Usuari Discussió:Àlex/Arxiu 2007

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Entitats de població

Veig que estàs creant articles d'entitats de població, amb informació breu però interessant. Crec que hauries de tenir en compte un parell de coses perquè tinguessin l'estil de la viquipèdia:

  • Els articles han de començar amb una definició amb el nom de l'article amb negreta.
  • Hauries de posar categories a l'article. En general, per aquests articles la categoria és la comarca.
  • Hi hauries de posar la plantilla Esborrany de Catalunya.

Pots veure com he deixat l'article Masarbonès i, si et convé, copiar d'allà la plantilla.

També pots mirar Viquipèdia: Llibre d'estil i Viquipèdia: Ajuda, i si tens qualsevol dubte, pots estic a la teva disposició (pitja sobre discusió al costat de la meva signatura) o ves a Viquipèdia:La taverna, on et pot ajudar més gent (i més entesa que jo). Bona feina.--Pere prlpz 21:26, 3 gen 2007 (CET)

Recorda: Per poder crear una nova categoria, ha d'encabir almenys cinc articles ja creats prèviament. Pots trobar més informació aquí.

Les que en el moment de la seva creació en tinguin menys seran eliminades per sistema. --VRiullop (parlem-ne) 21:31, 6 gen 2007 (CET)


Salutacions

== Moltes gràcies ==--Chacocanyon70 (disc.) 11:34, 21 gen 2011 (CET)

Hola! Gràcies per la teva correcció en l'article de Julio Antonio, com no estic segura de la meva ortografia amb català, sempre faig els articles primer en la wiki és. I després els pas-ho a la nostra , però espero que algú me'ls corretxi. Així que també tinc per a mirar el de Miquel Viladrich i Vila i el de Miquel Blay i Fàbregas pots fer-lo? Una salutació --MarisaLR 10:15, 8 febr 2007 (CET)

interés -> interès

Hola Àlex. No sé si ho sabies però saps que existix diversos estàndards per al català. Està el de l'AVL, este estàndard accentua moltes <è> -> <é> a causa de la pronunciació d'aquestes <e> en el bloc occidental (tancades) [e] i no [ɛ] (obertes) com ho fa el bloc oriental. Llavors és completament normal escriure interés, anglés, francés, conéixer, comprén, café o alé. Pots consultar açò per a més informació. Adéu. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 15:33, 18 febr 2007 (CET)


Articles orfes

[[Alejandro Otero]] és un article orfe

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si cap altre article no enllaça cap a la pàgina que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article [[Alejandro Otero]].


Proposta d'esborrament de la pàgina «Iruka Umino»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Iruka Umino», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 12:01, 11 nov 2017 (CET) Jordi Coll Costa 09:16, 13 març 2007 (CET)

vandalisme

Merci per recuperar-me la pàgina. Hi ha gent que te una extranya forma de divertir-se. Salut !!--amador 23:35, 25 març 2007 (CEST)

Real Madrid

Qué curioso! Nunca pensé que hubiese merengues en Cataluña. Que conste que yo soy antimadridista -soy del Atleti- pero me parece bien que ahí haya gente que no tiene manía a Madrid, como dice el tópico. Saludos. Miguel303xm 01:00, 31 març 2007 (CEST)

hola

Hola sóc lAnna sóc la nova vikipedista , tradueixo i escric articles Quina releció tens amb la vikipedia? tradueixes escrius votes...? --Anna AW 13:33, 31 març 2007 (CEST)

Ortografia

Hola, sóc en Xaviq, sóc nou a la Viquipèdia Catalana, tot i que sé com va tot, ja que porto més d'un any i mig a la Wikipedia Anglesa. Et volia dir que ho sento per fer tantes faltes d'ortografia en els articles que tradueixo. Com pots deduir, els tradueixo de la Wikipedia Castellana, i a vegades se m'oblida canviar les "y" per "i", deixar la "e" de "(lenta)mentE" per exmple, etc...

Disculpa les molèsties, Xaviq 14.01, 4 abr 2007 (CEST)

Gràcies pels ànims! A veure quants en puc traduïr aquesta setmana, que tinc tot el dia lliure...
PD: si tens un moment, fes-li una ullada a la pàgina que he fet de Cassano, gràcies anticipades i disculpa les molèsties.

Salutacions cordials - Xaviq 18.44, 4 abr 2007 (CEST)

Gràcies de nou! - Xaviq 19:10, 4 abr 2007 (CEST)

R.E:

Pero es que molts usuaris registrats nomes consulten viquipedia perque no saben que es pot editar a mi amb va pasar durant molt de temps crec que es necesari.el comentari anterior sense signar és fet per Dyvid6 (disc.contr.)

En aquesta viquipèdia que és petita, s'acostuma a donar-la a tothom la benvinguda.--Iradigalesc (discussions · +) 00:22, 28 abr 2007 (CEST)
No, ja, això s'hauria d'anar fent en el moment en què es registren (i actualment es fa en tothom), però si en Dyvid ho vol fer ara amb els usuaris antics, ho pot fer perfectament, crec jo. Salutacions!--Iradigalesc (discussions · +) 00:28, 28 abr 2007 (CEST)

Estic fent campanya

Hola Alex Esp,

M'he presentat com a candidat a administrador. No és molt habitual que un candidat perda el temps promocionant-se però sempre hi ha una primera vegada. No sé quina va a ser la teua reacció, simplement et demane que passes per allí i dones la teua opinió. El teu vot compta, sia positiu o negatiu, t'estaré igualment agraït. El meu proposit és coneixer la vostra opinió i que la votació sia per part de tota la Comunitat.

Si creus que no reuneixes els requisits necessaris per poder votar fes m'ho saber, este missatge te l'ha deixat un bot i potser no haja fet la seua feina correctament (encara que la tria d'usuari l'he feta jo, però potser hage errat).

Si penses que no s'ha de fer este tipus d'accions no dubtes a comunicar-m'ho també. El meu propòsit és donar a conéixer la meua candidatura a tots el que tinguen dret a vot, tenint en compte que hagen participat en altres candidatures o que estiguen actualment actius. —Pasqual 23:42, 11 jul 2007 (CEST)

Viquitrobada

Hola Alex_Esp,

Estem intentant organitzar una trobada, en la que es parlaran de tota mena de temes viquipèdics, el primer pas ha estat comunicar-lo a la taverna, el segon ha estat intentar concretar alguna data i un lloc. Finalment podrem tractar de tot el que volem abordar en eixa reunió.

Si penses que és una bona idea i vols participar-hi dirigeix te a esta secció de la Taverna i apunta-t'hi.

Este és un missatge enviat a tots els usuaris més actius o que han col·laborat en mantes ocasions a la viquipèdia i que per tant considerem que podran sentir-se involucrats en esta pròxima trobada.

L'objectiu d'este missatge és aconseguir el màxim possible de participants i que se n'assabente quanta més gent ja que en moltes ocasions els temes de la Taverna passen desapercebuts, si creus que no hauries d'haver estat avisat pots comentar-ho amb el Pasqual que n'és l'autor. Tingues en compte que ha estat una persona qui t'ha triat, no un bot. —Pasqual 00:41, 19 jul 2007 (CEST)

Trobada dissabte 28 de juliol

Bones,

Com s'havia comentat inicialment he fet gestions a l'Ajuntament de Barcelona i he aconseguit que ens cedeixin una espai pel dissabte al matí al Cibernariumde Barcelona gratuitament, on podrem gaudir d'una sala per nosaltres amb aire acondicionat, cadires i connexió WiFi de forma gratuita si portem els portatils, ja que els responsables municipals del Cibernarium estan molt interessats que fem aquesta primera trobada al seu espai (Marie Curie s/n). Digues que penses al respecte si us plau i confirma la teva asistència a la trobada informal. Gràcies!!!!

--Hugoaes 19:47, 25 jul 2007 (CEST)

error

perdona pel fals missatge nou, he comés un error amb el meu bot. –Pasqual · discussió 18:18, 4 ag 2007 (CEST)

Real Madrid

Hola,

He pogut comprobar, has desfet la meves contribucions al article del Reial Madrid. El tractament de l’assumpte de l’afer Di Stefano pot crear molta polèmica en l’historia del futbol. Sobretot si són les referències que ha donat el Real Madrid. Però dit afer Di Stefano no es pot ignorar com si no existís perquè es completament cert des de el punt de vista de milions de persones (entre elles no aficionats culers). Així que crec que les meves contribucions sobre el l’article del Real Madrid són certes (però crec que podria causar molta polèmica). Així que no insistiré molt, però crec que obrava bé. Tot i així, proposaré aquest canvi polèmic a la discussió del article, a fer una votació a posar o no posar dit paràgraf. Salutacions cordials! ---Zant 21:10, 2 set 2007 (CEST)

Dubte sobre el Real Madrid

Hola Alex abans gracies per donar-me un cop de ma amb l'ortografia del Real Madrid m'esforçaré per millorar-la,estava pensant en demanar una revisió al article abans de proposar-lo a destacat però tinc les meves dubtes i m'agradaria que em donguesis la teva opinió ademes si creus que pot ser destacat encara ens faltaria afegir algunes imatges mes però jo crec que amb les que hi han a l'article de la wikipedia en castellà ja estaria be i aleshores si que aspiraria a ser destacat.Salut--Dyvid 20:13, 6 set 2007 (CEST)

Jo crec que respecte l'apartat d'Historia s'hauria d'estructurar en forma de paragrafs i dividiro en sub-apartats com aqui ja que encara que al principi quedin una mica curts els sub-apartats si volem proposarlo a destacat tard o d'hora s'haura de fer ja que aixins queda molt millor un cop s'han acabat d'omplir els sub-apartats per lo que si estas d'acord amb mi ja ho pots fer.Salut.--Dyvid 21:41, 6 set 2007 (CEST)
Preferiria que m'ajudesis amb l'historia ja que la meva unica font es la wikipedia en castella(l'amglesa no em seveix perque no se angles) i alla no diu molta cosa, per lo que si no es molt demanar casi millor que t'encareguis tu d'expandir la secio d'Historia i jo intentare anar colorejant els enllaços en vermell i afegir imatges.Salut--Dyvid 21:43, 6 set 2007 (CEST)
Hola, ja he posat algunes fotos hi he colorejat tots els enllaços excepte dos o tres que no he pogut i algunes temporades de 1 divisió, jo crec que per la meva part ja esta si vols em pots dir d'on puc treure informació de l'historia del Madrid i m'ocupo jo m'entres tu fas o millores altres articles aixins lo únic que tindries que fer seria polir la meva ortografia o dic perquè quan mes aviat acabem amb el Madrid mes aviat podem començar amb altres feines.Salut--Dyvid 18:59, 7 set 2007 (CEST)
Hola, et felicito perque has ampliat notablament l'apartat d'Historia i inclos has millorat l'article amb l'evolucio grafica del uniforme per lo que ara que veig que has ampliat l'article Javier Balboa et volia preguntar si dones per acabada l'ampliacio del article. Salut--Dyvid 20:31, 13 set 2007 (CEST)
OK, pues ens ho prenem en calma i quan estiguis ja m'avisaras. Salut--Dyvid 20:46, 13 set 2007 (CEST)

Crec que us heu precipitat una mica en presentar l'article per qualitat, cal presentar abans l'article per la opinió de la gent. Si és superinestable! En una setmana té una pàgina sencera d'aportacions, tenia un munt d'enllaços múltiples, que he netejat, l'estructura era diferent a la resta d'articles de clubs esportius adq, hi ha faltes d'ortografia (he corregit algunes), la part d'història és poc amena, faltava una part descriptiva de les instal·lacions, no poseu de quina data és l'himne, i us cal rellegir la història, perquè hi ha trams molt poc neutrals, i la proporció entre els textes de les diferents etapes no és gaire proporcional. En fi, jo ja he votat, però quan aneu corregint, ja m'avisareu per revisar el vot.--Panotxa 07:35, 19 set 2007 (CEST)

Ja t'he posat els deures per modificar l'article, els posaré també a la pàgina de discussió de la votació, i quan els neu resolent, els marqueu amb un Fet Fet!. Per cert, no és la primera vegada que a Dyvid li passa, ja l'he ajudat altres vegades amb alguns articles, però ara tinc altres prioritats que no aquest. --Panotxa 19:47, 21 set 2007 (CEST)

World Soccer

Hola, com és que a l'article World Soccer hi havia els guanyadors de 2007 des de maig, s'hi s'han sabut al desembre, i a més no eren correctes. Calsbert (discussió) 19:55, 15 des 2007 (CET)