Chakotay

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search
Infotaula personatgeChakotay
Robert Beltran.jpg
Tipus personatge humà de ficció
Context
Present a l'obra Star Trek: Voyager, Old Wounds, Cybersong, The Black Shore, Incident at Arbuk, Caretaker, Enemy of My Enemy, The Garden, Shadow, The Badlands, Book Two, The Escape, The Final Fury, The Murdered Sun, Echoes, Endgame, The Farther Shore, Battle Lines, Gods of Night, Ghost of a Chance, Marooned, Homecoming, Before Dishonor, Her Klingon Soul, Mosaic, Full Circle, Chrysalis, Ragnarok, Pathways, Bless the Beasts, Seven of Nine, Death of a Neutron Star, Death in Winter, Unworthy, Lost Souls i Violations
Univers univers Star Trek
Dades
Espècie pobles indígenes d'Amèrica
Sexe home
Naixement 2329
Altres
Membre de Flota Estel·lar
Modifica dades a Wikidata

El Comandant Chakotay és un personatge fictici en ľunivers de Star Trek representat per l'actor Robert Beltran. És el primer oficial de la nau USS Voyager de la sèrie televisiva de Star Trek: Voyager.

Segons la història de la sèrie, Chakotay és un aborigen de Nord-amèrica, exmembre de la resistència dels Maquis. És un personatge molt espiritual amb una història personal complexa dintre de la mitologia de Star Trek. La seva marca distintiva és un tatuatge aborigen que té en el front.