Dr. Phlox

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula personatgeDr. Phlox
Tipushumanoide de ficció
Denobulà
personatge literari
personatge de sèrie de televisió Modifica el valor a Wikidata
Interpretat perJohn Billingsley Modifica el valor a Wikidata
Context
Present a l'obraA Choice of Futures, Broken Bow, Daedalus's Children, Daedalus, By the Book, Last Full Measure, What Price Honor?, To Brave the Storm, Kobayashi Maru, Rosetta, Shockwave, Surak's Soul, The Expanse, Beneath the Raptor's Wing Ⅰ, Beneath the Raptor's Wing Ⅱ, The Good That Men Do, North Star, Fusion, The Andorian Incident, The Autobiography of Jean-Luc Picard, The Star Trek Book i Live by the Code Modifica el valor a Wikidata
Universunivers d'Star Trek Modifica el valor a Wikidata
Dades
EspècieDenobulà Modifica el valor a Wikidata
Gèneremasculí Modifica el valor a Wikidata
Ocupaciómetge de nau espacial Modifica el valor a Wikidata

El Dr. Phlox és un personatge de la sèrie de ciència-ficció Star Trek: Enterprise interpretat per John Billingsley. Phlox és un alienígena denobulà que fa de metge a la nau Enterprise (NX-01).

El Dr. Phlox és una persona agradable que sempre mira el costat bo de les coses i vol ser amic de tothom.[1] És molt curiós i sempre vol aprendre; aquesta curiositat, juntament amb la gran capacitat d'aprenentatge que té, ha comportat que sigui doctorat en moltes de les branques de la medicina (6 títols d'interespècies veterinàries, Odontologia, Hematologia, Botànica, Psicologia…)[2] i de moltes espècies. Com tots els denobulans, el doctor Phlox gairebé no dorm (exceptuant la setmana d'hivernació) per la qual cosa està treballant gran part del dia. Té una gran quantitat d'animals a la infermeria, que fa servir per a guarir la tripulació.

Referències[modifica]

  1. Vint-i-sisè capítol de la primera temporada de Star Trek: Enterprise Shockwave
  2. Cinquè capítol de la segona temporada de Star Trek: Enterprise A Night In Sickbay

Enllaços externs[modifica]