment, la que té els símbols raros. He comès un error i s'ha tornat a crear la pàgina.

Salut, --Josep_Arias_i_López (parlam?) 00:02, 7 gen 2007 (CET)

fotografia

gràcies company, ja veig que he posat malament la fotografia, els drets, però es que m'he liat, i no volia posar aquesta foto, per tant, com que no se com es canvia, prefereixo que s'esborry per estar mal penjada. si puc fer alguna cosa, m'ho dius. gràcies--puntdvista 12:10, 7 gen 2007 (CET)

Barberà del Vallès

Merci acabo de llegir el teu text mira aqui la gent comença fins i tot a insultar la ciutat y altres a defensarla a la discusió de la web això no té ordre ni arbitre, jo passo he fet més o menys el que m´han demanat tot i no coneixer la wiquipedia pero ara ya que es facin els mateixos per penjarlo bé (si encarà tenen ganes).Merci per teu interes i ajut la meva ética en prohibeix seguir a una web on tothom parla sense un moderador,jo no estic acostumat a sentir coses com les que surten al espai de discussió de Barbera del valles, hem van dir que era una enciclopedia no això. adeu i espero que el seguent en publicar es faci entrendre millor que jo, jo no coneixo la wiquipedia no se com funciona i potser deuria haber demanar un link o no se que,qui sapiga més ho fara mijor pero aixo ja no no es cosa meva.

Nova font de notícies

Hola, sóc en DeBilde, vaig posar un comentari a les 'peticions als administradors' (que crec que ja has vist) sobre una nova font d'informació i la possibilitat d'enviar-los una petició/autorització i tal ... Algú m'ha dit que ho fes jo, però la veritat no sé com fer-ho ... he d'enviar-los jo un correu seguint les instruccions i el formulari aquell ? A part a la pàgina de les fonts diu que a partir del 2006 això ha canviat (una espècia de comitè), i no ho acabo d'entendre. Gràcies !- -debilde 12:10, 7 gen 2007 (CET)

Poàcies

Hola,

Seria bo que opinessis aquí per impedir un esborrat massiu d'articles.

Fins aviat,

Vilallonga · (digui digui) 16:14, 11 gen 2007 (CET)

AraCommons

Image:Localització del Pont de Montanyana.png Fet Fet! → ebrenc sí? 20:23, 12 gen 2007 (CET)

Vriullop

Em pots dir una raó perquè té d'haver-hi una redirecció d'Anoeta a Estadi d'Anoeta, si existeix un poble de Guipúscoa que s'anomena així. Com a mínim pots fer una pàgina de desambigüació. Perquè sinó em trenques les plantilles dels municipis del país basc, entre altres.

Escut Mollet HC

Salutacions,
Aquet és l'escut del nostre club, editat per els jugadors veterans del club i no te drets d'autor, no sé com cambiar-ho. Disculpeu molésties i gràcies per l'interés.

L'escut ha esta fet pels jugadors veterans del nostre club. l'original esta allotjat a la pàgina dels veterans del club i no té drets d'autor


http://www.inicia.es/de/hcmollet/


peró han cambiat la pàgina y ja no esà l'escut. el fons ha de ser vermell. ÉS COM APAREIXIA A LA PÀGINA.

A LA NOSTRA PÀGINA OFICIAL http://www.mollethc.org/

com poden veure l'escut és diferent

gràcies per la vostra atenció

Soc la Mireia

Vriullop, només se que ets un viquipedista, jo soc la Mireia, mira lo que he afegit a la discussió de lo del Toni Ibàñez

http://ca.wikipedia.org/wiki/Discussi%C3%B3:Toni_Ib%C3%A0%C3%B1ez

que n'estic tipa que l'Ibàñez m'intenti mangar el blog, a veure si feu el favor de retirar la falsa atribució, bueno si tens cap dubte escriu-me mireiagalindo@gmail.com

Fair use sense ús

Un anònim ha marcat per a destruir un munt de imatges que estant sota fair use no són usades enlloc. A més a més, m'he trobat amb accions com aquesta, que jo òbviament anava a revertir, però com a administrador que sóc impliquen que directament he d'eliminar la imatge, i clar, potser no és una manera adequada de procedir si l'usuari vol defensar la seva imatge. Què s'ha de fer? Jo fins ara, als fair use sense ús els aplicava VP:EP, i de fet pots veure que actualment hi ha una proposta meva discutint-se (bé, "discutint-se" fa l'ullet). Si realment algun dia fem la política d'imatges, aquest seria un bon punt per incloure, però de moment què fem? Entrem "a sac" i les esborrem totes? Esperem un dies amb la plantilla de destrucció posada? Obrim un procés a VP:EP/P per a eliminar-les totes de cop? O com que cada imatge és un cas diferent obrim un procés per a cadascuna d'elles?--SMP·d·+ 17:34, 15 gen 2007 (CET)

Avís de vandalisme en curs!!!

Atenció! Passa't per la pàgina de canvis recents per a jutjar alguns canvis que poden ésser considerats com a vandalisme.--Vilallonga · (digui digui) 20:24, 15 gen 2007 (CET)

Viquiprojecte

Si no recorde mal fa un temps es va incorporar un nou espai a la Viquipèdia per a fer els projectes, els Viquiprojectes. No m'enrecorde qui va estar pel davant, encara que crec que era cosa del Joanjoc, si saps alguna cosa em pots fer cinc cèntims? –Pasqual · bústia 00:18, 19 gen 2007 (CET)

Puc fer-te canvis a la teva proposta? Vull aclarir-la una mica més i fer-la una mica menys tova. Digues-me què et sembla.--SMP​·d​·+ 12:03, 19 gen 2007 (CET)

Em deixes ser una mica mala persona hahaha? Puc crear una plantilla anomenada {{destrucció imatge lliure}} que contingui {{destrucció|L'usuari no s'ha llegit el formulari de càrrega. La imatge lliure carregada amb posterioritat al febrer del 2007 ha de ser destruïda.}} i posar-la a MediaWiki:Licenses per a la gent que carregui imatges lliures sense fixar-s'hi, o va en contra de la viquipetiqueta?--SMP​·d​·+ 18:33, 19 gen 2007 (CET)
Ostres, quina merda. M'ho hauria d'haver llegit més. M'has fet augmentar la sensació que em van colar un gol en aquella votació.--SMP​·d​·+ 12:46, 21 gen 2007 (CET)

Valencian pilota, en anglés

Hola!

Estic traduïnt com puc els articles de Pilota valenciana a l'anglés: http://en.wikipedia.org/wiki/Valencian_pilota

Voldria crear la Categoria Valencian pilota, però em surt en roig i això de crear categories són paraules majors per a mi.

Em dius com es fa, si aniria bé aqueix nom, etc?

Gràcies --Casaforra (parlem-ne) 21:40, 19 gen 2007 (CET)

Article Xixi

He intentat arreglar l'article Xixi i en desar-lo m'ha aparegut una nota dient que l'havies esborrat. És cert que l'anterior creador (87.216.50.208) havia fet un article pèssim però em sembla que ara amb els enllaços i les categories, l'article és acceptable.

Només era per dir-te que se no t'agrada el tornis a esborrar.--Iradigalesc (discussió) 18:46, 20 gen 2007 (CET)

He mig-arreglat l'article Bardock, a més he informat a 87.216.50.208 de VP:LE, tot i que dubto que en faci cas.--Iradigalesc (discussió) 20:32, 20 gen 2007 (CET)

Canvi d'imatge del Rellotge Doomsday

Hola Vriullop, sóc en Filumestre, he vist que has canviat la imatge del Rellotge Doomsday de 7 minuts abans fins l'actual de 5 minuts abans de mitjanit. Però s'hauria d'haver canviat també el peu de la imatge ja que allà explicava que el de 7 minuts era la imatge del període del 2002 fins el 2006 abans d'avançar-lo dos minuts... Personalment m'hagués agradat més que continués la imatge de 7 minuts ja que ens recorda el que em perdut aquest any... però és clar la teva imatge és més actual i per tant segur que més idònia... així que canviaré el comentari del peu de la imatge. Una abraçada. Salut. --filumestre 12:53, 21 gen 2007 (CET)

Et concedeixo una Viquiestrella

Per la teva colossal i contínua tasca de manteniment!

--Xtv (que dius que què?) 21:21, 21 gen 2007 (CET)

Rellotge Doomsday

Hola Vicenç, de fet hauria d'haver començat per presentar-me com a novell i de fet quan he vist la teva resposta dient que no havies fet cap canvi a la imatge no sabia ni com havia de respondre't per això he tornat a la teva pàgina d'usuari per escriure't... La imatge que jo he fet servir és la mateixa que s'emprava a la pàgina del Rellotge Doomsday en versió anglesa... ja vaig tenir problemes per fer que em sortís a l'article en català (i això que em vaig llegir tots els PMF i més...) i finalment vaig optar per pujar-la mitjançant "Carrega" i així sí que semblava que hi "enllaçava". En veure que havia canviat i en veure que tu hi havies fet canvis vaig pensar que tu ho havies fet... però ara penso que com vaig deixa el mateix nom a la imatge que l'original... potser en actualitzar-se una s'ha actualitzat també la meva... ni idea, em sap greu...

Si em veus un xic perdut amb les meves respostes... i no et sap greu... orienta'm. Salut! --filumestre (en parlem?) 15:34, 22 gen 2007 (CET)

Trampa¿?

Imatge:Escut de Valls.svg i Imatge:Escut de Valls.jpg. Una lliure i l'altra no. És clar que una s'ha fet basant-se en l'altra i que hi ha diferències, però a efectes pràctics, em pregunto si els canvis són prou significatius com perquè algú pugui interpretar això no com el símbol de Valls, quan a més a més, nosaltres el posem com a símbol de Valls. No seria més lògic i raonable posar-lo amb la llicència del municat i demanar els permisos a qui calgui per tal de poder estendre la llicència municat també a commons tal com fan amb els escuts alemanys i de molts altres llocs? és que sempre estem xocant contra la mateixa pedra i ja cansa...--Xtv (que dius que què?) 19:51, 22 gen 2007 (CET)

He respost a Plantilla Discussió:Municat--Xtv (que dius que què?) 20:55, 22 gen 2007 (CET)

Vàndal blaver

El vàndal blaver actua: Especial:Contributions/195.235.104.249 i sembla que tengui una ip fixa. Pau Cabot · Discussió 18:25, 23 gen 2007 (CET)

Plantilla:Void

Hola :-) A la viqui anglesa la usen, però crec que amb les noves funcions parser ha quedat obsoleta, a la viqui catalana no s'usa enlloc... crec que es pot esborrar sense problemes :-) --Joanjoc (discussió) 18:52, 23 gen 2007 (CET)

Incorrecte

Vicenç,

Has categoritzat al commons molts escuts que no són oficials. Si no són oficials, no es troben subjectes a la llei dels símbols locals de Catalunya. Ho desfaig jo o tu? Vilallonga · (digui digui) 19:30, 23 gen 2007 (CET)

Fet. Vilallonga · (digui digui) 19:36, 23 gen 2007 (CET)

?

Endevina on vaig per pasqua...

Vilallonga · (digui digui) 19:49, 23 gen 2007 (CET)

Imatges

En teoria aquestes imatges han d'il·lustrar els articles dels (ja) exconsellers de la generalitat. Seria bo que no les esborréssim, ja que al gencat ja no hi surten. Quan es creïn els articles les els podrem afegir. Vilallonga · (digui digui) 19:49, 24 gen 2007 (CET)

P.S.:Endevina...

Hahahaha! Oc, ja faré això de la subpàgina ara mateix. Quant al viatge, t'envio un correu. Vilallonga · (digui digui) 22:35, 24 gen 2007 (CET)

Sobre el CIRE

Hola company,

No tenc gaire clar que el Col·lectiu Independentista Revolucionari d'Eivissa es pugui considerar un partit polític. Discussió:Col·lectiu Independentista Revolucionari d'Eivissa. Tu, com ho veus? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 18:29, 25 gen 2007 (CET)

Gràcies

Hola

Tot i que la imatge la veia perfecta per l'article, entenc i accepto les normes i t'agraeixo per haver-me facilitat una excel·lent base de fotos per poder il·lustar una mica aquest article.

Gràcies

Saludo

Hola.

Me parece muy bueno que hubieses dedicado algo de tu esfuerzo para corregir mi artículo Jery Sandoval. Los errores ahí corregidos son debidos a que estudié catalán yo mismo a partir de fotocopias.

Quisiera saber qué errores tuve y cuáles son las áreas en las que he de mejorar.

Con tu ayuda podré haccre artículos más dignos te tan bella obra.


Gracias.

--Phranciscusmagnus 00:41, 26 gen 2007 (CET)

Ford Mustang i Mercury Grand Marquis

Hola

He publicat un nou wiki: Mercury Grand Marquis

Necessitaria saber com puc fer això de crear enllaços externs i si pot crear-se grups, com "Fabricants d'automòbils" --> "Ford" --> "Ford Mustang" o "Mustang".

Gràcies.

Barris de Mallorca

Em pots dir d'on heu tret la xifra d'habitants dels barris de Palma? Geògraf català · (parlem-ne)

Categories a Commons

Hola, he vist que aquesta imatge la vas posar a tant a la categoria de Mapes de Comarques de Catalunya com a Mapes del Maresme, però la segona està inclosa en la primera. A commons no segueixen la mateixa política que nosaltres o aquest és un cas especial pel fet que es refereix a tota la comarca? és que ara vaig a crear les altres categories de la resta de comarques i jo ho estava fent sense categories repetides...--Xtv (que dius que què?) 08:56, 27 gen 2007 (CET)

Osti, doncs ahir ja vaig carregar tot l'Alt Camp, l'Alt Empordà, l'Alt Urgell, el Barcelonès i l'Alta Ribagorça sense usar això... llàstima perquè no he conservat els logs i no he posat exactament la data en que es va carregar... en fi, ara que ho sé anirà la mar de bé...
Pel que fa a les categories, em sembla que faré una pàgina de comarques on hi hagi la situació de les comarques a Catalunya, i trauré la categoria de comarques a la del Maresme. En tot cas ara no tinc temps, ja ho aniré fent...--Xtv (que dius que què?) 19:21, 27 gen 2007 (CET)
Encara no les estic marcant perquè tinc previst pujar totes les més de 900 imatges de situació de pobles a commons i un cop ho hagi fet, usaré l'AWB per posar la plantilla de destrucció fàcilment a totes i no haver de perdre el temps havent-la de posar una per una. I poso la de destrucció enlloc de l'AraCommons perquè sempre que pujo una imatge a commons ja m'encarrego que no quedi cap enllaç enllaçant-la (és a dir, punt 3 de la plantilla).
Per cert, al final no vaig usar el programa aquell que em vas dir ja que em comportava més temps que no pas pujar-les manualment: en algun cas em deia que la llicència no es corresponia a no se què i que no es podia pujar, li havia d'afegir igualment manualment la descripció (la poso en català i anglès) i tot plegat. De la manera que ho faig, perdo el log i la data precisa, però vaig molt més ràpid i poso la llicència correcta igualment. Em sembla que no ha de ser cap problema.
I amb Sant Quintí no sé què fer. És francament molt estrany. A qui m'he de dirigir per solucionar-ho? Tu també veus només 27 elements a la categoria?--Xtv (que dius que què?) 14:15, 28 gen 2007 (CET)
He canviat la categoria de Sant Quintí. Després l'he tornada a posar correctament i ara sí que apareix correctament... en fi, no sé per què, però ja funciona.--Xtv (que dius que què?) 15:15, 28 gen 2007 (CET)

Avís de vandalisme en curs!!!

Atenció! Passa't per la pàgina de canvis recents per a jutjar alguns canvis que poden ésser considerats com a vandalisme. L'usuari 87.218.53.117 s'ha passat el dia posant banderetes espanyoles per tot arreu--Lohen11 18:19, 27 gen 2007 (CET)

L'usuari torna a atacar. Sobre el que em dies, penso que aquesta batalla si que estem en disposició i val la pena d'aturar-la.--Lohen11 15:03, 29 gen 2007 (CET)

Bon dia, Vriullop, quin problema hi havia amb el logo d'A CUncolta que han decidit esborrar ?? Es només per saber-ho Walden69 20:43, 28 gen 2007 (CET)

Bé, si el problema era l'origen, potser se'm va oblidar posar-lo; era la web del grup, si mal no recordo. Si tot i així consideres que s'ha d'esborrar, cap problema. SI no, la puc tornar a pujar i podem veure si es pot mantenir o no Walden69 21:13, 28 gen 2007 (CET)

Val, no me n'havia adonat d'aquest detall. Per cert, no sé què passa avui, però el servidor funciona com el cul i estic intentant afegir els escuts dels comtats romanesos a la plantilla, i no sé perquè, no se'm visualitzen. Podries fer una ullada, sis plau ?? Gràcies Walden69 21:24, 28 gen 2007 (CET)

Re:Foto sense permis

Ja he indicat quina llicencia té. Gracies per avisar-me.--Malet 21:32, 28 gen 2007 (CET)

Ja ho he indicat, Gracies --Malet 18:00, 29 gen 2007 (CET)

esborranys

Gràcies per l'avís, no pensaba que ampliar esborranys de municipis fos negatiu, però en prenc nota.--1997 20:44, 29 gen 2007 (CET)

Inkscape

Ràpida, ràpida per a aquest dibuix no hi ha. Vectoritzar un mapa sovint té molta tela. Aquest té massa detallets. El que pots fer és posar-te en zoom i repassar el dibuix amb una línia a mà alçada (el 8é botó de l'esquerra) perquè si poses vectoritzar mapa de bits t'eixirà massa simplificat. Sent molt no poder donar-te una solució exprés, hehehe. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 22:08, 29 gen 2007 (CET)

Quan soltes el ratolí després de fer una línia (siga perquè t'has cansat de prémer el botó del ratolí), l'has de continuar buscant en l'extrem de la línia fins que s'il·lumine un punt de color vermell, llavors has de prémer el ratolí i continuar amb el dibuix, sinó se't fa línies soltes que no pots unir i és això perquè no pots omplir el dibuix. Sort, hehehe. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 18:56, 30 gen 2007 (CET)
Al final te n'has eixit, bé. El puntet vermell és punyeter. A la meua universitat comencem els exàmens l'última setmana de gener i acabem a mitjans, jo acabe la setmana que ve. Cada universitat té el seu calendari d'exàmens. Conec a gent que està a la Universitat d'Alacant i allà comencen i acaben els exàmens una setmana abans que a la meua (UMH). No et preocupes, ni la teua filla ni jo t'estem mentint, hehehe. Adéu. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 21:41, 30 gen 2007 (CET)

Avís de vandalisme en curs!!!

Atenció! Passa't per la pàgina de canvis recents per a jutjar alguns canvis que poden ésser considerats com a vandalisme.--–Pasqual · bústia 17:32, 30 gen 2007 (CET)

No sé te'n has adonat! no és una de les meues proves és real! –Pasqual · bústia 17:33, 30 gen 2007 (CET)

Imatges

M'acabe d'assabentar que em vas deixar un missatge sobre dues imatge, la imatge:PrevInst.png no hi ha cap problema, no és útil. Però la imatge:mapa comarcal oficial de la Comunitat Valenciana.png la vaig crear per si en alguna ocasió algú necessitava un mapa d'eixes caracterísitques, però tenint en compte que du nou mesos i ningú n'ha fet ús, si ho creieu conveninent elimineu-la. Jo m'he guardat una còpia. –Pasqual · bústia 19:56, 30 gen 2007 (CET)

Catalunya del Nord

A que no endevines quina comarca torna a donar-nos problemes a la Catalunya del Nord? Passa't per la discussió i vés traient-li la pols al Tractat de Corbeil hahaha.--SMP​·d​·+ 13:41, 31 gen 2007 (CET)

En Partal...

Arrel de {{text vilaweb}} et pregunto (per segon cop avui), aquesta autorització que ve a no dir res cedeix els texts a la GFDL o al CC-BY tal i com s'esgrimeix a viquinotícies?--SMP​·d​·+ 20:21, 31 gen 2007 (CET)

Dubte, crec que important (disculpa si no és aquí el millor lloc on parlar-ne)

Hola Vriullop, Vicenç, et dirigeixo a tu, com a administrador, perquè no puc parlar amb qui m'ha deixat l'escrit de "problema de copyright" ja que no té nom, només una ip i no hi ha lloc per fer "discussió". Vaig crear l'article Puigmal (mitologia) perquè recordava una rondalla que m'havien explicat sobre aquest personatge i en escriure-la m'he trobat que hi ha el següent comentari:


En l'article Puigmal (mitologia) s'han detectat frases clavades de http://members.fortunecity.es/mitcat/bosc.html pel que s'ha demanat un aclariment sobre els drets d'autor abans d'eliminar la pàgina. 81.36.161.39 21:23, 1 febr 2007 (CET)


Jo la rondalla l'he escrit com la recordava, i abans d'escriure-la he buscat entre les revistes que tenia, i vaig trobar la Revista d'El Temps, núm. 1.159, pàgina 65 on també està escrita, i he de reconèixer que m'hi he inspirat per tal de no dir alguna errònia o fora de lloc... però d'això a que l'he copiat de la pàgina web abans esmentada... Justament les frases amb les que coincideixo amb la web, són precisament "calcades" de la revista El Temps per mantenir l'essència de la rondalla... i per tant no em sorprèn que també coincideixi amb la web esmentada... Si s'ha d'esborrar s'esborra és clar, però dubto que aquesta pàgina web tingui el "copyright" d'una rondalla de tota la vida... a més diem coses molt diferents... Em sap greu atabalar-te amb això però no sabia on havia de dirigir-me, però l'article de la viquipèdia diu:


En la mitologia catalana en Puigmal era amo i senyor de les muntanyes de la vall de Ribes. Se'l descriu sempre vestit de neu i se'l considera protector dels arbres i els animals, que defensa amb la força si cal davant les agressions dels humans.

S'explica que un dia quan va munyir una daina, en fregar-se les mans plenes de llet sobre el seu vestit de neu, la va convertir en formatge que va oferir a un mortal, tot dient-li que, mentre no se l'acabés tot, el formatge tornaria a créixer i els de la seva espècie es podrien alimentat tota la vida.


I l'article de la pàgina web:


El Puigmal és l'amo i senyor de les muntanyes de la vall de Ribes. Va vestit de neu i és el protector dels arbres i els animals, que els defensa de la fúria de l'home. Un dia que un caçador perseguia un isard, seguint-ne el rastre arribà al cim més alt. Allí es va trobar amb el senyor Puigmal, que el va increpar per intentar caçar una de les seves criatures. El caçador va argumentar que havia d'alimentar a seva família. Puigmal va munyir una daina i refregant-la amb les mans la va convertir en formatge i li va dir que mentre no se l'acabés tot el formatge tornaria a créixer i es podrien alimentar tota la vida. La dèria de la caça, però, va poder més i molt temps després l'home va tornar a perseguir uns cérvols, que va matar. El vell Puigmal va castigar-lo estimbant-lo al fons d'un barranc.


Hi ha similituds... però aquestes són pròpies de com s'explica la rondalla (amo i senyor de la vall de Ribes... va vestit de neu i és el protector dels arbres i els animals)... la resta com veuràs difereix i fins i tot explica coses diferents...


Possibles solucions, puc "reescriure" el que és "igual", però potser no entenc del tot aquest tema. Ho puc fer ja? o s'esborrarà definitivament l'article? Et faria res fer-me'n cinc cèntims al respecte? Gràcies de nou, --filumestre 14:44, 2 febr 2007 (CET) en parlem?

Imatges discutides

Vaig posar un parell d'imatges a l'article Sexagesimal d'un pdf universitari amb copyright, citant l'autor i l'origen. Veig que potser això no és prou. Què cal fer per ser legal?. Haig de presentar, potser, un correu de l'autor autoritzant-ne l'ús?. Com ho haig de fer per eliminar-la entretant? Griba2010 21:02, 2 febr 2007 (CET)

Fenolleda

Bon dia Vicenç,

No acabo d'entendre com s'ha desenvolupat la discussió sobre l'adscripció de la Fenolleda... Hi veig molt de determinisme i teleologisme previs per part d'en Marc Belzunces, que ha optat per rebutjar les fonts històriques amb el mecanisme habitual d'ignorar-les. Veig que els Països Catalans que es volen afaiçonar tenen un caràcter massa imperialista, ja que qui ens assegura que solament es reclamarà la Fenolleda com a catalana? Després pot aparèixer algú i dir que Rasès és català, etc. fins a completar l'imperi transpirinenc que la Corona d'Aragó va tenir. És una discussió prou perillosa i que està negligint les fonts històriques per centrar-se en fonts polítiques, actuals. Què podem fer? Què aconselles?

Fins aviat,

Vilallonga · (digui digui) 12:32, 3 febr 2007 (CET)

Què són els "motius bibliogràfics"? Vilallonga · (digui digui) 12:49, 3 febr 2007 (CET)
I què fem de les referències bibliogràfiques històriques que ens diuen que no? Sobre quines altres referències podem considerar que la Fenolleda és catalana? Vilallonga · (digui digui) 12:57, 3 febr 2007 (CET)
Sí, sí, ja he dit que sí a la pàgina de discussió. Ara bé, tenint en compte la construcció històrica que es vol fer de Catalunya i els Països Catalans, diguem, que la Fenolleda hi té una mala inserció. Finalment, hi ha massa motius polítics entremig... Amb tot, per mi no hi ha ja cap problema tal com ha quedat formulat. Vilallonga · (digui digui) 13:22, 3 febr 2007 (CET)

Logos futbol

Ok, gracies.--Felato 14:04, 4 febr 2007 (CET)

Platges d'Eivissa

Les imatges que em dius no sé exactament de quina platja es tracta, però no són de platges "habituals", són de petites cales. Sento no ser d'utilitat. --ToNToNi 17:29, 4 febr 2007 (CET)

Data fotos Joan Tomas

Moltes Gràcies! Quan vegi els meus avis els preguntare les dates i les canviaré. --Laia ramio 18:54, 4 febr 2007 (CET)

Inkscape i Catalunya Nord

Quin problema tens concretament? Pel que em preguntes, el que s'ha fet és únicament agafar cada polígon del dibuix (seleccionant-ne diversos prement la tecla shift) i omplir-los d'un altre color. Més dubtes? → ebrenc sí? 21:22, 4 febr 2007 (CET)

Tens raó, no sé què passa que quan desagrupo la imatge (Ctrl+shift+G) em fa una cosa estranya. → ebrenc sí? 21:27, 4 febr 2007 (CET)

Josep Guia

Hola

En l'article en anglés sobre Josep Guia apareix la frase:

He was arrested and fined several times before and after Franco's death because of his ideas and acts supporting the independence of the Catalan Countries.

Un altre usuari ha senyalat que s'han de citar com a mínim les multes posteriors a la mort de Franco.

Com es fa? He d'enllaçar a una pàgina web que ho explique? Gràcies a la bestreta. --Casaforra (parlem-ne) 12:08, 5 febr 2007 (CET)

VP:EP/P

T'he revertit l'últim arxivament perquè L'Esglèsia Mare de Déu de l'Assumpció, Imatge:Ruta dels pantans.jpg i Imatge:Esglèsia d'Alcarràs.jpg encara no s'havien acabat de votar. No sé si ho vaig fer bé ajuntant-ho tot...--SMP​·d​·+ 17:59, 5 febr 2007 (CET)

Per cert, tenim una bona feina amb les localitzacions... Jo intentaré anar fent-ho amb el meu bot (encara que tampoc hi guanyo gaire) i després anar-ho comprovant. En particular Imatge:Localització de Palamós.png i Imatge:Localització de Cervera.png les he esborrades i després restaurades perquè no es corresponen amb la imatge de commons.--SMP​·d​·+ 18:08, 5 febr 2007 (CET)
La plantilla {{AraCommons}} diu que s'ha d'usar mentre la imatge està sent usada a la Viquipèdia en català (Afegiu la plantilla {{AraCommons}}, mentre la imatge s'usi en algun article a la viquipèdia catalana). A la mateixa plantilla diu que si la imatge no s'usa, s'ha de posar el cartell de destrucció (Quan cap article apunti a la imatge antiga, podeu eliminar la plantilla AraCommons i afegir a la imatge la plantilla {{Destrucció|Imatge substituïda per l'equivalent a commons}}). Diria que he actuat segons les normes, però si no és així, s'hauria de reescriure la plantilla perquè no l'he entesa bé.
Les imatges Imatge:Localització de Palamós.png i Imatge:Localització de Cervera.png sí que estan pujades a commons, però amb un nom diferent, ja que tal com diu l'SMP, a commons ja existia una imatge amb el mateix nom. Com que això passa amb quasi totes les capitals de comarca i pobles turístics, he seguit el mètode per pujar-les a commons d'afegir al nom la comarca a la qual pertanyen. Per exemple, en aquests dos casos les imatges de commons són Imatge:Localització de Palamós al Baix Empordà.png i Imatge:Localització de Cervera a la Segarra.png. Fixeu-vos que justament els casos que he hagut de canviar el nom, també he hagut de modificar l'enllaç a l'article i per tant la imatge no està usada. També ho he tingut en compte a l'hora de posar la plantilla de destrucció i, mentre en totes les imatges he posat "pujada a commons amb el mateix nom", aquestes (llevat d'algun error que se'm pugui haver escapat) he posat senzillament "pujada a commons".--Xtv (que dius que què?) 19:46, 5 febr 2007 (CET)
Efectivament, tens raó que les copyvio corren més pressa, però no crec que calgui tal distinció perquè crec que a part de casos excepcionals com el d'ahir, no hi ha pas tant de material per destruir... De fet havia pensat en avisar-vos que totes aquelles imatges estaven per destruir enlloc de posar la plantilla, però vaig creure que seria un merder, ja que s'havia d'especificar exactament quines (n'hi ha algunes que no he pujat, com per exemple Imatge:Localitzacio lacanya.gif) i hauria de dir-vos-ho a tots els admins i... bé, he cregut que com que ja he comprovat bastant que la feina estigués neta i ben feta, tampoc tindríeu tanta feina (bé, se m'ha passat especificar el nom de les imatges a les quals he canviat el nom a commons, però havia pensat que quan veiéssiu que aquí no s'usen a cap pàgina, ja hauríeu entès que ja m'havia preocupat de canviar-los el nom). Apa, siau,--Xtv (que dius que què?) 20:07, 5 febr 2007 (CET)
Gràcies, però encara falta tant per pujar...--Xtv (que dius que què?) 16:37, 6 febr 2007 (CET)

Nova política d'imatges

Per cert, a mi m'agradaria aprovar una política per agilitzar els processos de revisió d'imatges que sobretot inclogui períodes d'espera molt més curts. En quant ho tingui més o menys pensat t'ho enviaré per e-mail. Si abans tens alguna idea posa-m'ho a la meva discussió.--SMP​·d​·+ 20:35, 5 febr 2007 (CET)

De fet, a la plantilla que se'ls posa als usuaris {{Avís OD}}, diu una setmana, no un mes... També faig notar que amb la proposta de notabilitat que estàvem tractant i que ha quedat morta en l'oblit (bé, ja he vist que algú, tot i no estar aprovada, ja la fa servir per justificar el vot a l'hora de votar si s'eliminen o no), es feia una revisió de les condicions d'eliminació. Jo crec que seria hora que féssim un pack i estudiéssim la reforma de procés de votació d'eliminació d'articles (per tal que no valguin els vots de l'estil "ampliat pot ser un bon article"), la política d'imatges, la de notabilitat i els criteris d'eliminació ràpida (ho faig així junt perquè alguns punts impliquen d'altres). Ens esperem potser a acabar de revisar les imatges? Apa, vaig a dormir. Avui no us posaré feina extra fa l'ullet.--Xtv (que dius que què?) 02:29, 6 febr 2007 (CET)
Sí, ja sé que la política diu un mes. Només volia fer referència que
  • La plantilla diu una cosa diferent de la normativa i que s'hauria de corregir (una cosa o l'altra)
  • si la plantilla ja diu una setmana i efectivament els casos que en una setmana no es resolen, en un mes tampoc ho fan, podríem efectivament replantejar-nos modificar la política d'imatges.--Xtv (que dius que què?) 23:09, 6 febr 2007 (CET)
L'acabo de cagar. Em demanes que faci aquells canvis a meta perquè jo sí que hi tinc un compte i en canvi va i els he fet com a anònim (sense adonar-me'n). Ho sento...--SMP​·d​·+ 14:18, 7 febr 2007 (CET)

Doble reanomenament

He crat un article Playstation 3 linux que després he reanomenat a PlayStation 3 Linux per les majúscules. Però m'han criticat que semblava anglès i l'he reanomenat altre cop Linux a la PlayStation 3 i em surt un missatge que cal eliminar els reanomenaments dobles. Ja m'explicareu com. Potser caldria crear a més una redirecció a partir del nom nou en minúscules Linux a la playstation 3--Griba2010 12:49, 7 febr 2007 (CET)

Gràcies.--Griba2010 20:00, 7 febr 2007 (CET)

Escut del barça a la pàgina d'usuari

No passa res si la canvies, les normes i les llicències estan per cumplir-les, no? somriure
El que no sé és que deu haver passat amb la imatge d'Alfred Nobel, que va desaparèixer un dia i no n'ha aparegut cap més de nova. --animarval 13:43, 7 febr 2007 (CET)

Val. Ja està. Gràcies --animarval 17:48, 7 febr 2007 (CET)

Avís de vandalisme en curs!!!

Atenció! Passa't per la pàgina de canvis recents per a jutjar alguns canvis que poden ésser considerats com a vandalisme.(Usuari Poma) --Vilallonga · (digui digui) 20:43, 7 febr 2007 (CET)

Tema notabilitat

La teva proposta de política em sembla més ben redactada que la meva, m'agrada. És només una introducció dius, oi? Treballar-hi, fins la setmana que ve no podré, però quan pugui miraré a veure què puc fer. Salut.--Xtv (que dius que què?) 19:50, 9 febr 2007 (CET)

He afegit ambdues contribucions a la meva proposta. Crec que enlloc de tenir dues pàgines repetides seria millor treballar amb una i esborrar l'altra. Em sembla que estem força d'acord en els canvis i si no, ho discutim a la discussió, no?--Xtv (que dius que què?) 16:36, 12 febr 2007 (CET)
Em sembla perfecte. Tot i que és encara una proposta modificable, però em sembla bé. Ara no tinc temps de moure-ho, però. He de marxar pitant.--Xtv (que dius que què?) 17:15, 12 febr 2007 (CET)

Imatges

Hola Vicenç,

D'acord, ja faré el canvi. Vaig copiar l'estructura d'en Pepetps, suposo que ell em podrà donar un cop de mà amb els codis. Amb tot, deixa'm uns dies per fer-ho, ja que estic d'exàmens i he tingut un problema familiar dels grossos, grossos.

Fins aviat,

Vilallonga · (digui digui) 20:19, 9 febr 2007 (CET)

No tinc temps

Per a comentar-t'ho. Mira't [1] que és part del meu projecte de política.--SMP​·d​·+ 16:32, 10 febr 2007 (CET)

Ja he vist que has creat Ajuda:Carregar un arxiu a Commons i realment és molt bona, i Ajuda:Carregar un arxiu. Sabem que hi ha molta gent que té problemes al commons i pot anar bé, tot i que allà també s'haurien de millorar les pàgines en català. Una altra cosa que realment seria molt bona és això de crear una secció específica a la taverna i que crec que es podria fer immediatament. Jo crec que el formulari de càrrega també ha de donar informació per què és l'última cosa que el qui carrega la imatge llegeix abans de fer-ho i sobretot crec que és molt important que contingui un avís a dalt i a baix com els que hi ha en la pàgina que proposo per a dir clar que la responsabilitat és seva i que han de llegir-s'ho tot i bé abans de carregar res. Per altra banda, el que falta és canviar els timings perquè els nostres estan completament desfasats. Si et fixes hi he deixat «X hores» per a esborrar imatges sense llicència o sense autoria ni origen perquè els períodes en altres viquipèdies molt sovint van en hores per aquestes infraccions mentre la nostra és un mes. També cal canviar algunes altres coses com establir quan toca destruir immediatament (per exemple en imatges repetides o versions redundants), quan fer una "destrucció aplaçada" i quan fer una VP:EP/P. --SMP​·d​·+ 12:44, 12 febr 2007 (CET)
Estic força d'acord en la redirecció aquesta. En un principi m'ha semblat una mica pesada per als usuaris habituals que vulguin carregar imatges, però aquests ja sabran que es troba a Especial:Upload. Això sí, cal que surti a tots els usuaris, no només als que tinguin js activat. Sobre el canvi de procediments potser sóc una mica radical però a mi m'agradaria destrucció immediata (això sí, amb avís a l'usuari) per als que tinguin {{propi}} o alguna plantilla de llicència lliure; destrucció en 48 hores amb avís per als LD o OD (com a en:) i destrucció en una setmana amb avís per als ID no respostos; destrucció immediata sense avís per a imatges igual carregades amb noms diferents i per versions antigues d'imatges si l'administrador considera que mereix la destrucció per ser la mateixa imatge repetida, una versió molt semblant que no aporta res a l'historial o una versió que viola alguna política (per exemple a alta resolució d'imatges fair usee. --SMP​·d​·+ 18:28, 12 febr 2007 (CET)

IP's

Saps si algu a la viquipedia en catala pot comprovar IP's dels usuaris ? A la viquipedia en angles he trobat la funcio "Checkuser" [2], pero no tinc permis per utilitzar-lo, i veig que hi ha un llistat de "checkusers" sense cap representant aqui [3].

De fet ho volia fer servir per l'article Alfons Navarret. Cada vegada estic mes convensut que es el mateix autor que s'ha enregistrat amb un altre nom per refer-se un article sobre ell mateix, ja que la 1a vegada se li va dir que ara autopropaganda. [4] Xevi 11:48, 11 febr 2007 (CET)

Hi ha coses que em fan sospitar que sigui ell mateix:
  • Aquest Xavier Rovella nomes ha creat l'article sobre l'Alfons Navarret i uns quants autors, sobretot valencians (com ell) i com a minim algun dels anomenats "imparables" (que es una de les coses que ell deia que volia fer abans que plegues empipat pq li questionavem el seu article). Un cop acabat l'article sobre Alfons Navarret no se l'ha vist mes. Sembla ben be que hagi fet uns quants articles per que no sigui tan obvi que nomes ha entrat ha fer-se el seu.
  • La 1a versio de l'article Alfons Navarret tambe es molt sospitosa: conte elements biografics sense interes ("ha viscut en ciutats tan diverses com..." i cites obviament molt elogioses. Es nota que s'hi ha passat mes temps i en coneix mes detalls que dels altres autors.
  • L'Alfons Navarret ja tenia un historial de crear usuaris fantasmes, i una gran ansia de veure un article sobre ell mateix a la viquipedia (amb el tipic raonament: qui millor que jo mateix per fer-me un article ?)
Potser soc paranoic, pero tot plegat em fa sospitar molt. I cada vegada n'estic mes fart dels qui aprofiten la viquipedia per promocionar-se. Tampoc no tinc clar si la IP ens aclararia res, ja que pot ser dinamica o haver canviat en mes d'un any.

Xevi 18:55, 11 febr 2007 (CET)

Benvolgut Xevi,

no he continuat amb més autors perquè he passat pels exàmens a la facultat. Ho sent si no tinc tot el dia per escriure, però entre la feina i la facultat no tinc temps per res més... potser si que t'agrada filar molt, molt prim, però has de tindre en compte una altra cosa: perquè quan un autor edita una web d'un poeta del principat sembla que no hi ha problemes, i quan es tracta d'un de valencià, amb les mateixes característiques que els altres barcelonins, aleshores toca dir autopublicitat i fer-la fora? que hi ha discriminació? què pot afegir la web de joves com l'alzamora, per exemple, i molt altres, a les quals no veig que li vages al darrere? poden haver-se-les fet ells? què cerques, amic? què hi ha que cregues que puc canviar perquè no et semble que és propagandística? cal haver mort perquè l'incloem, els autors? cal que deixen de ser valencians? he inclós referències (molts altres no en tenen), fins i tot un article d'un professor universitari. què més vols? estic a la teua disposició per tractar de modificar l'article i que siga el millor possible, aquest i tots els altres, i els que aniré penjant a poc a poc (per cert, he penjat autors importantíssims com el Joan Valls, que a Barcelona no conegueu... però el món no s'acaba al principat...). Una altra cosa, he penjat comentaris elogiosos, perquè és la informació que he trobat a la xarxa. tu també la pots trobar, si t'animes... un altre autor, el josep pedrals, no en té ni referències ni articles ni res, i si que sembla que se l'ha feta ell, però no per això miraria d'eliminar-la. clar que ell és barceloní... es tracta d'això? i una altra cosa: no he creat els articles dels imparables, sinó que n'he corregit i millorat una mica un parell de coses... caldria que t'informares millor del que dius abans d'acusar tan fàcilment i tractar de fer mal un col·laborador desinteressat que només vol ajudar a aquest projecte tan interessant... espere la teua crítica constructiva (la pots penjar al meu usuari) per treballar pel camí comú: fer les coses millor i aprendre, i deixar l'autoodi una mica a un costat del camí! ben amistosament,

xavierrovella

Hola,

Crec que en l'article sobre un dels mites de la pilota valenciana, Alberto Arnal (el Xiquet de Quart), podríem posar cap foto. En la pàgina web d'una familiar [5] n'hi ha unes quantes.

Podries dir-me si, pels anys que han passat, ja tindríem permís per utilitzar-les? No m'aclare gaire amb això dels permisos. Quin permís seria adient en aquest cas per pujar-les al Commons? No veig quin problema podríem tindre.

Gràcies a la bestreta, --Casaforra (parlem-ne) 09:49, 12 febr 2007 (CET)

Consulta sobre una imatge d'Anna Karènina

Hola! Com que encara tinc molts dubtes sobre els drets d'utilització d'imatges, si us plau, em pots dir si puc fer servir la imatge Image:Samoilova.jpg, que surt a l'article d'Anna Karenina en anglès, per a l'article que he fet en català? Gràcies!

Dues qüestions d'estil

Vriullop, et faré una qüestió que vaig fer ahir a en Paucabot, que diu així:

«Mem, Pau, te voldria demanar sobre dues qüestions per les quals crec que s'hauria de regir un criteri d'estil si no n'hi ha: la primera és la de l'article en els topònims —no si se salen o no, sinó quins criteris s'han de seguir a l'hora d'escriure'ls en general, per exemple, si s'han de contraure en contacte amb a/de/per. L'altra és quan parlam de carrers, la normativa diu que hem de dir Carrer de...»

Salut! --Josep_Arias_i_López (parlam?) 17:08, 12 febr 2007 (CET)

Sense Problema

No Hi ha cap problema que hem cambiis la imatge ;)

Per cert, com has fet lo de la etiqueta "+", seria interesant posaro, si esta permes es clar.

Gracies, bústia 11:39, 13 feb 2007 (UTC)


Ten dec una ;) bústia 20:24, 14 feb 2007 (UTC)

Consulta

Hola! He fet una consulta a Lohen11 i m'ha remès a tu. He creat un article sobre una població Villanueva de la Reina (andalusa) i no sé quina plantilla utilitzar. Hi ha alguna especifica per a municipis espanyols? Em pots ajudar? Gràcies--MarisaLR 18:13, 13 febr 2007 (CET)

Hola, He posat la plantilla que m'has suggerit, i em dono per inútil total, no aconsegueixo posar les imatges que estan en Commons, de la bandera i l'escut.Em podries donar alguna pista mes?--MarisaLR 20:59, 13 febr 2007 (CET)

T'agraeixo l'interès que t'has pres i perdona les molèsties.Han quedat molt bé.Una salutació --MarisaLR 22:03, 13 febr 2007 (CET)

Sobre municat

En Llull tenia algun tipus de llicència del municat, no? Pot ser que els escuts estiguin cedits al domini públic? Hi hem tornat a contactar amb posterioritat? --SMP​·d​·+ 19:04, 13 febr 2007 (CET)

Esborrar articles buits

Hola,

he anat repassant els articles sobre la pilota valenciana per tal de fer una neteja d'enllaços a noms de pilotaris. Quan no en sabia el nom creava un enllaç així: [[Nom (pilotari)|NOM]], i si després en sabia el nom el redireccionava al nom real.

Ara ja estan els noms dels més importants i els he anat substituïnt. Així que els enllaços [[Nom (pilotari)|NOM]] són inútils. Els he comprovat un a un i he comprovat que aquests enllaços ja no duen enlloc:

  • Álvaro
  • Álvaro (pilotari)
  • Canari (pilotari)
  • Cervera (pilotari)
  • Félix (pilotari)
  • Grau (pilotari)
  • Jesús (pilotari)
  • León (pilotari)
  • Mezquita (pilotari)
  • Miguel
  • Miguel (pilotari)
  • Miguelín (pilotari)
  • Núñez (pilotari)
  • Oltra (pilotari)
  • Oñate (pilotari)
  • Pedrito (pilotari)
  • Pedro (pilotari)
  • Puchol (pilotari)
  • Solaz (pilotari)
  • Tato (pilotari)
  • Tino (pilotari)
  • Víctor (pilotari)
  • Waldo (pilotari)

Pega'ls una ullada, si vols, jo crec que ja es poden esborrar.

Gràcies, --Casaforra (parlem-ne) 12:22, 15 febr 2007 (CET)

Mapàs

Ei Vicenç,

Fes una ullada a image:Mapa de Tahiti.svg!

Vilallonga · (digui digui) 17:42, 16 febr 2007 (CET)

Merci, hehe. Serà qüestió de banyar-me (també) en aquestes aigües baptismals de Nova Citera! Vilallonga · (digui digui) 17:55, 16 febr 2007 (CET)

Fair use

En imatges com ara Imatge:Boscosmeraldo Rossofuoco.png ha d'haver les dues plantilles (presa de pantalla i pokemon) o amb una de les dues és suficient?--Xtv (que dius que què?) 19:42, 17 febr 2007 (CET)

4 mesos de copyvio

A la Imatge:StDionysius.JPG fa quasi 4 mesos que s'hi va posar la plantilla copyvio. Els elements d'aquesta categoria no s'haurien d'anar eliminant?--Xtv (que dius que què?) 21:06, 17 febr 2007 (CET)

Bé, ja veig que els articles sí que els aneu eliminant (encara que pel que veig, sembla que deixeu un mes de marge i jo diria que amb una setmana ja n'hi hauria prou, però em sembla que això és un dels temes que ja s'estan tractant a algun lloc). Així doncs els dos únics elements que o bé es treu la plantilla copyvio per una de drets d'autor (encara que no sé ben bé quina ja que les dues imatges realment semblen suficientment antigues com perquè siguin de domini públic) o bé s'eliminen, són la ja esmentada anteriorment i la de la Maria Antonieta.--Xtv (que dius que què?) 21:13, 17 febr 2007 (CET)

Assumir l'autoria d'unes imatges

Hola,

Continue buscant imatges lliures per a il·lustrar els articles de Pilota valenciana, i com que tinc una bona relació amb Tagarinet li he demanat que es faça usuari de la viquipèdia i que les puge ell, a la qual cosa ha respost:

Però jo no acabe de comprendre el problema... Què sap viquipèdia d'autoria? per què no pots assumir tu l'autoria o per què no pots nomenar la font (url) d'on reculls la foto?. Exemple: agafes una foto meua que t'agrada i la poses a viquipèdia dient que és teua... i? què passa, que tu no pugues assumir?.

Personalment, no m'agrada aqueixa solució, perquè sembla que siga intentar enganyar els de Commons, i perquè m'agrada pensar que Tagarinet s'animarà més tard o més d'hora aparticipar amb la viquipèdia, i llavors podria ser un problema el que aparegueren unes fotos seues com a meues.

Ja li he enviat dues voltes la plantilla GFDL per la qual dóna permís per a penjar material seu, però no li agrada, continue sense saber ben bé perquè.

En fi, com ho veus? Gràcies a la bestreta, --Casaforra (parlem-ne) 09:36, 18 febr 2007 (CET)

Moltes gràcies per la teua recomanació. Ara Tagarinet ha posat el segell de Creative Commons al seu web [6] (cantonada inferior esquerra), així que em disposava a fer un buidatge de material gràfic que fóra d'interés per a carregar a Commons, però no hi he trobat cap llicència que s'adiga a la situació: Les úniques que esmenten Creative Commons són "own work" i "uploaded to flickr", i cap de les dos hi correspón. I doncs, quina hauria de ser? Gràcies a la bestreta, --Casaforra (parlem-ne) 15:26, 19 febr 2007 (CET)
A veure, quan puges una imatge a Commons un dels apartats que has de replenar és el menú emergent "Licensing", en què Creative Commons només apareix com a treball propi o com a imatge de Flickr. Supose que el que m'estàs dient és que en la descripció de la imatge he d'incloure la plantilla {{cc-by-sa-2.5-es}}, però quina llicència he d'escollir d'aqueix menú? Perdona per les preguntes però no en sé gairebé gens de totes aquestes històries. Gràcies, --Casaforra (parlem-ne) 16:45, 19 febr 2007 (CET)

Pokemon

A Poké ball hi ha 7 imatges no lliures per il·lustrar les boles en qüestió. L'ús es correcte, però 7 imatges de fair use per un sol article són massa? Clar que si no, quines traiem? en deixem només una? o ja està bé com està?--Xtv (que dius que què?) 16:05, 18 febr 2007 (CET)

Creació de pàgines automàticament

Hola, vas crear aquesta pàgina manualment a partir de Especial:Unusedimages o vas fer servir algun programa tipus SQL per crear-la?--Xtv (que dius que què?) 13:56, 19 febr 2007 (CET)

Hola,

M'acabe d'adonar d'un error, no és greu però sí sembla que em serà enutjós i carregós.

En l'article d'un dels millors pilotaris de l'actualitat, Álvaro Navarro Faura, he posat, per equivocació que el seu segon cognom és Faura, quan en realitat és Serra.

Ara hauria de reanomenar l'article, oi? Álvaro Navarro Faura ----> Álvaro Navarro Serra. Però què passaria amb tots els enllaços? Canvien automàticament? Són molts, hauria d'anar d'un en un corregint-los. Hi ha cap manera automàtica de fer-ho?

Només dis-me com i ja ho faré jo, gràcies. No vull abusar. --Casaforra (parlem-ne) 19:16, 19 febr 2007 (CET)

Fet Fet! Si vols, ja pots esborrar Álvaro Navarro Faura, no hi ha res que hi duga. He mogut tots els enllaços a Álvaro Navarro Serra. Gràcies, --Casaforra (parlem-ne) 17:13, 20 febr 2007 (CET)

Vicenç,

Un usuari ha creat aquesta pàgina de desambiguació, que no tinc gaire clara. Què en penses?

Fins aviat,

Vilallonga · (digui digui) 20:01, 19 febr 2007 (CET)

Partit de Tahití

Doncs al final l'entrada correcta és Tahoera'a Huiraatira, que és el nom oficial del partit. Per això s'ha d'esborrar per a després reanomenar l'article. Tāhō’ēra’a Huira’atira és com hauria de ser el nom del partit en tahitià normatiu, però no és el que fa servir el partit, així q serà millor deixar-ho com a redirecció. Quant a Tahoera’a Huira’atira, es tracta simplement d'un error, es pot esborrar. Salut, Manu bcn 21:14, 19 febr 2007 (CET)

Proposta comunitat

Una nova proposta de comunitat viquipedista:

  • Estendre molt l'ús de la viquiestrella de manera que tots aquells que apareixen sovint als canvis recents en tinguin una.
  • Admin --> Admin honoris causa. Concepte admin de n'xtv i sense cap obligació moral.
  • Admins operatius --> admin+buròcrata (el propi nom ja ho diu) que poden actuar a VP:EP/P i que han de fer el manteniment, la categoria:{{destrucció}}... S'han d'autoproposar i renovar cada x. --SMP​·d​·+ 15:28, 21 febr 2007 (CET)

Municat a commons

No sé si recordes però a una discussió vaig dir que no era partidari d'esborrar els escuts del municat de commons sinó que mica a mica, a mida que els anéssim creant, anar-los substituint. Tanmateix, comparant aquestes dues pàgines Viquiprojecte:Revisió d'imatges/imatges semblants#Municat i Viquiprojecte:Revisió d'imatges/imatges semblants2#Municat he arribat a la conclusió que enlloc d'anar-les reduint, amb la nostra permissivitat estan augmentant. Així, abans que pugin tots els escuts, em sembla que els destrueixo tots de commons i les altres Wikipedies ja s'encarregaran de vectoritzar o demanar permís al municat. Què en penses?--Xtv (que dius que què?) 18:31, 21 febr 2007 (CET)

Sobre els bots

Vés a les preses de decions perquè se n'ha obert una.

Viquiestris - Butlletí núm. 1

Aquest és el primer missatge del butlletí dels Viquiestris.

Heu rebut aquest butlletí perqué esteu registrat a la pàgina d'usuari dels Viquiestris. Si no voleu rebre'n cap més podeu eliminar-vos vosaltres mateixos indicant-ho com a mínim en el resum d'edició.

Pasqual

Parèntesi obligat

Hola Vicenç,

Bé, fins al juny em veig obligat a deixar la viquipèdia per concentrar-me a la RECTA FINAL de la carrera. Després de palpar i respirar la primera setmana del darrer semestre, veig que caldrà concentrar totes les energies a l'estudi i al treball de final de carrera... En fi, això no impedeix que pugui penjar alguna bona foto al commons, o que et passi les fotos de Tahití, hehe. Et volia demanar si podries cuidar-me les meves coses mentre sóc fora. Em sembla que pots mirar-ho a través d'aquí. Ara tanco la sessió i no l'obriré fins al juny... snif! I aquest cop va de debò! Haig de cuidar el meu estimat amant, tan gelós ell, anomenat expedient. Si hi ha cap cosa, m'ho podràs dir per correu?

Moltes gràcies per tot i fins aviat (amb tu abans, és clar!).

Vilallonga · (digui digui) 18:37, 23 febr 2007 (CET)

New England

Ah, no... es que se'm fa extrany no veure-ho en anglès, per això ho he escrit directament així, i ademés, com estava ampliant el contingut i he trobat que no podia desar els canvis he esborrat el contingut i després he connectat l'altre nom en català... No em fa res en català o en anglès, era sols qüestió de veure que podia desar els canvis...maqroll 19:48, 25 febr 2007 (CET)

Per cert, sabéu si es pot incloure l'article dins algun apartat del tipus "esborrany", "regions dels EUA" o alguna cosa semblant?maqroll 19:54, 25 febr 2007 (CET)

Dades dels municipis

Hola, gràcies, ja ho avia pensat, però es que com el títol és Llista dels municipis...i es suposa que només es poden posar els noms, pues he pensat que amb Dades dels municipis queda millor. Qué faix? Continuo dins Dades, ho faig dins Llista de municipis o no afageixo dades? Gràcies, i perdó per el meu català. Adéu --Bennoc 20:16, 26 febr 2007 (CET)

Pots passar pel xat un moment?

Doncs això, pots passar-hi?--Xtv (que dius que què?) 20:31, 26 febr 2007 (CET)


Imatges

Treballant amb els equips d'hoquei patins he adaptat la plantilla típica dels clubs esportius on hi apareix la vestimenta i l'escut del club. A l'hora d'aconseguir els escuts he vist que en altres llocs posen imatges d'escuts esportius sota un llicència "especial" restringida a la viquipèdia i per a usos únicament enciclopèdics. Què en saps de tot això ? I quines alternatives hi ha ? --Puigalder 23:48, 26 febr 2007 (CET)

Imatge de portada IE

Hola :-) Com que ara ja no feien cap servei ja les he esborrades jo mateix, gràcies --Joanjoc (discussió) 17:42, 28 febr 2007 (CET)

Dubtes sobre premis

Val. Però llavors què es podria fer. Perquè la Viquiestrella està bé, però el que pensava era quelcom com lo de Hugoaes [7].
I es podrà aprofitar el tema de Plantilles? Es crea una nova categoria per a guardons personalitzats dels usuaris?
I crear una pàgina com la de Viquiestrella per a recopilar els guardons a que un usuari de la Viquipèdia pot aspirar? Incluint també aquests: [8] --animarval 22:31, 28 febr 2007 (CET)

hola, no sabia això de les pàgines d'usuari! gràcies per les alternatives, ja me les miraré quan vagi una mica menys de cul.

--Guillem(Discussió) 11:04, 1 març 2007 (CET)

A la pàgina VP:ADM hi ha una incoherència. Segons s'explica a la mateixa pàgina i a meta:Meta:Administrators, un usuari inactiu vol dir que no ha fet cap edició durant els últims 6 mesos i que a més, n'ha fet menys de 50 durant l'últim any. En Friviere no sé que hi pinta a l'apartat d'inactius. Em sembla que compleix els dos requisits, i si no, almenys el dels 6 mesos segur perquè té contribucions de fa 2 dies. Si m'equivoco ja em diràs perquè.--Iradigalesc (discussions · +) 21:50, 1 març 2007 (CET)

Fotos

Em podríeu explicar com carregar una foto per a un article? Alguna vegada ho he fet des del Commons, però resulta que ara hi ha una foto concreta que he carregat per a l'article mellotron (procedent de l'en-wikipedia) i me la borren, diuen no-se-qué del "fair use". Però les fotos dels articles de la viqui estan penjades al Commons, oi? Creia que les fotos de l'en-wiki es podien passar al Commons i no passava res, que faig? Merci maqroll 10:28, 5 març 2007 (CET)

Hola

Bona nit, Vicenç, aprofito que estàs per aquí. Aquest Hotchkiss que s'ha registrat fa poc em porta de cul (a mi i a tu i a uns quants) amb les vandalitzacions i la penjada d'informació falsa en pàgines sobre les Terres de l'Ebre i relacionades. Ara li he escrit a la seua pàgina de discussió però continuarà fotent el que voldrà. Llàstima que la IP deu ser dinàmica i servirà de poc blocar-lo. Si més no, protegeix les pàgines en les quals actuï més, a veure si així es cansa. Salutacions cordials. → ebrenc (¿?) 21:04, 5 març 2007 (CET)

D'acord, d'acord. → ebrenc (¿?) 23:07, 5 març 2007 (CET)

Dades oficials

Les dades que he posat són oficials, jo les he vist personalment a un document oficial de l'ajuntament, però buscaré una referència on ho puguis contrastar, les dades no són inventades, són verdaderes.--Hotchkiss 22:57, 5 març 2007 (CET)

Ok, doncs ja posare si trobo una font les ultimes dades oficials de 2006, he anomenat l'autenticitat de les dades perquè abans una persona m'ha acusat injustament de posar dades falses i de fer vandalisme.--Hotchkiss 23:10, 5 març 2007 (CET)

Plantilla:Originari Alta Ribagorça

Hola Vriullop, Et volia preguntar si com és que has eliminat la imatge de la plantilla que et faig constar més amunt? Que es il·legal potser la imatge?. Nose

--NMR 21:40, 6 març 2007 (CET)

Mateix nom que a commons

Feia dies que em ballava pel cap què passaria en un cas com el que ara explicaré i vaig buscar-ho per commons, per l'anglesa i no vaig trobar la solució, però com que no em va semblar vital, ho vaig deixar córrer. Avui però, m'he trobat un cas on passa. Si a commons i a la Viqui en català hi ha dues imatges diferents amb el mateix nom, es prioritza la de la Viqui en català. Com es fa, però, si es vol mostrar la de commons? Per exemple: Image:Hermes.jpg, commons:Image:Hermes.jpg i President del Brasil. En aquest cas, com que hi ha imatges alternatives a commons, he substituït la imatge i he posat per esborrar, de tal manera que quan s'esborri, a Presidents del Brasil ja no hi haurà l'escultura com a president, però què passaria si no fos possible esborrar-la? s'hauria de carregar la de commons aquí? hi ha algun codi per indicar que es vol la de commons?--Xtv (que dius que què?) 07:49, 7 març 2007 (CET)

Pàgines orfes

Veig que has estat traient alguns falsos positius de la llista, però cada vegada que actualitzi la llista, no puc anar traient tots els falsos positius, seria una feinada i tal com dic a la discussió, crec que preval més el fet de desorfanar pàgines d'ambiguació que no pas que hi hagi falsos positius que no molesten. És que si t'hi fixes, del 23 de febrer al 7 de març (no arriba als 15 dies) he afegit 66 pàgines. Em sembla una mica difícil poder-les anar afegint totes regularment...--Xtv (que dius que què?) 21:35, 7 març 2007 (CET)

Dubte

Bona nit ;) Fa poc que he posat la plantilla de esborra immediatament un article, i veig que ja las Borrat, però hem cau el dubte de si cuant es posa la plantilla en cuestió, els administradors rebeu una notificació al instant, o us heu de donar conta vosaltres mateixos, per que en cas de ser així, avisar al Administrador Corresponent.

Moltes Gracies, --Folto 22:21, 8 març 2007 (CET)

Xat?

Hola :-) Ara mateix estic al VP:Xat, no sé si podria ser un bon moment per aclarir allà el tema de les orfes :-) --Joanjoc (discussió) 12:00, 11 març 2007 (CET)

Males desorfanacions

En la mateixa pàgina que enllaço ja explico que no em sembla que pugi la qualitat de la Viquipèdia afegir enllaços que no són necessaris. Se m'escapa molt per què és millor la Viquipèdia amb menys pàgines orfes, però veig molt clar que forçar desorfanacions no ajuda a cap paràmetre de qualitat de cap tipus. Evolució 13:18, 11 març 2007 (CET)

Discussió:Bellver de Cerdanya

"Oju" amb el "tenir pinta" i el "infumable". Salutacions ;) Aleator 23:27, 13 març 2007 (CET)

Imatges de Go

Hola! He substituït les imatges que comentaves a la discussió (i retocat el text) per les de commons, no estaria de més revisar-ho per veure si la presentació és l'adequada. Fins aviat! ^^ --Meldor 13:00, 15 març 2007 (CET)

Texte al article Santa Coloma de Cervelló

Efectivament, el texte ha sortir de la web de l'ajuntament. El motiu es la falta de documentació a la web sobre la història de la ciutat. Considero més important que aparegui un article a la Viquipèdia sobre el poble, que el fet que s'hagi tret de la web de l'ajuntament. No considero que aquest texte tingui drets d'autor, i menys tractanse d'extentre el coneixement d'una població a partir de lo que indica la web del propi ajuntament, suposo que també interesat en extrendre el coneixement del poble. A parti d'aqui, dos posibles solucions:

- Citem a l'article la font del texte.

- Esborrem tot i que si algú busca informació sobre el poble, que ho faci a un altre lloc.

Jo m'estimo més la primera, pero si s'opta per la segona, tant m'hi fa.

De fet, (encara que no vingui a compte), últimament estic bastant desencantat amb la Viquipèdia, concretament amb la edició castellana, només pel fet que n´hi hagin brètols que tinguin temps i ganes de molestar-nos cambiant el nom de pobles, ciutats, i inclós organismes, a la versió castellana, encara que el nom oficial sigui en català. Per exemple: San Baudilio de Llobregat, Gerona, Generalidad de Cataluña, San Justo Desvern, etc, etc, etc. S'aferren al fet que durant un temps es van anomerar d'aquesta manera (sense entrar en els detalls que ho han motivat) i crec, que al igual del fet que un text surti d'una web pública, lo importar es estendre el coneixements.

Salutacions.

Comentari traslladat a Discussió:Santa Coloma de Cervelló. --VRiullop (parlem-ne) 18:00, 17 març 2007 (CET)

Xavier Trias

Estic treballant per aconseguir una autorització explícita per fer servir aquesta bio de Xavier Trias. Jas971 11:25, 16 març 2007 (CET)

Problema al Berguedà

No només afecta el Berguedà sinó totes les plantilles que depenen de {{Infotaula de divisió territorial administrativa}}. Sembla que han tornat a canviar la "Calculation". Hi posaré primer un remei provisional i després m'ho pensaré per tal que quedi com més bé millor. --SMP​·d​·+ 15:31, 16 març 2007 (CET)

Perquè la superfície no supera els 1000 km². --SMP​·d​·+ 16:17, 16 març 2007 (CET)

Termes farmacèutics

Hola Vicenç!! Buscar els termes m'han causat maldecaps però com que són termes que m'interessen ho he fet amb molt de gust :P hehehe. La veritat quan buscava "lohoc" ha hagut una cadena de termes com "linctus" i "electuari" que al final m'han dut a "ecligma/eclegma". Hi havia pàgines que em deien que "lohoc" i els altres termes eren sinònims mirant el diccionari mèdic de l'EC m'ha aclarit un poc els dubtes però a la vegada m'ha complicat més. El terme "lamedores" l'he resolt amb el significat del DRAE (Aigua espessida amb sucre) i el Wordreference castellà-francés[9]. Bé, doncs puc dir donant-li voltes al tema que:

  • "lohocs": és looc.
  • "ecligma": és electuari.
  • "lamedores": són xarops.

M'ha interessat molt el tema de les concòrdies, ara a la carrera ja no tenim l'assignatura d'història i m'ha agradat molt saber-ho. A l'article de Farmacopea he de fer canvis a la Reial Farmacopea Espanyola perquè la llei del medicament ha canviat completament i s'han de canviar els reials decrets. Aquest quadrimestre estic estudiant legislació i deontologia, quan done la llei del medicament ho canviaré. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 19:36, 17 març 2007 (CET)

Vicenç, lamedor=llepadum. Sembla ser eixa. Trobat buscant les paraules al diccionari que començaren per "llep..." :P --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 21:00, 17 març 2007 (CET)

quinzena

Gràcies per avisar (l'estava seguint) i actualitzar-la, que normalment sempre fem "quinzena i mitja". Faré alguna cosa amb el desorfenament ....--barcelona 22:12, 19 març 2007 (CET)

Fotografia del bisbe Joan Sentís

Hola, veig que vas eliminar la fotografia que vaig penjar del bisbe Joan Sentís. No calia fer-ho, ja que la foto la vaig fer jo mateix i és d’un quadre que hi ha al saló de plens de l’ajuntament, es a dir que ningú posarà cap impediment per a que aquesta imatge estigui penjada al seu article de la Vikipedia. Si vols, diguem els passos que tinc que seguir per poder-la tornar a penjar correctament. Gràcies. (Podem discutir-ho)

Hola de nou, he carregat com hem vas dir, la imatge per Commons, ara sols fa falta enmarcar-la i redurir-la com abans, pero jo no ho se fer. T'ho agrairia si ho poguessis fer tu, gràcies!

Administrador

Gràcies, o no. Einc? fa l'ullet. Ara em comprometo a no tornar-vos a omplir desmesuradament la categoria d'elements a destruir... hahaha--Xtv (que dius que què?) 19:16, 20 març 2007 (CET)

Avís de vandalisme en curs!!!

Atenció! Passa't per la pàgina de canvis recents per a jutjar alguns canvis que poden ésser considerats com a vandalisme.--—Albertsab (Queixes - Queixa't) 20:45, 20 març 2007 (CET)

Més concretament, Especial:Contributions/Dyvid6

Categories

Com veig que estàs treient categories redundants, a veure si m'ajudes amb Illes Columbretes per traure'l de la categoria:illes, que no veig la manera. Altre tema, com es pot canviar el nom d'una categoria? --Alfàndec 17:54, 21 març 2007 (CET)

El tema de la categoria:Illes em sembla que ja ho sé, es veu que la plantilla d'illes inclou directament l'article en aquesta categoria, aleshores s'hauria d'eliminar per icloure cada illa en la subcategoria més adient. En quant al canvi de nom de la categoria, la discussió ja estava iniciada, si vols deixa la teva opinió a Categoria Discussió:Illes per país --Alfàndec 18:21, 21 març 2007 (CET)

Bandera de Puigcerdà

Fet Fet! Aquí. fa l'ullet → ebrenc (¿?) 18:18, 21 març 2007 (CET)

Frase inadequada afegida a Anna Karènina

Hola, No sé què s'ha de fer en aquests casos. Vaig fer una pàgina sobre el llibre "Anna Karènina", i ara m'hi han posat "Sois unos cabrones", i després ho han canviat a "Sou uns cabrons". Ho he deixat igual, però m'agradaria poder tornar a la versió original com abans millor. Si he de fer res, ja m'ho diràs, si us plau. Gràcies, --Eulalia Tomas 20:48, 22 març 2007 (CET)

Mentre jo t'enviava aquest missatge, ja ho han tornat a deixar com estava, i han indicat que era un vàndal. Passa sovint, això? Gràcies!--Eulalia Tomas 20:58, 22 març 2007 (CET)

Puc votar?

Hola,et volia demanar un favor,ara no m'enrecordo on era aquell regriste que et deia quan et vas regristar,em prodies dir on esta?ho dic perque em pensava que cumplia les votacions al cumplir un mes d'antigetat pero veig que no es aixins,per lo que demano perdo per les molestias que hagi pogut causar.--Dyvid 19:58, 23 març 2007 (CET)

ups,ara mi donat compte que he de tindre 100 edicions d'articles,doncs m'esforçare haviam si aribo aviat,perdona per la confusio pero tant habituat que estic amb la española,ya se sap--Dyvid 20:05, 23 març 2007 (CET)

Logo CORI

Quina és la llicència que hauria de tenir llavors? Tinc contacte amb la gent de la CORI i ja em van dir que si sorgía qualsevol problema amb la llicència que la canviarien perquè fos possible posar el logo original de la CORI a la Viquipèdia. --animarval 20:31, 23 març 2007 (CET)

Primer els hauria d'avisar que ho canviessin a la web. Saps quan tarden en esborrar les imatges de MediaWiki Commons? Els de la CORI suposo que tardaràn un o dos dies en canviar la llicència. --animarval 20:46, 23 març 2007 (CET)

Les fonts de la histèria

Noi, deu haver estat un lapsus del subconscient. I mira que m'he estat mirant estona el que havia escrit, i jo llegia "historicoartístic", encara que hi posés "histericoartístic"! Tens un bon ull, que hi veu més que no pas jo. Bon cap de setmana! --Enric 23:36, 23 març 2007 (CET)

Illes

Malgrat el que li vaig dir a l'Alfàndec fa poc (en el sentit que porten la preposició "de" quan es tracta de noms de persona i no en porten quan són topònims purs), cada vegada crec més que el català funciona una mica sui generis i que en aquests casos sempre pot portar preposició, ja que normalment els noms de les illes en català no porten el nom "illa" davant: Mallorca, Menorca, Eivissa, Nova Tabarca, Sardenya, etc. (excepte algunes: l'illa de l'Aire, l'illa de Buda, l'illa dels Conills, etc., sempre amb la preposició si no és que el nom de l'illa és un qualificatiu: l'illa Llarga, l'illa Plana, etc.); i quan hi afegim al davant "illa" sempre exigeix "de": l'illa de Mallorca, l'illa de Sicília, l'illa de Creta... (mai "l'illa Mallorca", etc.). Si aquest atol fos un illot qualsevol de les nostres costes, segurament se n'hauria dit "l'illa de la Rosa" (o "l'illa de Rosa" en els territoris, com el País Valencià, en què no fan servir l'article personal). És a dir, que amb la preposició no crec que anem mai errats, i sense és més relatiu i caldria estudiar-ho cas per cas. --Enric 16:15, 24 març 2007 (CET)

estrella

Gracies per l'estrelleta :-) vaig fent el que bonament puc. Xevi 21:04, 24 març 2007 (CET)

Ei, encara no te'n havia donat les gràcies... Doncs això, gràcies :-) --Joanjoc (discussió) 19:28, 27 març 2007 (CEST)

Retirada

Hola Vicenç!

Com anem? Mira, que ahir vaig aprofitar per tornar a la viqui i vaig veure que un usuari havia modificat la plantilla taxobox. Vaig mirar de canviar-ho i la cosa ha acabat malament, com podràs veure a la taverna. Com que no m'agrada gens tot això, vull marxar, ara sí, per sempre. No val la pena de continuar per tota aquesta porqueria. Que s'espavilin si volen mantenir un nyap de plantilla que no val res i que ha esborrat el codi d'en joanjoc de manera unilateral. Tinc una vida a la realitat per dur endavant i la viquipèdia és tota una nosa. És per això que et volia demanar si pots esborrar-me com a usuari de la viqui. Sé que a es. ho fan. M'ho podries fer com a favor? Per cert, marxo d'aquí res cap al paradís!

Fins aviat,

Vilallonga · (digui digui) 16:23, 25 març 2007 (CEST)

Hola Vicenç i gràcies per l'atenció. A la viquipèdia hi ha molta gent que no dóna la cara, que prefereixen l'anonimat per comportar-se com uns, i perdona l'expressió, porcs. Jo aquí dono la cara, amb el meu cognom i no costa gens de trobar el meu nom. Doncs, després de totes les discussions hagudes ja me n'he cansat de donar la cara. Sé que se'm pot esborrar físicament com a usuari. A es. ho fan. És el que voldria. I si mai torno, vindré anònimament. I tu ho sabràs evidentment. Hi ha bona gent a la viquipèdia, però des que això ha crescut hi ha alguns usuaris que no valen gaire res. 81.38.208.204 17:04, 25 març 2007 (CEST)
Però sí que espot esborrar la petja, no? 81.38.208.204 17:04, 25 març 2007 (CEST)
Tot el contingut de la viquipèdia es publica sota domini públic amb la llicència GNU, la qual diu que la informació ha d'estar disponible públicament a tothom sense restriccions. Per tant, no seria políticament correcte esborrar del públic la pàgina de discussió d'un viquipedista. De fet, en Vilallonga havia de tenir clar abans de registrar-se per primer cop a la viquipèdia que tot el que ell hi fes estaria disponible per tothom sota domini públic. Amb la seva pàgina d'usuari feu el que vulgueu, però la discussió s'ha de conservar, encara que sigui en un arxiu. A wiki:en i wiki:es si expulsen un usuari o si aquest es retira, mai esborren les seves discussions. A més aquesta pot servir més endavant per decidir coses. Només és això; crec que per molt que ell vulgui que ho esborreu no seria correcte fer-ho. A, i personalment crec que no cal enfadar-se tant per una plantilla.--Iradigalesc (discussions · +) 17:37, 26 març 2007 (CEST)
Potser sí que està permès, però jo ho continuo trobant malament. A més, a la seva discussió no hi té dades personals, em sembla.--Iradigalesc (discussions · +) 18:36, 26 març 2007 (CEST)

Imatge:Zantunmasked.jpg Im

Hola. Per començar perdona’m les molèsties. Sóc un nobat en aquest gran projecte que representa la Viqipèdia. No ben bé el que m’has intentat comunicar en el meu article de disscusió. La Imatge:Zantunmasked.jpg le he extreta de la Wikipedia Anglesa (o americana, no ho sé),

i és l'únic que conec del seus origens. Sombre l'enllaç, segons la pàg. de la imatge,

són confusos... -- Usuari Discussió:Uriol 20:23, 26 març 2007 (CET)

Drets d'autor sobre el text

D'acord amb les teves recomanacions he enviat una autorització al sistema m:OTRS per al text de l'article Fina Rifà. Suposo que he seguit els passos correctament, ja veus que sóc novell a la Viquipèdia i no m'hi moc del tot bé. Agraït per les teves gestions. --Robacols 12:39, 27 març 2007 (CEST)

A Imatge:Finarifa1.jpg l'usuari (novell) ha especificat que la imatge té copyright, propietat de l'autora i que forma part d'un llibre. No podríem suposar {{coberta de llibre}}?--Xtv (que dius que què?) 16:27, 27 març 2007 (CEST)
Estic mirant les llicències a l'anglesa, ja que també va carregar una imatge allà, i enlloc parla que es pugui fer ús de fair use en imatges de dins de llibres, sinó que només de portades, i per parlar del llibre en qüestió. A més a més, pels exemples que donen, diria que un dibuix d'una artista no pot representar l'artista sinó només un article que parli sobre el dibuix. Per tant, crec que o bé la Fina Rifà cedeix els drets de la imatge, o no les podem usar com a ús legítim (i crec que moltes de les que hem donat per bones a la revisió d'imatges, no ho serien).--Xtv (que dius que què?) 16:50, 27 març 2007 (CEST)

Taxobox

Aquella pàgina està absolutament desfasada des de fa potser anys. Crec que el més eficient és eliminar-la. Excepte en casos esporàdics només es fa servir una plantilla que és la plantilla taxobox. I crec que hauríem d'evitar que es fessin servir més aquelles plantilles tan antigues eliminant-les i deixant com a únic recurs la plantilla estàndard. Evolució 13:15, 28 març 2007 (CEST)

per carregar imatges d'altres webs

Mol bones! Mira, et volia comentar que vaig carregar aquesta imatge Image:Allende en ByN.jpg a Commons d’una altra web i ara hem demanen quina llicència ha de tenir, jo vaig ficar en el moment de carregar-la que tenia drets d'autor pero que estava disponible al domini públic... En fi, que podria fer per a que no fossa eliminada? D'aquesta manera ja hem serviría per a possibles imatges futures. Gràcies. Usuari:Osikerda1 (parlem-ne)

Tatano

Hola, sí, efectivament la imatge prové de la font que cites. Ara ho afegiré. Ja veus que el tema de les imatges em fa anar de corcoll. Et faria res donar una ullada a la imatge de l'article Fina Rifà, a veure si he fet el que calia? --Robacols 19:00, 30 març 2007 (CEST)

Avís de vandalisme en curs!!!

Atenció! Passa't per la pàgina de canvis recents per a jutjar alguns canvis que poden ésser considerats com a vandalisme.--Folto 01:14, 31 març 2007 (CEST)


ostiaaaaaaaaaaaaaa perdo, que he donat al boto sense voler :( --Folto 01:15, 31 març 2007 (CEST)