Pentacle invertit: diferència entre les revisions

Salta a la navegació Salta a la cerca
editant
(→‎Relació amb el mal: desambiguació)
(editant)
Quan el satanista [[Anton LaVey]] va fundar l'[[Església de Satan]] va fer servir aquest símbol en sentit invertit, el que ha estat usat per segles per a dur a terme la [[màgia negra]]: el [[pentagrama]] invertit, amb el vèrtex cap avall i representant-ho sobre un cap de [[Cabra|boc]].
 
El [[Bafomet]], el símbol de l'[[Església]] de [[Satan]], consta de tres elements: l'estel [[pentagonal]] ([[Pentacle|pentagrama]]) invertit, els símbols col·locats al costat de cadascuna de les puntes i el rostre d'un boc.
 
En el pentagrama invertit, segons la interpretació satànica, les tres puntes inferiors representen la negació de la [[Santíssima Trinitat]] dels [[teòlegs]] [[cristians]] i les dues puntes superiors representen l'afirmació de les paritats o contrastos que realment equilibren i dirigeixen l'[[Univers]] i la [[vida]], com per exemple: la [[Creació]] i la destrucció, el positiu i el negatiu, el masculí i el femení, l'acció i reacció, la vida i la mort, l'actiu i el passiu, etc. En definitiva, representa la supremacia del desig carnal i físic per sobre de l'[[espiritualitat]].
20.628

modificacions

Menú de navegació