Ezri Dax

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula personatgeEzri Dax
Tipushumanoide extraterrestre en una obra de ficció
trill
personatge literari
personatge de sèrie de televisió Modifica el valor a Wikidata
Interpretat perNicole de Boer Modifica el valor a Wikidata
Context
Present a l'obraBajor: Fragments and Omens, Demons of Air and Darkness, Lesser Evil, Losing the Peace, Abyss, The Soul Key, This Gray Spirit, A Stitch in Time, Unity, A Singular Destiny, Fearful Symmetry, Ferenginar: Satisfaction is Not Guaranteed, Gods of Night, Mere Mortals, Cathedral, Warpath, Zero Sum Game (en) Tradueix, Avatar, Book One, Avatar, Book Two, Rising Son, Trill: Unjoined, Lost Souls, Twilight, Star Trek: Deep Space Nine, Image in the Sand, Covenant (en) Tradueix i The Star Trek Book Modifica el valor a Wikidata
Universunivers d'Star Trek Modifica el valor a Wikidata
Dades
Gènerefemení Modifica el valor a Wikidata
Ocupaciócounselor (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Altres
Rang militargrau de tinent júnior Modifica el valor a Wikidata
Membre deFlota Estel·lar Modifica el valor a Wikidata
Goodreads character: 990849

Erzi Dax és un personatge fictici de Star Trek: Deep Space Nine en l'univers de Star Trek interpretat per l'actriu Nicole de Boer. És un tinent "junior" de l'estació espacial Espai Profund 9.

Va néixer l'any 2354, i és el novè hoste del simbiont Dax i va servir com Consellera d'Espai Profund 9 el 2375. En aquest any, Ezri Dax estava destinada a l'USS Destiny quan va ser traslladada a l'estació espacial degut a una emergència mèdica per a traslladar a l'antic simbiont Dax a Trill després de morir l'anterior hoste Jadzia Dax. Ezri és el nou hoste del simbiont Dax encara que no té la preparació necessària i com a mesura d'emergència per a sobreviure al simbiont.