Usuari Discussió:Casaforra/2008

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Vicentico

He tornat a crear la redirecció Vicentico (pilotari) perquè m'ha semblat que, si el jugador és conegut amb aquest nom, pot ajudar a trobar l'article. De fet, com que no crec que tinguem gaires més personatges coneguts per Vicentico, podríem fer una redirecció amb Vicentico, també. Ara, si el nom no es fa servir, ja em sembla bé la destrucció.--Pere prlpz (discussió) 20:44, 4 gen 2008 (CET)

checkusers inicials

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden 12 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 00:01, 12 gen 2008 (CET)

Trinquet de la Cova Santa

Gràcies per esta grata sorpresa, no sé si t'has basat en el llibre Història d'Alcoi del ajuntament d'Alcoi de 2006, si no és així miraré si puc aportar una miqueta més. Un abraç.--Rafa (discussió) 19:55, 24 gen 2008 (CET)

Cabòries italianes

Hola, bon any! Et trasllado una qüestió que m'ha fet un usuari de la Viqui italiana. Te'l transcric a continuació, no crec que necessitis cap mena de traducció, però si hi hagués qualsevol cosa que no acabessis de veure clara m'ho comentes. Jo ja li he respost (infructuosament, per cert) a la seva pàgina de discussió de la Viqui espanyola, que és el que demana. No sé per què no a la italiana, però mira, si li fa més il·lusió allà... A reveure! Aquí tens el text:

Ciao amico, ti chiedo qualche informazione. Sapresti qual'è la media di pubblico che assiste alle partite dei professionisti di pilota valenciana, pelota basca e pallacanestro ACB? Ho cercato nei siti VALNET, ASEGARCE e ACB ma non ho trovato i dati totali: nel sito ACB è segnalato il numero di spettatori per ogni partita ma non stanno i dati totali. Se tu conosci questi dati puoi comunicarmeli in es:Usuario Discusión:Jxy usando la lingua italiana. Puoi chiedere a usuari:Casaforra riguardo la pilota valenciana. Possibilmente mi servono anche i collegamenti per verificare i dati poichè li devo inserire in vari articoli citando le fonti.

Esempio:

  • VALNET anno 2007-pubblico totale 400.000-partite totali 200-media di pubblico 2.000 spettatori a partita

Amichevoli saluti, Jxy 20 feb 2008.Enric 10:49, 21 feb 2008 (CET)

Els he traslladat la pregunta als de ValNet i també l'he deixada al principal fòrum de pilota valenciana (Cabòries italianes), però dubte que aconseguim cap resposta definitiva...  :-/
Gràcies i perdona les molèsties, Enric. --Casaforra (parlem-ne) 11:38, 21 feb 2008 (CET)

Campionat Nacional d'Escala i Corda

Es pot retirar la plantilla inacabat d'aquest article? Com porta un mes sense que l'editis, potser se t'ha oblidat. --ToNToNi (discussió) 01:53, 24 març 2008 (CET)

No, t'assegure que no me n'havia oblidat, és que no he tingut temps!
I, tot siga dit, quan he tingut temps, tampoc tenia massa ganes.
El que li queda és arreglar els enllaços dels pilotaris, i explicar breument la història de cada temporada. I això és una miqueta feixuc...
Però, bé, deixa-ho estar durant una setmana, a veure si per fi em faig a l'ànim i m'hi pose!  :) --Casaforra (parlem-ne) 21:01, 24 març 2008 (CET)

Amico

Ciao, amico

sure article pertinent 2004 international pilota world championship is valid and I will translate it. In it. wiki I edit without log in. Buena suerte amigo. es:usuario:Jxy, 3 abr 2008el comentari anterior sense signar és fet per 151.67.84.93 (disc.contr.) 17:09, 3 abr 2008 (CEST)

Re: Babel va

S'haurà de tornar a discutir el tema ja que crec que la discussió prèvia no era prou concloent. Pots participar a Plantilla Discussió:Babel va. --V.Riullop (parlem-ne) 10:08, 18 abr 2008 (CEST)

Alcoi

crec que seria bo tenir Alcoi al igual que Benidorm com article de qualitat i animar a altres poblacions a fer el mateix. Per això demano que tots aporteu els vostres coneixements, quant al tema lingüístic vos demanaria mantindre el màxim possible paraules com seua, hui, huit, estos o estes però sí que vos demane eliminar tots els possibles en mal usats que se m'han escapat (un grapat). Moltes gràcies a tots.--Rafa (discussió) 12:00, 21 abr 2008 (CEST) dia dels musics.

Gràcies--Rafa (discussió) 18:21, 23 abr 2008 (CEST)

David Beneit Cerdán

Idò se solen esborrar els articles escrits els altres idiomes. Respecte aquest cas que dius, acab de restaurar la versió antiga (ara no es veu, però d'aquí un poc ja supòs que sí). I quan es vegi a l'historial, podràs saber el nom de l'usuari o la IP per tal de saber les seves conrtribucions. Pau Cabot · Discussió 09:57, 25 abr 2008 (CEST)

L'usuari només va fer aquest article: Especial:Contribucions/84.120.228.225. Pau Cabot · Discussió 10:03, 25 abr 2008 (CEST)

Kaatsen - Keatsen

Em cal una mica de recerques per a repondre't. Segur que el verb neerlandès és kaatsen. El neerlandès és el mateix a Flandes i als Països Baixos (igual com valencià i català). Potser que hi hagi paraules i variants dialectals, però no en se res. nl:Jozef Weyns, antic conservador del museu a cel obert de nl:Bokrijk va escriure un llibre Volksspelen in Vlaanderen (jocs populars a Flandes) pero no l'hec i no sé si comprens el neerlandès. Si hi ha una variant flamenca del joc, segur que la trobaràs a aquest llibre. També miraré al diccionari való de fr:Jean Haust però no el tinc aquí. De vegades al JeanHaust i ha dibuixos força interessants i com que ja no hi ha cap copyright, podria escanejar-los. Ens parlarem.

No parlo cap frisó, aquesta segur que és una altre llengua. --Flamenc (discussió) 12:55, 19 maig 2008 (CEST)

Valencias de Cap i Casal

Ok, disculpa i gràcies. Estic un poc espitós.--Socarrat (discussió) 14:40, 24 maig 2008 (CEST)

Disculpa, m'he confundit, aquest comentari no era per a tu, sinó per Corretger.--Socarrat (discussió) 20:12, 24 maig 2008 (CEST)

Re: Martines, pilotari

És un problema comú: distingir el propietari de l'autor. Un propietari que permeti l'ús comercial pot tenir problemes amb l'autor. Per al procés a seguir pots veure commons:Commons:OTRS/es. La llicència ha de ser alguna de commons:Commons:Senyals de drets d'autor. La més recomanable en aquests casos és commons:Template::Cc-by-sa-3.0: assegura l'acreditació de l'autor i totes les còpies han de mantenir les mateixes condicions. Més info a http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.ca. --V.Riullop (parlem-ne) 15:59, 29 maig 2008 (CEST)

És una llàstima, però no s'acceptarà a commons. Cal una declaració formal, p.ex. commons:Commons:Modelos de mensajes, on declari que ell és l'autor i on digui explícitament quina és la llicència. --V.Riullop (parlem-ne) 08:56, 2 juny 2008 (CEST)
A Espanya, i en general a la UE, un autor no pot cedir la seva obra al domini públic. Hi ha uns drets mínims que són irrenunciables, els drets morals. Encara que un fotògraf vengui la seva obra al client, només ell pot decidir les condicions d'ús, cosa que normalment no es fa i es limita a vendre còpies per a ús privat. El més fàcil seria fer una foto nova, tu mateix o algú que decideixi que es pot publicar. --V.Riullop (parlem-ne) 17:36, 5 juny 2008 (CEST)

Portal de València

Et convide a aportar els canvis, retocs o millores que et semble apropiats a aquest portal en procés de creació: Usuari:Espencat/Portal:València...i comptes, l'ennlaç del menú prinicpal no funciona i s'ha de trobar ací: Usuari:Espencat/Portal:València/Directori (quan siga presentable, el passarem a Portal:València)--espencat (discussió) 00:31, 4 juny 2008 (CEST)

Trinquet a Vilafranca

Hola, Sóc de Vilafranca i no tenia constància de que hi haguès un triquet, tal i com diu a Frare (esport). Pots ajudar aportant referències, fotografies o alguna idea de la seua ubicació? Et contacto perquè eres l'únic editor amb nom de l'artice. --Javi Sorribes (discussió) 16:15, 26 ago 2008 (CEST)

Hola Casaforra. He tornat a plantejar el tema de que això de fer servir "Valencian/Spanish" era una doble vara que no és pas neutral, i que s'hauria de fer servir els binomis "Catalan/Spanish" and "Castilian/Valencian" segons siguen els casos. Per guerres d'edició amb els xovinistes de Maurice27 i Mountolive he restat finalment blocat. He pensat que potser t'interessaria intervenir-hi ja que la darrera vegada tu vas plantejar ja el tema i, a més, el teu anglès és força més entenedor que el meu. Salut!. --Joanot Martorell 01:16, 31 ago 2008 (CEST)

Hola, Joanot.
Gràcies per enrecordar-te de mi, però he de refusar la teua oferta. Ho sent molt.
En la wikipèdia en anglés tot article sobre la cultura, la llengua o els llocs on es parla català està sota permanent vigilància, lectura esbiaixada i manipulació a favor d'uns PdV castellanistes (o nacionalistes espanyols) per part d'en Maurice27, un usuari que, al meu parer, s'ha guanyat un blocatge indefinit per la seua actitud (maleducat, incapaç de discutir (o negant-se a discutir quan els seus arguments han quedat anul·lats), insultant, defensant teories acientífiques, ...), però tampoc no oblidem el paper d'en Mountolive, que es dedica a riure-li les gràcies i a desviar les discussions, defensant així el que el seu company fa. Però, en fi, què t'he de contar? Tu ja has patit les seues grolleries i menyspreus!
El problema és que els administradors de la wikipèdia anglesa sembla que no es lligen les pàgines de discussió. Hi ha massa admins i cadascun amb un criteri diferent, de manera que el que per a un es mereix un avís, per a un altre un blocatge, i per al nostre Physchim62 depén del PdV de l'usuari (si és a tu o a mi, blocatge; si és a Maurice27, res).
Per exemple: Jo vaig deixar d'editar a la wikipèdia en anglés quan Physchim em va IPBLOCAR (que no blocar) per revertir Maurice27, qui posava un tag improcedent i es negava a discutir-lo. Un altre admin em va avisar de la guerra d'edicions, però va ser massa tard, perquè Physchim62 ja m'havia ipblocat per una setmana. És a dir, la gravetat de la falta depén de qui la jutge. S'ha de dir que va ser Maurice27 qui va trencar les normes de la wikipèdia (4 reversions en menys d'un dia), no jo, i que a ell també el blocaren, però un altre admin el va perdonar als 3 minuts de ser blocat!
Jo em vaig queixar i vaig al·legar contra el meu blocatge: Només vaig rebre com a respostes les riotes d'en Physchim62 (un admin molt neutral), i que l'admin que em va re-jutjar va esborrar els enllaços que jo havia donat com a proves del que deia.
O siga, la bufa la gamba!
Per tot això, no faig comptes de tornar a editar a la wikipèdia anglesa, i, com pots comprovar fàcilment, no hi he tornat. Preferisc explicar aquí el més a bastament possible la pilota valenciana en lloc de perdre el temps en discussions amb trolls, haver d'aguantar els seus menyspreus i insults, i haver de patir les diferents vares de mesurar que s'hi gasten. Per ells faran!
No tinc la paciència del Dúnadan, ni pense jugar a ser sempre correcte per a què no se m'enfaden els nacionalistes espanyols, mentre ells tenen barra lliure per a dir bajanades. No, gràcies.
T'han blocat? Bé, doncs ja veus que no paga la pena matar-se a explicar fets científics (quan per a ells la política va abans de la ciència), ni donar arguments polítics (quan per a ells la política només val quan s'adiu al seu PdV). Encara que només faces que repetir fets científics, encara que només faces que citar lleis, siga com siga, ells sempre tindran la raó, com sempre ha sigut. I atrevix-te a discutir-los, que et titllaran d'extremista o radical! (De fet, això em digué Maurice quan jo li repetia per enèsima volta que, científicament, català i valencià són la mateixa llengua, sense que això implique res políticament)
Fa temps, per dos voltes, vaig proposar una manera de posar els dos idiomes oficials al País Valencià amb els mateixos criteris, exposant tots els PdV. La primera vegada vaig rebre 3 menes de respostes (Maurice: torna amb les teories acientífiques; Mountolive: no vols obrir la capsa de pandora, oi?; Boynamedsue: tens raó en el que dius però no pense subscriure-ho perquè va en contra del meu PdV), la segona volta, amb una redacció millorada i crec que completament neutra, recollint les opinions de gent del costat espanyolista, la resposta fou el silenci més absolut.
Què n'he de pensar? Que no són enciclopedistes, que hi ha gent que està en la wikipèdia no per a explicar coses, sinó per a discutir i fer prevaldre els seus PdVs. De fet, el propi Maurice reconegué que es divertia fent el troll. I jo, mentre la wikipèdia siga un fòrum, no pense tornar-hi. Tinc maneres millors de perdre el temps. --Casaforra (parlem-ne) 22:45, 3 set 2008 (CEST)
Hola! No et demanarè pas ara que participes en cap debat ni discussions a la Viquipèdia en anglès, però potser no t'importaria gaire respondre amb un simple "SÍ" o "NO" a un sondeig que he obert a la pàgina de discussió per a desmuntar el fals consens del qual parlen eixos dos usuaris que ja saps a qui em referesc. Si tot i així, creus que és una pèrdua de temps, et demane disculpes per haver-te molestat una altra vegada. Bon nadal!!. --Joanot Martorell 17:42, 26 des 2008 (CET)

Joanot, responent a la teua sol·licitud de participar en una enquesta sobre els temes políticament polèmics a en:Valencian Community:

La meua resposta continua sent la mateixa que fa un any. Ho sent molt. Ja vaig dir en el seu moment que són els administradors de la en:wp els qui, en darrer terme, decideixen qui hi edita o no. Per ells faran. --Casaforra (parlem-ne) 09:22, 5 gen 2009 (CET)

Botxes

Hola Casaforra,

Per casualitat he anat a espetegar a l'article botxes, que actualment està redireccionat a petanca. Veig que vas ser tu qui va crear la redirecció, per això et pregunto. Segons el DIEC, són dos jocs que s'assemblen molt, però no són iguals. Desconec completament el tema, em podries explicar les diferències? Moltes gràcies!--Loquetudigas (tot orelles!) 00:43, 8 oct 2008 (CEST)

Mira't com estava l'article Botxes abans que jo féra la redirecció a Petanca:
"Les botxes són un esport disputat entre dos jugadors o dos equips que consisteix a llançar unes boles contra una altra bola anunciada prèviament, de manera que caiguin a una distància màxima de 0'50 m a fi de situar-les al més a prop possible del bolig."
Per a una persona que desconega el joc, traurà la conclusió que Botxes i Petanca són el mateix. De manera que vaig fer-ne la redirecció fins que algú que sapiguera sobre les Botxes puguera escriure'n un article amb una explicació completa i diferenciada. Si tu en saps t'anime a què ho faces, només et demane que poses un enllaç entre Botxes i Petanca (a la secció Vegeu també, si més no), puix ambdós jocs estan relacionats i qui està interessat en un pot estar interessat també en l'altre.
--Casaforra (parlem-ne) 08:44, 8 oct 2008 (CEST)

Hola amic, crec que estaria bé parlar a l'article sobre les distintes categories que aquesta lliga té (Cadets i jovenils). Són categories que no sé si porten en funcionament des del principi de la Lliga (1998, com l0 l'article diu) però és interessant. --Wakamai (discussió) 10:44, 20 oct 2008 (CEST)

Hola, company!
El meu criteri ha sigut de posar l'historial de la categoria més elevada, i, quan he pogut, fer esment a la quantitat de pobles, clubs i pilotaris que havia en la resta de categories. Atés el seu nivell, no crec que tinguen prou rellevància com per a fer-ne l'historial, però sí com per a fer constar la seua existència.
Però per a mi no hi ha absolutament cap problema en incloure informació sobre les altres categories d'una mateixa competició. --Casaforra (parlem-ne) 08:53, 21 oct 2008 (CEST)

Arxius

Perdona però he estat uns dies sense passar per aquí. Veig que ja te n'has sortit. Sento no haver-te pogut ajudar abans. Salut!--Xtv (que dius que què?) 11:49, 23 oct 2008 (CEST)

Ciutats PPCC

s'ha disposat d'una plantilla a diverses entrades de ciutats valencianes, que qualifica estes ciutats com a ciutats de los Països Catalans. No entenc la col·locació d'estes plantilles, i he iniciat una discussió ací Discussió ciutats països. A més esta plantilla té la mateixa funció que una de ciutats del País Valencià, per lo que cau en la reiteració de dades.--Mirall (discussió) 06:07, 8 des 2008 (CET)