Usuari Discussió:Vilallonga/Magatzem 4

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Saludos[modifica]

No, mi familia materna, desde mis bisabuelos (que es hasta donde he llegado) no era de Gerona, eran todos barceloninos, como lo soy yo también y precisamente estuve buscando a Martí Sureda para traducirlo, pero no lo encontré, me explico, cuando amplié Gerona vi que en el artículo catalán este nombre estaba en rojo, por lo tanto no pensé que estuviera traducido, ahora lo he visto y ya lo tengo en mi lista para traducirlo, también me miraré los otros que me indicas porque, precisamnete, ando buscando artículos catalanes para pasarlos al castellano. Una cosa, si no te importa ¿por qué no quitas (del artículo castellano) la foto de las casas del Oñar y pones la que tienes en ´tu página que es mucho más bonita? Como no está en Commons no puedo hacerlo yo, pero quizá tú si puedas ¿lo harás? Estoy de acuerdo contigo, también a mí hay cosas que no me gustan y me sacan de quicio, pero no me meto en discusiones bizantinas que no llevan a ninguna parte, porque ante la cerrazón de algunos no hay forma...Un saludo cordial. Laura--81.41.184.189 05:27, 1 oct 2006 (UTC)

/Status[modifica]

Ei, company! Què ho has aconseguit? He vist en els canvis recents tyres modificacions consecutives teues de la pàgina Usuari:Vilallonga/Status. Si és així ja podries fer servir els Viquiestris. Jo vaig a mirar d'habilitar els popups per fer més còmoda la navegació i facilitar la reversió.

Bé, ara mateix no tinc temps, però ho tinc en compte.

En cas que et funcione, pots tornar a posar la versió que et vaig deixar a la discussió del teu monobook. –Pasqual · bústia 17:03, 1 oct 2006 (UTC)

Aixó està molt bé, almenys vol dir que hi ha alguna cosa en el codi dels Viquiestris que impedix carregar-los amb un Mac! Aixó em passa per ficar-me on no toca! Però bé, en informàtica com en la vida real, tot té solució, menys una coseta. La comunitat viquipedista ho solucionarà! fa l'ullet –Pasqual · bústia 15:11, 2 oct 2006 (UTC)
En realitat podria ser qualsevol altra cosa. Ara sospite dels pop-ups que feia servir al teu monobook.js
Si no t'importa ves una vegada més a la teua pàgina de discussió del teu monobook i copia el seu contingut al teu monobook.js, eliminant el contingut actual, com sempre has fet vaja!
És l'últim que et demane, t'ho promec fa l'ullet –Pasqual · bústia 07:18, 3 oct 2006 (UTC)
Et torne a deixar un missatge, per si algú t'ha deixat un altre missatge rere de mi i no has llegit el meu. Si'tplau és l'últim favor que et demane en eixe aspecte, hem de descartar no siga cosa dels menús emergents (popups). –Pasqual · bústia 15:23, 3 oct 2006 (UTC)

Arbre del pa per sucar-hi[modifica]

Em pots confirmar si el fruit que es veu a Image:Paul Gauguin 128.jpg és de l'arbre del pa? Aixó sí que és un arbre per sucar-hi pa :-) VRiullop (parlem-ne) 10:40, 2 oct 2006 (UTC)

Gràcies[modifica]

Hola amigo, he visto tu mensaje en mi página y aunque se supone que estoy en el "ostracismo", he querido venir aquí a tu terruño para agradecerte tus palabras. No temas, las aguas volverán a su cauce, pero de momento el estallido ahí está y como verás nos hemos declarado en huelga contagiosa. Ha sido como un efecto dominó, una sacudida que en el presente no es muy buena pero que seguramente nos traerá un buen aprendizaje. Demasiado tirar del hilo hasta que se rompe. Cuando todo esté arreglado me encargaré de comunicártelo ya que has tenido la gentileza de preocuparte. Desde ayer no pongo ni un solo mensaje en wikipedia, esto de ahora es una excepción. Sólo me dedico a editar en el artículo que me traigo entre manos Periodo helenístico. Gracias de nuevo y hasta la vista. Lourdes. 80.36.125.63 20:26, 2 oct 2006 (UTC)

Ya lo tienes aquí [1]. Un saludo. Lourdes 80.36.125.63 20:39, 4 oct 2006 (UTC)

Propose modificar la política de qualificació d'articles.[modifica]

Hola! Com a viquipedista que sovint participa en la valoració de la qualitat dels articles a la nostra enciclopèdia, m'agradaria que opinares sobre una proposta que he fet per a modificar la política de valoració de la qualitat dels articles a la Viquipèdia. I, si hi tens alguna cosa per dir, comenta-ho, per favor, i així intentem fer que l'enciclopèdia puga tenir com més articles de qualitat millor, sense que això implique baixar el seu nivell. Salut! --Joanot Martorell 08:52, 3 oct 2006 (UTC)

Pomare I[modifica]

Tinc conflicte amb Pōmare I. No sé si has utilitzat altres fonts apart de l'article anglès, però és discutible el títol de rei de Tahití i la data de fundació del 1788, afectant a tot el to que té l'article. A la versió anglesa citen com a referència les memòries d'Arii Taimai. Les he repassat i el que diu és que el títol s'el van inventar els anglesos i no s'ajustava a la realitat. A Regne de Tahití ja ho he intentat matissar. Si no hi tens inconvenient m'obliga a refer Pomare I de nou. VRiullop (parlem-ne) 10:54, 3 oct 2006 (UTC)

No tinc paraula![modifica]

Ja saps allò de les meues obsessions! he, he!

Ja saps que no em molestaria cap negativa per part teua, seria prou raonable.

Però, tornem a intentar-ho? Et propose carregar només el mòdul de l'estat, no t'hauria de fallar, és molt semblant al de Martorell, si et funciona, podríem seguir afegint nous mòduls, de manera que seria més fàcil detectar quin és el que fa petar els Viquiestris. En Razor s'ho està mirant també. Si trobem el mòdul que falla li llevaríem una bona feina, ara és de bojos ficar-se a cercar un error. Com sempre, si acceptes la missió trobaràs les instruccions a la discussió corresponent, aquest missatge s'autodestruirà en cinc segons ... –Pasqual · bústia 18:25, 3 oct 2006 (UTC)

A veure si me dona temps, que t'he vist en acció:
De no funcionar-te això canvia les línies:
carrega ("","","scripts/topaz.js");
carrega ("","","scripts/commutadordestat.js");
Per:
carrega ("","Martorell","init.js");
carrega ("","Martorell","util.js");
carrega ("","Martorell","comm.js");
carrega ("","Martorell","wputil.js");
carrega ("","Martorell","statuschanger.js");
... –Pasqual · bústia 18:33, 3 oct 2006 (UTC)
Era impossible que t'anara, et vas anticipar als meus passos, encara no havia creat el mòdul topaz.js.
T'he afegit l'indicador d'estat a la teua discussió, és on pot fer més falta! És un regalet, no me'l menyspreïs! fa l'ullet –Pasqual · bústia 19:11, 3 oct 2006 (UTC)

He estat jo![modifica]

Vaig aprofitar que havia separat els mòduls del Topaz per al teu monobook, per afegir-los als Viquestris. Hi estic treballant. Solució rústica... Fes tu el canvi manual a la pàgina del teu estat... Espere trobar on he ficat la pata... Normalment és un estúpid caràcter de més o de menys... Ja t'informe... –Pasqual · bústia 17:40, 8 oct 2006 (UTC)

El que sigues negligent és qüestió de pràctica, però per si de cas pense afegir una icona que ens indique a tot hora quin és l'estat que em seleccionat. Jo no també em despiste, però el pitjor és que en algunes ocasions no m'enrecorde de l'opció que he triat.–Pasqual · bústia 17:58, 8 oct 2006 (UTC)
és una bona idea que pugues ser un ... J.n.e.d.s. –Pasqual · bústia 18:08, 8 oct 2006 (UTC) fa l'ullet
La frase anterior és per allò que m'has escrit: Òc, és una b.i. que p.s.u. M. g.. Que no ho he entès.
El tema de l'estat d'usuari ja està. Prova-ho, que m'interssat que et rutlli!
Hauràs d'afegir unes quantes coses al teu monobook, són unes variables que es defineixen en mòduls que no carregues, són estes:
wpPlantilla=false;
wpEdició=wgContentLanguage;
wpPanellEstat=false;
wpPosicióBarra=true;
wpVigilaEstat=false;
Com sempre et deixe com quedaria tot el codi a on tu ja saps. –Pasqual · bústia 19:02, 8 oct 2006 (UTC)
Si que desapareixes ben prompte! somriure
No sé si acostumes a usar abreviatures, jo no, però era una rèplica paròdica al teu mètode. Volia dir jo no entenc de sigles. –Pasqual · bústia 20:13, 8 oct 2006 (UTC)

Borja - Borĝo - Tahitoa - ቦርጃ - Βορξα[modifica]

Més explicacions, a part de les teues enigmàtiques abreviatures, ahir no tenia temps, i no vaig pensar en preguntar-te què és allò de:

και ουδεν μαλλον,

Borja - Borĝo - Tahitoa - ቦርጃ - Βορξα

Puc veure que està escrit en castellà, esperanto, tahitià?, etíop? i grec, però a quin sant venia tot açò. Tahitoa, crec que li deies al Vriullop què és "guerrer"... Quins efectes subjacents s'amagaven rera aquesta epístola. hahaha –Pasqual · bústia 12:24, 9 oct 2006 (UTC)

És que has copiat el codi en mode d'edició! mira que t'ho vaig deixar allò de sense haver d'editar!
Prova-ho sense editar, deuria de funcionar, els arranjaments que he fet no afecten al navegador.
I si no, canvia carrega ("","","scripts/commutadordestat.js"); per carrega ("","Vilallonga","statuschanger.js");, que si abans t'anava eixa possibilitat no pot fallar! –Pasqual · bústia 16:06, 9 oct 2006 (UTC)

T'animes?[modifica]

A 10 minuts de l'aeroport està bé. És més problema arribar al del Prat. Si vols en tens una a la venda més aprop a Tagomago o sa Ferradura. --VRiullop (parlem-ne) 19:48, 14 oct 2006 (UTC)

Foto[modifica]

Hola Vilallonga! He vist que a commons vas penjar aquesta foto i diu a la llicència que el propietari permet l'ús àdhuc comercial d'aquesta, cosa que a la original sembla que no és així. Anava a demanar d'esborrar la foto de commons però primer m'agradaria que em donessis la teva opinió. Gràcies!--Xtv (que dius que què?) 11:41, 19 oct 2006 (UTC)

Vàndal in action[modifica]

Ja l'he vist al vàndal, ja. Però no puc fer més que revertir els seus canvis: no som administardor... Pau Cabot · Discussió 18:28, 20 oct 2006 (UTC)

Què jo sàpiga, no tenc cap candidatura oberta... A més, en tot cas, fins el desembre no compliria els requisits. Pau Cabot · Discussió 18:38, 20 oct 2006 (UTC)

Entitats de poblacio[modifica]

A mi em sembla que qualsevol article hauria de proporcionar un minim d'informacio. Tal com esta ara, es podria fer una redireccio cap a Camprodon#Entitats de població. Tant el toponim com la informacio de l'article hi serien igualment. No crec que tenir centenars de microarticles augmenti de cop la qualitat de la viquipedia. L'unic argument a favor seria que es podrien expandir eventualment, tot i que segurament es poc probable que passi en la majoria de casos, i a mes es podria fer dins l'article principal excepte si s'allarga massa. En qualsevol cas no es un tema que m'importi massa si es fa d'una manera o altra.

Salut, Xevi 07:36, 21 oct 2006 (UTC)

El tahitià haurà d'esperar fins al 25. Es demana un mínim d'un mes. Sobre bloquejat la teva pàgina em sembla que ja no cal. Un vàndal indiscrimitat té milers de pàgines on actuar. L'únic efectiu és bloquejar l'IP i la llàstima és que no sempre hi ha un administrador disponible. Cal prendre-s'ho amb calma, dedicar-se a contactar un admin i pensar que és molt fàcil detectar i revertir els vandalismes. --VRiullop (parlem-ne) 09:03, 21 oct 2006 (UTC)

Enhorabona per l'adq!--Lohen11 09:25, 22 oct 2006 (UTC)

Calendari revolucionari francés[modifica]

Hola!. M'agradaria molt veure aquesta traducció teva completa del calendari revolucionari francès al català. També aquest calendari és un poc nostre ja que es va aplicar a Catalunya durant la guerra del francès i potser hi ha una traducció feta en aquells temps on s'aplicava un bilingüisme francès /català ,per exemple al Diari de Barcelona.Tot és bastant complicat perquè algunes plantes o utensilis ja no són usuals 200 anys més tard i hi ha diferents versions segons els idiomes de les viquipèdies. Per deteminar la traducció consulto la versió de la wiki francesa i la wiki anglesa. Si no hi ha acord o no hi ha l'article fet passo a consultar al google directament la paraula francesa. En el cas del traspic coincideix amb l'article en anglès,( en francès no està fet) i el nom de traspic l'he consultat al termcat posant el nom científic (Thlaspi arvense) en el buscador. Ara estic m'estic tornant boig cercant thimèle ja que no crec que es refereixi al gènere Thimelaea com diu la wiki enversió anglesa.--Victor M. Vicente Selvas 10:18, 22 oct 2006 (UTC)

Aljullu[modifica]

En favor de l'Aljullu he de dir que a Discussió:Harry Potra havia aclarat no saber res de la proposta d'eliminació dels altres articles relacionats. Potser ha acabat creant l'article empés per l'exitació de saber el misteri del dia K. Nihonjin 10:24, 22 oct 2006 (UTC)

Sóc l'Aljullu i et juro que no sabia que ja s'havien creat aquells articles, ja ho he dit a la pàgina de discussió. Finalment he acabat entenen que els articles sobre Kadingir, El ceptre de Zink i Joan Llongueras no cumpleixen algunes regles de la Viquipèdia (sóc contrari a aquelles regles, però bé), però el Harry Potra no incompleix aquelles normes perquè ja és un fanzine del qual se n'ha parlat molt a molt llocs. Tot i això repeteixo que quan vaig crear l'article de Harry Potra desconeixia l'existència, tant d'aquells tres articles, com de la seva proposta per a esborrar, demano disculpes en aquest sentit per si va semblar que jo "ficava llenya el foc", perquè jo no sabia que existia aquest foc.--Aljullu (discussió) 11:02, 22 oct 2006 (UTC)

Matablat i traspic[modifica]

He consultat la web d'enllaços externs del calendari revolucionari francès i queda clar que el dia anomenat thlapsi es tracta de Thlapsi arvense (es veu el nom científic en la fulla d'herbari) que en català es diu traspic, segons "termcat". El matablat és Iberis amara una herba semblant també brassicàcia que també creix a França i és una amla herba del blat.--Victor M. Vicente Selvas 10:53, 22 oct 2006 (UTC)

Thymèle[modifica]

Al calendari revolucionari francès Thymèle sembla que ha de ser Dafne pirinenec o també dit flor de pagesos (Daphne cneorum) El senet de pastor seria un sinònim de lloreret (Daphne laureola) (segons termcat)que ja té dedicat un altre dia "Laurèola" (crec que s'escriu així)--Victor M. Vicente Selvas 11:18, 22 oct 2006 (UTC)

Escuts[modifica]

També tenen certs drets els escuts d'Alemanya tal com li dic a en Martorell i bé que hi són. Per què aquells sí i els nostres no?--Xtv (que dius que què?) 14:44, 22 oct 2006 (UTC)

tareta[modifica]

No coneixia aquest mot encara que pel context es pot deduir, o ha sigut un lapsus digitorum. Llavors, sí, he publicat el una foto meua, he passat de l'anonimat a ser el primer viquipedista català que publica la seua careta, o almenys ho he fet amb eixa intenció. Seguisc sent quasi igual d'anònim, encara que algun desfeinat podria descobrir alguna dada molt personal sobre mi.

Pel que respecta a la foto, ja té els seus anyets, dotze si no m'enganye.

Ja havia vist la teua activitat darrerament, hui se m'ha ocorregut pensar que voldries convertir l'article en AdQ... Ja li faig una ullada quan tinga una estoneta. –Pasqual · bústia 20:00, 23 oct 2006 (UTC)

Cromel[modifica]

Ja ha tornat de nou.

He creat aquella plantilla de la que vaig parlar en el seu temps. Hi afegiré un enllaç que ens durà al expedient Cromel. La cosa pot sonar molt diferent al que pretenc fer. No ho faig per gust, no ho faig per mi. És pels que no saben de què va tot aixó, ara hi ha més gent que freqüenta prou la Viquipèdia i no ha conegut la història. Fa mandra, però ho veig necessari, fa un temps, li vaig preparar alguna cosa a Barcelona, però els enllaços no són ara els correctes, encara així serà una feina avançada.

Si et pots ocupar de la redacció de la plantilla... M'estimaria que fos el més breu possible, si és que et sembla (encara) bé l'ús d'aquesta plantilla i hi veus que es pot fer algun canvi. –Pasqual · bústia 11:17, 24 oct 2006 (UTC)

Participa, sitplau, [[a la Taverna on he obert un debat sobre la plantilla. –Pasqual · bústia 23:48, 24 oct 2006 (CEST)[respon]

Kuru[modifica]

Com és que has carregat una imatge Imatge:Kuru.jpg que es pot carregar a commons?--Xtv (que dius que què?) 18:36, 24 oct 2006 (CEST)[respon]

Ajut amb el francès[modifica]

Hola, m'adreço a tu pel teu domini de la llengua de Molière. El cas és que m'ha mirat la plana web de Wikimédia France i tot i que en els seus estatuts diuen que promouran les llengües regionals de França, el cert és que no hi ha ni una menció en tota la web. Per això, m'agradaria demanar-los (amablement, eh) si podrien incloure un link a la Viquipèdia (i si és possible a altres projectes wikimedia en català) en la portada de la pàgina. Si fa falta, no tan gran com l'espai reservat als projectes francòfons, de fet fins i tot em conformaria en un link que digués "altres llengues de frança" i en una altra pàgina hi hagués els links. En definitiva, et necessito com a corrector i perquè vull que sembli ben escrit.

«Benvolguts amis de Wikimédia France, Je suis utilisateur de wikipédia en catalan. Je, et mes compagnons de cette wikipédia, appuyons beaucoup le travail que Wikimédia France fait en faveur de la culture libre en France, un travail que nous essayons de réaliser aussi dans les projets en langue catalane. Comment vous dites dans vos statuts votre but es "le développement d'encyclopédies, de recueil de citations, de livres éducatifs et d'autres compilations de documents, d'information et de diverses bases de données informatives, notamment en langue française et langues régionales françaises (...)". C'est pour ça qu'il nous plairait que depuis l'accueil de votre page web il soient aussi annoncé nos projets. Nous pouvons comprendre que la langue catalane est seulement une langue très régional en France, et que avoir les projets catalans au coté des français peut être difficile d'accepter pour vous, surtout en considération qu'il y a plus langues françaises avec une wikipédia. Mais, nous croyons que un link vers une page où on pourrait trouver les différents projets de langues françaises pourrait être une bonne idée.»

Òbviament, falta el final, que no sé ni com fer-lo, ni com a qui signar, ni si fer-lo ja directament. Per altra banda, què et sembla, vaig massa fort? cedeixo massa? Agrairïa el teu ajut.--SMP (d·+) 20:19, 26 oct 2006 (CEST)[respon]

A veure, a veure, contraproposta (el que no m'acaba d'agradar o no entenc el significat està en cursiva):
"Benvolguts camarades de Wikimédia France,
Je suis SMP, un utilisateur de la wikipédia en catalan, en représentation de la communauté catalan à wikimédia. La communauté des projets wikimédia en catalan donne son support au travail que Wikimédia France fait pour la culture libre en France, un travail que nous autres essayons de réaliser aussi dans les projets en langue catalane. Comme vous dites dans vos statuts, le but est «le développement d'encyclopédies, de recueil de citations, de livres éducatifs et d'autres compilations de documents, d'information et de diverses bases de données informatives, notamment en langue française et langues régionales françaises (...)». Donc, en suivant vos objectifs planifiés dans vos statuts, serait-il possible que dans votre accueil vous y liez nos projets? Étant donné que la langue catalane demeure langue régionale de France, elle pourrait avoir sa place à travers l'annonce et promotion des projets wikimédia en catalan dans votre site web de wikimédia France, au côté des autres projets francophones, encore que notre langue ne soit pas une langue francophone; néanmoins, son rang en France de langue régionale lui ouvre une place dans votre site, selon vos statuts.
En attendant votre réponse, recevez une salutation cordiale de la communauté des projets wikimédia en catalan."
Comentaris:
  • "Benvolguts camarades" és francès o és una broma hahaha
  • Sobre la primera frase, m'agradaria fer més la pilota.
  • "le but est", quin but? No hem de dir que és el seu propi but?
  • El símbol (...) es pot fer servir en francès?
  • "Dans votre accueil" -> dans l'accueil de votre page web
  • Per últim, però no per això menys important (què original sóc) L'óltima oració em sembla llarguíssima (hi falta algun punt i seguit) i de fet encara no la he acabada d'entendre, ja que em sembla que va com canviant d'opinió dins la mateixa frase. Tal com tu dius, em sembla que hem de ser el màxim diplomàtics possibles, i per això no acaba d'entendre que primer diu que ens posin al costat de la resta de projectes francòfons (reclamació una miqueta massa forta) i després que només som regionals, i per últim apel·la als estatuts com exigint-ho (i no vull que ho sembli). Com veus, necessito tenir una mica de cura amb el llenguatge, que segur que jo no tinc amb el que em van ensenyar a l'escola fa uns anys. Per això t'agraeixo molt que m'hi ajudis. Espero que sàpigues entendre'm...--SMP (d·+) 17:22, 27 oct 2006 (CEST)[respon]

A veure, concentrem-nos que amb aquesta espècie de joc a tres bandes entre jo, tu, en Pasqual i tu corregint-lo m'estic començant a liar hahaha. En primer lloc, cal dir que m'ha agradat el canvi d'estil que has fet, i que fins i tot a mi que no en sé gaire em sembla que és més francès que el que tenia abans. Tot i això, em sembla que t'hauria d'aclarir una mica el "tripijoc d'influències" sobre què estem demanant. La Wikimedia Foundation, Inc mare de tots els projectes està fomentant la creació de "fundacions locals" en altres països bàsicament per a que puguin optar a subvencions dels diferents governs estatals. Una de les que s'ha creat és Wikimedia France, associació sense ànim de lucre segons la llei 1901 del dret francès. Segons els estatuts d'aquesta, ha de promoure els projectes de Wikimedia Foundation, Inc en llengua francesa i en altres llengües de França. De fet, segons les estrictes normes que Wikimedia (USA) té per a les delegacions locals, aquestes han de servir per promoure per igual totes les llengües d'un estat. Segons això, Wikimedia France hauria de ser un lloc de dolça harmonia on s'anunciessin, tant l'assoliment dels 50.000 articles a la Viquipèdia com el fet que hi ha un nou administrador al Wiktionary en francès. Ara bé, la crua realitat és que ara per ara només té enllaços als projectes en francès a la seva portada. Jo renuncio a que parlin de nosaltres en els col·loquis publicitaris o que mantinguin amb nosaltres el mateix tipus de relació que tenen amb wp:fr perquè sé que és impossible, però sí crec que com a mínim podríem tenir uns links a la portada o en alguna pàgina sobre llengües regionals. Et dic tot això que probablement ja imaginaves perquè amb la frase "étant donné que le catalan demeure langue régionale française, et que vous donnez un espace aux langues régionales de la France" sembla com si ja el tinguessin un espai per a llengües regionals, i que només hi faltés la nostra, cosa que no és certa.

Després de tot això, vejam què et sembla la següent proposta:

Chers amis de Wikimédia France:

Je suis un utilisateur en représentation de la communauté des projets en langue catalane de Wikimédia. Nous donnons notre support au travail pour la culture et les connaissances libres que Wikimédia France réalise. Nous considérons que vous marquez un chemin à suivre et un précédent modèle pour des autres projets, comme les nôtres, qui marchent plus lentement à cause des limitations imposées par la grandeur des communautés linguistiques évidentes (bravo). En lisant vos statuts on peut lire que vous prétendez obtenir «[...]le développement d'encyclopédies, de recueil de citations, de livres éducatifs et d'autres compilations de documents, d'information et de diverses bases de données informatives, notamment en langue française et langues régionales françaises [...]». Dans ce cas, la communauté des projets Wikimédia en catalan peut s'intéresser à la collaboration étroite avec vous, étant donné que le catalan demeure langue régionale française, et que vous voulez donner un espace aux langues régionales de la France. C'est pourquoi nous aimerions avoir quelques liens vers nos projets dans l'accueil de votre site web, dans une section dédiée aux langues régionales. Ce serait, aussi, un bon chemin pour faire plus étroits les relations entre Wikimédia France et les projets en langue catalane.

En attendant votre réponse, recevez une salutation cordiale de la communauté des projets wikimédia en catalan.

SMP http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:SMP http://fr.wikipedia.org/wiki/Utilisateur:SMP

Bé, un altre cop vull repetir que t'estic molt agraït per l'ajut que m'estàs donant i que, de fet, s'està notant molt en el text final. La oració final queda d'allò més bé! Espero que no pensis que sóc un pesat fa l'ullet... (i això també va per en Pasqual que segur que ens està llegint).--SMP (d·+) 13:17, 28 oct 2006 (CEST)[respon]

Però évident en francés varia també en gènere, oi? De manera que hauria de ser évidente. –Pasqual · bústia 19:11, 31 oct 2006 (CET)[respon]

Plantilla[modifica]

No abusem de la plantilla, a la discussió, desplecem-la conforme afegeix més frases (o s'ha de dir comentaris?). S'ha de mantenir l'estil d'un monòleg i el millor seria ni desplaçar-la sinó passar d'ell, la gent ja està avisada amb el primer avís, per cert afegeix l'argument Cromel per que es remitisca a la pàgina on hi ha informació específica sobre ell: {{interpel·lació desestimable|cromel}}. –Pasqual · bústia 11:46, 31 oct 2006 (CET)[respon]

Feu tranquil.lament el que hàgiu de fer.[modifica]

Feu tranquilament el que us sembli.

Jo em penso (si no us fa res que ho digui aquí) que ja passo de la propaganda en la Viquipèdia. Em segueix semblant una injustícia, però passo. Qui tingui la clau al pany que la utilitzi, què hi he de dir. El poder no és pas meu, mireu...

Si algú no em vol creure, o bé no em vol contestar, és lliure. No obligo a ningú a fer res. Salut! --cromelnordic 09:05, 2 nov 2006 (CET)[respon]

Paciència i no li adreces la paraula, no s'ho mereix. 81.44.185.115 09:51, 2 nov 2006 (CET)[respon]
L'altre dia era jo, vaig tancar la sessió per evitar que surtira el meu malnom als canvis recents, en Cromel encara podia estar rondant i no volia elevar la tensió, en fi, pel·lícules que em munte jo a soles. Això, que el millor va ser passar d'ell, inclús et diria d'eliminar qualsevol missatge que et puga deixar en el futur si són d'este tipus, obviament jo no podia fer-ho.
Veig que estàs molt endinsat en el tema de les Antípodes, ja estaràs somiant en les teues properes vacances-estudis, oi?
Jo he estat fent unes altres coses, però he de tornar a acabar aquest projecte dels Viquiestris, vull tindre'l per a principis de desembre, malauradament em pense que els Mac no entren en el projecte.
Crec que serà l'última cosa que faré per la Viquipèdia, vull dedicar-me a altres assumptes, així que jo tampoc seré administrador.
En fi, bona nit o bon dia, segons l'hora de lectura. –Pasqual · bústia 01:33, 4 nov 2006 (CET)[respon]

Charles Laughton[modifica]

Hola, he vist que l'article ha estat avaluat positivament per 10 viquipedistes. Ja es pot considerar adq? Gloria Porta 18:34, 6 nov 2006 (CET)[respon]

Comerdo[modifica]

Així és com anomenem el comerç al meu poble. La teva darrera intervenció denota la manca de sensibilitat que has tingut en aquesta qüestió, tenint en compte la crítica absolutament desafortunada que vas fer de l'article sobre el tahitià en el seu moment. No vaig dir res, per polidesa. Però ara no has tingut inconvenient a usar les teves males armes en aquest afer. Quan tingui un moment (potser avui mateix, demà o demà passat) incorporaré alguns materials que reclamo a l'article i ja està. Per cert, no uses fonts. Vilallonga · (digui digui) 21:58, 10 nov 2006 (CET)[respon]

Au, després de la teva crítica tan simpàtica, t'he deixat un exemple constructiu del que crec que hauria d'ésser i que porto temps dient. Si t'agrada ho deixes, si no ho treus. Vilallonga · (digui digui) 23:47, 10 nov 2006 (CET)[respon]
Mira Vilallonga. La crítica que vaig fer a l'article del tahitià (al igual que moltes altres crítiques que he fet als articles de qualitat: metro de barcelona, comarques valencianes, bandera valenciana, indústria farmacéutica, etc.) mai no ha estat en clau destructiva. Sempre m'he mostrat dialogant i he argumentat els totes les meues propostes de millora. Mai no he dit coses com No tinc ganes de tornar-me a esgargamellar més. Aquest article l'ha fet un capitalista, amb ulls de capitalista i per a capitalistes .... Es com si algú fes un article d'un partit polític que no anara amb la teua ideologia (per dir algo la Falange Española) el volgués fer article de qualitat, i tu el criticares destructivament símplement perquè no t'agrada la ideologia d'aquest partit. D'això se'n diu crítica partidista. I de fet, ho demostres una mica amb com has començat aquest fil, amb lo de comerdo.
Encara no m'he mirat les contribucions que has fet a l'article, però si les has fetes desde l'absoluta objectivitat, segur que estan bé. Salutacions, i vinga, no ens enfadem que ja som pocs com per anar enfadant-se. --Makinal 09:58, 11 nov 2006 (CET)[respon]

‘quote open quote close’[modifica]

That is the way the English do it and as such an infinite amount of misery as soon as the Polynesian glottal stop is involved.

Consider this article I wrote months ago from en.wikipedia.org/wiki/Tahitian_language

Although the use of ’eta and tārava is equal to the usage of such symbols in other Polynesian languages, is promoted by l'Académie Tahitienne, and is adopted by the territorial government, there are at least a dozen other ways of applying accents. Some methods are historical and no longer used, while others are heavily promoted by people who think they know better. This only adds to the confusion. See list. At this moment l'Académie Tahitienne seems to have not made a final decision yet whether the `eta should appear as a small normal curly comma (’) or a small inverted curly comma (‘). Compare 'okina.

I have contacted the fare vanaʻa many times, but communication always fails (anglo franco cooperation is still low). M. Hubert là bas receives my mail, but his answers always come back to me garbled. So I still do not know. Which ʻeta is used, do you know it (for sure)? http://to.wikipedia.org/wiki/User_talk:Tauʻolunga

By the way, are you sure that the Tahitians will be really grateful to have their wikipedia filled with Catalonian placenames almost only? E mea rahi aʻe te fenua i te ao nei.


Thanks[modifica]

Thanks for your message and I take your point about the deficiencies of my last message - heartfelt apologies. Of course, friends of Polynesia are always very welcome. 203.173.179.216 23:37, 11 nov 2006 (CET)[respon]

Votació arbre del pa[modifica]

Hola Vilallonga! He votat positivament tots els aspectes de l'article arbre del pa és extens i curiós, m'ha agradat :). Fins aviat! --Esv 00:12, 12 nov 2006 (CET)[respon]

Hola!

Només volia millorar el article de l'arbre del pa, treient les etiquetes html i una petita correcció de plural. Perdona si t'ha molestat però com que les considero modificacions adients, volia sapiguer el motiu per no tornar-lo a fer.

A tot això, l'article és genial!

Salut! :D --Jjvaca 11:24, 15 nov 2006 (CET)[respon]

Perles[modifica]

L'enllas que m'has deixat no funciona, pero ja m'imagino quina es la perla que et refereixes. No volia ser maleducat, ni tinc vocacio de moralista, i demano disculpes si t'he ofes. Pero, francament, quin sentit te continuar argumentant amb aquest senyor i dient-li per enesima vegada que es un despota odios ? Es obvi que ell te molt de temps per perdre i que sempre respondra amb els mateixos arguments (dient, aixo si, que dona el tema per tancat cada vegada). No crec que haguem de perdre el temps conversan-t'hi. En qualsevol cas, fes el que et sembli i bones vacances. Espero que no siguin definitives. Salut, Xevi 22:00, 16 nov 2006 (CET)[respon]

vilallonga, espero que siguin curtes les vacances, el crom carrega molt, però és millor contestar-li només amb la plantilla, sense més explicacions, no se les mereix, és un troll --barcelona 22:58, 16 nov 2006 (CET)[respon]

Ty.Wiki - where did You learn Tahitian language? ;)[modifica]

!Hola! (BTW How's it in Catalan? Also "hola"? ;) As I written in the topic, I'd like to ask You where did You learn Tahitian language. Internet, some kind of manual/phrasebook or You just have some native teacher to learn with? I'm keen to learn it but Internet resources aren't very good, especially if I do not know French... If it's not a problem please answer me on the e-mail, lion@bydgoszcz.com (or on my Polish Discussion page, i.e. link). I'm really happy that You've "pushed" ty.wiki into aliveness... I'm one of the first registered users on ty.wiki and I always was keeping my fingers crossed to see it alive. GOOD JOB! ;) Artur Lion

Noms dels articles[modifica]

Segons VP:AP els noms dels articles a la Viquipèdia en català són en singular. Així estan arreu. 81.34.237.103 12:09, 18 nov 2006 (CET)[respon]

Veig que ho has canviat. Doncs res. 81.34.237.103 12:11, 18 nov 2006 (CET)[respon]

Categories i sistemàtica vegetal[modifica]

Hola Vilallonga. He vist que has posat algun avís a la categoria Magnoliòpsid. Perfecte perquè feia falta. Amb tot, fa uns dies que vaig deixar un avís al Tauler de la Taverna de la Viquipèdia perquè des del punt de vista de l’organització vegetal hi ha un caos que només fa que créixer. Actualment subsisteixen dos sistemes de classificació de les plantes vasculars i la Viquipèdia els té absolutament barregats. No són en absolut compatibles i això fa que cadascú vagi a la seva. Eudicotiledònies pertany al sistema APG II i és un clade sense rang taxonòmic; els magnoliòpsids són dels sitema clàssic i si tenen rang. És imperatiu posar-se d’acord, al meu entendre. --pastilletes 16:55, 18 nov 2006 (CET)[respon]

No són del tot incompatibles. Les eudicotiledònies són una bons part dels magnoliòpsids. A cada revisió en treuen o posen alguns i mai hi podrà haver una solució d'absolut concens. Per fer-ho bé, tal i com estan les proves d'ADN s'hauria de posar Plantes > Estreptofits > Estreptofitins > Embriofits > Traqueofits > Eufil·lofits > Espermatofits > Magnoliofits > Euditodiledons (òbviament saltant-se algun grau si no hi ha necessitat de posar-lo) 81.34.237.103 17:08, 18 nov 2006 (CET)[respon]
No estem parlant d'un article científic, sinó de les categories de la Viquipèdia. En l’últim congrés Internacional de Botànica al 2005 a Viena, (altra cop) es va parlar d’aquest mateix tema. I el "consens" va ser pràcticament total. Mentre no hi hagi més dades molecular l’edifici taxonòmic cladístic ballarà i per tant es RECOMANA que en els àmbits de divulgació (com els llibres de text o... la Viquipèdia, no?) es faci servir la Sistemàtica clàssica. Models a seguir ITIS, GBIF o Species 2000. Això no vol dir que no es pugui fer esment de la nova sistemàtica, eh? Tota la resta és marejar la perdiu. --pastilletes 19:28, 18 nov 2006 (CET)[respon]

He llegit el que posaves i crec que estàs mal informat. A VP:AP diu que es poden introduir éssers vius amb el nom en llatí quan aquest no existeixi en català. 80.39.228.210 17:49, 18 nov 2006 (CET)[respon]

Doncs en Llull sempre va insistir que no es podia fer... Tinc la impressió que el món tropical entrarà de ple dins la viquipèdia, har har har! Vilallonga · (digui digui) 17:51, 18 nov 2006 (CET)[respon]
Tinc la sensació que en algun moment ho vares interpretar malament... és una norma que no tindria sentit. 80.39.228.210 17:52, 18 nov 2006 (CET)[respon]
És el que pensava jo... Recordo que va ser a propòsit de l'arbre del pa, on ell insistia a posar sota aquest nom tots els artocarpus, tot i que el DIEC l'atribuïa clarament a l'Artocarpus altilis. Vilallonga · (digui digui) 17:55, 18 nov 2006 (CET)[respon]

Hola Vilallonga,

Em semblen bé els teus raonaments. Amb tot matisar que no crec possible (ni convenient) mantenir dues categoritzacions, hi ha famílies botàniques que pertanyen a més d’un ordre i pot ser un caos. És políticament correcte obviar les “subclasses” amb l’únic inconvenient de que el rang “classe” té molts d’ordres dins i sempre es voldrà subdividir... cal preveure-ho. Tribu? Ara mateix no crec que calgués... no ho se

De totes maneres sóc escèptic en el futur de les “categories”, però el que realment em fa mal als ulls és amb les plantilles TAXBOT. Allà si que no té sentit fer servir més d’un criteri. M’agrada, i molt, la solució de la Wikipèdia en francès: té tots dos sistemes i tothom content.

Respecte als noms populars – científics... cau pel seu propi pes. O et penses que tots els Carex tenen nom popular??? Doncs si... “càrex de...” (i a posar-hi el nom que toqui de l’epítet específic tal i com van fer en Bolòs i en Vigo). Com tants mils d’exemples, es catalanitza el nom científic i en paus, no?

I relacionat amb això un altra tema. Els puristes enciclopedistes entenen qualsevol nom comú d’una planta com un nom genèric. Per exemple Avet fa referència al gènere però no a Abies alba que, curiosament, es diu avet blanc quan ningú li diu. A l’hora de posar noms populars ens trobem que si poso “pivet” (com a redirecció) tal i com es coneix en algunes comarques de muntanya, anirem a parar a Abies alba (correcte), però si fem servir el tan comú "avet" ens n’em d’anar al gènere quan a casa nostra només tenim una sola espècie. Una mica rar, no? Doncs sí, si tenim en compte que hi ha entrades com alzina que ens porten directament a Quercus ilex quan, a casa nostra, en tenim unes quantes. Més qüestió de criteri, no? --pastilletes 19:14, 18 nov 2006 (CET)[respon]

Si tens raó; les tribus són tan útils com el rang de subclasse. La diferència, ara mateix, és que el volum de gèneres dins la Viquipèdia no ho fa (repeteixo, de moment) imprescindible per posar-ho dins la plantilla TAXBOT. Fixa’t que ITIS que és l’actual “autoritat” a nivell mundial en quan a sistemàtica de fanerògames, NO inclou aquest rang. Un solució seria posar-ho sempre dins la descripció de la família en comptes del reguitzell (a vegades immens!) d’espècies. Que et sembla tribus i gèneres? --pastilletes 19:45, 18 nov 2006 (CET)[respon]

Imatges[modifica]

Company, les votacions que es fessin en la Viquipèdia en català en cap cas poden contradir les lleis dels Estats Units sobre drets d'autor. Evolució 12:42, 19 nov 2006 (CET)[respon]

Suposo que et refereixes al que diu a Viquipèdia:Presa de decisions/2006/Política d'imatges. No veig que es contradigui. Parla sobre el material fair use però no el defineix, cosa d'altra banda lògica ja que ve definit no per les comunitats cibernètiques sinó per la jurisprudència dels EUA. La multa aquella famosa que va haver de pagar la Viquipèdia va ser justament per col·locar una imatge amb copyright com a fair use per la cara. Evolució 12:51, 19 nov 2006 (CET)[respon]

Categorització de plantes i animals, cal una votació[modifica]

Hola,com que encara no hi ha hagut l'aigua clara sobre com categoritzar plantes i animals provisionalment utilitzo la categoria magnoliofitins per a totes les plantes i categoria "animals" o "ocells" per als altres. Veig que altres viquipedistes utilitzen les famílies botàniques com a categories. La veritat és que jo no sé com es fa per crear una categoria i per això només utilitzo categories ja establertes (si algú m'ho explica li ho agrairé). Penso que s'hauria de votar com categoritzar les entitats biològiques mentrestant hi seguirà havent molts criteris i un caos. Segueix havent en la viquipedia relativament pocs articles sobre espècies botàniques i zoològiques (només cal veure els articles que queden per fer del calendari revolucionari francès i especialment en qüestió de peixos. Com que hi havia tants pocs articles sobre animals i plantes el problema de la categorització no s'havia plantejat fins ara. Sincerament penso que es millor categoritzar en la categoria inferior que deixar de categoritzar, sobretot quan la categorització a nivells superiors només podrà ser provisional (fins una votació) o no?--Victor M. Vicente Selvas 13:09, 19 nov 2006 (CET)[respon]

Quim Nadal[modifica]

Company, He canviat el succesor de Nadal com Conseller de Presidència, doncs no existeix (de moment) i el Montilla ha dit que ho portarà directament. Carod Rovira es Vicepresident, però entre les seves funcions no està portar els departaments de la Presidència. Sorry.

Per cert, he llegit l'etiqueta que tens a la teva pàgina i m'ha sorprés. Es cojuntural? Penso que t'ho has currat molt i em sap greu que estiguis enfadat. Anim !! --amador 23:58, 30 nov 2006 (CET)[respon]

Taula taxonòmica[modifica]

Miro de no oblidar la Taula taxonòmica, però no no m'hi aclaro de com adjuntar-les (de moment en copio una de semblant); ni de commodificar-les, me podríes dir on trobar informació? Jordi Coll Costa 13:28, 1 des 2006 (CET)[respon]

Gràcies, però a la taula taxonòmica de l'article Bambú, perquè no apareix el taxò tribu i perqué divisió, clase, familia,... no estan enllaçades? Jordi Coll Costa 22:58, 1 des 2006 (CET)[respon]

M'alegra...[modifica]

M'alegra molt que no facis cas del rètol que has penjat a la teva pàgina d'usuari.--Lohen11 10:54, 4 des 2006 (CET)[respon]

Gramínies[modifica]

No et segueixo. Que els gèneres no es puguin categoritzar doblement en si són canyes i filogenèticament no crec que hi hagi de posar ordre de cop. Hi ha categories com arbres i flors que si no es categoritzen així mateix no sé com es farà. Evolució 16:31, 4 des 2006 (CET)[respon]

Aquesta categoria ha estat creada avui de manera que no veig que tingui molt de sentit parlar del seu desordre, però tampoc hi veig el problema. Hi ha tres subcategories. Doncs cal posar cada article en la subcategoria més concreta de les tres. I si se'n pot crear una altra de filogenètica es crea. I si es pot es posa en una subcategoria que permeti que estigui categoritzat de les dues formes (com Categoria:Bambús). No hi sé veure tants de maldecaps. Evolució 16:47, 4 des 2006 (CET)[respon]

Ja m'ha estranyat que em contestessin a la pàgina de discussió i no a la d'eliminació, però el to de la resposta del teu últim missatge m'ha sorprès. Si m'he posat en mig d'una guerra pregestada no en tenia ni idea, però no em culpis d'expressar el que en penso quan es demana opinió. No entenc la teva reacció. A mi em preocuparia més les categories de flors, arbres o flores d'un lloc concret, que són pous sense fons, no aquesta en què només s'ha de posar una categoria més en uns quants tàxons. Evolució 16:54, 4 des 2006 (CET)[respon]

Ja que sembla que d'això domines, m'agradaria saber si coneixes quina és la catalanització correcta de les tribus i subtribus animals. El seu ús és rar i em sembla que se solen usar en llatí. No he aconseguit trobar referències. Evolució 17:17, 4 des 2006 (CET)[respon]

Això sí, en plantes sí que es fa servir amb freqüència, però jo demanava per les tribus i subtribus animals, que són més cares de trobar en llibres. Evolució 17:32, 4 des 2006 (CET)[respon]

Segons això doncs no cal que toquem la subtribu per què el singular va igual en català que en llatí, però no crec que sigui com m'ho has dit la catalanització de la tribu ja que aquest final és típic de subfamílies (-inae) Evolució 17:40, 4 des 2006 (CET)[respon]

Amb tot, a hominini hi diu que la forma catalana és esdrúixola "homínini". El canvi d'accent comportaria a més que el plural català fos -is i no -ins. No ho he traslladat per què és una afirmació que no he pogut confirmar amb cap font. Evolució 19:42, 4 des 2006 (CET)[respon]

Però això ho has trobat en alguna banda, ho has deduït d'alguna manera que se m'escapa o ho has tret d'aquell article? És un text que em sembla que està copiat sense més de la versió en castellà on ho va introduir un anònim. No trobo referències al respecte. Si han de ser esdrúixols començo a reanomenar els articles, però preferiria estar-ne segur primer. Evolució 22:02, 4 des 2006 (CET)[respon]

O sigui que et surt una síl·laba menys del que diu a hominini. Com ho veus? Creus que hauríem de traslladar el contingut de les tribus o subtribus? No sé què fer. Evolució 12:50, 6 des 2006 (CET)[respon]

Doncs mira, em sembla que ho deixo en llatí i ja està. Evolució 13:08, 6 des 2006 (CET)[respon]

Redireccions de plantes[modifica]

Estàs segur en eliminar totes les redireccions que hi ha a Categoria:Viquipèdia:Elements a destruir? No dubto del teu criteri sobre els noms correctes, però penso que si ja s'han creat amb un nom en el futur es poden tornar a crear incorrectament. No sé fins a quin punt són errades ortagràfiques evidents o no. --VRiullop (parlem-ne) 20:35, 7 des 2006 (CET)[respon]

Quim Nadal, again[modifica]

Hola, Disculpa per haver tret el text que parlava del troç de DURSI que es va quedar a Presidència. Ho vaig fer conscientment perquè, al parlar en temps passat, em va semblar que n'hi havia prou en esmentar Presidència amb tot el que això comportava en aquell moment del temps. Continues enfadat amb els administradors?. Salut!!--amador 07:51, 8 des 2006 (CET)[respon]

Per què respons amb aquest to?[modifica]

No és la primera vegada. Tot t'ho pens com a assumptes personals? El més habitual no seria respondre a la pàgina de discussió on he participat dient "no pot ser per què tals plantes són cereals i no poàcies"? Per què respons a les pàgines d'usuari dient a la gent que estan desinformats i que no tenen raó però sense explicar per què? Evolució 13:52, 8 des 2006 (CET)[respon]

Ja hi tornes amb el "informa't millor". Sembla que et caic malament i no sé per què, però t'agrairia que no paguessis amb mi el teu mal humor. Evolució 13:54, 8 des 2006 (CET)[respon]

T'asseguro que no sé amb què et despenges ni què se suposa que t'he fet ni he fet els altres amb companyia de no sé qui. Evolució 18:09, 10 des 2006 (CET)[respon]

Ni tan sols he entès la teva resposta. Si m'has de dir que a tal lloc he fet una edició que no havia de fer digues-ho, que així s'aprèn, però no responguis amb crítiques velades sobre res en concret i sense que pugui saber de què va res. Ets tan poc concret que ni tan sols sé si m'estàs confonent amb algú. Per deixar-me malament amb crítiques destructives sense fer cap crítica constructiva crec que val més no respondre. T'asseguro que no sé de què va això i que cap altre se m'ha dirigit així. Evolució 18:18, 10 des 2006 (CET)[respon]

Llicències personalitzades[modifica]

Em sembla que és una pràctica que es fa servir a commons. No hi veig cap problema perquè sigui legalment correcte. L'única pega és que a la Viquipèdia:Presa de decisions/2006/Política d'imatges es va decidir no penjar més imatges lliures a la Viquipèdia, encara que és una decisió pendent de posat en pràctica. (Segueixes obsessionat amb la Polinèsia, eh? És un món atractiu i apassionant) --VRiullop (parlem-ne) 14:55, 10 des 2006 (CET)[respon]

La llicència és correcte per les imatges però no pel text. A sota de totes les pàgines hi diu "El text és disponible sota la GNU Free Documentation License" i a l'hora d'editar hi ha una "advertència sobre els drets d'autor" que torna a recordar que "totes les contribucions a Viquipèdia es publiquen sota la llicència de documentació lliure de GNU. Aquest és un dels motius pel que cal conservar tots els historials on consten els autors.--VRiullop (parlem-ne) 16:06, 10 des 2006 (CET)[respon]
La GFDL i la cc-by-sa són similars en el sentit que permeten obres derivades, ús comercial, manteniment de l'atribució i manteniment de la mateixa llicència. Algunes particularitats de la GFDL que la fan incompatible és la inclusió de parts invariables i l'obligació de publicar el text de la llicència. Si ho he entés bé, a la Viquipèdia serien parts invariables l'historial i les imatges no comercials i d'ús legítim. El que no entenc és d'on ha sortit l'opció de negativa de canvi de llicència. La pròpia GFDL no permet canviar-la. En fi, crec que és vàlid per les imatges i no pel text. --VRiullop (parlem-ne) 18:50, 10 des 2006 (CET)[respon]
Vols dir commons:Category:Wikimedia licensing permissions? El que fan aquí és permetre o no la possibilitat de que la Fundació canviï de llicència, entenent que per defecte és que no. En el cas de permetre aquest suposat canvi pots dir a quina llicència ho permetries. El que diuen a en:GNU Free Documentation License és que GFDL i CC són incompatibles. Si vols planteja-ho a la taverna ja que és una qüestió bàsica. --VRiullop (parlem-ne) 20:05, 10 des 2006 (CET)[respon]
El que podries fer, si t'he entés bé, és dir el contrari ;-) És a dir, que permets que la Fundació canviï les teves contribucions a la llicència cc-by-sa. També pots dir que mentrestant permets la doble llicència GFDL i CC. Mira't en:Template:DualLicenseWithCC-BySA-2.5 i en:User:K.lee. --VRiullop (parlem-ne) 20:32, 10 des 2006 (CET)[respon]

Proposta d'esborrat de la pàgina Euphorbiàcies[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Euphorbiàcies», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Propostes d'esborrat anònimes[modifica]

Entenc que Viquipèdia:Esborrar pàgines permet que un anònim pugui fer propostes d'esborrat. Va ser un tema debatut a Viquipèdia Discussió:Presa de decisions/2006/Política per a esborrar articles. Es podria canviar, però no veig que tingui sentit anul·lar la sol·licitud quan el motiu està fonamentat en una política oficial. Abans de canviar la política d'esborrat de pàgines ens hauríem de mirar la política d'allò que la Viquipèdia no és.--VRiullop (parlem-ne) 16:48, 12 des 2006 (CET)[respon]

Jo diria que tal com diu en Vilallonga, un anònim no pot fer propostes (aquí diu: es demana que per fer una proposta es compleixin un mínim de requisits d'experiència: 15 dies d'antiguitat i 20 contribucions en 5 articles diferents. Això difícilment un anònim ho pot acreditar), si les fa i algú altre hi vota a favor, tenint en compte que realment els articles generalment mereixen ser debatuts, jo faria la vista grossa i ho consideraria com a vot del primer usuari que vota. Si no, també podem fer una pàgina per a propostes dels anònims i si algun usuari que satisfà les normes hi està d'acord la inclogui com a proposta; o finalment i el que em sembla més raonable, és que ara si hem de modificar la política d'esborrat (amb el tema notabilitat, rebaixar la majoria 3:1, fonamentar els vots i jo ampliaria els 15 dies d'antiguitat a 2 mesos i les contribucions a 100 en 20 articles diferents...), podem també afegir que un anònim pugui presentar propostes encara que no votar-les.
Per cert, tot i que hi ha certament anònims desagradables, n'hi ha alguns que (malgrat que d'una forma no massa educada) segueixen perfectament les normes quan actuen d'administradors.--Xtv (que dius que què?) 18:58, 12 des 2006 (CET)[respon]
No és tolerable quan destrueixen la feina sense més. Ara, quan es cenyeixen a la normativa ja és més dubtós. Com sempre, potser hem de modificar la normativa, però tal com està ara per ara, les galeries d'imatges no estan permeses. .. En fi, tampoc m'hi vull posar massa fort perquè ja se sap que dos es discutien i el tercer va rebre... fa l'ullet--Xtv (que dius que què?) 19:45, 12 des 2006 (CET)[respon]

contribució[modifica]

Hola, He proposat com a article de qualitat el Palau de la Generalitat. Pots col·laborar amb el teu vot a la seva avaluació ? Merci.--amador 23:42, 19 des 2006 (CET)[respon]

Taiohae[modifica]

Et contesto en privat sobre Taiohae i la postal. Sobre l'altre assumpte... aquest Ibàñez és un impresentable. Ja el vaig blocar 3 dies per insults. Ara ha agafat una emprenyada pel tema del plagi que es veu que ho porta malament. Els seus motius tindrà i no hi entro, però la seva reacció el desqualifica un cop més. En una biografia no es pot obviar l'afer i he intentat explicar-ho de forma equilibrada. Ha confós una enciclopèdia amb un currículum. Com que ja està avisat a la pròxima el torno a blocar.--VRiullop (parlem-ne) 21:58, 25 des 2006 (CET)[respon]

Reforma de portada[modifica]

Magatzem de missatges núm. 4: Octubre de 2006 – Desembre de 2006

Ei, pots mirar-te Viquipèdia:La taverna/Arxius/Polítiques/Recent#Reforma de la portada aturada? A veure si aclarim què és el que no veies bé amb el mac.--VRiullop (parlem-ne) 19:57, 28 des 2006 (CET)[respon]

Hola :-) Si tens temps i ganes, aniria bé que provessis de seguir el fàcil procés d'instal·lació de la nova metacaixa que està explicat a Plantilla:ProvaMetacaixa i llavors ens diguessis si encara et dóna errors, quins et dóna. Potser es pot retocar la programació de la metacaixa per a fer-la compatible amb Mac... --Joanjoc (discussió) 21:25, 30 des 2006 (CET)[respon]
A Portada2 hi ha la portada nova, ja no cal que instal·lis res, ja es pot veure sense fer canvis al javascript ni al css personal. Però els navegadors, pot ser que triguin una estona a refrescar els arxius canviats, i pot ser que durant algunes hores vegis els canvis a mitges... Les pestanyes arrodonides tampoc es veuen amb l'Internet Explorer... només es vuen amb Firefox i Mozilla... Gràcies pel teu temps i bon any !!! --Joanjoc (discussió) 18:11, 31 des 2006 (CET)[respon]

Dos usuaris[modifica]

El tema dels noms llatins trobo que no és una qüestió evident, almenys per a mi que no en tinc ni flowers de jardineria. Crec que l'amic de les canyes és un usuari raonable amb qui es pot parlar. Serà qüestió d'anar-ho aclarint amb paciència. En canvi l'altre va més a la seva. Miraré de parlar-ne. --VRiullop (parlem-ne) 13:29, 30 des 2006 (CET)[respon]

Des de la Wikipedia en euskara[modifica]

Bona tarda Vilallonga. Sóc usuari i administrador de la Wikipedia en basc, i l'altre dia vaig veure una de les llicencies que teniu a les imatges de la vostra Viquipèdia, que és la plantilla {{Generalitat de Catalunya}}. Em sembla molt interesant això, perque penso que nosaltres també podriem fer alguna cosa semblat amb el Govern Basc. Però m'agradaria saber, i t'escric a tu perque he vist que vas crear la pàgina d'autorització on s'explica, com vau fer la petició a la Generalitat de Catalunya, es a dir, si en nom de la Viquipèdia o en nom de una altra institució, entitat o el que sigui. A la plana web del govern basc es mostra una llicencia molt semblant a la de la Generalitat, amb tot el drets reservats i sense possibilitat d'utilització si no s'aconsegueix la seva autorització. Per tant, m'agradaria fer aquesta petició al govern basc, però abans volia saber com ho vau fer vosaltres, si es pot saber, clar ;) T'agraïria si em poguessis respondre a la meva pàgina de discussió, moltes gràcies. I ho sento pels faltes que hagi fet escrivint en català, encara ho estic aprenent. TXiKi 18:52, 30 des 2006 (CET)[respon]