Julian Bashir

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Infotaula personatgeJulian Bashir
Tipus personatge humà de ficció
personatge de sèrie de televisió
Interpretat per Alexander Siddig
Context
Present a l'obra Star Trek: Deep Space Nine, Our Man Bashir Tradueix, The Search: Part 2 Tradueix, The Search: Part 1 Tradueix, For the Cause Tradueix, Progress Tradueix, Covenant Tradueix, Emissary, Part I Tradueix, …Nor the Battle to the Strong Tradueix, The Assignment Tradueix, Melora Tradueix, Inquisition Tradueix, Fascination Tradueix, Image in the Sand Tradueix, Past Tense, Part I Tradueix, Bar Association Tradueix, Captive Pursuit, Past Tense, Part II Tradueix, Nobody Knows the Tribbles I've Seen Tradueix, Far Beyond the Stars Tradueix, In the Hands of the Prophets Tradueix, The Maquis, Part I Tradueix i The Forsaken Tradueix
Univers univers Star Trek
Dades
Sexe home
Naixement 2341
Modifica les dades a Wikidata

Julian Subatoi Bashir és un personatge fictici de Star Trek: Deep Space Nine en l'univers de Star Trek interpretat per l'actor Alexander Siddig, És el metge de l'estació espacial Espai Profund 9.

Va néixer l'any 2341 amb greus problemes cerebrals i d'aprenentatge el que duu als seus pares a dur-ho al planeta Adigeon Prime, on mitjançant una teràpia genètica assoleixen superar-li aquests mals. Aquesta teràpia està prohibida per les lleis de la Federació Unida de Planetes, i assoleixen ocultar el secret fins que l'inefable científic Lewis Zimmerman, ho descobreix tot.

S'inclina cap a la medicina quan viatja amb el seu pare, un diplomàtic, al planeta Invernia II on veu com els seus habitants moren per ingerir una herba silvestre, això ho afecta notablement i canvia la seva vida.

A l'edat de cinc anys, Julian, realitza la seva primera intervenció quirúrgica a un oset de peluix anomenat Kukalaka.

A més dels seus estudis de medicina, agrega uns cursos d'enginyeria. Allà s'enamora d'una dona anomenada Deon Palis, la qual mai oblidarà.

Quan entra a Espai Profund 9, es veu atret per la bella Jadzia Dax, però lamentablement per a ell i més endavant per a molts, Dax mai li va retribur aquest interès, per això segueix tractant de conquistar qualsevol cor femení que trepitja a l'estació, com per exemple Melora Pazlar. Surt dos mesos amb Leeta, qui més tard ho deixa pel ferengi Rom.

Gran amant dels esports, juga al \Racquetball, pel que va ser nomenat Capità de l'Equip Oficial d'Acadèmia de Medicina de la Federació. Juga ocasionalment amb Miles O'Brien a qui sempre ho fa sentir inferior propinant-li unes tremendes pallisses fins que aquest s'adona que aquesta jugant amb un amic alterat genèticament. També li agrada jugar als dards. També li agraden els jocs d'aventures i arma una maqueta amb el seu amic O'Brien que traslladen a un holograma sobre el lloc de l'Àlam.

Crea un bufó programa d'holocoberta on es creu un agent secret de la dècada de 1960 en la terra.

Treballa incansablemente a risc de la seva pròpia vida, per exemple busca una cura a l'addicció dels Jem'Hadar al Ketracel Blanc. Troba una cura per als habitants del sistema Teplan i fabrica una vacuna per als habitants de Boranis III.

En l'any 2371 és nominat, per a l'obtenció del premi Carrington pels seus estudis de duplicació biomolecular.

En l'any 2373, és segrestat pel domini i és reemplaçat en el seu lloc per un canviant. És empresonat en la base del domini al camp 371, un asteroide del Quadrant Gamma.