Diferència entre revisions de la pàgina «Universitat Internacional de Catalunya»

Salta a la navegació Salta a la cerca
m
Format de dates en bibliografia
m (Correccions lingüístiques)
m (Format de dates en bibliografia)
* '''Facultad d'Humanitats.''' Ofereix el grau en Humanitats i Estudis Culturals així com els dobles graus en Educació Primària + Humanitats, Humanitats + Dret i Humanitats + ADE. En l'àmbit de la formació de postgrau, la facultat ofereix el Màster Universitari en Gestió Cultural. La Facultad d'Humanitats té un papel important dins la universitat amb les assignatures transversals de Pensament Socio-Polític i d'Ètica, que s'imparteixen en totes les titulacions. En l'àmbit de la investigació compta amb la revista científica ''Revista d'Humanitats''.<ref>{{Ref-web|url=http://revistahumanitats.uic.es|títol=Revista Humanitats}}</ref> La degana és la Dra. Judith Urbano.<ref>{{Ref-publicació|cognom=Trèmols|nom=Fina|article="Tots som Humanitats i ens calen humanistes per canviar el món"|publicació=+1|url=https://www.sumanthistories.com/entrevistes/judith-urbano-tots-som-humanitats/|data=14.12.2016}}</ref>
* '''Facultat de Medicina i Ciències de la Salut.''' Se situa al Campus Sant Cuhat i imparteix els estudis de Medicina, Fisioteràpia i Infermeria, juntament amb la corresponent oferta de màster, postgrau i cursos de formació continua. La facultat comparteix espai amb l'[[Hospital General de Catalunya]]. L'alumne està en un ambiernt hospitalari, el que el facilita la interacció diària amb els professionals de la salut i afavoreix l'intercanvi d'experiències. El degà és el Dr. Albert Balaguer.
* '''Facultat d'Odontologia.''' El grau en Odontologia de UIC Barcelona se situa a la posició 151-200 a nivell mundial i a nivell nacional en tercera posició, segons el Rànquing de Xangal.<ref>{{Ref-web|url=http://www.shanghairanking.com/Shanghairanking-Subject-Rankings/dentistry-oral-sciences.html|títol=Shanghai Ranking's Global Ranking of Academic Subjects 2018|consulta=033.08.2018}}</ref> Els alumnes complementan la seva formació acadèmcia amb la preparació pràctica a la Clínica Universitària d'Odontologia que compta amb 88 boxes per on passen més de 600 pacients diaris, així com el Laboratori de Preclínica Odontológica. La facultat està connectada amb el món de l'empresa amb dues càtedres d'empresa: Càtedra de Recerca en Disseny d'Implants MIS i la Càtedra Klockner Implant System. El degà és el Dr. Lluís Giner.
* '''School of Architecture''', fundada a Barcelona (Espanya), l'any 1996, va ser la primera escola privada d'arquitectura de Barcelona i se situa en l'actualitat com a referent internacional en la docència de qualitat en el camp de l'ensenyament universitari en aquesta disciplina. L'escola ofereix el grau en Arquitectura, el Màster Universitari en Arquitectura Biodigital, el Màster Universitari en Cooperació Internacional: Arquitectura Sostenible d'Emergència (oficial) i el Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tothom, a més d'una àmplia oferta de cursos de formació contínua. L'Escola aposta per la formació d'arquitectes al servei de la societat i és l'única escola d'arquitectura d'Espanya que té assignatures obligatòries de Cooperació, Sostenibilitat i Accessibilitat. Cada inici de curs els alumnes participen en el Taller Vertical, un taller intensiu de projectes, format per equips d'alumnes de segon a cinquè curs. Durant una setmana els estudiants treballen tots junts construint propostes sobre una temàtica d'interès social. També al llarg del curs, tenen lloc els Fòrums, un cicle de conferències impartides per professors convidats de prestigi nacional i internacional, per generar qüestions d'actualitat, reflexions i debats. Pel que fa a les instal·lacions, a més del taller de maquetes analògic, l'alumne té a la seva disposició l'últim en tecnologia al Taller d'Arquitectura Digital: Laser Cutting, CNC Milling i 3D printing. L'Escola està connectada amb el món de l'empresa amb dues càtedres d'empresa: la Càtedra hARQware Home, i la Càtedra d'Edificació Industrialitzada i Medi Ambient. El seu director és el Dr. Josep Lluís Ginovart.
 
2.143.398

modificacions

Menú de navegació