Usuari Discussió:ArinArin

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola ArinArin! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Iradigalesc (discussions · +) 15:48, 2 abr 2007 (CEST)[respon]

la pàgina "Viquipèdia:!pàgines orfes" et surt per que has anat a veure les pàgines orfes.

ok merci, suposo que no m'hi he de preocupar

Gràcies per les plantilles de llengua que vas posant--barcelona 14:30 7 jul, 2005 (UTC)


La proposta de quadre de llengües em sembla molt bé. Ja era hora!! A priori hi veig molts codis, però suposo que algú els deu fer servir (SIL, ISO...). El que veig més important són el nombre de parlants i la classificació (el nom no m'acaba de convèncer, però no hi trobo cap alternativa millor, ja que "filiació lingüística" no tira) i ja hi són. Així doncs, endavant, per mi ja el pots imposar!Jahecaigut 12:45 11 mar, 2005 (UTC)

merci. el nom de "classificació" es pot canviar. de fet, seria interessant fer tots els canvis que se'ns acudeixin abans de començar a usar la plantilla (per si de cas). --ArinArin


Fa alguns dies vaig crear la plantilla; Template:InterWiki (present a Anglès), no sé si es podria incorporar d'alguna manera aquesta informació a la taula, o si és millor mantenir-la per separat... joanjoc 18:45 11 mar, 2005 (UTC)

incorporada quedaria maca. el que decidiu la resta.--ArinArin 15:21 8 abr, 2005 (UTC)

No sabia que ja havies fet una plantilla també per a les llengües. Si vols pots modificar la que he fet, que ja està sent utilitzada. --Alonso 14:08 20 jun, 2005 (UTC)

Revertir canvis[modifica]

Moltes gràcies per l'aclariment que fas fer-me a la taverna. Ben mirat la solució que dónes és d'una lògica aplastant, però és allò, que sovint l'evidència és el més difícil de veure. Per cert, tens tota la raó quan respons a en Joanjoc conforme nosaltres no podem fer-ho com ell proposa: a mi tampoc no m'apareix l'opció que ell té de revertir. Certament deu ser una opció reservada als administradors.--Xadaga 01:07 17 jul, 2005 (UTC)

Alemany suís[modifica]

Mira't la discussió de l'alemany suís.

És que encara que el meu alemany és patètic em sona malament això de Ich gehe einen Film sehen, sense un zu pel mig.

--Viktor 11:17 20 jul, 2005 (UTC)

gràcies, et contesto a la mateixa discussió --Guillem() 11:30 20 jul, 2005 (UTC)

Benvinguda[modifica]

Ets molt amable, Guillem, però em temo que no has contat amb l'ajuda de InterNostrum al valorar-me. Me les apanyo parlant (fa un parell d'anys que visc en Barna), però l'ortografia encara em fa por a vegades (i el subjuntiu, però això em passa també en castellà). Gràcies per la teva benvinguda, i espero que ja ens vegem amb més freqüència. Salut, Taragui 14:25 20 jul, 2005 (UTC)


De res...[modifica]

:-) --Joanjoc (discussió) 21:22 10 ago, 2005 (UTC)

Curiositat[modifica]

Te veig tocant moltes coses en temes relacionats amb el mon arabo-musulmà... pel que sembla, t'interessa bastant (encara he de mirar les aportacions especifiques que has fet). Ja en som dos, idò. Però m'estranya que no estigui dins les teves llengües! Jo fa un temps volia posar-me a aprendre... ja veurem si ho faig qualque dia (potser quan torni a al-basit).

Fa poc he posar l'esborrany de Saladí, que espero omplir d'aqui poc amb qualque traducció, i coses que tregui del llibre d'en Maalouf... agrairia bastant la teva col·laboració, si no es molta molèstia, ja que es un personatge molt important dins la història.

Apa! Salut! -- Usuari:AnnubiX

  • Gràcies pels retocs fets a l'esborrany de Saladí... de moment he fet un article una mica cutre sobre el Califat Fatimita, que segurament necessitarà moltes correccions (i fins i tot diria que una estructuració clara). Sobre saladí, tal volta s'hagi de tirar de traducció, ja que el llibre de Maalouf es l'única font de la que disposo, i a dir veritat no acaba de donar una idea clara de la seva dimensió històrica. -- Usuari:AnnubiX
    • Yep! Tb he traduit de l'anglés (una mica a lo èu, tot s'ha de dir) l'article que tenien sobre la secta dels assassins. Igual tb necessita una revisió, tot i que en aquest cas està una mica millor documentat. Tb he fet alguns esborranys de poca importància, com per exemple Mahdi. Salut! -- Usuari:AnnubiX

Commons[modifica]

Hola Guillem :-) a més de posar alguna imatge als articles de Viquipèdia:Registre de pàgines sense commons, aniria bé que hi posessis la plantilla {{commons|nom de la pàgina a la commons}} així si hi han més imatges interessants, els lectors les podran trobar. A reveure i endavant !! --Joanjoc (discussió) 18:55 11 ago, 2005 (UTC)

Colors al mapa[modifica]

No hi havia pensat, ens els daltònics, i això que en conec un!

He tornat a posar els noms dels colors en color, però en colors bons. Vull dir, he baixat la imatge i amb el gimp he mirat el codi de cada color i l'he posat així. És que abans el codi que hi havia per al blau clar per a mi era tan clar que es veia igual que el fons blanc, o sigui, que no es veia. I com pensava que era inútil això dels colors, abans de fer la feina que he fet ara, havia trobat més fàcil eliminar els colors i prou.

--Viktor 20:05 11 ago, 2005 (UTC)

La Cultura Xupística[modifica]

quan tinguem una mica de temps explicarem el joc... està bé i és divertit... ;)

He vist que vas ser tu qui va crear el Template:Àrab. Em sembla una mala idea. Mira't el que en dic a la pàgina Template Discussió:Àrab i els exemples que hi poso.

--Viktor 15:14 25 ago, 2005 (UTC)

Gràcies[modifica]

Moltes gràcies per la benvinguda. Perdona per no haver-te contestat abans. Adéu. Ultraespanyol 18:53 31 ago, 2005 (UTC)

gràcies[modifica]

gràcies per l'ajuda guillem.

Només un favor please: ara he entès que la taverna no és cap fòrum i que al respondre la teva ajuda i la del xevi he esborrat el que em deies sobre com crear un enllaç, que m'ho podries repetir? Perdona per la feina.

gràcies

Sexisme[modifica]

Cap problema, i si trobes una categoria millor canvia-ho. Hi he posat "cultura" pero no se seria millor "societat" o alguna altra. Xevi 16:07 20 set, 2005 (UTC)

Wikipèdia/Viquipèdia[modifica]

Aquest comentari ve pel que has deixat a la presa de decisions sobre la reforma de la nova portada.
No sé exactament les raons per les qual es va decidir deformar aquest mot, en tot cas a mí em pareix correcte pel seu aspecte catalanòfil... Et deixe aquesta observació:
De Wikipedia > Viquipèdia igual que de sandwich > sandvitx ;) Ludor 13:05, 16 nov 2005 (UTC)

Votació de proposta de política sobre noms de la llengua.[modifica]

Hola! T'envie aquest missatge perquè vas participar al sondeig sobre els noms de la llengua. Seguint diverses interpretacions del sondeig, s'ha fet una proposta de política sobre els criteris d'ús dels noms de la llengua que se sotmetrà a votació, en principi, a partir del dilluns dia 12 de desembre, i duraria el termini obert fins el dia 23 de desembre (12 dies). Vos pregue perquè, si en voleu, hi féu una ullada i, si cal, suggeriu alguna correcció o modificació del requisit de participació, de les normes del vot i d'aprovació, així com del mètode de recompte.

Resumidament, a diferència del sondeig anterior, aquesta vegada els vots possibles seràn "a favor", "en contra", o "blanc", i caldrà una majoria de 75% a favor per a aprovar-lo, o una majoria del 50%+1 en contra per a rebutjar íntegrament la proposta, i fer-ne una altra nova a partir de zero. Si no s'aprova amb percentatge suficient la proposta, es discutirà quins canvis calen, i es torna a sotmetre a votació la proposta modificada. També, per a reduir possibles manipulacions per part d'usuaris "fantasma", el requisit per a poder participar és tenir un compte d'usuari registrat a la Viquipèdia dos mesos abans de l'inici de la votació, i amb un mínim de 50 contribucions reals.

Finalment, només em queda encoratjar-vos perquè hi participeu a partir del dilluns. Gràcies. --Joanot Martorell 10:56, 7 des 2005 (UTC)

Speedy deletion warning en:Image:Basque Country Flag.png has been listed at en:Category:Candidates for speedy deletion, because the image is redundant with en:Image:Flag of the Basque Country.svg.

He vist que fa temps que ja no apareixes per ací però he de dir-te que acabe de modificar el teu Sandbox per que tingues actualitzada la forma de introduir l'indicador d'un idioma. Ja no posem {{extern|codi_idioma}} sinó simplement el codi, per exemple {{en}}. –Pasqual · bústia 00:18, 24 abr 2006 (UTC)

He tingut que llevar una antiga signatura meua i et deixe este missatge per que sinó no sabries a la primera perquè reps un avís de missatge nou sense tindre'n. –Pasqual · bústia 21:15, 28 ag 2006 (UTC)

Símbol rar[modifica]

Col·locant aquest símbol rar amb un espai al darrer faràs que l'article principal d'una categoria aparegui al començament de tot en comptes de per ordre alafabètic. Pots veure-ho per exemple a Categoria:Llengües semítiques. Per cert, a Categoria Discussió:Llengües dravídiques he deixat un recordatori que fora bo que llegisis. Llull · (vostè dirà) 15:27, 29 ag 2006 (UTC)

Sí, només en l'article principal. En altres casos es pot posar altres textos rere el símbol per forçar un ordre alfebètic diferent i adequat al cas (molt comú en les biografies, mira Francesc Macià i Llussà, per exemple). Quant a crear categories, el criteri es fa sobre el que hi ha, no sobre el que hi podria haver. Sempre. O les normes de poc ens servirien. Si tens remordimants crea més articles per emplenar-les i tots contents. :) Llull · (vostè dirà) 15:53, 29 ag 2006 (UTC)

Nom del país[modifica]

Discussió a Discussió:Birmània. Quant a Etiòpia i Eritrea, són dos països veïns però diferents. Llull · (vostè dirà) 16:24, 1 set 2006 (UTC)

El teu navegador s'ha menjat els caràcters especials, exemple: de:Chişinău --> de:Chis,ina(u si no pots arreglar-ho ja ho faré jo després --Razor Ramon HG 10:35, 21 set 2006 (UTC)

si, perfecte, gràcies --Razor Ramon HG 11:22, 21 set 2006 (UTC)

Vàndal actiu[modifica]

Gràcies per avisar! He trigat però l'acabo de blocar. De fet aqusta mateixa IP té un llarg historial vandàlic. --Oersted (parlem-ne) 13:39, 4 des 2006 (CET)[respon]

imatge fair use[modifica]

He anul·lat la imatge que tens a la teva pàgina d'usuari. D'acord amb VP:RUL#9 una imatge d'ús legítim no es pot usar en pàgines d'usuari. Pots trobar alternatives lliures a http://www.flickr.com/photos/kezka/179375231/ --VRiullop (parlem-ne) 18:37, 5 febr 2007 (CET)

Alcorà[modifica]

La correcta forma d'escriure Alcorà en àrab es sempre amb article. L'article en català és titula Alcorà precisament i no "Corà" o "el Corà". En àrab quan es parla del llibre sagrat no es diu mai Qurān a seques es diu sempre Al-Qurān, tal com en el text de l'article Alcorà d'aquesta Wikipedia. La trancripció de la paraula àrab que has tornat a posar també es incorrecta. --XavierCasCan 17:21, 3 abr 2007 (CEST)[respon]

Fins demà doncs--XavierCasCan 17:33, 3 abr 2007 (CEST)[respon]
I si miressim que és que fan els arabistes catalans? Crec que s'hauria de seguir la tradició establerta ja des de fa temps tant pel que fa a la paraula A-Qur'ân com pel que fa a la transcripció de les lletres àrabs que fas al article alfabet àrab.

--XavierCasCan 11:04, 10 abr 2007 (CEST)[respon]

Destrucció[modifica]

Hola,

En posar la {{Destrucció}} als articles creats únicament amb fins vandàlics, no cal que n'esborris el contingut; simplement hi afegeixes a la primera línia {{Destrucció}}. D'altra banda, obligues als administradors a comprovar l'historial dels articles per veure si realment es tractava de vandalisme o no.--Iradigalesc (discussions · +) 17:08, 4 abr 2007 (CEST)[respon]

Tens raó, però tot i així, si no ho esborres, l'administrador ja sap una mica de què va. I si es tenen els popups instal·lats, només passant el ratolí per sobre de l'últim dif es pot comprovar que l'última edició ha estat únicament afegir la destrucció.--Iradigalesc (discussions · +) 17:20, 4 abr 2007 (CEST)[respon]

Úranos i Urà[modifica]

Hola,

He explicat detalladament els meus arguments a favor de la forma "Úranos" a la pàgina de discussió de l'article Úranos, sota l'epígraf "legitimitat i conveniència de la forma 'Úranos'" i he fet una proposta concreta. Voldria que un tercer expressés el seu parer i prengués una decisió a partir dels arguments exposats. Podries fer-ho? Ho dic perquè ja hi vas intervenir una mica.--Raül 15:11, 8 abr 2007 (CEST) (parlem-ne)[respon]

Παρακαλώ[modifica]

Doncs això, de res! ;-) Enric 11:21, 11 abr 2007 (CEST)[respon]

Botonera[modifica]

Supose que m'estàs parlant dels botons estàndards de la Viquipèdia, no de la botonera estesa dels Viquiestris, en tot cas sembla que els Mac estan renyits amb el JavaScript. El problema crec que ve de les cometes (""), el mal és que no conec a ningú que domine el JavaScript per al Safari, l'usuari Enric també té eixe mateix problema, potser la solució sia acostumar-te als caràters especials que figuren més avall, després de l'advertència sobre els drets d'autor, però no recorde si eixe consell li fou útil. Si funcionen, fes-me'n sabedor per veure si poden compatibilitzar la resta del codi per als altres navegadors. –Pasqual · tertúlia 17:56, 16 abr 2007 (CEST)[respon]

Els Viquiestris dubte que et funcionen amb el Safari, és que és molt condenat! fa l'ullet
Però m'has donat unes bones pistes, ja que al no disposar d'un Mac no puc buscar una solució.
–Pasqual · tertúlia 18:19, 16 abr 2007 (CEST)[respon]
Sí, és l'insertTags(), el codi és a http://ca.wikipedia.org/skins-1.5/common/wikibits.js no sé exactament qui pot tenir accès, jo diria que ni tan sols els admins de per ací, deu ser cosa de Bugzilla: i ja ficat l'he revisat i no inclou cap secció per al Safari. –Pasqual · tertúlia 18:52, 16 abr 2007 (CEST)[respon]
Al final de la funció fiquen:
	// All other browsers get no toolbar.
	// There was previously support for a crippled "help"
	// bar, but that caused more problems than it solved.
–Pasqual · tertúlia 18:55, 16 abr 2007 (CEST)[respon]
Sí, no hi ha cap problema, el botons estàndards estan al MediaWiki:Monobook.js. Tant este mòdul com el de MediaWiki:Common.js els carreguem sense poder excloure'ls. –Pasqual · tertúlia 19:39, 16 abr 2007 (CEST)[respon]
No, es carreguen tots, primer els comuns a tots i després els propis de cada usuari. En el cas dels de cada usuari, si estan buits s'ignoren, i si no existeixen no dóna cap error. Un error de sintaxi en el mòdul només pot causar que eixe mòdul no es carregue, però no pot invalidar els mòduls carregats anteriorment.
Pel que dius del Konqueror, són de la misma família, també donen problemes les cometes... Plantilla:;(. O això em deia en Razor. –Pasqual · tertúlia 21:32, 16 abr 2007 (CEST)[respon]
Boníssim, ja m'ho mire quan puga, ara estic molt ocupat. –Pasqual · discussió 16:29, 18 abr 2007 (CEST)[respon]
Hmmm, la cosa està complicada perquè no veig on es defineixen els botons estandards sí que sé que estan definits amb la funció mwEditButton() però no estan ni al Common.js ni al wikibits.js, açò està resultant un autèntic treball d'investigació, però ho descubrirem, sempre puc contactar amb algí de la Vp en anglés.
Quan fique que estic ocupat, en prinicipi és perquè estic en línia, però al treball amb tot els deavantatge i inconvenients que comporta. –Pasqual · discussió 12:33, 19 abr 2007 (CEST)[respon]

Buròcrates i demès[modifica]

Hola. Veig que ja has trobat la pàgina ;-) Potser t'interessarà també Viquipèdia:Tipus d'usuaris. --VRiullop (parlem-ne) 22:38, 16 abr 2007 (CEST)[respon]

Zazpiak Bat[modifica]

Perdona que em fiqui en la consulta que has fet a un altre usuari. Això dels sis escuts pels set territoris ja està explicat al text de l'article. L'escut té sis parts perquè Navarra i la Baixa Navarra tenen el mateix escut (el de les cadenes).--Pere prlpz 18:28, 18 abr 2007 (CEST)[respon]

Poemes[modifica]

Puniasterus:Poseu-los on vulgueu .

El pretori palatí[modifica]

Hola! Dues coses: praetorium és el nom llatí, però ben bé en podríem dir pretori, que és el nom català que surt al diccionari de l'IEC i que vol dir exactament això («Lloc en què el pretor retia justícia»). L'altra, referent a la teva pregunta, és que palatal vol dir «relatiu al paladar», per tant res de res, i «palatí» pot ser sinònim de palatal, però també vol dir «relatiu o pertanyent al palau d'un sobirà». Cap dubte, doncs, que ha de ser palatí i no palatal. Enric 14:37, 20 abr 2007 (CEST)[respon]

erizzo[modifica]

en tots els texts sobre Llívia s'assenyala que és un exclavament espanyol. En aquest article no ho assenyala. per què el canvies?

contesto a Usuari Discussió:81.172.66.190 tot i que és difícil saber si amb una ip rebrà l'avís de missatge la persona correcta
Una suggerència, si no estàs segur que el reba és millor que li'l deixes ací, si ell t'ha buscat sabrà tornar. –Pasqual · discussió 18:11, 20 abr 2007 (CEST)[respon]

Partit Popular[modifica]

Hola! No trobes que la citació que has afegit sobre la no-condemna al "Levantamiento" és una mica enrevessada? Està clar que no la trobarem en boca d'un polític popular, però en boca d'un rival polític pot semblar no gaire fiable.--88.25.164.151 14:05, 21 abr 2007 (CEST)[respon]

contesto aquí
Hola, ArinArin. Perdona que em fique on no m'han cridat, però he vist la qüestió aquesta sobre el PP i la condemna del franquisme. Trobe que, atés que es tracta d'un acte d'omissió (no haver-lo condemnat) potser no cal citació: qui crega que no és cert el que posa que aporte ell una citació on el condemnen. Vull dir que no cal una citació del tipus "no condemnem..." sinó que la pròpia omissió ja és prou. Una mica com el de Batasuna i el terrorisme. Què et embla? Salutacions. --Comandant Rampas 14:25, 21 abr 2007 (CEST)[respon]
Sí, potser seria millor llevar la citació de Carrillo. Si algú torna a eliminar el passatge, se li comenta que aporte citacions en sentit contrari i mentre no ho faça es reverteix, no? Salutacions. --Comandant Rampas 15:16, 21 abr 2007 (CEST)[respon]

biblia parva[modifica]

La finalitat de les redireccions és simplement per desorfenar l'article, no per decidir el títol; podeu desfer el que creieu oportú. Jordi Coll Costa 11:38, 23 abr 2007 (CEST)[respon]

Re:Discussió:Toni Espanya[modifica]

^^ No passa res. He fet una proposta a la pàgina de propostes d'esborrat per mirar de trobar una solució al tema, a veure què et sembla.

Fins aviat! --Meldor 10:40, 24 abr 2007 (CEST)[respon]

no ho havia entès[modifica]

Gràcies, no ho havia entès. Si es posàs amb el rètol per endret podria ser com una fona, esport que es va fent popular a Mallorca. [1] Coronellian 12:04, 25 abr 2007 (CEST)[respon]

llengües embrionàries[modifica]

el terme "emerging language" es un neologisme que va ser creat per jo (creig) - no l'avia vista avans. de quan i de qui es l'altre article? no conté cap bibliografia i creig que es força probable que el ús que se fa del terme provingué del meu article. t'agrada l'article? (cen mil perdóns polo meu espantoso catalán, xa non che estou moi afeito...) Neal

falsabilitat[modifica]

és un article clarament millorable, per això el vaig començar, mira la versió francesa i veuràs que difereix bastant de l'espanyola, és un concepte molt ampli --barcelona 11:52, 6 maig 2007 (CEST)[respon]

Hola!

Joan Escot Eriúgena ja hi és, però està a la 'J'. No sé com s'hauria d'ordenar, si creus que és millor que estigui a la E, el deixem aquí, però aleshores suposo que cal canviar-ne d'altres també.

Fins aviat, --Meldor 21:07, 6 maig 2007 (CEST)[respon]

Plantilla:Castellà[modifica]

Hola, la veritat és que queda malament com està ara. Al veure els teus suggeriments m'ha eixit que podiem posar "noms al castellà", "articles al castellà"... Què et sembla? --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 21:21, 8 maig 2007 (CEST)[respon]

Gràcies![modifica]

Gràcies per les paraules. Una abraçada. Salut! --Gcm 19:54, 13 maig 2007 (CEST)[respon]

De res[modifica]

(Article Estat Català).--Tonipares 22:17, 10 juny 2007 (CEST)[respon]

De res[modifica]

No es mereixen. He llegit alguns comentaris sobre mi on se m'acusa vetlladament d'anar pel meu compte. Despre´s de llegir la discusió dins l'article Estat Català m'afermo en la meva forma d'actuar. No sóc pas independentista (no hi crec, ho sento) però sento motl de respecte per ttos aquells militants de bona fe que han lluitat en èpoques molt fotudes per un ideal minoritari. EL que jo he posat ho he extret de diversos llibres (més endavant posaré les cites, ja que ho he extret d'aputns escrits) i encara no he acabat. Tinc intenció de posar-me en contacte amb la direcció d'estat català per tal que en donin informació biogràfica d'alguns membres del partit que no trobo enlloc. Per altra banda, la baralla ideològica entre extremismes de dreta o esquerra em sembla força estúpid. He tractat amb gent dels dos extrems i tenen més coses en comú dle que es pensen. Per altra banda, Estat Català ha estat bressol de molts joves militants catalanistes de tota mena (des de Josep Rovira a Dencàs), alguns d'ells força contravertits, així que em sembla una pèrdua de temps entrar a discutir-ho. Qui no tingui res mes a fer (que no és el meu cas), que ho faci. Jo em dedico a treballar i fer-jo el millor possible. Salut !! Walden69 15:26, 11 juny 2007 (CEST)[respon]

Grambritànic[modifica]

"Grambritànic" no existeix. En cambi, diem "italià" i no "toscà", per exemple. "Espanyol" és més propi que "castellà" perquè els andalusos, extremenys, murcians, canaris, aragonesos... no parlen "castellà", sinó "espanyol". Gràcies per la correcció, encara que equivocada. Salut. --Ibèric 14:38, 7 jul 2007 (CEST) La Consti espanyola diu "castellà" pel Roca (ponent de CiU); si no, potser diria "espanyol", com fa la RAE (Reial Academia Espanyola). --Ibèric 22:46, 7 jul 2007 (CEST) D'acord, el que és. Per mi, que no simpatitzo gaire amb la RAE, en canvi, aquesta té més autoritat quant a la llengua que la Consti, feta per polítics (no per lingüistes). --Ibèric 17:55, 8 jul 2007 (CEST)[respon]

Trobada dissabte 28 de juliol[modifica]

Bones,

Com s'havia comentat inicialment he fet gestions a l'Ajuntament de Barcelona i he aconseguit que ens cedeixin una espai pel dissabte al matí al Cibernariumde Barcelona gratuitament, on podrem gaudir d'una sala per nosaltres amb aire acondicionat, cadires i connexió WiFi de forma gratuita si portem els portatils, ja que els responsables municipals del Cibernarium estan molt interessats que fem aquesta primera trobada al seu espai (Marie Curie s/n). Digues que penses al respecte si us plau i confirma la teva asistència a la trobada informal. Gràcies!!!!

--Hugoaes 20:02, 25 jul 2007 (CEST)[respon]

plantilla llengua àrab[modifica]

Benvingut de nou! és una alegria.

Al modificar la plantilla que apuntava a la pàgina de desambiguació "àrab", he comès l'error de doblar la barra ("|") i ara no ho sé arreglar, em pots ajudar?

Més tard, amb el concens de la pàgina de discussió, he reanomenat la pàgina i per tant es poden revertir els canvis si es troba la plantilla. Jordicollcosta (discussió) 22:32, 14 set 2007 (CEST)[respon]

Ahir estava força cansat i em liaba, ara m'ho mirava i em penso que és molt fàcil. --Jordicollcosta (discussió) 11:38, 15 set 2007 (CEST)[respon]
Fet Fet! Gràcies per l'avís. --Jordicollcosta (discussió) 12:34, 15 set 2007 (CEST)[respon]

Classical Japanese[modifica]

Hi, I am 榎, a user of Japanese Wikipedia. Now, I have a request to you. Could you write a new article about Classical Japanese in Catalan based on the English article or the Japanese article or the others, and then please put an External link to Wp/jpn-classical. A few sentences would be enough.-- 05:55, 1 oct 2007 (CEST)[respon]

Viquipèdia parlada[modifica]

Com que vas participar a la discussió et volia demanar si vols opinar sobre això. Dispensa la molèstia. --Paco 23:17, 28 maig 2008 (CEST)[respon]

Gràcies!--Paco 22:00, 8 jul 2008 (CEST)[respon]

Caracas[modifica]

Hola:

No sé si encara vols seguir amb la proposta de la contribució de la quinzena. Manca que afegeixis la plantilla {{candidat}} a la capçalera de l'article Caracas. Que vols fer? Salut! --Bestiasonica (discussió) 19:49, 10 gen 2009 (CET) [respon]

Perdona. No sé perquè et vaig enviar aquest avís a tu. Em devia confondre. Salut! --Bestiasonica (discussió) 14:59, 23 gen 2009 (CET)[respon]

Arin[modifica]

He estat mirant la teva plana d'usuari. M'ha fet pensar que segurament el teu nom d'usuari tingui també la mateixa arrel que Arinsal, només a tall d'anècdota. Salut! --Bestiasonica (discussió) 00:42, 24 gen 2009 (CET)[respon]

Viquimedia.cat[modifica]

Hem creat l'associació Amical Viquipèdia perquè fa temps que anem al darrere de ser reconeguts com local chapter de wikimedia, aquí pots veure la nostra candidatura, potser pots considerar de donar-hi suport signant al corresponent apartat (cal haver-se registrat a Meta). --Jordicollcosta (discussió) 12:10, 28 nov 2009 (CET)[respon]