Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Dgilso (discussiócontribucions)

Bon dia. Per la volada que està prenent el cas d'assetjament d'en Tomàs Baiget, que ha aparegut a diversos mitjans de comunicació i està tenint un fort impacte dins del sector de la biblioteconomia, m'han arribat des d'alguns col·legues de professió algunes propostes de fer una entrada "Cas Baiget", similar al Caso Rubiales que ja està a la viquipèdia castellana. Els he comentat que ho traslladaria aquí per a que la comunitat opinés i votés. Què en penseu?

Expresso ja la meva opinió:

A favor Aprovació: hi ha suficients referències publicades sobre el cas, juntament amb les evidències de la mala actuació. A més, en el sector hi ha molt de malestar pel cas, i caldria deixar-ne constància enciclopèdica i neutral del cas, sense entrar en opinions ni linxaments propis de les xarxes socials.

@Kippelboy @Hiperterminal @Docosong @Xavier Dengra @Lluis tgn @Kowalksi @Leptictidium

Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia. No tinc prou familiaritat amb el tema per emetre un judici, ni en un sentit ni en l'altre.

Paucabot (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)

Objecció Objecció en la mateixa línia del que comenta en Paucabot.

Jmrebes (discussiócontribucions)

Objecció Objecció, mateixa opinió que Paucabot i Cataleirxs. És un d'aquells casos que en poc temps passarà la història petita, sense entitat com per tenir article propi.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Objecció Objecció de fet, com a cornellanenc que és volia haver creat la secció de controvèrsia el mateix dia que va sortir, però fins passades 48-72 hores no han sortit tantes fonts parlant-ne amb rigor i de manera ben estructurada. El primer reportatge de l'assumpte i el més complet, el d'en David Melero a l'Alerta (ref. 7). Moltes fonts afegides després són més aviat les sensacionalistes que ja coneixem.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

De moment Objecció Objecció, revisable si apareixen prou fonts que parlin del propi cas de manera significativa i diferenciada de la biografia de Baiget.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

D'acord amb que no cal un article separat. El que sí que es pot fer és redirigir Cas Baiget a aquesta secció.

De fet, és dubtós que es:Caso Rubiales sigui un exemple gaire bo perquè és un recull de notícies que ara pot servir com a alternativa a llegir el diari cada dia (si està prou ben fet) d'aquí uns anys tindrà molt menys interès que un resum enciclopèdic.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Redirecció feta.

Barcelona (discussiócontribucions)

D'acord, hi ha una certa confusió entre viquinotícies (o el que hauria pogut ser) i un article enciclopèdic: si es vol anar al dia però no es fa un resum després que quedi per al futur, es torna difícil de llegir

Amadalvarez (discussiócontribucions)

M'afegeixo a l'Objecció Objecció, ja que pot haver tingut volada dins el seu sector, però sense el cas Rubiales ressonant cada dia, ningú li ha fet cas en 15 anys.

Barcelona (discussiócontribucions)

Em sumo a l'objecció, no mereix un article propi

Quetz72 (discussiócontribucions)

En tenir ja una entrada a la VP queda prou ben cobert amb una secció de controvèrsies. Entenc la inquietud en el col·lectiu biblioteconomista, però ara mateix no sembla que transcendeixi la persona en el marc d'una conducta com a mínim contrària a l'ètica deontològica, i que podria ser la d'algú pertanyent a qualsevol altre col·lectiu. A banda cal esperar com evoluciona, he llegit que ho justificava dient que 'era una joc que va fer amb la seva filla' (és clar que no havia llegit exactament de què anava en concret segons diu la controvèrsia...). De moment està ben cobert a l'article a parer meu.--

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Al que diu en Quetz hi afegiria que la necessitat d'un article separat no té relació amb com de greu siguin els fets. És qüestió només d'on posem la informació.

Kippelboy (discussiócontribucions)

Hola, amb el que hi ha a l'article sembla que és suficient cobertura.

Resposta a «Cas Baiget»