Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Pallares (discussiócontribucions)

Ens consolidem en la quarta posició i seguim mantenint un bon ritme. A destacar: la mitjana dels articles ha crescut 0,5k, ja superem els 25k. Tots els articles de geografia ja són llargs i queda poc per aconseguir el mateix en tecnologia. Medol, Brunnaiz, Manlleus, Solde, Misterspritz, Jordiventura96, Cataleirxs, Beusson, Leptictidium, CarlesMartin, Antoni Salvà, AntoniBM, Castellbo, MALLUS, CarlesVA, Ignasi, KajenCAT, Willy31igd, Sorenike, Capsella01, Rocafera, Pcm, Jaumellecha, Kippelboy, Castellbo, Jove, Capsot, Vallue, Mbosch, Quelcom, Jordirooca, Alvaro Vidal-Abarca, Amadalvarez, Pau Colominas, Unapeça, Socialdilema, Rubisimoes, Pons, Davidpar, Jordi escarre, Judesba, AlbertRA, Magenri, Guixacantijoch, Maria Fullana de València, Darth vader 92, Marti.bdb, Joan manel, Flamenc, VerusPhoebusApollo, Pau Nemo, Mcapdevila

Beusson (discussiócontribucions)

Bona feina. Seguim!

Manlleus (discussiócontribucions)

Bona feina!

Pau Nemo (discussiócontribucions)

Mercès per la vostra feina. Jo no soc gaire d'anar felicitant ni de penjar medalles. Però els resultats canten. Podeu comptar amb mí.

Pallares (discussiócontribucions)

Per cert, algú sap com contactar amb AMortres? Ens cal per donar una empenta definitiva als temes d'història.

Pau Nemo (discussiócontribucions)

Hi ha un tema que em preocupa. Hi ha un bot que modifica les referències existents i duplica (aproximadament) els octets que aportaven les referències originals. Fins aquí tot bé. Millor que bé: magnífic ! De cara a allargar els articles (especialment els 10.000). La preocupació és la següent: si prohibeixen aquest sistema (diguem d’aquí un any), els 10.000 poden quedar retallats centenars de milers d’octets, amb possible pèrdua de puntuació. Podem confiar en la bona voluntat dels responsable? Personalment considero que és massa arriscat. Puntualment un bot em retalla uns quants octets de les referències convencionals que acostumo a posar. Vegeu per exemple l’article : Giulio Raimondo Mazzarino.

Manlleus (discussiócontribucions)

No crec que retallin en aquest sentit perquè també caldria retallar el comptatge de les referències senceres de tot tipus i no és plan en cap cas, el que sí es retalla són els comentaris invisibles a vista de lector, però que es llegeixen en el codi; normalment sobre opinions de format, personals, comentaris per a editors i els mantenidors d'articles, etc; que poden fer variar molt la mida d'un article en un idioma amb un altre. Tampoc es retallaria la secció de bibliografia i d'enllaços externs que a la wiki sèrbia, en tenen un munt i de fet han aconseguit fer els 10.000 a base de copiar la mateixa bibliografia arreu i apart que el ciríl·lic+combinació de text en alfabet llatí puja pels aires els octects; i no he llegit enlloc el debat per començar a acotar en aquest sentit.

Pau Nemo (discussiócontribucions)

Moltes mercès. M'agradaria compartir el teu optimisme.

Manlleus (discussiócontribucions)

PS: De totes maneres, es recomana ampliar els articles fins molt ben passat el límit degut a qüestions similars, si bé és cert, en molts articles, resulta gairebé impossible no comptar amb els octets que no són text simple si es vol aconseguir l'objectiu de 16K per a tots.

Resposta a «Com anem amb els 10k?»